World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig jelent, hidd el, nem kell szerénykedni 😄
Engem még az érdekelne, hogy milyen matematikai megfontolásból van az, hogy ha választasz egy új skillt, akkor sokkal késõbb tudod újraképezni az elõzõt 100%-osan, mint hogyha hagyod világítani a "pluszocskát".
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nem kellett volna visszatenniük, nagyon nem.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
LosMighty01 bizonyitotta be, hogy artyval nem olyan könnyû játszani, mint tankokkal.
Hiszen a GWTigeres (15dmg/battle) statjánál, a loltraktorral 5x eredményesebb volt (77dmg/battle), a stugIII-al 6.3x oson (95dmg/battle), Hetzerrel közel 10x eredményesebben játszott (148dmg/battle).
Ebbõl is látszik, jól artyzni nem olyan könnyû mint azt itt állítják XD
A munkahelyemrõl követtem végig a mai napot a tárolt változatot olvasva mert net csak korlátozva. Figyeljetek ide én is nagyon régen prémes játékos vagyok, a Löwet még 7500-ért vettem az elején, nyomultam a bétában 32K csatán vagyok túl mindennel együtt, és nem vagyok pró játékos. átlag 1300 az effem, de ez szerintem semmit nem jelent. Nagyon sok játékkal játszottam már ezt szinte elsõ perctõl nyomom. Gyerekek ez egy Qjó játék és már sokszor [email protected] magam de a legtöbbször én csináltam hülyeséget, aki élvezi és szereti játszon, akit frusztrál és nem hoz neki sikerélményt nem kell, tolnia, fizetni se muszáj, te dönthetsz nem a WG. Akkor mi is van én 52 évesen élvezem minden percét, és nagyon sokszor röhögöm a saját hülyeségemen, hát nevessetek ti is a saját butaságotokon, mert van olyan. Én csak annyit mondok élvezzétek a játékot és a topik nem hiszem, hogy a gyûlölködésre és a WG szidására való, éppen ellenkezõleg az ezt érdeklõ emberekért jött létre. Jó lehetnek kritikák és semmi nem tökéletes, de kérdem én "Mindenki Tökéletes?"
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
M103am sincs még (csak T32-m), de láttam, hogy csupán 186300 xp kell ahhoz, hogy fullos legyen (mivel nincs olyan modulja, ami másik tankról átvehetõ lenne), és onnantól lehet számolni a 185000 xp-t a T110E5-re.<#confused>#confused><#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2><#rinya>#rinya><#wow3>#wow3>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
elsõre választottam mindenkinek mást-mást 6. érzék stb..
aztán jött a javítás ami most 100% és van még egy ami 40% és ez lesz most a javítás.
wot név: _bitang
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
E-100 pedig...
most úgy vagyok vele, hogy nem akarok egy még nagyobb és lomhább célpontot gagyi átütésû ágyúval,fõleg amíg ennyi arty van, meg amúgy is IS-7 felé tartok.
Velem nem akar valaki vitatkozni, itt ülök melóba, és van feles idõm! 😄D

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
De sebaj, a pangás közepette a mûértõ közönség legalább jól szórakozott. 😄 Bocs fiúk... 😛
Ha a BIA-t választod elsõ skillnek (100%-os helyre), akkor igen, egybõl mûködni fog (amíg minden legénységi tagodnak van BIA-ja, de ezt az ikonjából látni fogod... Amint meglesz mindenkinek a BIA-ja, szürkébõl "kivilágosodik" a skill mindenkinél.
Ez a "nem aktuális az E-100 mennyire" nem aktuális? Mert egy új (75%os) legénységi tag 1. skilljét 100%-ra felhúzni cirka 250k xp (kicsit kevesebb), és az E100-on csak akkor lesz aktív a BIA, ha mindenkinek lesz.
Szerintem dobj be egy üveg eperpálinkát,majd vágj gerincen egy luvnyát és ezek után vidd be az Obj212 csatába és 1 hiteljél mindenkit.
Helyre teszi a lelki egyensúlyt. 😄DD
Még azt is elfelejted,h ide írtál és szidtad a WG-t 😊
Sajnos iróniát közvetítõ nyomdafestéket még nem találtak fel, így egyelõre meg kell válogatnia az embernek a szavait. :-( Ilyen ez a popszakma.
tehát akkor a 3. ami most van 40%-on, az fog veszteni 10et?
és a BIA pedig egybõl mûködni fog?
ha jól értem
Így az ijb másként fest egybõl...
De nem bírta ezt ki és kiposztolta ide, de tényleg én vagyok a flamelõ meg a paraszt.. kis barátod akkor nem tudom mi..
Ebben a témában ne írok ide többet...
ijb.
azért is gondoltam az elit alakulatra, mert nincs nagyon más ami megérné, max a célmegjelölõ és a megelõzõ karbantartás ( ez viszont nagyon, mert szeret égni)
azt lehet tudni, hogy ha csúsztatom a javítást és helyére teszem a BIA-t akkor hány százalékon lesz a BIA?
Ez max akkor állná meg a helyét ha azt az üzenetet te küldted volna saját magadnak.
Privát üzenet nyilvánosságra hozásához bele kell egyeznie a másik félnek is. Lehet bármi a tartalma és bármilyen a hangvétele.
jó néhány peccsel ezelõtt volt ilyen utoljára, nem lenne jó ha megint kezdené.
más:
E-75 legénységére melyik készséget/képességet érdemes rakni harmadiknak?
eddig van a javítás mindenek, 6. érzék, halálos szem, kuplungégetõ, biztonságos elhelyezés, rádiójel erõsítés.
Azt nem tudom, jó ötlet-e ha a javítás csúsztatom és az elit alakulatot teszek a helyére, vagy nem ér annyit a BIA?
tanácstalan vagyok
Trollkodás messze áll tõlem.
F1 topikba is lemûvelte már ezt velem....voltam én már iqlight, mert ekéztem meg ilyesmi.
Elgurult már neki 3-4 hete, mióta szinte 2-3 naponta rakosgat be screenshotott hogy xy damagera alig kapott expet, de mindig meg lett a megoldás hogy miért, de ma már nem tudta elfogadni, így hát neki rontott 2-3 olyan embernek akinek eggyáltalán nem kellett volna ( úgy értem hogy tiszta feleslegesen ), én meg csak tanácsoltam hogy 2-3 napig ne wotozzon/sg-zzen. Ennyi.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Szerintem meg a láthatósági rendszer egy vicc.
Milyen már amikor westfielden állok a hegyoldalban, rálátok a bázisunkra, még egy fa sincsen elõttem de az éppen foglaló tankot meg nem lehet látni.
Azért arra kíváncsi lennék hogy milyen lenne a játék ha nem lenne eltûnõ-feltûnõ tank, hanem folyamatosan látszódna mindenki, mondjuk piros sziluett nélkül.
És, az 1720 effys létedre meg vádolsz hogy én vagyok esetleg paraszt? Ejnye-ejnye...