World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Tuti botozik.
WoT: Nishizumi77
Még régebben írtam 1x, hogy nem hiszem el, hogy az ilyen karakterek nem 9-10 tulajdonoson mentek keresztül.
Mert ne mondja nekem senki, hogy 10000 csatával a háta mögött valaki még nem nézett utána annak, hogy mit hol lehet átlõni.
És senki ne mondja azt, hogy esténként leül 1-2 körre mert neki ez is élmény.
17000 csata.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
nálunk volt top tank.....
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
mert van még 37-es és a 2 75-ös.
utoljára még az elején nyomtam az m7-el,most csak ráraktam a legdrágábbat és hajrá xp gyûjtés😊
de ha azt mondod az jobb majd holnap kipróbálom.
Ezzel nem leszólni akartalak,hanem a saját véleményemet nyilvánítom ki.
Sokkal élvzetesebb mikor a veled egyenlõ ellenféllel kell ügyeskedni, manõverezni, kergetõzni, stb...
Persze hogy igazán élvezhetõ legyen ahhoz ki kéne gyalulni az idióta láthatatlansági rendszert, a lehetetlen lepattanókat, meg a nullás lövéseket.
1, Randomban? Ez általában egybõl az 5-ös pont, mert azok a bázison kempelnek, hegyet másznak, megtámadhatatlan irányt védenek, esetleg, már elhaláloztak. Ha nem így tennének, akkor nem volna ez az ügy ekkora probléma - rajtad kívül még 29-en játszanak az adott körben...
2, Azért most már - a ritka kivételektõl eltekintve - gyorsabb is a +2 tierû variáns, így 1vs.1-ben sem mindig kivitelezhetõ ez, nem, ha még pajtásai is vannak az ellenek... Med <-> +2 tierû Heavy párban pedig vmi mindig hiányzik - a ritka kivételektõl eltekintve - a sikerhez...
3, +2 tier, az azért jelentõs DMP-beli elõnyhöz juttatja a nagyobbat, miközben a HP-ja is több, így a közvetlen közelébe kerülni, az nagyon szituáció függõ gyakorlat; 1vs.1-ben reménytelen, nyílt terepen meg pláne az.
4, Amíg nem volt fizika, ez addig sem volt mindig megvalósítható. Most, hogy a látótávok is növekednek a szintekkel - legtöbbször - , így a nyílt terepen való találkozásnál ez megint csak nehézségekbe ütközhet (nem lehet mindig mákja az embernek, hogy derp + városi pálya + az ellen éppen mással elfoglalt), városban még megoldható.
5, Hhmm, igazán "megnyugtató", hogy minden 4 ilyen kör után az 5.-ben, végre, õ lehet majd felül... és akkor jön majd az arti és a válogatott csapattársak...
...
Mennem kell, már így is túl sokat "szószártyárkodtam"!
Jók legyetek és kerüljétek el az artik becsapódó lövedékeit, jó messzire, valamint jó vadászatot a kicsik ellenében! 😊)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Below I have listed some of the minor features of 8.2 update for WoT. Some major ones are already known.
Tech tree (UI):
the space between tiers will be reduced. The whole tree will be displayed in FullHD mode.
hyperlink "back to tech tree" will be changed to a button with nation logo (flag)
hint on the remaining experience/credits will be added
experience and free experience counters will be added to tank screen (each tank in tech tree)
Optimization:
the performance of speedtree render will be improved which should decrease FPS drop in sniper mode, and improve overall performance for maps with lots of trees
the performance of South Coast and Highway maps will be improved due to reconfiguration of water. For other maps the improvement is going to be less noticeable.
Aiming:
fixed bug with reticle "shaking" aside while aiming. The issue was related to precision loss due to server load management, when one process "transfers" vehicle to another process
substantially decreased vehicle vibration on roughness of terrain - via software tuning and fixing hitboxes of the objects. Riding over railroad is more fun now.
Gameplay:
fallen trees will now impact visibility system. Hurray!
Penetration / Non-penetration:
fixed bug with shell disappearing after penetrating spaced armour and then ricocheting (eg sloped spaced side armour of IS-tanks)
fixed bug with shell shell disappearing after penetrating spaced armour, and gun making "saving throw" after being hit.
HUD:
module icons in left bottom corner will get repair speed indicator (same mechanics as reloading)
There going to be many more minor improvements, but that's it for now.
Apart from the whole bunch of new features and highly anticipated Chinese tree, 8.2 will bring new 5 US vehicles. See more info here.
Light Tanks
T21
T71
Medium Tanks
T69
T54
Heavy Tank
T57
About T21
About T71
About T69
About T54E1
And finally new top autoloader - T57
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
1) várja meg a nagyfiúkat a csapatából
2) flankeljen, ha lehetséges
3) közelrõl még a 122-essel is el lehet találni a parancsnoki nyílást
4) szívódjon fel és keressen más ellenfelet, ha az elõzõek felesleges elhalálozáshoz vezetnének
5) ha õ maradt 1v1-ben egy full HP-s E-75 ellen, akkor 1)-3), ha nem megy, akkor lássa be, hogy ezúttal az ellenfél csapata nyert és gondoljon arra, hogy a következõ meccsben talán õ lesz az E-75 szerepében és egy T1 HT az õ helyén (nem tökéletes hasonlat, de érted mire gondolok)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Miért kell a játékmenet - szándékos(?); A pénz miatt(i)? - hibáit a játékosokra kivetíteni? Miért nem lehet az IS-eknek a többi IS-ekkel megmérkõznie, az esetek többségében - hogy érvényesülhessen is az a fair-play vhol, ne csak beszéljünk róla? Mi örömöt lelsz egy védekezésre képtelen "elpusztításában" - miért kell ez neked ennyire?
Ezek is uo kérdések ám, mert mindig van másik oldal is. 😊
A felhozott példában a legkevesebb a különbség: a hatosak már rendelkeznek a rövidebb 90 mm-környékiekkel, míg a VIII éppen hogy csak megkapta a 10,5-seit (a TD +1 tierrel följebb fegyverkezik, mindkét esetben, így persze, hogy eredményes szembõl - ami a TD lényegi feladata is volna), amiknek a statjai, arányaiban és a páncélokhoz viszonyítva a legkisebb szórást mutatják.
(A Cromwell-nek nagyon kell a fürgesége is a sikerhez, nem csak a RoF. A VK-n az elnyelõ-páncél sokat dob. Stb...)
azért mondjuk odabasz mikor az elc lõtt seggbe (én usa t34)és -350 hp,az pedig 3 tier.
értem én hogy mit mondtok,csak gondoltam a seggénél csak meg tudom sebezni...10bõl 2x adja (a 0-át,az igaz),akkor a többi?
na mindegy,ez a wot,vannak néha ilyenek
The Matrix has you...
most sz..óág van... majd lesz win is csak az ritkább 😊
azért ~ 12k csatával már van némi fogalmam, bár nem vagyok pro,félre ne értsd (51%,1380 eff)...csak ottmaradtam mert egy kivételével mindenki elhullott.nem tudott meglõni,mozogtam én,de az érdekes az volt hogy sehol se ütötte át,hiába lõttem...2x csak,az is 0 hit... egyébként stock legénység,76%-osak,tehát nem igazán adja a max-ot...csak a tank fullos.motor,gun, torony.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Tudtommal a "normál" lõszerhez optimalizálták a játékot, így a gold-ammo lehetõsége már eleve borította a nem létezõ egyensúlyt - mint ahogy a prémium számla +50%-ai is (ha már az eff-érték ennyire számít), de ha egyszer ez ennek a játéknak az egyedüli célja: a WG pénzt keressen.
Csata: Ruinberg 2012. november 12. 16:03:36
Jármû: Cromwell
Szerzett tapasztalat: 1 201
Szerzett kredit: 35 842
Csatában elért Achievement: Top Gun
7kill és vereség. Iszonyat durva ez a jószág.