World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha Te folyamatosan minuszban vagy egy T10 tank kihúzása közben akkor a probléma szerintem nálad van.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Szerintem az eula-ban, amit minden peccsnél gondosan végigolvasunk 😊 le van írva az, hogy a WG rendelkezik a változtatási jogokkal és bla-bla-bla.
Szerintem nem szabad abból kiindulni, hogy mi volt egy éve. Mert ennyi erõvel volt a bétában a Maus sérthetetlen, meg 100 mm-es frontpáncélû szörnyeteg is.
"Te elfejelted hogy a WG nem azért dolgozik hogy kielégítsék az ingyenes játékosok igényeit"
Dehogy felejtem el, te viszont azt vagy képtelen felfogni hogy a kreditnerf az prémium accounton is kreditnerf. 3x-ra írom le. Ergó, nem csak a nem fizetõkkel csesztek ki. Tetszik érteni? Ja tudom tudom, venni kell tier8 tankot is és azzal farmolni, csak kár hogy attól nem lesz kihúzva egy tier10 ág sem.
Igen én is elismerem, hogy a WG részérõl a hibakezelés enyhén szólva nem példaértékû.
Viszont azért azt megkérdezném, hogy (bár nem ismerlek, fogalmam sincs van-e kereseted), ha havonta 2-300 ft-ba kerülne a prémium acc gondolkoznál a megvásárlásán? Mert érzésem szerint a nagy pénzt a WG-nek a tõlünk nyugatabbra élõk hozzák, akiknek arányaiban ilyen értékben lehet ez.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Viszont szerintem Te elfejelted hogy a WG nem azért dolgozik hogy kielégítsék az ingyenes játékosok igényeit. Elvégre nem csupán emberbaráti szeretetbõl csinálják ezt a játékot, hanem pénzért. Ennek ellenére egy nem fizetõ játékos is simán el tud játszogatni, csak többet szív (nem egy ilyet ismerek).
Ha meg a "tényleges változások" érdekelnek akkor nézd végig a patchek change logjait, nagy meglepetés fog érni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Illetve még nem tudom, hogy az új TX heavynek milyen legénysége lesz majd, remélem (franciákból kiindulva), hogy a rádióst, vagy a másik töltõt hasznosítani lehet (szerintem csak egyiket 😞).
Más: Örömteli, hogy végre elkezdtek páran hinni a szemüknek, elkezdték használni az agyukat, és elhiszik végre, ami le van írva abban a kibeb...ott wotwikin.
Mellesleg 7.4-5 óta olvasgatom, és azóta ugyanez van a sebzéseknél. 😊
Sovereign: A panther2 nagyon jó kis tank, csak ha az arty oldalba ver, akkor oda a köröd. 😄 De melyik némettel nincs ez így, nemde? Amúgy nem feltétlen kell csak távolra használni, de nagy elõnye, hogy akkor is elég szûk a puncija, ha távolról kell odaverned. És gyors. Nagyon. 75 csata után (2xezve haladva) már 100k megvan az E-50hez a szükséges 160k-ból. Élvezet vele játszani.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A kreditszorzós tankot meg meg kell venni ha épp nincsen, amivel kb annyit kereshetsz, mint a nerf elõtt, aztán ha eladod az árának felét bukod is, aztán kiszámolhatod hogy a 25%-os többlettel vajon jól jártál-e.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Ez meg hülyeség, prémtõl függetlenül ugyanazért a csatáért kevesebbet kreditet kapsz.
Szerintem ezekután veled fölösleges bármirõl vitatkozni. Nálad mûködött a "csavarjuk le a kreditszorzót és a sok balek majd veszi a prémet" megoldás, másnál nem. Ha te elvárod hogy elfogadják hogy fizetsz a játékért, akkor te meg fogadd el mások véleményét, aki nem fizet. 2 napja sem én szóltam hozzád. Amiket írtam pedig nem igazán tudod megcáfolni, mivel tényleges változtatások, szóval a kritikám jogosságának eldöntését inkább hanyagoljad.
Meg mint mondtam venni kell egy T8as prém tankot és kész, onnantól kezdve csak egy kis türelem kérdése a kredit probléma megoldása. De ugye ezt tavaly ingyen is meg lehetett oldani.
De igazából megkockáztatom hogy még prém tank se feltétlenül kell, mivel szinte minden hétvégén van kredit szorzós tank, ami még akciós is (meg mellesleg pont T5-6). Az a havi 3k ft meg nem egy olyan nagy összeg ami földhöz vágja az embert. Szóval nem mondanám hogy jogos a kritikád.
Szóval nem mondanám hogy rosszabbul járnék mint pl egy éve. Fõleg hogy rengeteg minõségi változás történt az utóbbi idõben.
Szerintem igen, ergó aki fizet is szarabbul járt.
Ennek az lett volna a tiszta megoldása, ha még béta idején beállítják a dolgokat, nem hónapokkal késõbb patkány módon, amikor már sokan fizettek érte.
Bár mivel én csak jogos kritikákat írtam a játékról, sajnos nem tudom hol láttál sírást, meg rinyálást 😉
Fogadjátok el, hogy van aki fizet érte. Ha neki ez belefér, akkor ez téged miért zavar?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Tökéletesen meg tudom érteni azokat akik panaszkodnak, mert szerintük nem jó a spotting system, az átütések a balancolás stb, mert tényleg nem jó.
Amikor meg kirakták a tutorial videóikat a láthatóságról, meg az átütésekrõl,csak nevettem, hogy õk ezt tényleg el akarják hitetni a játékosokkal, hogy ez valóban így van?! Bár sok zöldség után amit abban az átütéses videóban is hazudtak, azért ott a végén tényleg elárultak hasznos tanácsokat, amiket ha egy kezdõ megfogad akkor ugrásszerûen megnõhet a hatékonysága.
Szóval lammaer, biztos hogy én vagyok a WG menedzserek számára az ideális, nem pedig te aki ezekután is kiáll mellettük? 😄
WoT: Nishizumi77
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Jó, megtanuljuk hogy az E8 kredithozamát 2x csökkentették, elõször kapásból a felére. Ugyanígy a többi farmtankét. Én megtanultam hogy a T25/2 tornyára nem lövök rá, mert a 200-as átütés is csak 0 sebzés penetrationt ad. Biztos spaced armorja van. Hasonlóan a T50 oldalának, hiszen teljesen reális hogy egy 120 milis ágyú lövését kibírja, és csak egy modulja száll el, ami természetesen nem a lánc, mert robog tovább ezerrel. Megtanulhattuk azt is, hogy ha magasabb tierre lõsz már baromira nem fogsz több kreditet kapni, mintha azonos tiert lõnél (talán ezért panaszkodnak az emberek hogy fakk +2 tier?)
Mellesleg kötve hiszem, hogy a WG annyira meg lenne szorulva, hogy ezeket a credit nerf megoldásokat tényleg muszáj lett volna bevezetnie, mégis megtette patkány módon. Ezt nevezheted sírásnak, én inkább csak kritikának hívom, a tavalyi, és a béta állapothoz képest, mert ahhoz képest bizony szarabb lett a játék.
Még 2-3 levél és repoprtollak.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
ebben van vmi 😊
Csata: Karelia 2012. november 13. 12:11:57
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 1 855
Szerzett kredit: 127 306
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd