World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen a játék valóban díjazza az elöl lévõket, a baj csak az, hogy a játékmenet nem. 😊
ebben mi a furcsa?
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
A wikin ott van, hogy az xp attól függ, hogy kit sebzel.
Per point of damage, modified by victim's tank type and tank tier compared to your own (damaging higher tiers pays more).
All damage counts, whether caused by direct hits, splash damage, ramming, fire or ammo-rack explosion.
A pénzre nem írja, hogy függene tõle, de az XP igen.
Per point of damage, modified by victim's tank type and tank tier compared to your own (damaging higher tiers pays more).
All damage counts, whether caused by direct hits, splash damage, ramming, fire or ammo-rack explosion.
A pénzre nem írja, hogy függene tõle, de az XP igen.
Na mára befejeztem a beszélgetést😊 jobban járunk mind ahányan vagyunk 😄
Mert kezdem úgy érezni magam mint egy random meccsen a wotban....
Mert kezdem úgy érezni magam mint egy random meccsen a wotban....
Tigris mint scout gratulálok... statjaidra már kíváncsi sem vagyok😄
Nekem nincs gondom vele. Jó scout-ot jobban díjazza. Szerintem ezzel nincs különösebb gond.
Anyám.... ehez nagy ész kell mivel van közelharci bónus... 50% nagyobb damage-ról beszélünk ... nem hogy 200 többet lõttem... igen õ elment harcolt a apró fossal én meg egy lila platoon ellen harcoltam... köszönöm WG ezt a rendszert is sikerült a legelbaszottabb módon megcsinálnod😄
Ha hátul maradsz, és onnan osztod a dpst, sokkal kevesebb xp-t fogsz kapni, mintha az elsõ sorban lennél. Ha elöl vagy esélyed van a spotra, és jó esetben még a spotolt ellenfelet sebezni is fogják a társak. Tigrisnek ezek mind megvoltak, hiába a kevesebb dps, a spot és a spotból eredõ sebzés kompenzálja ezt.
Nekem is feltûnt már korábban, úgy néz ki, hogy azt díjazza a játék, ha elöl, benne vagy a sûrûjében.
Nekem is feltûnt már korábban, úgy néz ki, hogy azt díjazza a játék, ha elöl, benne vagy a sûrûjében.
SSD felejtõs? Wáháháhá. 😊Imádom amikor tudom, hogy ki-mit hagy ki és mit veszít hozzám képest vele. 😄 Hidd el, az SSD megéri akármilyen vinyód van.
Köszi. A töltési idõvel eddig se volt probléma, szóval felejtõs az egész.
Ez nem így van. Nem marad több erõforrás egyebekre, csak kisebb a fogyasztása a gépnek és kisebb a töltési idõ. 😄

Köszönöm a válaszokat! Nagyjából ez hangzott el: a rendszer kevesebb erõforrást fog a winch.-re szánni, több marad a játékra.
Mondom én hogy ez egész egy kibaszott nevetséges szar😊
Te ezt amit leírtál komolyan gondoltad? eleve kivették a nagyobb tier sebzés miatt járó bónust...
Toweliee, az marhaság, hogy a teljesítménye növekedni fog a rendszerednek. Nem tudom kitõl hallottad, de nem volt igaza. Abban van igazság, hogy, ha HDD-tõl váltasz SSD-re akkor AHCI módban kell fusson a Win, és a betöltési idõd töredéke lesz a jelenleginek, talán némi FPS növekedés is lesz. Nekem a betöltési idõm ( csata elõtt ) kb egy másodperc lett ( néha 2 ), az FPS pedig 5el emelkedett, tehát az nem számottevõ ( hacsak nem 15-rõl nõ 20-ra 😄 )
Újabban mintha a spotolást jobban értékelné az xp osztáskor meg mintha visszacsempészték volna azt amikor nálad magasabb tiert sebzel és arra ad bónuszt.
A 13 90-el tûnt fel, hogy igen szépen adja ezekre az xp-t meg a creditet.
A 13 90-el tûnt fel, hogy igen szépen adja ezekre az xp-t meg a creditet.
Nem mindegy, hogy kit-mit sebzel, milyen tier-ben van hozádképest, stb. Ha a tigrincs mondjuk az összes sebzését egy Tier9-be nyomta bele az M103-as meg csak a kicsiket végezte ki akkor érthetõ a különbség.
Plusz a tigris fel is derített olyat amiket neki köszönhetõen lõttek ki és többet is ment a pályán.
Számomra ez teljesen egyértelmû eredmény. 😊
Plusz a tigris fel is derített olyat amiket neki köszönhetõen lõttek ki és többet is ment a pályán.
Számomra ez teljesen egyértelmû eredmény. 😊
Ez mi?😊)))))))))) de komolyan érdekelne😄DD
Nem fog fps növekedni(szerintem) max betöltési idõ változik.
Köszönöm!
Fél off kérdés: A laptopom telepítésekor a win 7 automatikusan IDE modban érzékeli a winchestert. Egy vélemény szerint, ha a BIOS->MAIN->SATA MODE menüben átállítom AHCI-ra, növekedni fog a gép teljesítménye, ezáltal jobban fog futni a WOT (kb 10fps javulás már tökéletes lenne). Ezzel kapcsolatban mi a véleményetek? Érdemes újratelepítenem az op.rendszert AHCI mode-ra állítva a winchestert? Remélem sikerült érthetõen megfogalmaznom a kérdést. Laptop: Acer Aspire 5536G.
Fél off kérdés: A laptopom telepítésekor a win 7 automatikusan IDE modban érzékeli a winchestert. Egy vélemény szerint, ha a BIOS->MAIN->SATA MODE menüben átállítom AHCI-ra, növekedni fog a gép teljesítménye, ezáltal jobban fog futni a WOT (kb 10fps javulás már tökéletes lenne). Ezzel kapcsolatban mi a véleményetek? Érdemes újratelepítenem az op.rendszert AHCI mode-ra állítva a winchestert? Remélem sikerült érthetõen megfogalmaznom a kérdést. Laptop: Acer Aspire 5536G.
jo kis gep, csak ne menj a surube inkabb hatulrol tamogasd a nagyokat.
bar amiota gold ammot lehet venni siman azota meg annyit se er az armor😊
bar amiota gold ammot lehet venni siman azota meg annyit se er az armor😊
Abból jön az E50. Ennél jobb ösztönzés szerintem nem kell. 😊
Mivel T6 szerintem 76mm M1A2 lesz neki mint az E8 shermannak.
Végül is igazából is mivel egy könnyen páncélozott T20 továbbfejlesztés ezért valószínûleg ugyanúgy nézne ki külsõleg, de azért 1-2 dobozt vagy valamit máshogy tehettek volna rá hogy ne 95%ban ugyanúgy nézzen ki. 😄
Végül is igazából is mivel egy könnyen páncélozott T20 továbbfejlesztés ezért valószínûleg ugyanúgy nézne ki külsõleg, de azért 1-2 dobozt vagy valamit máshogy tehettek volna rá hogy ne 95%ban ugyanúgy nézzen ki. 😄
WoT: Nishizumi77
<#mf2>#mf2>
Nekem bejött😊 páncél már olyan mindegy jó kis sniper med
RAJTA!
Üdv all!
Kérdés. Mond nekem vki vmi pozitívat a panther 2rõl? Már kurva régen ki van fejlesztve és most az eszembe jutott meg kéne venni lehet. Szóval... vmi ösztönzés? 😊
Kérdés. Mond nekem vki vmi pozitívat a panther 2rõl? Már kurva régen ki van fejlesztve és most az eszembe jutott meg kéne venni lehet. Szóval... vmi ösztönzés? 😊
Aki nem hisz abban hogy sokan használnak goldot az egy amcsival menjen hull down-ba😄D érdekes élmény lesz.. természetesen ne egy vörös brigádok által szervezett meccsen😄
Denúbok biztos 500 effin még nem tanulták meg nem az oldalával kell állni 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
köszi
online xvm editor Itt betallózod a filet ami kell az xvm-nek és beállítgatod. Eltököltem vele mire rájöttem mit, hogy, de megéri elszöttyögni vele. Amint megveszem az új ramokat talán használni is tudom, mert 1 giga haldokló ram kevés 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Van konfigeditor hozzá és már el is kezdtem vele szórakozni, de nem kis meló 😊
Íme a link: http://www.koreanrandom.com/forum/topic/1422-%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B8%D0%B3%D0%BE%D0%B2-xvm-editor/
Angol kell hozzá, de én már 10 órája csak konfigolok és még mindig nem olyan, mint szeretném 😄
Íme a link: http://www.koreanrandom.com/forum/topic/1422-%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B8%D0%B3%D0%BE%D0%B2-xvm-editor/
Angol kell hozzá, de én már 10 órája csak konfigolok és még mindig nem olyan, mint szeretném 😄
Ez a valóságban is úgy nézett ki, mint a T20, vagy csak sajnálták rá az idõt? 😄
Fegyverzete is az lesz, mint a T20-nak, vagy valami soványabb ágyú néz ki neki, ha már egyszer csak light, és eggyel kisebb is (már ha jól emlékszem, hogy 6-os light lesz)?
Fegyverzete is az lesz, mint a T20-nak, vagy valami soványabb ágyú néz ki neki, ha már egyszer csak light, és eggyel kisebb is (már ha jól emlékszem, hogy 6-os light lesz)?
én nem ismerem Kacsa1-et, biztos okozott pár embernek kellemetlen percet, de tényleg nem értem, hogy mindenki szarozza ezt a játékot, meg 16x megfogadja, hogy letörli, abbahagyja, mégis játszik vele. Miért jó ez? Nem tökéletes játék, de hát melyik az?
Más:
az XVM-ben hogy lehet beállíthatni a dolgokat? Gyõzelmi esély, színek, stb. De légyszíves úgy írja le valaki, mint egy laikusnak.
thx

Nem akarok én senkinek rosszat, (a hiedelmekkel ellentétben) de ha belémállnak, akkor nem megyek arrébb.
Igen, a moderátor.
[/url][/img]
Szájkaratéj! <#banplz>#banplz>
Ha az enyém fölött lenne az IQ-d, akkor nem ilyen választ adtál volna.
Igen, a moderátor.
Nem félj nem foglak.. csak nem értem hogy nem elég neked a wg-s szemétdomb kapirgálni? Ha problémám adódik majd keresek valami normális ember...
De fejezzük is be mert lemegy az iq-m....
De fejezzük is be mert lemegy az iq-m....
Örülök, hogy neked is csak ennyi jutott el az agyadig a dolgokból, inkább nem fecsérelem az idõmet magyarázgatással. Igen belemásztam a WG seggébe, és élvezem, hogy mindenkit kidobálhatok. Ja de amúgy ha esetleg problémád adódik ne is próbálj meg engem megkeresni, úgyse kapsz választ ^^
Igen, a moderátor.
Van miért valljuk be😊 azt nem tudom mit keresel itt? természetesen nyugodtan lehet itt.. csak hát itt nem tudsz a wg seggébe mélyebben bele kerülni.. szóval ez idõ pocsékolás...
Igen, én a Kacsa1 vagyok, errefele sokan szeretnek.
Igen, a moderátor.
Ja már látom.. hogy igen.. akkor már értem mért volt büdös...
Kösz😊 te a wot fórumról vagy a kacsa?
A 2. pontot nem is értem, az Object 701 elvileg a régi kinézetû IS-4
- multi-gun (not to mistake with multi-turret) won't be just on Maus, but also for example ST-2, no info about when it's gonna be implemented tho ("when it's done...")
- there is some talk (not sure related to what) about replacing the IS-4 with Object 701 and putting in the game some form of KV-5 with 107 L/70 gun (really not sure how this is meant, any clue welcomed)
- the Chinese will have an IS-7 equivalent as tier 10, because other nations have its rough equivalent too
- there is some talk (not sure related to what) about replacing the IS-4 with Object 701 and putting in the game some form of KV-5 with 107 L/70 gun (really not sure how this is meant, any clue welcomed)
- the Chinese will have an IS-7 equivalent as tier 10, because other nations have its rough equivalent too
Ha ennyire tetszik mért játszol még vele?
Igen, a moderátor.