World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"átlag 1300 az effem, de ez szerintem semmit nem jelent"

Pedig jelent, hidd el, nem kell szerénykedni 😄

Érvelésed ott sántít, hogy az illetõ azért rosszabb artyban mint tankban, mert nem jött rá a mûhold nézetre, így mindig assault arty módban játszik 😊

Maala
Hmm, viszont abba nem számolja bele, és nem is jelzi a 2-3-5x-özõk, illetve a dupla-tripla crewXP mennyiségeket sem, szóval az a legénységi adat kicsit torzít. De jó közelítésnek. 😊 Én amúgy nem szoktam ezt nézni, csak 99%-nál mindig várom már, mint a messiást, hogy végre 100%-os legyen az a rohadt skill...

Engem még az érdekelne, hogy milyen matematikai megfontolásból van az, hogy ha választasz egy új skillt, akkor sokkal késõbb tudod újraképezni az elõzõt 100%-osan, mint hogyha hagyod világítani a "pluszocskát".

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

De utálom ezt a Dragon Ridge pályát, amellett, hogy alapból egy fos pálya, még az fps-em is horribilis mértékben visszaesik itt.
Nem kellett volna visszatenniük, nagyon nem.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

pointer4
Azokról nincs mit vitatkozni XD
LosMighty01 bizonyitotta be, hogy artyval nem olyan könnyû játszani, mint tankokkal.
Hiszen a GWTigeres (15dmg/battle) statjánál, a loltraktorral 5x eredményesebb volt (77dmg/battle), a stugIII-al 6.3x oson (95dmg/battle), Hetzerrel közel 10x eredményesebben játszott (148dmg/battle).

Ebbõl is látszik, jól artyzni nem olyan könnyû mint azt itt állítják XD
Sziasztok!

A munkahelyemrõl követtem végig a mai napot a tárolt változatot olvasva mert net csak korlátozva. Figyeljetek ide én is nagyon régen prémes játékos vagyok, a Löwet még 7500-ért vettem az elején, nyomultam a bétában 32K csatán vagyok túl mindennel együtt, és nem vagyok pró játékos. átlag 1300 az effem, de ez szerintem semmit nem jelent. Nagyon sok játékkal játszottam már ezt szinte elsõ perctõl nyomom. Gyerekek ez egy Qjó játék és már sokszor [email protected] magam de a legtöbbször én csináltam hülyeséget, aki élvezi és szereti játszon, akit frusztrál és nem hoz neki sikerélményt nem kell, tolnia, fizetni se muszáj, te dönthetsz nem a WG. Akkor mi is van én 52 évesen élvezem minden percét, és nagyon sokszor röhögöm a saját hülyeségemen, hát nevessetek ti is a saját butaságotokon, mert van olyan. Én csak annyit mondok élvezzétek a játékot és a topik nem hiszem, hogy a gyûlölködésre és a WG szidására való, éppen ellenkezõleg az ezt érdeklõ emberekért jött létre. Jó lehetnek kritikák és semmi nem tökéletes, de kérdem én "Mindenki Tökéletes?"
toocha
Srácok azért az elég gáz, hogy a WG bünteti a bot használatot, közben meg õk is használják: az elõbb campinovkán az egyik 2 percig állt a kezdõhelyen aztán nyílegyenesen átvágott a mezõ szélén, és megdöglött!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Amx 40et átugrottam valamiért 3 csata után, így arról nem tudok nyilatkozni.
M103am sincs még (csak T32-m), de láttam, hogy csupán 186300 xp kell ahhoz, hogy fullos legyen (mivel nincs olyan modulja, ami másik tankról átvehetõ lenne), és onnantól lehet számolni a 185000 xp-t a T110E5-re.<#confused><#idiota><#zavart2><#rinya><#wow3>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

rohadtszemétsunnyogópatkányfajzat! <#idiota>

Vitatkozzunk az artykról? 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

pointer4
Nyilván úgy érdemes számolni egyszerûen skillresetnél, hogy eddig ment 700 csatát a legénység, tart ahol tart, akkor az a 10%, az kb 70 csatával pótolható. Nem pontos, de jó közelítõ adat, könnyû eldönteni, megér-e ennyit az embernek, vagy szán rá akciókor emberenként 100 aranyat.
Van egy pár jelöltem. loltraki, amx40...

neeem 😄
elsõre választottam mindenkinek mást-mást 6. érzék stb..
aztán jött a javítás ami most 100% és van még egy ami 40% és ez lesz most a javítás.

wot név: _bitang

pointer4
Mit kéne csinálni?

.
.
.
.
Na ahhoz nem értek XD
Maala
IS7 ugyanilyen, utolsó tankra 2 töltõ kell, addig csak egy. 😊 Szólok elõre. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Küldjek melót? Nekem akad! <#nevetes2>

Maala
De ha azt mondtad, hogy 3. skill, akkor gondolom úgy lenne, hogy 1x100%, és a 2. 99%... Akkor elsõnek választhatod a BIA-t, másodiknak meg 99%-ra a javítást pl. (E75-re azért kell már gondolom. 😄) PL.

Köszi a választ, így már világos minden, amúgy 99% lenne a BIA ha most váltanék.
E-100 pedig...
most úgy vagyok vele, hogy nem akarok egy még nagyobb és lomhább célpontot gagyi átütésû ágyúval,fõleg amíg ennyi arty van, meg amúgy is IS-7 felé tartok.

pointer4
Látom itt mindenki megtalálhatja a személyére szabott üldözési mániás vitapartnerét 😄
Velem nem akar valaki vitatkozni, itt ülök melóba, és van feles idõm! 😄D
HEHE!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ezzel az a baj, hogy a pm-ek elõbb megjelentek, mint ahogy az engedély megjött Fél órával. 😊

De sebaj, a pangás közepette a mûértõ közönség legalább jól szórakozott. 😄 Bocs fiúk... 😛
Maala
Ha rámész a legénységnél, hogy drop (eldobás?), ott kiválasztod a 90%-osat, akkor felül a jelenlegi skilleket mutatja, alul pedig mutatni fogja, hogy 100%, x%, vagy 2x 100%, x% (ha már elég XP-t gyûjtöttél) - a levonások után. Nem feltétlenül 10%-ot veszítesz az utolsóból, mivel exponenciálisan gyûjtöd az XP-t, nem pedig lineárisan (értsd: egy 100%-os skillhez gyûjtött XP felét nem 50%-ra, hanem ~85%-ra gyûjtöd össze, a maradék 15%-ra megy el az XP teljes 2. fele!) Cserébe ha már jó mélyen benne vagy az utolsó skilledben %-ban, akkor lehet, hogy csak pár %-ot veszítesz... 😊

Ha a BIA-t választod elsõ skillnek (100%-os helyre), akkor igen, egybõl mûködni fog (amíg minden legénységi tagodnak van BIA-ja, de ezt az ikonjából látni fogod... Amint meglesz mindenkinek a BIA-ja, szürkébõl "kivilágosodik" a skill mindenkinél.

Ez a "nem aktuális az E-100 mennyire" nem aktuális? Mert egy új (75%os) legénységi tag 1. skilljét 100%-ra felhúzni cirka 250k xp (kicsit kevesebb), és az E100-on csak akkor lesz aktív a BIA, ha mindenkinek lesz.

De érted a srácot😊 megengedtem hogy kirakja az elsõt d 2 órával késõbb😄 ja ez elég logikus😄

Wlan!

Szerintem dobj be egy üveg eperpálinkát,majd vágj gerincen egy luvnyát és ezek után vidd be az Obj212 csatába és 1 hiteljél mindenkit.

Helyre teszi a lelki egyensúlyt. 😄DD
Még azt is elfelejted,h ide írtál és szidtad a WG-t 😊

Maala
Szerintem sem volt, de hát az üzenetben ott áll feketén-fehéren, hogy kirakhatja (és az elõzõeket is).

Sajnos iróniát közvetítõ nyomdafestéket még nem találtak fel, így egyelõre meg kell válogatnia az embernek a szavait. :-( Ilyen ez a popszakma.

Hm
tehát akkor a 3. ami most van 40%-on, az fog veszteni 10et?
és a BIA pedig egybõl mûködni fog?
ha jól értem

Maala
100%-on, de elveszíted az XP-d 10%-át (hátulról vonja le).

A reakciókból ítélve nem hinném, hogy lett volna megállapodás. 😄
Így az ijb másként fest egybõl...
Na én itt lezárom, elmondom mért rakta ki oké.. mert mint leírtam neki csak az létezik amit õ mond.. az elsõben leírtam a véleményem és letíltottam! én ott befejeztem nem kívántam társalogni vele a továbbiakban😊
De nem bírta ezt ki és kiposztolta ide, de tényleg én vagyok a flamelõ meg a paraszt.. kis barátod akkor nem tudom mi..
Ebben a témában ne írok ide többet...

Ja persze😊 ott volt az elsõ is nem volt benne ilyen, mivel privátba írtam ha nem abban írtam volna akkor ide írom... de találj ki még indokokat nyugodtan..

Maala
#183286-ban ott van: "Kirakhatod ezt is". Ezzel vagy arra utalt, hogy már volt egy megállapodásuk, mely szerint kirakhatta az elõzõeket is, vagy utólagosan megengedte, hogy kirakja azokat is. Bármelyik is igaz, innentõl kezdve nincs mirõl beszélni, rinyálni.

ijb.

eddig nincs tervbe az E-100 😄
azért is gondoltam az elit alakulatra, mert nincs nagyon más ami megérné, max a célmegjelölõ és a megelõzõ karbantartás ( ez viszont nagyon, mert szeret égni)
azt lehet tudni, hogy ha csúsztatom a javítást és helyére teszem a BIA-t akkor hány százalékon lesz a BIA?

Ez max akkor állná meg a helyét ha azt az üzenetet te küldted volna saját magadnak.
Privát üzenet nyilvánosságra hozásához bele kell egyeznie a másik félnek is. Lehet bármi a tartalma és bármilyen a hangvétele.

Maala
Hát, ha elit alakulatot (BIA) akarsz rájuk tenni (Amúgy megéri, kuplungégetõ, sima utazás, pillanatkép, és még sok más skill egyben tulajdonképp, valamint +RoF), akkor én a helyedben sürgõsen indítanék egy új töltõt, hogy ne az E-100on kelljen majd a 2. töltõvel szórakoznod, addig is BIA nélkül.

Nektek nem kezdi azt csinálni a játék mint régebben, hogy van az ellenél pl. 5db 10-es tank a tiéden csak 3, de nálatok meg 9es-bõl van több?
jó néhány peccsel ezelõtt volt ilyen utoljára, nem lenne jó ha megint kezdené.

más:

E-75 legénységére melyik készséget/képességet érdemes rakni harmadiknak?
eddig van a javítás mindenek, 6. érzék, halálos szem, kuplungégetõ, biztonságos elhelyezés, rádiójel erõsítés.
Azt nem tudom, jó ötlet-e ha a javítás csúsztatom és az elit alakulatot teszek a helyére, vagy nem ér annyit a BIA?
tanácstalan vagyok

Takarodjatok már a gumiszobába basszátok meg!

Most olvasom amit a kép alá írtál... akkor tehát eldöntötted saját magad?😄DDDD mert én csak felvetettem 😄DD

Master91
Igazából nem is érdekel hogy mit gondolsz rólam. Nem tûröm ha beszólnak bármilyen módon, és kész.

Trollkodás messze áll tõlem.
Értem, akkor csak messzire gurult az a bizonyos.
Ja így történt😊 messzirõl jött ember azt mond amit akar...

Jacek
Inkább azt mondanám mivel olvasom mind a két topicot, hogy te is egy büdös nagy troll vagy....

Master91
Kétlem.
F1 topikba is lemûvelte már ezt velem....voltam én már iqlight, mert ekéztem meg ilyesmi.

Elgurult már neki 3-4 hete, mióta szinte 2-3 naponta rakosgat be screenshotott hogy xy damagera alig kapott expet, de mindig meg lett a megoldás hogy miért, de ma már nem tudta elfogadni, így hát neki rontott 2-3 olyan embernek akinek eggyáltalán nem kellett volna ( úgy értem hogy tiszta feleslegesen ), én meg csak tanácsoltam hogy 2-3 napig ne wotozzon/sg-zzen. Ennyi.
Csak azért mert ha már így le írod gondolom láttad valahol.

Nem törték fel, csak felháborít ha valaki büdös bunkó és ezt még pártolják is.. és légy oly kedves megmutatni hogy hol anyáztam..

Nem lehet, hogy feltörték az accountját, és most csak szórakozik vele az ürge, keveri a sz@rt? Elég fura, hogy egyik napról a másikra így elguruljon a gyógyszer, hogy fûnek-fának anyázzon.
hûû hát ez továbbra is izgalmas😊 csak nem tudom mi a nagy szám benne? hogy írok neked privátot?😄 érdekes ez a shot posztolgatás senkit nem zavar😄DD pedig még csámcsogni való téma sincs benne😄 de ez biztos ontopic😊))

Mutass screent, mert így nehéz megmondani hogy mi lehetett.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

hawken
"Viszont a láthatósággal semmi probléma nincs szerintem."

Szerintem meg a láthatósági rendszer egy vicc.
Milyen már amikor westfielden állok a hegyoldalban, rálátok a bázisunkra, még egy fa sincsen elõttem de az éppen foglaló tankot meg nem lehet látni.
Azért arra kíváncsi lennék hogy milyen lenne a játék ha nem lenne eltûnõ-feltûnõ tank, hanem folyamatosan látszódna mindenki, mondjuk piros sziluett nélkül.

Master91
183179 folytatása:

És, az 1720 effys létedre meg vádolsz hogy én vagyok esetleg paraszt? Ejnye-ejnye...
Srácok van vkinek még új accountos kódja?