World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speciel 12 ágat húztam ki eddig teljesen, a kreditet nyilván ezekre költöttem. De prémiummal sose volt olyan problémám hogy kevés kreditet kapnék egy ág húzás során. Még a T10 tankokkal is simán pluszban szoktam lenni, nem hogy alatta. De ha mégis meg pénz kellett akkor ott volt a prém tank. Szóval nem éreztem úgy hogy ki lenne szúrva velem.
De ha Te folyamatosan minuszban vagy egy T10 tank kihúzása közben akkor a probléma szerintem nálad van.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tegnap egy E8 lõtte át hatszor szembõl a beforgatott type-omat. 😊 Nem lehet már csak úgy nyugiban belerongyolni a kicsikbe és legyalulni sajnos, mert egybõl töltik a gódammót.

Könyvekbõl...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hol van már a tavalyi hó?
Szerintem az eula-ban, amit minden peccsnél gondosan végigolvasunk 😊 le van írva az, hogy a WG rendelkezik a változtatási jogokkal és bla-bla-bla.

Szerintem nem szabad abból kiindulni, hogy mi volt egy éve. Mert ennyi erõvel volt a bétában a Maus sérthetetlen, meg 100 mm-es frontpáncélû szörnyeteg is.

Szélmalomharc...

Sippie
és a typeon kívül más tankkal nem is játszol? Akkor mire farmolod a lóvét?
"Te elfejelted hogy a WG nem azért dolgozik hogy kielégítsék az ingyenes játékosok igényeit"
Dehogy felejtem el, te viszont azt vagy képtelen felfogni hogy a kreditnerf az prémium accounton is kreditnerf. 3x-ra írom le. Ergó, nem csak a nem fizetõkkel csesztek ki. Tetszik érteni? Ja tudom tudom, venni kell tier8 tankot is és azzal farmolni, csak kár hogy attól nem lesz kihúzva egy tier10 ág sem.
Ebben igazat adok neked. De most azt kell mondanom, hogy nem dohányzom, nem iszom, nem járkálok el szórakozni, más játékkal nem játszom. A családi költségvetésbe belefér ez a kiadás.
Igen én is elismerem, hogy a WG részérõl a hibakezelés enyhén szólva nem példaértékû.
Viszont azért azt megkérdezném, hogy (bár nem ismerlek, fogalmam sincs van-e kereseted), ha havonta 2-300 ft-ba kerülne a prémium acc gondolkoznál a megvásárlásán? Mert érzésem szerint a nagy pénzt a WG-nek a tõlünk nyugatabbra élõk hozzák, akiknek arányaiban ilyen értékben lehet ez.

Maala
Ezt honnan lehet tudni? :-s

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Van Type 59em több mint egy éve, ugyan úgy keresek vele most is mint amikor megvettem. Ha kicsit is odateszem magam akkor simán jönnek az 50k+ tiszta bevételek. Szerintem ez bõven több mint amit egy KV-val lehetett farmolni a csúcs korában. Szóval nem tudom miért jelented ki a nevemben hogy szarabbul keresnék mint egy éve.
Viszont szerintem Te elfejelted hogy a WG nem azért dolgozik hogy kielégítsék az ingyenes játékosok igényeit. Elvégre nem csupán emberbaráti szeretetbõl csinálják ezt a játékot, hanem pénzért. Ennek ellenére egy nem fizetõ játékos is simán el tud játszogatni, csak többet szív (nem egy ilyet ismerek).
Ha meg a "tényleges változások" érdekelnek akkor nézd végig a patchek change logjait, nagy meglepetés fog érni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

T57-nek ugyanaz mint T110E5.

Faxom kivan ebbe a játékmenet-degradáló prémium-spamba már. T20 szembõl lelövi a T32-esem fele hp-ját mielõtt kinyírom. Meg se próbált kikerülni vagy manõverezni, csak tunkolta kifelé a spéci lõszert amíg élt.

Sippie
De egyébként a lényeg, hogy fizettél egy olyan tankért, ami neked annyit hoz, amennyit 1 évvel ezelõtt egy tier5-el meg lehetett oldani simán. De ha ez egyeseknek normális, akkor tudok gratulálni hozzá 😄
Maala
Nem, ugyanúgy fejlõdik, 1 az 1-ben lehet használni a legénységeket. M103-ban már a rádiós nem kell, az mehet a T34-be, T110E5-nél meg már csak az egyik töltõ kell (úgyhogy safe stowage, adrenalin rush, elit alakulat az egyik töltõre, ha már 3 skill van).

Illetve még nem tudom, hogy az új TX heavynek milyen legénysége lesz majd, remélem (franciákból kiindulva), hogy a rádióst, vagy a másik töltõt hasznosítani lehet (szerintem csak egyiket 😞).

Más: Örömteli, hogy végre elkezdtek páran hinni a szemüknek, elkezdték használni az agyukat, és elhiszik végre, ami le van írva abban a kibeb...ott wotwikin.

Mellesleg 7.4-5 óta olvasgatom, és azóta ugyanez van a sebzéseknél. 😊

Sovereign: A panther2 nagyon jó kis tank, csak ha az arty oldalba ver, akkor oda a köröd. 😄 De melyik némettel nincs ez így, nemde? Amúgy nem feltétlen kell csak távolra használni, de nagy elõnye, hogy akkor is elég szûk a puncija, ha távolról kell odaverned. És gyors. Nagyon. 75 csata után (2xezve haladva) már 100k megvan az E-50hez a szükséges 160k-ból. Élvezet vele játszani.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Sippie
tényleg nem rossz, fõleg hogy anno shermannal is simán lehetett 30ezret keresni <#idiota>
A kreditszorzós tankot meg meg kell venni ha épp nincsen, amivel kb annyit kereshetsz, mint a nerf elõtt, aztán ha eladod az árának felét bukod is, aztán kiszámolhatod hogy a 25%-os többlettel vajon jól jártál-e.
De aki sokalja, az vegyen Churchillt. Aki ráérez, az azzal is kaszál. Nem ritkák a 20000-25000 kreditnyereséges csaták vele.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

A csata=kreditet adom...sokkal rosszabbul jársz mostanság...ahhoz hogy jöjjön + ahhoz nagyot kell hoznod a partin..
Elsiklottál a fölött, hogy minden hétvégén van kreditszorzós tank.
Nem kell ide prémium, csak egy t8 prémimum tank. Én is szereztem egy SuperPershinget akciósan. Azóta átlag 30000 kredit tiszta nyereség meccsenként, ami azért nem rossz. 2 havi prémium árából megvan, és ez meg is marad. Plussz élvezet vele játszani.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Sippie
"Szóval nem mondanám hogy rosszabbul járnék mint pl egy éve. "
Ez meg hülyeség, prémtõl függetlenül ugyanazért a csatáért kevesebbet kreditet kapsz.
Sippie
"Meg mint mondtam venni kell egy T8as prém tankot és kész"
Szerintem ezekután veled fölösleges bármirõl vitatkozni. Nálad mûködött a "csavarjuk le a kreditszorzót és a sok balek majd veszi a prémet" megoldás, másnál nem. Ha te elvárod hogy elfogadják hogy fizetsz a játékért, akkor te meg fogadd el mások véleményét, aki nem fizet. 2 napja sem én szóltam hozzád. Amiket írtam pedig nem igazán tudod megcáfolni, mivel tényleges változtatások, szóval a kritikám jogosságának eldöntését inkább hanyagoljad.
"nem mûködõ cuccért" Azért ez érdekelne, mert pár bosszantó hibán (0ás hit, túl sok arty) kívül szerintem semmi komolyabb baj nincs már. Én még a béta legelején kezdtem játszani, na ott voltak bajok, de azért ezeket már javították.

Nem az a bajom, hogy ész nélkül tolják a pénzt a játékba egyesek, hanem azért mert egy nem mûködõ cuccért fizetnek és így a WG is ellazult, mondván minek tegyen bugfixeket a peccsbe, amikor dõl a lé, tehát minden rendben van a cuccal és emiatt bármit csinálnak minden jó és kialakult bennük az a szerintem téves kép, hogy a játékosok vannak értük, aminek pedig fordítva kellene lennie ideális esetben.

Most hagy ne keressem vissza azt a vagy 2 nappal ezelõtti szóváltásunkat, szerintem ott bõven van rá példa.
Meg mint mondtam venni kell egy T8as prém tankot és kész, onnantól kezdve csak egy kis türelem kérdése a kredit probléma megoldása. De ugye ezt tavaly ingyen is meg lehetett oldani.
De igazából megkockáztatom hogy még prém tank se feltétlenül kell, mivel szinte minden hétvégén van kredit szorzós tank, ami még akciós is (meg mellesleg pont T5-6). Az a havi 3k ft meg nem egy olyan nagy összeg ami földhöz vágja az embert. Szóval nem mondanám hogy jogos a kritikád.
Szóval nem mondanám hogy rosszabbul járnék mint pl egy éve. Fõleg hogy rengeteg minõségi változás történt az utóbbi idõben.

Sippie
A prémium accountos tier5, tier6-ok nem kaptak kredit nerfet?
Szerintem igen, ergó aki fizet is szarabbul járt.
Ennek az lett volna a tiszta megoldása, ha még béta idején beállítják a dolgokat, nem hónapokkal késõbb patkány módon, amikor már sokan fizettek érte.
Sippie
Akkor lehet a fórumot nem neked találták ki <#nemtudom>
Bár mivel én csak jogos kritikákat írtam a játékról, sajnos nem tudom hol láttál sírást, meg rinyálást 😉
Gondolom nehéz elfogadni, hogy van aki hajlandó némi áldozatot hozni azért hogy ne szívjon a non premium léttel, hogy aztán sírhasson, meg szidhassa a fejlesztõket.

Tudod, ha az olyanok nem lennének mint Szpecnyaz, vagy akár én is, hogy fizetünk bizonyos részeiért a játéknak, a WG-nél már lehúzták volna a rolót, mint veszteséges projektet.
Fogadjátok el, hogy van aki fizet érte. Ha neki ez belefér, akkor ez téged miért zavar?

Ha nem tetszik, akkor lehet mással is játszani, egyebet nem tudok mondani. Tényleg nem értem miért kell itt csinálni a fesztivált, meg sírni állandóan. Fizetni se kell, elvégre nem kötelezõ. De ha sajnálod rá a pénzt akkor ne panaszkodj a szívás miatt.

Elég régóta megvan a type és nagyonis jó, hogy tekergették. Eleinte oylan volt, mintha egy ufóval mennél a védtelen városlakókra. Most is egy nagyon jó kis tank, csak már nem OP. Emiatt lehet sírni, de akkor a löwe tulajoknak duplán van okuk sírásra.

Már nem emlékszem pontosan, de jópár dolgot megemlítettek a helyezkedésrõl, beforgatásról stb. Lehet a premium lõszer vásárlás is ott volt közte, nem tudom 😛

patchaou
Én nem néztem õket. Csak nem az volt a végén, hogy vegyél prémlõszert?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Jó akkor told bele a teljes havi fizetésed a játékba, aztán legyél boldog, hogy pénzbeli támogatással is hozzájárulsz ennek moslék játéknak a visszafejlesztéséhez és a kommunista életformák fenntartásához a szovjet utódállamok területén.

Tökéletesen meg tudom érteni azokat akik panaszkodnak, mert szerintük nem jó a spotting system, az átütések a balancolás stb, mert tényleg nem jó.

Amikor meg kirakták a tutorial videóikat a láthatóságról, meg az átütésekrõl,csak nevettem, hogy õk ezt tényleg el akarják hitetni a játékosokkal, hogy ez valóban így van?! Bár sok zöldség után amit abban az átütéses videóban is hazudtak, azért ott a végén tényleg elárultak hasznos tanácsokat, amiket ha egy kezdõ megfogad akkor ugrásszerûen megnõhet a hatékonysága.

Nem, csak unom a rinyálást 😊.

Sippie
LOL! Te wg alkalmazott vagy?
Sippie
Na, tehát igazam van 😄 De ez nem is titok, nyíltan kiírták hogy mennyivel csökkentik a credit hozamokat. Ebben csak az a gáz, hogy szépen lassan ellehetetlenítik azt aki nem fizet, viszont azzal is kicsesznek aki fizet, mert a prém accountos is kevesebbet kap mint 1 évvel ezelõtt. Type tulajok is panaszkodtak hogy tekergetik a tankjukat, és aki a játék elején vásárolt goldot, azt is panaszkodhatna hogy nem ezért a játék fizetett.
Szóval lammaer, biztos hogy én vagyok a WG menedzserek számára az ideális, nem pedig te aki ezekután is kiáll mellettük? 😄

WoT: Nishizumi77

Venni kell egy prém tankot és kész, nem egy észbontó összeg, fõleg hogy ingyen is hozzá lehetett jutni anno. Nem tudom miért kell mindig sírni az 5-6os tankok kredit nerfe miatt.

patchaou
Ehhez csak annyit fûznék hozzá, hogy a kredit és xp rekordjaimat 6-7 ezerr csaatával ezelõtt állítottam fel. Azóta szerintem tanultam és fejlõdtem, ergó most nagyobb xp-ket és több kreditet kéne kapnom, de nem így van.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sippie
"Így van, vagy megtanulta, "
Jó, megtanuljuk hogy az E8 kredithozamát 2x csökkentették, elõször kapásból a felére. Ugyanígy a többi farmtankét. Én megtanultam hogy a T25/2 tornyára nem lövök rá, mert a 200-as átütés is csak 0 sebzés penetrationt ad. Biztos spaced armorja van. Hasonlóan a T50 oldalának, hiszen teljesen reális hogy egy 120 milis ágyú lövését kibírja, és csak egy modulja száll el, ami természetesen nem a lánc, mert robog tovább ezerrel. Megtanulhattuk azt is, hogy ha magasabb tierre lõsz már baromira nem fogsz több kreditet kapni, mintha azonos tiert lõnél (talán ezért panaszkodnak az emberek hogy fakk +2 tier?)
Mellesleg kötve hiszem, hogy a WG annyira meg lenne szorulva, hogy ezeket a credit nerf megoldásokat tényleg muszáj lett volna bevezetnie, mégis megtette patkány módon. Ezt nevezheted sírásnak, én inkább csak kritikának hívom, a tavalyi, és a béta állapothoz képest, mert ahhoz képest bizony szarabb lett a játék.
Figyu...igazad van de mit tudunk csinálni a 4-500effes 40%-os tulkokkal? Semmit<#vigyor1> Mindenki köpköd ez miatt aki tud is valamit, de ha téged ennyire idegesít akkor írj a WG-nek egy petíciót miszerint követeled hogy rakják külön kategóriába a gyenge taktikátlan játékosokat! Szólj ha kész a petíció, aláírom én is!<#smile>
Na fasza! Megint balhé van?<#whatever> Mi a szart csináltok?<#idiota>
😄 mit reportolsz? mi volt benne másold be az megy úgyis😊 látom benned tényleg ez az avós/stasi ügynök vérvonal teng túl😊 gyerünk jelents fel😊

Master91
Igazából le is állhatsz a privátos szemeteiddel, se itt, se ott nem fogok válaszolni neked, mert nem érdemelsz annyit SE.
Még 2-3 levél és repoprtollak.
Lenne egy ötletem, hogy kivel kellene egy homokozóba rakni. <#eplus2>

Persze, hogy fejlõdik és valószínûleg gyorsabban is, mivel prém tank több xp-t hoz, csak kapcsold be a gyorsított képzést a T34-en.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

"szemét WG, szar játék"

ebben van vmi 😊
Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. november 13. 12:11:57
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 1 855
Szerzett kredit: 127 306
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd

Igazából más se látok tõled mint hogy sírsz mint valami fürdõs kurva, hogy "szemét WG, szar játék" meg ennek a különbözõ variációi. Ebbõl kb már baromira elegem van, ha nem tetszik ez a játék akkor játsszál mással<#banplz>. Másrészt, lendületbõl leugatod azokat is akik értelmesen próbálnak elmagyarázni valamit, mint ha kb Te lennél itt a helyi félisten. Pedig a statod alapján tisztában kéne lenned az alapvetõ játék mechanikával.

183079<---Már itt sejtettem. <#buck>

Most is? elég érdekes😄