World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Én egy ideje úgy játszom randomban, hogy leszarom a csapat érdekeit. Elsõdleges célom, hogy minimum a saját hp-m értékét kiosszam sebzésben. Rendszerint jóval több is összejön és legtöbbször ez elég is a gyõzelemhez. Randomban el lehet felejteni a csapatmunkát, csak arra van hogy fejlesszem a tankjaim.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Akkor maradj meg a hitedben, hogy ez egy szar játék, és kínozd vele magad tovább...
Arra meg ott a szakasz/company.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A gond az hogy szökõévente tudsz összedolgozni a csapattársakkal..
Nem felejtettem el semmit, te nem fogod agyilag, mire gondolok. Az eddig fölényben lévõ nagyobb tiernek/nehéztanknak eddig is csak erõsen szituációs elõnye volt, amit most már érvényesíteni se tud, ha prémiumos ellenféllel kerül szembe, mert az benyomja a p2w gombot.

patchaou
Ez az érdek. Minél gagyibb és minél egyszerûbb az egész, annál több "játékost" megfog. A gyökerek is sikerélményt kapnak és tömik a lóvét a wg zsebébe.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Szerintem jó de nem 1 Super Pershing...
De miért is kellene mindennek minden lehetséges ellenféllel, minden helyzetben felvennie a harcot?

A KV-5 az extrém eset, de a 4 az minden további nélkül kilõhetõ hátulról AP-vel is. T32 elég mobil ahhoz hogy szükség esetén flenkeljen. Tier 7-es hevinek meg nem kell tudnia szembõl átlõnie egy 9-est.

Az nem játékmenetbeli elõrelépés, hogy mindenki akinek telik rá, egyszerûen kitáraz prémiummal a felbukkanó nehezebb/nagyobb ellenfelekre. Eddig gondolkodni, mérlegelni kellett, egymást támogatni, oldaltûzre/lesállásra helyezkedni.

Ez így nem tankos taktikai játék, gagyi FPS-szint, ahol csak a hp meg a dpm számít. A tankok közötti különbségek is elmosódnak.

És egyéb dolgokban? Ágyú, pattogás, miegymás? A T20 nagyon bejött, randasága ellenére. 😊

Az enyémen benn figyel a top motor 95%-os skacokkal, de nem egy AMX, lomhácska.
Megint elfelejted, hogy ez egy csapatjáték. A saját tierû ellenfeleinek sem marad HP-ja.
Ezek az elõnyök-hátrányok mindkét csapatot egyformán érintik, így az egyensúly nem változik.
Kérdésem volna. A pershing a t20-hoz viszonyítva milyen? Ha jól látom a számokból, kevésbé mozgékony.

A saját szintû ellenfelekre meg nem marad elég hp-ja. Pont az lenne a funkciója hogy szemtõl szemben a kisebb ellenfeleken/könnyebb osztályokon aránylag gond nélkül átjusson. Enélkül értelmetlen.

Vannak olyan tankok amikkel nem lehet mit kezdeni nagyobbak ellen. Pl egy E8 vagy tier 6os VKknak semmi esélyük sima APval a KV-4 és 5 ellen az 5nek a seggét se tudnák átütni.
Vagy Black Prince vs E-75 azt max oldalról tudná, de 20km/hval kizárt hogy megflankelné.
Nagyobb tierben nézve pl sok T8as tanknak jól jön ez T9-10es csatában, T32 nem arról híres hogy simán viszi az E-75,vk45b,IS-4,7 stb frontját.

WoT: Nishizumi77

patchaou
A gond csak az, hogy az összes játékkal kapcsolatos vágyam ellenkezik azzal amit a wg szeretne 😊

patchaou
Azt amúgy nem bánnám ha ezt a lehetõséget korlátoznák a 10-esekre.

Ha hülye, így sem lesz hosszú életû. Attól, hogy átlõsz valakit, annak még mindig 700 HP-val többje van, és legyalul a p-be.
Perzsa stock ágyúval /160 pen/ játszva, nehezebb leszokni a goldról, mint a heroinról! <#nevetes1>
Eddig is volt esélye, csak ésszel kellett csinálni.

patchaou
Igen, csak eddig meg volt a nagy dögben ülve az embernek az az érzése, hogy igen ezért szoptam ennyit, megérte, a kis majmok nem tudnak velem mit kezdeni. Most meg meglephet szinte bármi. Mondjuk nekem mindegy, 10-esekkel kerülöm a randomot.

Ha mindenki helyezkedik, meg kivár/flenkel, akkor ki fog támadni?

Meg így legalább a kis tierûnek is van esélye tenni valamit a jóval nagyobbal szemben a meghaláson kívül.

Ennek van egy fordított olvasata is.

Taktikailag egy nagy plusz, mert így a nagy tierû tankokkal sem mész ész nélkül neki egy kis tierûnek, hanem megpróbálsz helyezkedni, flankelni stb, mert átlõheti a páncélodat.
Nálam is így van, van kb 6db vésztartaléknak a nagy tierû tankokba, de idáig nagyon ritkán használtam. Kis tierben viszont gyakrabban használtam, pl A13nál,M5,M7
VK2801be viszont vettem dögivel HEATot, úgy már eléggé ütõs.

Taktikailag pedig ez egy nagy mínusz. Most már nem kényszerülök mérlegelésre, manõverre, ha két számmal nagyobb tank kerül elém, hanem egyszerûen átkapcsolok prémiumra, és azt is megbánja hogy felém nézett. Gagyi.

Mondjuk egy dolgot nem bánok. Legalább Tier 6-osban is ki tudom szembõl kockázni a Type-okat, de attól még a rendszert mint egészet szédületes hülyeségnek tartom.

Nekem az IS8-ban 3 darab van. A RR lõszert váltottam ki vele.
Bõven elég az a 3, általában hull-downban ücsörgõ amcsi vasak ellen használom, amikor pl Himmelsdorfon nem lehet flankelni õket.
Erre tökéletes.
patchaou
Az értelmesebbje átlõ gold nélkül is, a 80%-meg golddal is pattog. Vészhelyzet esetére mindegyik tankomban van pár darab, de nem jellemzõ, hogy randomban azzal lövöldöznék. Cw-re meg már tele lehet szépen "ingyen" tölteni a tankokat. Ott viszont már érezhetõ a prémlövedékek használata.

Én csak a rövid csövû ágyúknál veszem észre. Pl Pz4et mostanában csak 105el látok, shermanból is több a 105. Meg tegnap szembõl meglõtte az M7emet egy sherman 105össel, és maradt kb 50Hpm a 440bõl.

A goldammo is pattanik simán, és egy olyan is simán elõfordul vele, hogy átüt, de nem sebez.
Így egy kiválló kreditégetõ.
Ne felejtsétek el, régi játékról beszélünk, ahol egy jelentõs réteg már kifarmolta, ami kell neki, és nekik nincs mire költeni a kreditet. Kell valami, ahol elhasználhatják a készleteket.
Hát, mivel a goldammót lövõ tank nem aranyszinû füstfelhõt ereget a csõbõl lövéskor, igy sztem elég nehéz megmondani ki mikor lõ arannyal. Köszönhetõen az irdatlan randomfaktornak a játékban.

Nekem igazából nem tûnik fel, hogy sokan goldammo-t használnának.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Én örülök hogy ezt válaszolták, maradjon csak bent ez a credites gold ammo dolog.

Gondolom emelkedett az játékszám, többen vettek prémet és grindel mindenki a a vadiúj zuppapörsinggel. 😊

Miután megkérdeztem, már láttam. Így jár, aki néz, csak nem lát. 😊

At this stage we are mostly satisfied with our ammo experiment, there can be some adjustments of course, but overall idea was good and worked out well.

Kíváncsi vagyok mi alapján döntötték el hogy jól mûködött az ötlet, több T8as prém és prém acc kelt el patch óta? 😄

Company of Heroes. 😊

BF3: Atomiccore

patchaou
Ott vann a képen 😊 Cmpany of Heroes

Company of Heroes

Ez mi? 😊

megvan hogy sergejék honnan szedték a fizikát <#idiota>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ezt nem hinném, cw-re akkor is fejlesztenék a tankokat, farmolni is kéne ennek megfelelõen továbbra is, de stoppos mond valamit, tényleg furcsa lenne.

Mert akkor mindenki azzal a moddal játszana, s a WG-sek dobhatnák ki a jármûvek felét (is).

BF3: Atomiccore

Arra gondoltam, hogy amíg az oroszok nagy része pl közelharcimarci, a németeknél nem nagyon van olyan, ami erre való. Elég furcsa csaták lennének, ahol a német tankok folyamatosan hátrálnak, hogy némi távolságot rakjanak maguk és az ellen közé. Az amcsiknál nem tudom mi lenne, az az ág egy teljes homály számomra. 😊

De ne legyen igazam.

Már miért borulna? Végre lenne egy mód, ahol nincsenek "soha nem létezett" tankok, baromnagy artyk, meg a többi amiket divatos szidni😊.

Jah! Azt nem mondták melyik december 😄.

Szerintem borulna tõle a bili, azért nincs.

Az biztos, hogy meglesz, csupán az a kérdés, hogy melyik évben?
A történelmi csatás játékmód várható a közeljövõben? Asszem arról volt szó, hogy december végéig meglesz.

Amik rendszerbe se állta. Az országot/rajzasztalt se hagyták el soha:/.

😊 Ez arcade játék alapvetõen, ha full realisztikus játékot akarsz, próbálkozz a t72 Iron warriors-al😊