World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kell is mint egy falat szar.. mondjuk az hogy mennyi a páncél már olyan mindegy😄
Jó ez a wargaming gondolom mostmár nem külsõs modellezõ van mint az elején, na itt el is fogyott a lendület tank tank tank... a cucc meg egy szarmoslék.. szerintem elég tank van a cuccban talán valami más is kéne.. remélem a warhunder fejlesztõi is látják a piaci rést és sietnek a cuccal😊 akkor már nem lesz egyedül ez a moslék...

T21:

Hát ennek a modelljén se kellett sokat dolgozniuk, egy az egyben T20 kinézetre semmi különbség.
Viszont amit hallottam róla, hogy a páncélja csak olyan "vastag", hogy 50 kaliberes álló legyen. Magyarul én 20-30mmre tippelem a páncélját. Top sebesség meg kb 56km/h.

WoT: Nishizumi77

+ hozzá a tegnapi témához igen Lammaer annyira élvezetes meccs volt.. egy T-44 meg egy Type ellen kellett felvennem a harcot... a csapat is babuin volt annyira jó meccs volt😄DDD

Azért jó ez az XVM beállítás mert igy általában magyar a csapat😄DDDDDDDDDDD

Aki hülye az legalább húzná meg magát... ez is egy probléma a 200-650-ig terjedõ karfiolokkal nincs baj szép csöndben elvan... nade a 650-950 terjedõ már azt hiszi õ Rommel.....
Elõbb Abbey-n elindul a meccs ChurcVII-el vagyok de nem top tier meg állok a bázisnál nézem a kastély mellett jön e valaki kb 14 sec telt el... gondoltam felmérem merre megy a lemmings henger😊
Erre elkezd lökdösni egy T-34-85 hogy heavy no camp... na ez lett a csata vége...

az ellenfél bázisánal fejeztem be...

erre meg mit mondjak... lökdösni már megtanult😊

gurubefree
Egy kis erdekesseg .... talan meg paran nem talalkoztatok vele

ゾルターン

Még csodálkozom, hogy ma miért fogtam ki a létezõ összes hülyét a csapatban?
Ha IQ korlátja lenne a játéknak, vszínûleg megtizedelõdne a játékosállomány és akkor még nem is tettük magasra a lécet...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Igen, így visszagondolva már elég nehéz elképzelni 😊 nekem is jó emlékem a 45P-vel, amikor úgy gondolta, hogy nekimegy szembõl a KV-mnak. Csakhogy rejtélyes módon mindig a mountletet lõhette, szóval lassan de biztosan leépítettem HE-vel és igen, itt 4 szint különbség volt, nem a mostani 2.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Maala
Nekem már megvan a 100k rajta, a kisebb penû, de nagyobbat sebzõ ágyúval haszáltam, és flankeltem... Még bõven a gold mizéria elõtt, de már 8.0 után. 😊 2000 xp-t simán össze lehet duplázni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

+1 😄

"Ez igaz,de ehhez tömören szólva már eff kell+ész+látni a dolgokat.."

Így van, vagy megtanulta, vagy ment sírni a fórumra hogy ejjdeszar 😊 Vagy esetleg abbahagyta (ejj, de jó is lenne ha páran ezt tennék).
Én még emlékszem amikor stuggal vadásztam VK45P-re, pedig az se ma történt. A mostaniak meg csak sírni tudnak amikor meglátják hogy van +2 tier, hogy jajajajaj, de szar a MM, meg thx WG.

Tudod, "teher alatt nõ a pálma" 😊

Igaz, ehhez mondjuk az is kellett, hogy megérje nagyobb tierût lõni (amit persze a WG kivett a játékból a nagy creditnerf keretén belül). Meg persze a HE-t is szétverték. De hát easy mód van, mostmár hülyegyerek is betáraz a churchilljébe 40 gold ammót, aztán sír hogy miért veszteséges 😊

Azt a mocskos, beültem 3 csatára a vk3002db-be de egyszerûen 15 találat/5 sebzés átlag jön ki vele. Hánynom kell minden duplázó elõtt, bárcsak m3 lee-vel kéne grindelnem még az is klasszisokkal jobb.

Kérdés: aki grindeli ezt a szörnyet melyik ágyút használja? Én az l/70-et a nagyobb pen miatt de megérné az l/56 gold ammoval?

Ne, ezen sokkal jobban röhögtem, mint a mostani showder klubbon. 😄

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Solten
"Want ask kuestion from yu"

ahhahhahhha

Saor Alba

Ez de kegyetlen.
Ráadásul hazánk fia az ipse...

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?%2Ftopic%2F174549-churchill-amo-money-problem%2F

40 lövés, 5 penetráció gold ammoval és nem érti miért ilyen magas a lõszerköltség. 690 effi, perfekt angol, omg...

hú de szarul fogalmaztam már így este meló után 😊
Solten
Pay to win 😊

Victory!
Battle: El Halluf 12 November 2012 21:42:37
Vehicle: A13 Covenanter
Experience received: 2,336 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 23,862

Megfogadva a bolcsek tanacsat, 20 gold loszert (16k ezust) belepakoltam es nem allitott meg semmi, se Hetzer se AMX 40, minden sz@rt atlo. Ezt akarja a WG? Am legyen...

Saor Alba

De akkor, hadd legyen már meg annak is az élvezet, hogy one shootol egy is-4est t92-vel aki kihúzta a t-92-t😛 Csak mert tudom mennyire szereted õket😛 Amúgy sztem jobb a mostani rendszer a 2 tier különbség. Ez még így ok. Amikor 3 volt, már irreális volt annak, aki alul volt. Ez megy egy baromság, hogy tier7-8as tankok kivégzik a tier10eseket. Bazd is-4nek 2500 HP-ja van, e-100-nak 2700!!!!! És nem is lövik át még arannyal se biztos. Pl. t32 arannyal, annyi, mint t34nek alapból, nem egy akkora nagy szám ez. El van túlozva ez az egész. Én személy szerint örülök, hogy bent van. Sose használom üzemszerûen, néhány darab van benne a tankokban, kivéve mikor versenyre megyek.
Hátulról kezdem:"Azt kéne megérteni, hogy az ellenséges TOP tankok legyõzése a a saját TOP tankok feladata, nem a tied ha te vagy a legalján a tornasornak."
Ezt aláírom,így lenne rendjén,de randomban sokszor a top leöli a kicsiket és gondolja,kész,holott messze nem.Leírtam észrevételem szerint motiváló a kis tiereknek,ha hagyjuk játszani,sebezni,ölni és máris vidáman végrehajtja amit kérsz,pl move,spot.Látja,h hasznos,nem ragozom.
Elsõ gondolat:1.Kis tankként az hogy nagyok az ellenségek RÁKÉNYSZERÍT hogy az ember:
- próbáljon az ember kicsit ésszel is játszani
- megtanuljon elfutni
- megtanuljon trükközni (húvazze, jön a KV, no akkor az tudom hogy sokkal lassabb mint én, kicselezem és megyek cappelni)
- meg kell tanulni supportot játszani. (no, akkor én most beállok a mi toptankunk mögé/mellé, és onnan szúrkálom az ellent
Ez igaz,de ehhez tömören szólva már eff kell+ész+látni a dolgokat..

2. Nagy tankként pedig igenis az elõrehaladás élményét adja, hogy te vagy a tápláléklánc tetején, és ha úgy adódik a dolog halomra lõheted az ellent.

Ezt sokszor látom,h nem teszik meg.Ellenben vár...Hogy mire nem tudom.Ha nyer a csapat akkor fölösleges,ha nem akkor kap 5támadó tankot 4 irányból rendszerint.

Hogyne lett volna, böcsülettel kihúztam az amerikai ágat még akkor amikor nem volt ilyen trendi választási lehetõség mint most.

Lee után T1, sztem nincs olyan játékos aki ezt a kombót el tudja felejteni. Nem véletlen hogy a "jellemformálásra használandó" listámban ez a kettõ dobogós. Az elsõ hely az M5 stuarté, aztán még szerepelnek olyanok mint a BDR, B1 meg az AMX40.... 😊

Biztos hogy a T1 most jobb, ahogy a többieket (pl KV) nerfelték, plusz ugye kisebb tierek ellen kell harcolnia, de semmivel nem lehetne rávenni hogy újravásároljam, sõt, hogy egyáltalán kipróbáljam ezt a téglát.

Hehe... jó ez a fórum keresõ - másfél év távlatából:

akkor így gondoltam

És itt a párja 😊

És most se gondolom másként. Ezért +oltam le Yossarian hozzászólását... 😊
Tudom, vki gerinctelenségnek/etikátlannak tartja ha más oneshotol egy kisebbet és közben kajánul vigyorog. Én meg úgy vagyok vele, ha már kigrindeltem, ugyan egyszer-egyszer had láásam, miért is tellett az az IS4 ilyen sok munkába.

És ne felejtsd el: ezzel vállalom azt hogy legközelebb engem fog agyonlõni vki más (most is van kistankom amit húzok). Ha tud, mert én nem állok oda egy 3 tierrel nagyobb tankkal 1vs1ezni. Lásd a fenti hszek.

patchaou
Én kikapcsoltam mert zavart. Az meg hogy a tank rázkódik a kutyát nem érdekli, amíg a szerver oldali célkereszt azt mutatja hova célzom valójában.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mondjuk erre nem gondoltam, de most hogy mondod, nyilvánvaló. Csak azért kérdeztem, mert a wotos oktatóvideók többségén azt láttam, hogy ki van kapcsolva. Persze, így 6800 játék után nem valószínû, hogy megszoknám másképp😊.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Attól még rázkódik a tank hogy nincs bekapcsolva. Szóval mondjuk úgy hogy kifejezetten hasznos ha be van kapcsolva, mert ez ad egy vizuális rásegítést a célzáshoz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Engem meg az zavar, hogy libeg össze-vissza...ízlések és papnék.

The Matrix has you...

Üdv! Szerintetek érdemes kikapcsolni a löveg visszarúgását, segít bármit is az a célzásban? Mert kikapcsolva nekem zavaróan gagyinak hat a játék.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Gyûlöltem azt a tankot, egyszerûen játszhatatlanul szar szerintem, alig vártam, hogy meglegyen az M6, az már sokkal kellemesebb játékélményt nyújt. Most meg az idegesít, hogy amikor ellenem van akkor meg csak úgy osztja a damage-et, mintha direkt szívatna tovább, érthetetlen...

The Matrix has you...

GaBenc
Hát most nem értem. Elit lövész, Kiváló lövész....1k össz sebzések, de nem tudok kilõni senkit. Csak T5-ben játszom. 4 hit, marad 7 hp, na mondom ez meg van. Hogyne a következõ 3 lövés lepattan, elveszik, mellé megy. Engem meg kilõnek. De hát ez van. Majd jövõhéten újra próbálkozunk.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

T1-ed volt?Nekem nem,de a mai napig gonosz moly van a képemen,ha látom,h kis tierben ez a top.(kiv.jó kezekben,aláírom)
A su85 akkor sem volt nálam op,mert:
1:40mm a frontja+kb 300hp,ami kevés.
2:Akkoriban rengeteg kv1 volt ue-el az ágyúval(persze,ha nem látott,akkor 2 lövés valami 10sec volt a reload ideje),de emlékszem,h általában ebben a tierben átlag 3-4 kv1 volt a csatában,gondolom farmolni.
3:A kv1 és Su85 hp és armor tekintetében simán 2 tier differencia.
Ettõl független a su85 valóban hard volt,mert ha be is rakott nagy tierbe jó eséllyel operáltál vele,mint support.Oldalról fix,de sokszor szembõl is(Tiger/Is)
A lényege az volt,h 2.vonal,lehetõleg bokor+álca és bizony máris sok múlt rajtad.Ma sem rossz jelzem.
Itt megjegyzem a stugIII is ott van.A 80mm armor szembõl egész jó!kb 4sec reload+pontos és még jól is sebez.

Igazából az én emlékeim szerint annyira nem rossz tank, most meg hogy max csak 2 tiert mehet fel, teljesen jó, még ha nem is OP. Igazából azt a posztomat arra szántam, hogy bemutassam hogy bõven vannak jó tankok T5ben is, amik akár T7 tankok ellen is állják a sarat.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mki véleménynét szívesen elolvasom.

Lammaer 183015 hsz:Erre reagáltál:"Az ember igenis élvezhesse ki, ha már kihúzott egy tankot, hogy nála kisebbeket gyalulhat le.."
Ezt,h kell érteni?Már átolvastam vagy 3x..Nekem ez tök tré negatív hszként jön le,de meghallgatlak,mi a véleményed.
"hogy ha jól játszik, és vele van a szerencse, magánál jóval nagyobb ellenfeleket teríthet le. Az arty meg pusztuljon."Ez érthetõ..
Visszatérve az 1.gondolatomra:Ez tényleg olyan jó?Biztos én vok a hülye,de engem kimondottan zavar,ha kis tier-el vagyok és a top tankunk 3-4killje az ellen 3-4-5-ös tier kilövésébõl áll.+randomban ilyenkor tuti bukó. Általában a nagy tierek ellen az illetõ,már nem oly bátor.
Ha nagy tier-el,megyek(pl 9)akkor a kicsiket nem szoktam zargatni,csak ha valóban spot veszély van(t-50pl).
Viszont azzal,ha a kicsiknek meghagyom a kicsiket(mondjuk segítek,de nem ölöm meg,viszont a kill a saját csapatom kis tier-é,hagyom,h megölje,ezzel a saját kis csapattársam máris hûbéressé teszem.Õ boldog,h kill-t ért el+figyelek rá,segítek neki,a killt meghagyom neki,viszont ezzel a csapatom kis tankját magamhoz láncolom,"rgo spot for me",máris készséges és nem kell anyázni,mindamellett továbbra is élvezi a bizalmam és a segítségem,ha kell)
Vagyis mindenkinek megvan az ellenfele.A tier5 a tier 5 ellen,én meg a magamnak megfelelõ ellen.

Solten
Na igen, ez nekem is szemet szurt 😊 Most nyuzom eppen, nem eppen OP, olyan kellemesen kozepsz@r (balanszolt: WG terminologia). KV-1 megeszi reggelire.

Saor Alba

Ja, ezt a +/-2 tiert jól kitalálták ez így pont jó. Hamarabb is kitalálhatták volna, több mint 1 éven át könyörgött a community érte, és egyáltalán nem volt nagy meló megcsinálni. Jó úton haladnak, utóbbi 2-3 hónapban elég sokat javult a játék pozitív irányba.

Én ezzel úgy vagyok, hogy egyszer hopp, máskor kopp... azaz legyen olyan amikor a Tiga olyan meccsekben van ahol õ a plankton a táplálékláncban, meg legyen olyan is ahol õ a Tigris 😊

És persze ahogy halad felfelé az ember, T8 felett már nagyobb az esély hogy felsõ ligában van mint alsóban.

Mi ennek az értelme: az hogy érzed az elõrehaladást. De ha folyton ugyanolyan tankok ellen harcolsz, abban hol érezni az elõrehaladást? (a megemelkedett lõszeráron és javításon kívül persze).

Minél kisebb ez a "tier olló" annál langyosabb sztem az egész játék. És tegyük hozzá, soha az életbe nem is tanítja meg a játékosokat arra, hogy megtanuljanak visszavonulni, elbújni, bevárni a többieket. Hiszen mindenki le tud küzdeni mindent ami szembejön, minek variálni?

Nekem csak a T1 szúrt szemet, mert arról nekem vmi irdatlan rossz emlékeim vannak, de igazad van, a su85-tõl is elvették azt amiért OPnak lehetett annó nevezni (107es ágyú).

De a választ is megkaptuk, szpecnyaz a gold ammó miatt tartja annak. Én a gold ammót nem veszem figyelembe, az szinte minden tankot OPpá kell hogy emeljen by default akkor.

T1 heavyt a mai imádom penetrálni stuggal,bár csak 1 hónapja vettem vissza "just for fun" címszó alatt.
Igaz nem mindegy ki játszik vele,ezt aláírom,de randomban..?

Mielõtt válaszolnátok:Csak a gold ammo miatt?
Jelzem 1ikkel sem használtam,használom.De ha a gold a megoldás,akkor ok,de akkor közel mindenre mondom.(Jtiger:Sand River hull down és simán átlõtték a frontját)
Újra lehet tanulni mindent,bár én megtettem Elc-vel már 8.0nál a pályák újra tanulását.(8 óra szaladgálás amikor 2x kredit szorzó volt rá kb 1 hónapja).

Én azt használtam végig.

Hi. Ezen(amire válaszoltál)hsz-en én is gondolkodtam.Bár nekem az jutott eszembe,h a su85 és S35(ca francia td?)miért op?
Nem vitaként,pusztán érdekel,h te vagy Specnyaz miért gondoljátok op-nak pl ezt a 2 td-t.

Az A13 Covenantert az alaplöveggel érdemes használni végig?
De nem a felderítõ tankjaiddal van a gond😊) azok egyértelmûen oda való, hanem ahogy írtak Tiga vs IS4 na az a probléma😊 vagy IS a 175 pennel😊

Gold ammo meg max csak T7ig mehet, szerintem meglehetõsen jó úgy.

T1 heavy mikor lett op? 😊

Alját se üti át a 175+20%?

+1, na még pont az kéne hogy csak 2 tier szerepeljen egy csatán belül... ezzel az erõvel akkor legyen csak loltraktor az egészben azt csá, minek a nagyobb tier.

+1
hihetetlen xp farmoló...
tier8as csatában 4-5 lövés és simán az elsõ 3 között szerepel az ember neve a végén.
Na ahhoz képest, hogy tegnap szidtam az M7et és csak fos köröket mentem vele, most a negáltját kaptam, tök jó körök! Úgy terveztem napi 5k xpt csinálok vele, ez most hamar meglett, de majd meglátom mit hoz a holnap vele.
Viszont a KVknak ritka nagy gusztustalan az a képességük hogy a rohadt felfüggesztése mindent benyel sebzés nélkül.
Ebbõl a 15 lövésbõl csak 1 max 2! volt lepattanó az akkor volt mikor a tornyának az elejét találtam el, amúgy stock tornyos volt. A többi 13-14 lövés zömében sikeres átütést kommentált a hang közben max ha 4-5 okozott tényleges sebzést. Nem ártana megnézni a hitboxát mert a lánctalpak között is test van, és kizárt hogy az összes lövésem a kis bevásárló kocsi görgõit találta el.

Akkor a Tigert kilövik, na bumm, majd a következõ csata jobban megy. Én is ültem Tigerben, találkoztam E75-tel, szétlõttek, túléltem, a világ megy tovább. Tagadni meg lehet, hogy az egész játék tápláléklánc-szerûen szintekre van bontva, csak nem érdemes. A 10 fail meccs zsinórban meg nem ide tartozik, az a random isten hatalmas keze.
Érdekes, hogy a KV-2 rendszerbe állítása mit mûvelt a statisztikáimmal.
Látszik, hogy nem vagyok vele ura a csatáknak, inkább csak támogatóként vagyok ott, csatát dönteni kevésszer tudtam vele, fõleg a 20-as reload time miatt, ezért csökkent az általános gyõzelmi arányom (57% -> 56%). Az effem szintén esett valamelyest (kemény 20-at, 1610-rõl 1590-re). A killek száma kevés, épp hogy 1,0 felett tartom vele, most 1,2 körül van. Az átlag szerint eddig minden csatában kiosztottam 1000 sebzést, bár nem ritka, hogy több is összejön. A túlélési arányom igen magas, talán a legmagasabb minden jármûvem közül és az xp-t is hozza, csak úgy szárnyalok a tier 6-os arty felé.
Oneshotok is akadnak full hp-ról, KV-1S, 3601, másik KV-2, bár egy kollega engem is csípett már el teljes élettel egy lövésbõl.
Plusz az egyetlen, ahol jobban várom, hogy tier 7-8-ak közé tegyen. 1-2 ezer sebzést mindig kapnak õk is és dõl az xp. Sõt, ez megint csak az egyetlen, amivel tier 9-nek is nekimennék. Na de majd a SU-152-vel. Bezzeg a stock ELC AMX-szel mehettem T-54 ellen.

In gém ném: MaxWell125