World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah, akkor nem szóltam 😊
Nekem túl sok eszem van ez itt a problematika >D
azt ingyen kaptam 😄 minek neked az? ha lenne egy kis eszed neked is lenne 100 aranyad 😄
Szegényes angoltudásommal úgy értelmezem, hogy ma éjfélig lehet aktiválni a kódot.
Jól tévedek?
You have from November 2nd 01:00 am (00:00 GMT) until 11th of November (included) to use your bonus code and receive your free goodies!
Jól tévedek?
You have from November 2nd 01:00 am (00:00 GMT) until 11th of November (included) to use your bonus code and receive your free goodies!
Nem azért kapsz büntit, mert megláttad, hanem mert tüzeltél. Ha nem látsz senkit, de tüzelsz, akkor is kapsz büntit.
Fox látom van felesleges 100 aranyad passzold már át nekem
ezt a beteg állatot nézzétek meg 😄
azzal a szarral ennyi csata? o.O OMG
azzal a szarral ennyi csata? o.O OMG
A Blaze of Wart feletsd el, órási bukta volt. Én vártam a legjobban, gondoltam mit lehet elrontani egy M-60/T-62 szimuláción? Hát nekik sikerült sajnos. A Blaze of war egy sakkjáték/szimuláció keverék. Úgy néz ki egy meccs, hogy egy sakktábla szerû táblán körökre osztottan nyomul a két hadsereg, és ha valahol összecsapás van, ott lehet tankszimulátorszerûen játszani. Olyan normális dolgokat, hogy például single mission tank-tank elleni összecsapás, ahol nem kell ezzel az idióta "stratégiai" résszel foglalkozni, nem is tartalmaz a játék. Hát ha ez valakinek ostoba baromságnak hangzik, akkor az nem véletlen, irtó szar az egész.
Nem tudom ki találta ki ezt a koncepciót, használhatatlan az egész, még a legdurvább tank fanok is törlik húsz perc után.
Ami a legjobb tank szimulátor jelenleg, az a Steel Fury: Kharkov 1942 modokkal. A rajongók sokféle tankot és küldetést készítettek már hozzá, van Panther, KT stb.
Nem tudom ki találta ki ezt a koncepciót, használhatatlan az egész, még a legdurvább tank fanok is törlik húsz perc után.
Ami a legjobb tank szimulátor jelenleg, az a Steel Fury: Kharkov 1942 modokkal. A rajongók sokféle tankot és küldetést készítettek már hozzá, van Panther, KT stb.
Ellnézésést a tudatalnságomért de itt valami nem tiszta nekem:Ez a leírás a wotinfo/gpotáltol van és az álcásást magyarázzza: Ha scoutolsz, ne tüzelj! A fegyver kaliberétõl függõen akár 25% büntetést is kaphatsz, továbbá "kikapcsol" az álcaháló és 15 méteres körzetben az összes bokor bónusza megszûnik 3 másodpercre, kivéve a legnagyobb bónuszt adót.
Most ezt nem értem ha meglátok egy tankot és tûzelek akkor bünti pontot kapok most akkor ez hogy van?Ez most valami elírás,addig oké hogy kikapcsol az álcaháló de büntit kapok mire mert MEGLÁTTAM a célpontott és tûzeltem.
Most ezt nem értem ha meglátok egy tankot és tûzelek akkor bünti pontot kapok most akkor ez hogy van?Ez most valami elírás,addig oké hogy kikapcsol az álcaháló de büntit kapok mire mert MEGLÁTTAM a célpontott és tûzeltem.
Egyre jobb

de szemét vagy! miért szúrsz ki szegény gyerekkel!
gyere hobbytroll madj én adok rendes aranyat!
tessék:

gyere hobbytroll madj én adok rendes aranyat!
tessék:

Az elõbb lõttem egy criticalt egy Matildába,konkrétan a motorját.Viszont nulla sebzést írt rá.Ez lehetséges?
Gyõzelem!
Csata: Live Oaks 2012. november 11. 12:02:44
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 829
Szerzett kredit: 32 539
Csatában elért Achievement: Õrjárat, Felderítõ
Elkapott a hülyeség és T54-el csata indulásakor azonnal berobogtam az ellenség bázisára,elszórakoztattam az ellenfelet,legalább 8 heavy próbált leszedni.Az artynak meg szüret volt.Kurva nagy szerencsém volt mert e100 két lövése is lepattant.
Csata: Live Oaks 2012. november 11. 12:02:44
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 829
Szerzett kredit: 32 539
Csatában elért Achievement: Õrjárat, Felderítõ
Elkapott a hülyeség és T54-el csata indulásakor azonnal berobogtam az ellenség bázisára,elszórakoztattam az ellenfelet,legalább 8 heavy próbált leszedni.Az artynak meg szüret volt.Kurva nagy szerencsém volt mert e100 két lövése is lepattant.
Hát ezzel nem várnak csodák
Tessék:

Ez szép tõled <#puszi>#puszi>
Lássátok kivel van dolgotok adjon mindenki 50 aranyat ne legyetek már ennyire skótok de bónusz kódot is elfogadok
jo lenne kerni valakitol de nincs kitol a nyugdij meg keves koszi a valaszaid
Tejszínhabbal, csokiöntettel?
Nekem van 10.000 felesleges, de sajnos nem tudom odaadni :'(
Emancipate yourself from mental slavement!
Akinek van 300 felesleges aranya szívessen elfogadnám
Igaz ez az artyra is?😄DDDDDDDD mert az jó nagyot kockáztat...
Azt nem írtam, hogy TD-vel menj felderíteni. Csak arra adtam magyarázatot miért kapsz kevés kreditet. Aki elõl megy és kockáztat kapjon többet, mint aki hátulról.
Csupán leírtam egy jelenséget, anélkül, hogy azt bármilyennek is minõsítettem volna 😊
Engem különösebben nem zavar, de bizonyos húzásaikat minimum következetlennek, néha pedig egyenesen röhejesnek tartom. Igen, én is költök a játékra, különben mégis milyen alapon támaszthatnék elvárásokat egy szolgáltatással szemben, amit tulajdonképpen nem is veszek igénybe? 😊
A játékosbázissal pedig szerintem is komoly gondok vannak, de én ennek mibenlétét inkább a többség teljesen irracionális ténykedéseiben látom 😊
Engem különösebben nem zavar, de bizonyos húzásaikat minimum következetlennek, néha pedig egyenesen röhejesnek tartom. Igen, én is költök a játékra, különben mégis milyen alapon támaszthatnék elvárásokat egy szolgáltatással szemben, amit tulajdonképpen nem is veszek igénybe? 😊
A játékosbázissal pedig szerintem is komoly gondok vannak, de én ennek mibenlétét inkább a többség teljesen irracionális ténykedéseiben látom 😊
Itt valami keveredés van. Ha neked spottolnak, attól a teljes xp-t kapod. A pénz felezõdik. Ha te spotolod, akkor kapsz fél xp-t, de a teljes pénzt.
Értem tényleg logikus, ezentúl az összes TD-met felderítõként használom majd..... mert eddig rosszul játszottam velük..
Köszöntem, vetek rá egy pillantást.
Sztem pedig logikus, mert a spotter kapja az egyik felét. Ha elõl mész, akkor normál xp-t kreditet kapsz, ha hátul és magadtól nem látnád az ellent, akkor a felét.
Minden bizonnyal szándékosan húzta rám a tankját az E-50es emberke és tuti elõre megbeszéltük... Ember, hallottál arról hogy véletlen? Nem látott azt' felrakott az E-100ra...
Másik, ma idáig 6 tankot dupláztam(szerencsére ennyi volt) az kb minimum 15 csata volt.. ezalatt kerestem 80 creditet😄DDDDDDDDDD ez is teljesen rendben van😄DDDD tegye fel az a retardált a kezét aki szerinte ez kib nincs 30% nerfelve mondjuk a béta óta... ja ez prem acc😄 egy kibaszott nagy vicc😊
Steel Fury: Kharkov 1942
Ezt én próbáltam régebben, de tulságosan szimulátorosra sikerült és annyi bill gombot igényelt egy tank irányítása, hogy köszöntem elég volt😄.
Ezt én próbáltam régebben, de tulságosan szimulátorosra sikerült és annyi bill gombot igényelt egy tank irányítása, hogy köszöntem elég volt😄.
Aham és akkor ez rendben van😄DDDDDDDDDDDDDDDD nem egy foshalom az egész😊 a rendes XP-hez 10k sebzés kell? teljesen véletlenül szarták el az 704-et.... 300k a 10 TD ezzel meg alig lehet keresni.. ja ez véletlen😄
A sebzésre adott XP/Credit... no comment ez már tényleg😊))

Egy kicsit jó ez a Cromwell....
[/url][/img]
és nem mered a havertól megkérdezni?
Hali, hogy kell azt beállítani, hogy az ellensélges jármû színe piros helyett kék legyen, havernál úgy megy!
Másképp mondva, amíg van aki szopjon mindig lesz aki szopat😊
Némileg offtopic, de tudna mondani valaki valami használhatóbb tankszimulátort? Szempontok a következõk lennének: reális szimuláció (tehát nem valami árkád bohóckodás), nem teljesen bûnocsmány grafika (tudom, hogy a mûfajban huszadrangú, csak egy kb. 2006-os szintet üssön meg), és ha lehet, valami miabb dolog legyen, tehát olyan 70-es 80-as évek (ne második világháborús).
Steel Beastset, T-72: Balkans on Fire-t próbáltam, de az elsõ baromi ronda szegény, plusz nem támogatja a monitorom felbontását, a második meg egyszerûen gyenge. Most a Steel Armor: Blaze of War-t nézem, ez valami újabb produktum, de eléggé lehúzzák a tesztekben.
Steel Beastset, T-72: Balkans on Fire-t próbáltam, de az elsõ baromi ronda szegény, plusz nem támogatja a monitorom felbontását, a második meg egyszerûen gyenge. Most a Steel Armor: Blaze of War-t nézem, ez valami újabb produktum, de eléggé lehúzzák a tesztekben.
Hali, hogy kell azt beállítani, hogy az ellensélges jármû színe piros helyett kék legyen, havernál úgy megy!
Köszi
Köszi
Írni nem tudok nem kell szólni😊....mai/tudom😊
Gyanítom ezt már behúzták.
Ma BennyHillShow adása😄 udom a harmadik lövés fos volt de ez egy kurva nagy vicc...
Na, ez tök jó. Csak kár, hogy nem gyakorlóban balfaszkodtok ilyenekkel...
WoT account: cpt_Hungarian
Valószínûleg valamelyik csókának ki volt adva, hogy túrjon fel mindent a lengyel tankokról és ezt találta. Aztán mivel régóta próbálkoznak eredmény nélkül, már ezt is eredménynek érzik. Ilyenkor örülnek, hogy jeeee, lesz tank.
Csak azt nem veszik észre, hogy ez így annyira nevetséges, mint Matolcsy az Amerikai Kereskedelmi Kamara reggelijén.
Csak azt nem veszik észre, hogy ez így annyira nevetséges, mint Matolcsy az Amerikai Kereskedelmi Kamara reggelijén.
Ez mind szép, a fõ probléma viszont a játékosbázis.
Itt a fórumon hány ember is költött prémium tankra?
Hányan ugrottak rá már a tesztszerveren az új tankágakra majd krindelték ki õket egybõl amint megjelentek, akár még goldot is használva a free XPre?
Ennyi. A WG megadja azt amit a játékosok kívánnak.
Olyan ez mint a prostitúció - lehet lenézni a kurvákat, de amíg a kliensek elmennek és fizetnek, adig lesz.
Itt a fórumon hány ember is költött prémium tankra?
Hányan ugrottak rá már a tesztszerveren az új tankágakra majd krindelték ki õket egybõl amint megjelentek, akár még goldot is használva a free XPre?
Ennyi. A WG megadja azt amit a játékosok kívánnak.
Olyan ez mint a prostitúció - lehet lenézni a kurvákat, de amíg a kliensek elmennek és fizetnek, adig lesz.