World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem adtam meg csak az email cimem de nem sokat tudnak leszûrni belõle de majd kiderül nincs nekem arra pénzem hogy prémium tankot vegyek 😄

popey8
Én is 99%-ra mondom, h ez átverés. Remélem nem adtad meg a nickedet és azt az emailedet, amivel regeltél. Különben sztem oda az accod. Volt rajta legalább arany meg prém tank? 2 millió kreditet meg 2k goldot te nem fogsz kapni semmilyen (ingyenes) promóció keretén belül. A WG zsugoribb annál. Ráadásul nekem az a tapasztalatom, h az ilyen youtube videós "akciók" mind fake-ek.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

505thZajcev[PT]
Nem nagyon szoktam replayeket feltolteni, de ez egy mokas csata volt:
http://mwreplays.com/replay/C1RY601ZGRC5/
10 perctol kezd erdekes lenni, akkor egy petakot se mertem volna ra tenni, hogy nyerunk 😊

Én tuti nem bíznék ebben.
- Ha official, akkor szerintem kiraknák a wot fõoldalra is.. 😊
- A videónál a hozzászólások túlságosan egyhangúak.
- Túl nagyok az "ajándékok".

Aki szerint itt nem bûzlik valami, az nagy bajban lehet..

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Ha az oldal üzemeltetõje Kalkuttai Teréz anya akkor megbízható az oldal😊. Ugyanmár senkisem karitász, hogy ingyen osztogasson goldot meg kreditet, fõleg ekkora mennyiségbe.

Segíteg barátom....

"Többnyire ez 100-300 arany, 1 nap prémium account és egy kisebb prémium tank formájában jelenik meg."

Erre jössz egy oldallal, ahol 5000 aranyat ígérnek, meg 2 millió creditet. Szerinted errõl van szó a FAQban?

Brutális ez a 152 BL10.
ez az oldal : oldal
ez ahova regisztrálni kellet:oldal
itt a videót amit találtam:videó

Ha bemásoltad volna a linket, szerintem már rég megmondta volna itt neked pár ember, hogy kamu-e vagy sem. De én 99.99999%-ig biztos vagyok benne,hogy kamu. 😊

Ezt irták:

Egy kis ajándék kezdõknek

A játék marketingesei elég erõs reklámkampányt folytatnak, szinte mindíg van olyan oldal ahol ingyen (vagy egy egyszerû regisztráció ellenében) lehet kapni egy kódot, amit a WOTos fiók létrehozásakor megadva kaphatunk egy kis kezdõlökést. Többnyire ez 100-300 arany, 1 nap prémium account és egy kisebb prémium tank formájában jelenik meg. Az aranyat célszerû nem elkölteni, hanem megtartani pl a modulok leszerelésére (lásd késõbb).
Google barátunkkal keress rá a „world of tanks giveaway” szavakra (konkrét internet oldalt azért nem írok ide, mert gyakran változnak az akciók. Gyakran még a régi closed bétára szóló kulcsokat adó oldalak is megvannak, figyeljünk oda hogy nekünk nem olyan kell.)
Néha az is elõfordul hogy olyan kulcsokat is osztogatnak, amit már meglévõ fiókokra esetén is lehet használni. Érdemes fél szemmel figyelni a fórumokat.

Az ISU is megy T10-be, az ágyú tényleg ugyanaz,de annak már a tier lényegtelen, bármilyen mezõnyben megállja a helyét. Viszont a plusz páncélzat és a plusz 590 hp miatt szerintem nem kérdés, pláne, hogy a végén kifejlesztheted az Object 268-at is.. 😊

nem tudom egy elég népszerû oldalvolt az is egy játék volt bigpointos cucos

hawken
De éppen azt magyarázom hogy nem volt hulldown, sem bokor, totál látható volt, nem csak a sziluettje.
Mindegy egyébként elhiszem nektek hogy ez így normális, csak kívánsi volnék mennyire más volna a játék ha nem ilyen rendszer volna.

Jaj de jó is lenne az 6 artynál.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ISU-152-rõl váltsak objekte ? Akkor magasabb szintû tankokkal kerülök össze és az ágyú ugyan az mind a kettõn.
Master is írta, ha megadod az emailt, bármikor jöhet a spambomba 😄 Egyébként azt írtad 24 órán belül felveszik veled a kapcsolatot, amikor is kérhetnek dolgokat tõled, hogy "megkaphasd" a cuccost. Pl. elkérik a jelszavad (bár ez elég primitív módszer, úgyhogy nem valószínû) vagy kérik, hogy regisztrálj valami oldalon. Ekkor pl. sose olyan jelszót adj meg, amit használsz pl. wotban, mert lehet, hogy menti az oldal és el is van lopva a cuccos.. 😊 De ez csak 1-2 lehetõség a sok közül (a rosszakarók elég kreatívak tudnak lenni), ezért résen kell lenni, és inkább ilyenekbe nem belemenni!

hawken
Meg hát értem én hogy jó camoval eltûnik, meg látótáv meg minden, de nekem sokkal jobban tetszene egy olyan rendszer mint pl más rpg-nél hogy a látótávolságodig mindent látsz ami mozog.

Bugi Misi
b+ és lejárt az idõ😄 épp akkor találtam meg az AFK gyereket mikor 15 mp volt a vége elött😞
Döntetlen
Csata: Airfield 2012. november 13. 23:06:06
Jármû: Churchill I
Szerzett tapasztalat: 925
Szerzett kredit: 26 938
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Acélfal, Top Gun

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Ott a peremen bokor mögött simán tud hull downból lõni. Ott még egy jó kamós Jgpz E100at is el tudnék neked rejteni, nem hogy egy JP-t.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

hawken
Akkor legyen 300m, de van periszkóptávcsõ a tankon meg skill a legénységnek, tudom hogy többtõl kaptam lövéseket, de aki kilõtt az pont egy JP volt szintén, és ott állt egészen a peremen, ahová a célkereszt mutat.

hát nem tudom egy email alapján sokat tudnak ellopni de ezt egy fórumon találtam vagyis egy magyar wot-os oldalon

Én nem dõlnék be az ilyeneknek. Általában accountlopó oldalak.

Master91
Hmm aztàn kapsz egy spam bombàt 😄
Replay jobb lenne, mint a kép, mert ez így eléggé "többváltozós".
Mint Szpecnyaz is írta az nagy távolság,legalább 300 m (a JP látótávja 350 m asszem), tehát jó camoval simán eltûnhetett.
De még az is lehet, hogy te is eltûntél nekik, viszont nem mozogtál el és odaeresztettek még pár lövést. Egyébként, nem csak attól az 1 tanktól kaptál lövéseket. Rajta van a screenshoton is... 😊

Üdv.
Találtam egy ilyen oldalt hogy regisztrálni kell egy oldalra és akkor kapok vagy aranyat vagy pénzt most én a 2.000.000 kreditet választottam és meg is kellet adni az email címemet és azt írtak hogy 24 órán belül felveszik velem a kapcsolatot na most ez létezik ilyen ?

Az, hogy elismerem és tisztában vagyok azzal, hogy jó játékos vagy és szívesen játszok veled (pontosabban csak játszanék, ha végre vennél egy company képes tankot) még nem jelenti azt, hogy nem látom, mit mûvelsz ezen a fórumon. Bocsi. 😊

hawken
Nemá, az kb 200m távolság. Odáig azért illene ellátni nyílt terepen még a vakegér JP-nek is. Bár a mellékelt ábra szerint nem 😄

Azért az elég nagy táv, a JP meg vaksi. Ha jó camója volt akkor onnan simám eltûnik, ha más nem spottolja.

hawken
Na akkor itt egy kérdés, miért vált láthatatlanná a tank akibe belelõttem? A tó túlpartján állt, nem volt bokor, sem szikla semmi, és mégis eltûnt, de õ természetesen szétszedett engem simán, három lövést kaptam tõle, onnan a semmibõl. Csak sajnos nem tudtam a printscreent olyan gyorsan nyomni hogy a lövést is elkapjam.

KTO PL? 😄

1 topgunom van öccvicc 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Arra ott van a jó kis ELC-m. <#eplus2>
Fõleg fraget lopni mi? 😄

Köszi a választ!
Holnap megveszem, de a Cromwell marad a kedvencem.
platoonba jó

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Srácok lenne egy kérdésem:
-mennyire szívás a Comet?
Már ki van fejlesztve, de még nem vettem meg.
A Cromwell döbbenetesen jó T6-ban, de a Comet nem tûnik túl biztatónak.
Áh, ilyen könnyût.. azt hittem grillével kell 😄

Lehet, hogy igazad van, de van egy képem arról amikor még T29-el nyomtam, igaz vesztes csata volt, de 72 találatot kaptam, mennyi is lehetett ebbõl a 0 damage, mit érezhetett az ellen<#hamm>
pointer4
legalabb t6-t7

Igen, ez a prók ismérve: "mindig vissza gondolok és 90%-ban én voltam a hibás"

Hiszen az ellenfél nem lehet jobb, csak akkor gyõzhetnek le ha hibázol 😄

Csak vicceltem, sokszor én is tudom hogy "na ezt most nem kellett volna", vagy "nem ilyen korán kellett volna". Én se fogom se a WG szopóágra, se az MM-re - randomra azért szokta, amikor már a 6. nullasebzést lövöm BL10el...

Mekkora artyval kell a 2400-2500 damage? 😊

No megyek egy két kört nyomok 12 óra munka után, és hidjétek el nem fogom felbaszni magam, csak a saját hülyeségemen<#csodalk>
pointer4
Ne rondítsál bele, az elképzelt hypotézisembe 😄
Inkább szám adatokkal cáfoljál 😛 Mutass valakit aki szerint baromi könnyû artyzni, és nem kell hozzá semmi tudás, és megvan a 2400-2500 sebzése vele körönként 😛
<#papakacsint>
Szinte biztos, mert ahhoz csak az egérgörgõt kell használni, azt meg már megtanulta az FPSekben, meg amúgy is trendi lézeres gamingegere van, amivel CSben ugye garantált a +50% headshot.

Nade az arty nézethez ugye speciális billentyû kell, és azt még nem találta meg.

85%-os legénységgel. Hát mit mondjak, artyzni tényleg nem könnyû... 😄

El se merem képzelni, mit lehet vele mûvelni 100%-os legénységgel.

pointer4
Gondolod, használja a sniper nézetet tanknál ? XD
Hidd el a vesztes csatákra én mindig vissza gondolok és 90%-ban én voltam a hibás, ennyi játszma után is képes vagyok arra, hogy könnyelmû legyek és lecsapnak mint a legyet.Mindenki gondoljon vissza mit is csinált egy-egy csatában és meglátja a hibáit, ami sajnos nagyon sok van. Nem védtem a másikat, nem supportoltam, nem mentem elõre amikor kellet volna, nem forgattam be a hull armort mert azt gondoltam nem kell, úgy éreztem a másik kisebb tier és nem tud ártani, DEHOGYNEM VAZZE de még mennyire. Nagyon sokat hibázunk a játékban de nem akarjuk beismerni, 0 damaged-et attunk és a másik is adott nekem akkor mi is van szerintem ez egy Qjó játék élvezem minden percét. Ja és az eff érték, ne nézzétek azt akarjátok ti legyetek a legjobbak a csatában és a chetben visszajelzés lessz, legalább is remélem, ha normális banda van.
Fél off: Hamarosan elutazom, hónapokig nem fogok hozzáférni az asztali gépemhez. Emiatt szükségem van egy laptopra. Olyanra, ami World of Tanks kompatibilis. Vagyis olyanra, amelyen legalább magas grafikai beállítások mellett túlmelegedés és egyéb kellemetlenségek nélkül 50-60 fps-el stabilan elfut a játék. Ajánljatok vasakat a www.laptopszalon.hu oldalról vagy bárhonnan ami megbízható. Nem mondom, hogy az ár nem számít mert ez így nem igaz, de komoly beruházásnak szánom, amire kb 3 évig nem kell költeni többet. Ha nem akarjátok ezzel offolni a topicot akkor privát üzenetet küldjetek. Köszönöm!
Én 99%ban meg vagyok elégedve a láthatósági rendszerel. Scoutként pl ebbõl élek, és igen-igen kiszámítható és viszonylag konzisztensen is mûködik.

Akad 1-2 anomália, ez tény, de sztem a random lepattanó/sebzés/0% sokkal-sokkal nagyobb probléma mint a láthatósági rendszer.