World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja. Akármilyen tankot is kapunk, annyi a tuti, hogy ronda lesz, mint a bûn. 😊

Ok, de ezt akkor is írhattad volna, mikor rákérdeztem az IGN-es kódra. Nekem a garázsos szerintem kimaradt, vagy csak nem emlékszem rá. Annyit írtál, hogy tudnál róla ha lett volna kód, azt nem írtad, hogy az IGN-es elõbb volt. Megspóroltál volna nekem 2hszt.
Egy új Tetratchot? 😄

Sajnos ahogy a FAQ jól leírja, Tier8 alatt nem érdemes prémium tankot venni. Rendes pénzt keresni T8 prém tankal + prémium számlával lehet.

Jön a karácsony, majd kapsz valamit, aminek csöve van.

sziasztok!!!!
Olyan kérdésem lenne hogy az un: prémium tankok (aranyért vásárolható) német ágba közepes harckocsik mennyire jók? Gondolok itt a PZIVS és a PZV/M10. Melyiket érdemes beszerezni és melyik hoz általában több kreditet?
Igen, az 2011 októberében volt, a mélygarázs építõs pedig 2011 decemberében. És én azt mondtam, hogy a mélygarázs építõs óta nem volt olyan bónusz kód, amit meglévõ accounton lehetett volna aktiválni. Tehát jól mondtam. Szerinted mi, akik napi szinten játszunk a játékkal, meg klántagok is vagyunk, nem tudnánk egy ingyenes bónuszkódról? Az elsõk között lennénk akik aktiválják!

Toby: A gamescomos kódot csak a németországi Gamescom rendezvényen részt vevõ látogatók kapták. Itt most olyan promóciós kódokról beszélünk, amiket egy email cím regisztrálása után már megkap az ember.

És a cyberbiztonság? 😊

Család összes kártyáját felhasználtam, paypalt mindent ami egy kcisit is hasonlított egy bankkártyához 😊
Ott én sajnos csak 2 kódot tudtam szerezni, nem fogadta el a kártyát többször. Egyszer paypallal egyszer rendesen megadva adtam hozzá kártyát.

WoT: Nishizumi77

Még itt olvasható.
Megnéztem, elvileg tavaly õsszelvagy télen volt az IGN-es, 750goldos, prémiumos promo kód. Ugye ott is el lett szúrva a dolog, több kódot is be tudtál regisztrálni ha ügyes voltál, nem egy ember akkor lett pl. ingyen Löwe boldog tulajdonosa 😊
Az azért sokatmondó, hogy 400 csatával és 160-as effivel a háta mögött már volt klán, aki felvette.

Hellcat egy hihetetlenül élvezetes gép, mindenképp megéri kipróbálni. Nagy elõnye, hogy szinte bármilyen helyzethez lehet adaptálódni vele.

Pershing egész jó, de ha nem akarsz elmenni tier10-ig, akkor lehet jobban jársz, ha maradsz a T20-nál. Jobban jössz ki anyagilag, és feltehetõleg onnan is fog jönni egy új med ág.

Toby0501
Gamescom.

Azért legyünk pontosak, a pz4 nem lett prémiumosítva, mert senki sem kapott ingyen prémtankot, csak mert volt egy Pz4-e. Egyszerûen lett belõle egy prémiumverzió, pont mint pl a churchillbõl, bár ott fordítva ment a dolog. A promókódokról meg annyit szerintem, hogy az azért promó, hogy népszerûsítsen. 40 millió accountnál erre nincs szükségük, de ennek azért adtak ki pár jó kódot: Tetrarch, most 3 napos prémium, már egy csomó aranyos fogyócikkem van felhalmozva, várva a nehézidõket.
Azért nem olyan rossz ez.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Win rate alapján ítélni szerintem hülyeség, mert rajtad kívül van még 14 társad akik elronthatják a kört.
Most egy körben kilövök 4 ellenséget, meg seggbe lövök gw panterrel egy T9es IS-4et még régen és okozok 1100as sebzést úgy hogy közben könyökölök az asztalon azt én nem hívom nagy kihívásnak.

Ne aggódj, tudnék róla ha lett volna a mélygarázsépítés óta meglévõ accounton is felhasználható kód. Nem volt.

GW tiger: találati arány: 38% sebzés: 548 062 - 318 csata alatt.
GW panther: találati arány: 41% sebzés: 287 719 - 159 csata alatt.
Hummel: találati arány: 43% sebzés: 162 958 - 123 csata alatt.

Type E nem lényeg, 22 kört mentem vele és már rég nincs meg, valahogy sose volt kedvem menni vele és kellett a pénz.
Meg sose játszottam velük komolyan általában napi duplákat toltam le velük csak, és azt se mindig.

IGN-es kód? Az még talán nincs 1éve, hogy mûködött.
<#eljen>

BF3: Atomiccore

Ez érdekes. 😊

Akkor csak van abban valami, hogy nem a legkönnyebb dolog eredményesnek lenni velük.

WoT account: cpt_Hungarian

Ez olyan, mintha megetted volna a tortát, majd magyaráznád, hogy ugyan finom volt, de egy csomó helyen el lehetett volna kúrni és akkor nem lenne finom. 😊

A winrate sem minden, mert aki randomban nyomja nagyon függ a csapattársaitól!
Ma reggel pl kilõttem 6 ellent (4et full hp-ról), de mégis buktuk, mert a 2 top havy-nk hátul kempelt, aztán persze, h bedaráltak minket. (Nekem elfogyott a lõszerem, a s rajtam kívül csak 3 kill-t húzott be a csapat.)
<#falbav>
Ja, és a churchill még nekem magyarázott, h én nem tudok játszani, bezzeg õ! (kb 200 sebzés, 0 kill)

BF3: Atomiccore

Lehet ez az oka, a hirtelen eff növekedésnek. 5-ben nagyon sok az olyan, aki még nekem is ingyenfrag. 😊

"A WG az tényleg marhára a zsugori.. elvégre csak 14K gold értékû prémtankokat dobáltak a játékosokhoz, el;g sokan mélygarázst építettünk ingyenes kuponokból (értsd 10 garázshely), rendszeresen van ingyenpém meg félárú akció (lassan már unjuk is). Szemetek! 😊"

Na, azért szerintem legyünk korrektek. Nem dobáltak prém tankokat, a T34 prémiumosítása egyszeri alkalom volt, amit saját bevallásuk szerint(Serb) nem óhajtanak többet megismételni.(Panzer4 prémium ugye)

A mélygarázsépítést pedig egy egyszerû hiba miatt tudtuk megvalósítani(egy accounton 1 helyett 10 kódot lehetett aktiválni), amit olyan szinten nem akar újra elkövetni a Wargaming, hogy az azóta eltelt több mint egy évben egyszer sem(!) adtak ki olyan promóciós kódot, amit meglévõ accounton fel lehetne használni.

Ennyit talán a Wargaming nagylelkûségérõl, egyis se fog újra megtörténni. Nem nagylelkûek ezek, hanem néha meggondolatlanok(ingyen prém T34 beígérése) és néha hibáznak (mélygarázs).

Én nem tudom hol mennyi van, nem használom a módot ami mutatná.

A 9-10-es tierben elég sok a zõd. Tudom, megy itt a sírás, hogy egy csomó növény eljutott 10-be és ott tobzódik a 600-as effjével top tankként, de ez annyira nem gyakori. 7-estõl lefele viszont, mint a pipacs, kinyílnak a piros kis manók.

Artyk el vannak átkozva, ha rommá lõttem a fél csapatot akkor is kikaptam általában, úgyhogy én nem alapozok a win ratere.
Ha már stat, tegnap vagy elõtte megnéztem az efficiencymet csak puszta kíváncsiságból változott e valamit, mert elõtte kb 2 hónapja nézhettem meg.
1679rõl 1 vagy 2 nap alatt 1682.17re nõtt
Mid tieres játékok úgy néz ki jó hatással vannak rá. 😛

Pluskast
Ilyet én is kaptam 😊 Ne aggódj csak a bukszád kell nekik 😊)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Csak planetWot-on tudtam megnézni a statod. Látom jó játékos vagy, de az említett vonalon mind 50% alatti a gyõzelmi arányod. Mennyi lett velük az átlagsebzés és a találati arány?

Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Nem artyzni nehéz, hanem jól artyzni nem könnyû...

Na mi van hiányzok nekik? 😄
Utoljára world of warplanesel alpha teszten játszottam, azt kapom néha a mailt hogy háát ennyi minden változás volt, meg ilyen új dolgok vannak:

During your recent absence from the game, we've made some changes and additions and our latest new game update has a number of features we'd like to tell you about in more detail.

Mi a véleményetek érdemes-e váltani és melyik ágon elõbb?
- T49-rõl M18 Hellcat
vagy
- T20-ról M26 Pershing.
A T49-cel szeretek játszani és kis mértékben még farmolni is jó. A Hellcat a fun faktor mellet farmolásra alkalmas?
A med vonalon azért gondolkozok, mert ugye fejlõdni kell.

GW Type Eig elmentem artyval mert német treerõl ki akartam fejleszteni mindent.
Artyzni nem nagy kihívás, unalmas, és egyáltalán nem nehéz, csak észnél kell lenni és megtanulni pár dolgot, hogy kb milyen gyorsan ér oda a lövedék, és mennyire kell elé lõni, meg hogy lövés után tanácsos mozogni vagy jön a counter.

Egyetértek, azóta én is vettem egy Type-ot. Elegem lett az örökös kreditvadászatból. Minden nap megyek vele 2-3 kört, ha nincs vételre váró jármû vagy kiegészítõ. Én úgy gondolom, ha az ember ennyi idõt tölt egy játékkal, akkor ne sajnálja rá azt az egyszeri kiadást.

Én ezt is egy hobbinak tekintem, más horgászik meg gyûjtöget és arra ennél sokkal több pénz elmegy. Itt nem kapsz valós árut a pénzedért, de cserébe nyugodtan élvezheted a játékot.

Megértem azokat is, akiknek nincs pénze prémium dolgokra. Nekik azt kell elfogadni, hogy ingyen játszhat és majdnem mindent meg tud venni már kreditért, amit eddig csak goldért lehetett. Sok meló van vele, az tény, de valamit valamiért. 😊

Valamiért az a tévhit terjedt el, hogy artyzni könnyû. Ezért sokan abban látják az utolsó reményt 😊

anno én valami 1,5 hónap alatt húztam ki, kényelmesen .. aki nem tette meg akkor, az magára vessen, bõven volt rá idõ. az új accomon meg megvettem.
egyszeri beruházás egy prémtank, 1et (gyors farmhoz, hogy lehessen felváltva tolni, esetleg 2õt) meg kell venni ha nagyobb tier-re megy az ember. ezt tudomásul kell venni. ez a játék "ára", nem a boltban csengeted ki a dobozért meg a korongért ..
aki ennyire sóher, az küzdjön meg minden egyes kreditért. szerintem.

Master91
Szerintem 0k csatával nekem is ennyi volt. Örültem, ha megtaláltam szemben a karácsonyfát, mert akkor legalább tudtam, hogy merre kell menni. 😊

Mondjuk artyzni akkor sem szép dolog. 😊

Master91

Na hát igen, majdnem egy évvel elõre lehetett tudni, hogy mi lesz a T34 sorsa. Egyszerûen hihetetlen, hogy hivatalos fórumon is volt olyan ember, aki követelte, hogy vegyék el mindenkitõl az ingyen prémium tankot, mert neki nem sikerült megszerezni.

Elárulom, hogy nekem se jött össze, mert késõn álltam neki. Kb. pár nap kellett volna, hogy megvegyem. Mégsem irigykedek a többi emberre emiatt.
Errõl senki más nem tehet.

Amúgy az ilyen dolgok miatt is érdemes a fórumokat olvasgatni.

LSSAHPAUL
Ezzel a prém tankkal elérték azt hogy pl én sose veszek premiumot, ellenben mikor volt a t9 tank t7 ágyú leértékelés megvettem 4 t9-et, és 1 t7 ágyút és maradt 12 millám, 3 nappal ezelõtt megvettem a t92-õt és most pont 10 millám maradt, naponta +100k-val bõvül a kincseskamra 😊 pedig csak duplázok mindennel, meg kb 5 kör t34. Jah és már várom a karácsonyi akciókat biztos lesz prém, és akkor kell rágyúrni a t34-re kicsit komolyabban.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Persze, érezheted igazságtalanságnak, igaz a hülyék nem is tudom.. 6 vagy 9 (vagy több) hónappal elõtte jelentették be hogy ez fog történni.
Sajnos a világ ilyen, fizetést is az kap aki dolgozik, igazságtalan hogy a láblógatásért csak a parlamentben jár pénz... 😊

"amit úgymond külsõsök adnak ki és nem a WG"
Csak kis kötözködés, olyat amit nem a WG ad ki nincs, ugyanis a külsõsök is tõlük kapják. Persze így is le lehet szûkíteni a dolgot hogy szemétnek mondhassuk a WG-t, speciel nekem tökmindegy hogy a kódot a WG honlapról vagy a gamestar.de-rõl kapom meg 😊 Elõbbirõl egyszerûbb mert elég feltünõ helyre rakják ki.

Amúgy az említett FAQ oldalon (ha funkcionális analfabéta kollégánk megértette volna) account kreáláskori bónuszról volt szó - "Egy kis ajándék kezdõknek" és "amit a WOTos fiók létrehozásakor megadva kaphatunk egy kis kezdõlökést"

popey8
Igen ez mind igaz, de én a promóciókra gondoltam. Ekkora összegû kreditet vagy goldot sohasem adnak. Meglévõ accra, pedig már nagyon-nagyon régen nem volt és sztem nem is lesz bonus code, amit úgymond külsõsök adnak ki és nem a WG, ha pl. megnyerik a Golden izét😊

Mélygarázs az ingyen kuponokból és T34. Na ezekbõl sajnos én kimaradtam. Az elsõbõl önhibámon kívül, a másikból pedig a figyelmetlenségem miatt. Szal, kapja be a zsugori WG, amiért hozzám nem vágott egy ingyen tier8 prém tankot, pedig béta óta játszom😄
Nem vitaindítóként, de valamilyen szinten igazságtalanságnak érzem, h csak az kapta meg, aki kihúzta, de lehet ezt csak a csalódottságom és az azóta is tartó bosszúságom mondatja ezt velem😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Bugi Misi
KV-2

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Kv-2 vagy T-150 ?

jó hát nem tudom most ha az lesz akkor az lesz eddig nem tapasztaltam semmi és kész

A rosszakarók éppen ezt akarják kihasználni, hogy nincs. Nekem sincs, és szerintem nem csak mi ketten vagyunk ezzel így. Viszont attól még nem kell mindent elhinni, amit leírnak valahol, pláne nem a zinterneten..

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Ja, arról nem is beszéltem amikor a tech tree átrendezésnél 100%os legénységgel ellátott T8+ tankokat kaptunk, szintén ingyen garázshellyel csak úgy "kárpótlásként" 😊

A WG az tényleg marhára a zsugori.. elvégre csak 14K gold értékû prémtankokat dobáltak a játékosokhoz, el;g sokan mélygarázst építettünk ingyenes kuponokból (értsd 10 garázshely), rendszeresen van ingyenpém meg félárú akció (lassan már unjuk is). Szemetek! 😊