World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amikor a t32es legénységet a t34ben használom, nem kap büntetést tudom, viszont fejlõdni fejlõdik? Illetve ha igen, akkor kevesebbet fejlõdik, mint a t32ben?
Toby0501
Reggel is te flémeltél és most is. Szerintem pihentesd kicsit.

Ja és megpróbálhatod leírni a kevéske kapacitással hogy ebben a privátban mi is nem vállalható😄

Jaj kis barátom ezzel csak megerõsítetted amit leírtam nekem PRIVÁTBAN 😄DDDDDDDD gondolod én ezt nem vállalom... 😄

na asszem ide pont illik az a popcorn evõs gif, valaki nyomja már be 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Master91

MÉG mindig javaslom hogy 2-3 napig ne wotozz és fórumozz, mert nem bírod meg állni hogy nem kötekedsz. Egyre szánalmasabb amit itt már 3-4 hete mûvelsz, nem érted meg ugye?
Egy óriási vereségszéria rendesen megnehezítette a grindet, akármit is csináltam az ISUval, igaz már nem idegesítem magam ilyeneken. De csak elértem a BL-10-et és úgy néz ki, hogy kicsit mások lesznek ezentúl az erõviszonyok 😊) Hihetetlen, amire képes, az elõbb sikerült berobbantani 1350 hpról egy IS3at..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

nem, sztem azzal van a gond hogy túl sokat tetrarch-ozok.... 😊
Farokpumpa egyszerûbb! <#mf1> <#puszi>

Ja... aham....

de qva lassan megy az effim felfele már :S 1635 most .... 1630 volt 1 hónapja is 😄 asszem a karácsonyra tervezett 1650 nem lesz meg 😛
lehet többet kéne tier10el nyomnom xD
Master91
Mi lenne ha 2-3 napig kerülnéd az Sg-t meg a wotot?
Mert már itt is úgy érzõdik hogy direkt kötekedsz,szurkálódsz...

Csak egy jó tanács.
még ilyet!......:S
Ja és ez a 11000 csata ez nálad valami mutató?😄DD mert én minden nap látok 20000 csatás 600 effes babuinokat....

Akkor mint látod mégsem voltál elég alapos, mert lehet hogy most vissza rakták de hogy minima fél évre ki volt véve az tuti..

még ilyet.....:S úristen....

Ezt jó tudni. 11000 csatás vagyok, nem tudtam róla én se.
pedig mindig olvasok wot newst, wet eu-t, sg-t... !!!

még ilyet! ....:S
Fenomenális vereség...

WoT: Nishizumi77

Köszönöm, megpróbálom!
Ne nekem mondd, én már láttam pár hete. kilencessel voltam bent, egy nyolcas heavy ugyanannyit sebzett, mint én és jóval több xp-t kapott. én ezt elintéztem azzal, hogy dejó, visszarakták a tier-tõl függõ sebzést. Akkor megnéztem a wikit és jé, ott is újra szerepel, hogy igen, a tiertõl függ. Ennyi.

de ehhez minek wiki? nehogy már X ezer csata után ne vegye észre magától az ember 😄😄 (najó, nem rég jött ki ez az új matchreport, legyen X száz)

Azt csak a mod nem jelzi, de attól meg sebzel meg kill is mehet..

Ezt nem írtad😊 de nem tûnt fel.. csak annyi hogy a britteknek valami istentelen pénz szorzója van...

Az felháborodás volt😄
Erlenberg volt kurvára nem dolgom spottolni TOP tanként egy 1900+ effes 3-as platoon ellen... az itt jelen levõk fele vízbe folytották volna magukat.. nem hogy 3k leosszanak a támadó éknek ami 7 tankból állt...

Értsd már meg, hogy a wikin ez nem volt fent. Ezt nemrég rakták vissza.

Gyanús volt, hogy mióta a legfrissebb verzióban meccs közben is írja, hogy mennyit sebeztem, mindig úgy tûnt, hogy ha eltûnik az ellenfél, de én még lövök a helyére, akkor soha nem írt sebzést. Gondoltam, mi a fene, most már nem lehet sebezni így?
Most rájöttem, hogy a mutató nem mûködik jól, most kb egy ezressel több lett a sebzésem a meccs végi statisztikában, mint amit meccs közben mutatott...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Nincs gond és nem vagy hülye 😊 Irány a frontvonal! ( Ha otthon leszek már és nem a munkában 😄 )

néha az is elõfordul 😄
Talán valamikor tavasszal volt, már nem emlékszem..

Mindeggy én vagyok a hülye...

még béta idjében normális fórum volt ez. taktikákat vázoltak az okosok-ügyesek. most elolvashatod a faq-t, ami készült egy éve és azóta nem frissült. pedig megjelent 10 új pálya 46 új jármû. lehetne errõl is beszélgetni, nem csak arról, hogy milyen szemét pénz és egyéb lehúzós banda ez.
abban igazad van, hogy a tapasztalat osztás is ide tartozik, de kérdésed máris felháborodással indítod, holott nyilván látszik, a tigris elég jól teljesített abban a t9 csatában. persze Te is jelentõs sebzést osztottál, de kummát nem spotoltál, kikaptatok stb. stb.
Keresd meg a hivatalos oldalon!!! game economy változások vagy mi a retek...

+ mint érdekességet linkeltem nem azt hogy bajom van vele.. no comment.... de hát wot fórum... mint a játék 90% red!!

Kicsit elavutak az információid. A nagyobb tierû tank sebzéséért járó bónusz úgy egy évvel ezelõtt kikerült a játékból. Most már teljesen mindegy, mivel mit sebzel, minél nagyobb a bevitt sebzés, annál több az XP és a pénz.

Én direkt nem szidok senkit mert nem szokásom, de seraf, tényleg nem neked van igazad. 😊 Hol olvastad, hogy ez már nem így van? Link please

Hát ha ezek vannak oda írva amikor az új economynál le volt írva hogy kivettek a nagyobb tankok sebzése bonust akkor mit mondjak erre a nagyon komoly wikire😄

nem hiába van amúgy az sem, hogy a legtöbb embernek T8 tankokkal (esetleg T5 lightokkal) van a max XP-je. T9 T10-be már nem kap annyi bónuszt a sebzésed, T8-asokat és T5-ös lightokat meg elõszeretettel dobál T10 csatába, ahol ügye lot of damaget tud kiosztani

A wiki kamu, a játék csal, csak hogy neked rossz legyen.

Szerintem húzz a fejedre alufóliát, nehogy lesüssék az agyad az idegenek.

de könyörgöm... 2 tierrel kisebb mint az M103-ad 😄

Értem😊 és a T5 light az nem külön kategória véletlenül?😊 ez egy tiger....

gondolom azt még sosem tapasztaltad, hogy a T5 light tankok (M24, T-50-2) 1500 dmg-re kapnak sokkal többet, mint pl egy T10 heavy 4000-re. vajon miért?

Az a wiki full kamu😊

😊) ezt kivették😊

Per point of damage, modified by victim's tank type and tank tier !!! compared to your own !!! (damaging higher tiers pays more).

És itt a lényeg

De nyugodtan írd le mi a fontos itt a WOt topicban.. szerinted komolyan érdekel.

És mi volt az a kurva lényeges? még majd offtopic hogy a játékmechanikáról beszélgetünk...😄

az, hogy szar szemét fos WG csak õt ba..tatja.meg az artyk is.
errõl szól az egész fórum, miközben a lényeg vész el. durván unalmas.
hát ez tényleg úgyan az😄DD

Ahamm... értem ha én harcolok a 3 top tierrel õ a másik oldalán a térképnek.. akkor ki lõtt nagyobb tankokat.. az a wiki meg szerintem egy kibaszott nagy kamu mint pl a statok a tankokon....

De akkor most min csodálkozol? Tigris 1469dmg-re még kapott 690spot dmg-et is, ez így már 2159. Volt két spotja is, neked meg ott van a 3000dmg-ed, spot és plusz sebzés nem volt.
Ezért nem kell újra rakni a Win-t, csak drivert kell aktiválni. A tudásbázis eme pontja segít : http://support.microsoft.com/kb/922976