World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És?
Szépen kérlek fejezd már abba, mert idegesít hogy a nulla információtartalmú hozzászólásaidat kell kerülgetnem.
Szasztok. Beállításokban kivan véve a pipa assaultról, én ugyanis azt a módot nem szeretem, Comettel mégis abba rakott, és egyedül voltam nem szakaszba. Na erre varrjatok gombot. Ahogy indult a csata mindjárt azzal kezdtem h megnéztem a beállításokat kivan-e véve a pipa... Érdekes😊
Egyébként tényleg azt csinálsz vele amit akarsz.. ki is derül hogy egy neveletlen paraszt vagy vagy nem vagy az, itt meg mindenki eldönti melyik verzió illik is rád.
No brain no pain....
Elnézést kérek, hogy az én PRIVÁT üzeneteimmel azt csinálok amit ÉN akarok.
Nem kell írogatni ( teszem hozzá azóta megint küldtél természetesen ), és akkor nem rakom ki sehova.
Oda teszem ki, ahova én akarom, hiába is sírsz.
ÉS mint az F1 fórumba, úgy itt is megint csak te személyeskedsz.
Igazán észre vehetnéd magad. Nehezen, de sikerülni fog! Hajrá!
Nem kell írogatni ( teszem hozzá azóta megint küldtél természetesen ), és akkor nem rakom ki sehova.
Oda teszem ki, ahova én akarom, hiába is sírsz.
ÉS mint az F1 fórumba, úgy itt is megint csak te személyeskedsz.
Igazán észre vehetnéd magad. Nehezen, de sikerülni fog! Hajrá!
A no damage hiteket én is említettem, "teleport" lövések is elõfordulnak ritkán, az artykat szintén említettem. Viszont a láthatósággal semmi probléma nincs szerintem. Ha az ember megérti a mûködését akkor rájön hogy nincs benne anomália. Nyilván én is mérges vagyok ha a semmibõl lõnek rám, de miután kidühöngtem magam, megnézem hogy melyik tank hol állt és akkor rájön az ember hogy nincs ott semmi bug.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Azért nem mindegy mennyi az az annyi!!!!4-5 arty oldalanként és csak spottoljon le valami kis rohadék és máris lyukacsos sajt leszel..én rögzíteném MAX 2 oldalanként....
Jó kis vereség:
Vereség
Csata: Sand River 2012. november 13. 16:27:05
Jármû: M7
Szerzett tapasztalat: 925
Szerzett kredit: 34 159
Vereség
Csata: Sand River 2012. november 13. 16:27:05
Jármû: M7
Szerzett tapasztalat: 925
Szerzett kredit: 34 159
WoT: Nishizumi77
Elteleportáló, tankon átrepülõ lövések, no dmg penetration, láthatóság egyre rosszabb, bár ez lehet inkább annak tudható be, hogy egyre több a könnyû tank a játékba, amik ezt a hibát egyre jobban kihangsúlyozzák. Na és az artik, felõlem lehetnek akár 13-an is egy oldalon, az sem érdekelne, csak az hogy végre kezdjenek már azzal valamit, hogy mindig mindenkit eltalálnak (splash is számít) és egy távoli mellével is kb 3-4xer akkorát sebeznek, mint én közvetlen találattal egy 10-es tankban ülve.
Az meg hogy bétáztál, az senkit nem érdekel. Én is régi motorosnak tartom magam, de soha nem hivatkozok rá, mert az egy teljesen másik világ volt, más tankokkal, más szabályokkal stb.
Az meg hogy bétáztál, az senkit nem érdekel. Én is régi motorosnak tartom magam, de soha nem hivatkozok rá, mert az egy teljesen másik világ volt, más tankokkal, más szabályokkal stb.
Mivan? lol te sem tudod mit jelent a privát? engem nem az zavar hogy mi van benne😄DDD mert az a véleményem egy szarcsimbókról... aki bepostol egy privát üzenetet egy nyílt fórumba amihez semmi köze senkinek.. nincs is benn e olyan téma😄DD
De hogy ez valaki szerint erkölcsös és etikus az igen nagy szegénységi bizonyítvány az illetõrõl😄
De hogy ez valaki szerint erkölcsös és etikus az igen nagy szegénységi bizonyítvány az illetõrõl😄
Ha leírtad, ne csodálkozz.
😊)) tudod nekem meg az tetszik hogy itt poénkodsz egy olyan emberrel aki arra vette a fáradságot hogy screenshotot csináljon egy privát!!! üzenetrõl azt felrakja a netre és bepostolja egy fórumba...
Lehet hogy rövidebb idõt vett volna igénybe a PRIVÁT üzenet szóra rákeresni hogy mi is a jelentése.. mert én ott nem látok trágárkodást vagy és ez egy teljesen másik topicból indult...
De pl ez itt senkit nem zavar.. amihez meg nekem nem kell hozzá fûznöm semmit...
Ha meg nem tetszik a pofám akkor nem kell klánba meg századba hívogatni😊
Lehet hogy rövidebb idõt vett volna igénybe a PRIVÁT üzenet szóra rákeresni hogy mi is a jelentése.. mert én ott nem látok trágárkodást vagy és ez egy teljesen másik topicból indult...
De pl ez itt senkit nem zavar.. amihez meg nekem nem kell hozzá fûznöm semmit...
Ha meg nem tetszik a pofám akkor nem kell klánba meg századba hívogatni😊
Egy cimborámnak Eladó lenne egy Wot.Aconut...Typ59-premium tank-és KV-4 áll a garázsba.Ki van fejlesztve az Obj.212 7.es arty,2 német VK-ki van fejlesztve,4-es arty amcsiba,IS-kifejlesztve Német TD vonal Hetzer kifejlesztve.1.000.000 credit van bent jelenleg.Akit érdekelne irjon privi....Ko0opasz acc.néven!
Engem szórakoztatnak a problémai, valamint napi szinten tájékoztat minket a legfrissebb rejtett nerfekrõl. Olyan, mint egy rossz meteorológus, aki ingyen dolgozik, és néha ráhibázik, hiszen olyankor máshol is esik az esõ. 😊
Imádom amikor a kretének elbasszák a jó körömet.
Indulásnál a platoontársat elkezdte lõni egy T1 és segítenem kellett mielõtt az kilõtte volna.
Erre miután sikerült kiiktatni a fõbarmot egy másik folytatta mivel ugye -1 lett nála az eredmény.
Ketten lazán hoztuk volna a kört ha nem úgy találkozunk az ellenféllel, hogy a társ már egylövéses.
Többnyire egyetértek Szpecnyazzal; én sem örülök a credit nerfnek, de nem is bánom. Így is elég 4-600 effes jutott már el túl hamar t10-ig.
Egyszer azért sírunk, mert nincs elég credit, aztán azért, mert túl sok a láma t10-ben. Nem vagyok prémiumos (sem WGs), de vettem egy T34-et farmolni (még nem kezdtem el akkor az amcsi heavy ágat). Megérte?! Persze, hiszen ha bármilyen más játékot veszel, az is kerül annyiba.
Akinek nem tetszik, kicsit lazítson, aztán jöjjön vissza kikapcsolódni, játszani!
Egyszer azért sírunk, mert nincs elég credit, aztán azért, mert túl sok a láma t10-ben. Nem vagyok prémiumos (sem WGs), de vettem egy T34-et farmolni (még nem kezdtem el akkor az amcsi heavy ágat). Megérte?! Persze, hiszen ha bármilyen más játékot veszel, az is kerül annyiba.
Akinek nem tetszik, kicsit lazítson, aztán jöjjön vissza kikapcsolódni, játszani!
én a Tamagochit pártolom.
<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
Hukk...
Zõdre van a, Zõdre van a rááácsos kapúúú feeeeeestve
Oda járok mííííínden ÁÁÁldott EEEESt...
Hukk...
Zõdre van a, Zõdre van a rááácsos kapúúú feeeeeestve
Oda járok mííííínden ÁÁÁldott EEEESt...
Hogy emeljem a szín(t)vonalat, indíthatnánk egy vitát errõl is:
PC vs. Konzol
Kezdõdhet a Vór!
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
PC vs. Konzol
Kezdõdhet a Vór!
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Csak az asszony meg ne tudja 😊
Ez az igazi kockaság, pénzért kell kefélned, mert annyit játszol, hogy nincs idõd holmi udvarolgatásra. 😊
pl ..küldhetne kiber kur...át mi 😄 😄
Szpecnyaz, úgy látom, te ma vonzod a frusztrált egyéneket. Új kölnit használsz? <#wink>#wink>
BF3: Atomiccore
Akkor már igazán lehetne jobb fej velem az MM 😄DDD
"Többet kell gürcölni ugyanannyi összegért mint egy éve? Igen."
Neki nem, illetve azt nem hajlandó észrevenni hogy másnak igen.
Neki nem, illetve azt nem hajlandó észrevenni hogy másnak igen.
A wargaming álma. <#worship>#worship><#puszi>#puszi>
Partiarc.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Csak, hogy trollkodjak mán én is kicsit, mert látom faja a hangulat:
Én dohányzok, iszok, sõt még néha dugok is arról nem is beszélve, hogy prémem is van. Sõt. Prémtankom is. Ráadásul 2 azaz KETTÕ darab is 😊
Tehát akkor definíció szerint mi is vagyok? 😄DDD
No offense, csak tök jókat röhögök 😊
Én dohányzok, iszok, sõt még néha dugok is arról nem is beszélve, hogy prémem is van. Sõt. Prémtankom is. Ráadásul 2 azaz KETTÕ darab is 😊
Tehát akkor definíció szerint mi is vagyok? 😄DDD
No offense, csak tök jókat röhögök 😊
Wot elvonási tüneteink vannak, ezért mindenki itt harcol<#email>#email>
Csak mindig meg kell várni, hogy összerendezze egy-egy csatába az embereket <#taps>#taps>
Csak mindig meg kell várni, hogy összerendezze egy-egy csatába az embereket <#taps>#taps>
Na úgy látszik tényleg szar a netem mert duplán küldte.
Mi a szösz itt már megint áll a bál?
Nem mintha túl sokat tudnál rólam 😄. De megnyugtatlak, hogy rendes RL életem is van 😄. Másrészt inkább költök erre havi 3000et mint cigire, vagy valami hasonló dologra, amire többet elvernek az emberek.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nana, ne személyeskedjünk emberek!
Mindenki játszogasson szépen, aztán este simogassa meg a barátnõje (v. pasija <#buck>#buck>) buksiját, s aludjon nagyot!
Mindenki játszogasson szépen, aztán este simogassa meg a barátnõje (v. pasija <#buck>#buck>) buksiját, s aludjon nagyot!
BF3: Atomiccore
jaj de kedves vagy, h majd te megmondod megis mire koltheti a sajat penzet es mire forditja a sjaat szabadidejet!
Egyébként front van ma, vagy mi? Mindenki olyan pikírt. Tessék szépen beverni egy sört. <#pias>#pias>
offense nélkül, csak az érdekel hogy inkább nyelvtan, töri, irodalom vonalon mozog, mint a reál tárgyakén.
Menj szépen vissza a troll-tartódba.
Most mit szívod a vérét?
Az arányok nem változtak. Amennyivel csökkent az egyik, változott a másik is.
Többet kell gürcölni ugyanannyi összegért mint egy éve? Igen.
Egyébként meg elbeszéltetek egymás mellett 😊
Az arányok nem változtak. Amennyivel csökkent az egyik, változott a másik is.
Többet kell gürcölni ugyanannyi összegért mint egy éve? Igen.
Egyébként meg elbeszéltetek egymás mellett 😊
Pfff...
Büszke lehetsz magadra, kiskocka!
Ha majd 1-2 éven belül lállítják a wot-ot, (mint azt már oly' sok mmo-val megtették), akkor majd kiteszed a falra bekeretezve a tank listát, s elbüszkélkedsz minden fantom haverodnak, hogy lám, erre pazaroltam az életemet és a pénzemet? <#nyes>#nyes>
Büszke lehetsz magadra, kiskocka!
Ha majd 1-2 éven belül lállítják a wot-ot, (mint azt már oly' sok mmo-val megtették), akkor majd kiteszed a falra bekeretezve a tank listát, s elbüszkélkedsz minden fantom haverodnak, hogy lám, erre pazaroltam az életemet és a pénzemet? <#nyes>#nyes>
Ti láttok már a WoT reklámot tv-ben?
Az elõbb láttam az RTL2-n,hát elég unalmas reklám.
Az elõbb láttam az RTL2-n,hát elég unalmas reklám.
Ok, köszönöm, én is így gondoltam, csak kérdeztem, hátha tudtok valamit, amit én nem, illetve meg akartam magamat nyugtatni, hogy annyira nem b@sztam el. 😛
Na fogalmazás egyes, fáradt vagyok már én is.
Mivel szerverekbõl csak Európának, Észak-Amerikának, Oroszországnak, és Délkelet-Ázsiának van saját szervere, kétlem hogy releváns lenne.
Ha a pénz átment, akkor szerintem nem lesz gond. Olyan volt már nekem, hogy visszadobta a fizetést, mert nem jó országon álltam.
Vettem egy Super Pershinget, viszont a gift shopban a régiót Ausztriáról nem állítottam át Magyarhonra...(céges szerver...)
Megnézni nem tudom csak este, hogy megjött-e a troll tank, szerintetek van ennek jelentõsége vagy csak a pénznem miatt kell a régiót kiválasztani?
Megnézni nem tudom csak este, hogy megjött-e a troll tank, szerintetek van ennek jelentõsége vagy csak a pénznem miatt kell a régiót kiválasztani?