World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan kérdésem lenne hogy az un: prémium tankok (aranyért vásárolható) német ágba közepes harckocsik mennyire jók? Gondolok itt a PZIVS és a PZV/M10. Melyiket érdemes beszerezni és melyik hoz általában több kreditet?
Toby: A gamescomos kódot csak a németországi Gamescom rendezvényen részt vevõ látogatók kapták. Itt most olyan promóciós kódokról beszélünk, amiket egy email cím regisztrálása után már megkap az ember.
WoT: Nishizumi77
Pershing egész jó, de ha nem akarsz elmenni tier10-ig, akkor lehet jobban jársz, ha maradsz a T20-nál. Jobban jössz ki anyagilag, és feltehetõleg onnan is fog jönni egy új med ág.
Azért nem olyan rossz ez.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Most egy körben kilövök 4 ellenséget, meg seggbe lövök gw panterrel egy T9es IS-4et még régen és okozok 1100as sebzést úgy hogy közben könyökölök az asztalon azt én nem hívom nagy kihívásnak.
GW panther: találati arány: 41% sebzés: 287 719 - 159 csata alatt.
Hummel: találati arány: 43% sebzés: 162 958 - 123 csata alatt.
Type E nem lényeg, 22 kört mentem vele és már rég nincs meg, valahogy sose volt kedvem menni vele és kellett a pénz.
Meg sose játszottam velük komolyan általában napi duplákat toltam le velük csak, és azt se mindig.
BF3: Atomiccore
Akkor csak van abban valami, hogy nem a legkönnyebb dolog eredményesnek lenni velük.
WoT account: cpt_Hungarian
Ma reggel pl kilõttem 6 ellent (4et full hp-ról), de mégis buktuk, mert a 2 top havy-nk hátul kempelt, aztán persze, h bedaráltak minket. (Nekem elfogyott a lõszerem, a s rajtam kívül csak 3 kill-t húzott be a csapat.)
<#falbav>#falbav>
Ja, és a churchill még nekem magyarázott, h én nem tudok játszani, bezzeg õ! (kb 200 sebzés, 0 kill)
BF3: Atomiccore
Na, azért szerintem legyünk korrektek. Nem dobáltak prém tankokat, a T34 prémiumosítása egyszeri alkalom volt, amit saját bevallásuk szerint(Serb) nem óhajtanak többet megismételni.(Panzer4 prémium ugye)
A mélygarázsépítést pedig egy egyszerû hiba miatt tudtuk megvalósítani(egy accounton 1 helyett 10 kódot lehetett aktiválni), amit olyan szinten nem akar újra elkövetni a Wargaming, hogy az azóta eltelt több mint egy évben egyszer sem(!) adtak ki olyan promóciós kódot, amit meglévõ accounton fel lehetne használni.
Ennyit talán a Wargaming nagylelkûségérõl, egyis se fog újra megtörténni. Nem nagylelkûek ezek, hanem néha meggondolatlanok(ingyen prém T34 beígérése) és néha hibáznak (mélygarázs).
Ha már stat, tegnap vagy elõtte megnéztem az efficiencymet csak puszta kíváncsiságból változott e valamit, mert elõtte kb 2 hónapja nézhettem meg.
1679rõl 1 vagy 2 nap alatt 1682.17re nõtt
Mid tieres játékok úgy néz ki jó hatással vannak rá. 😛
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Nem artyzni nehéz, hanem jól artyzni nem könnyû...
Utoljára world of warplanesel alpha teszten játszottam, azt kapom néha a mailt hogy háát ennyi minden változás volt, meg ilyen új dolgok vannak:
During your recent absence from the game, we've made some changes and additions and our latest new game update has a number of features we'd like to tell you about in more detail.
- T49-rõl M18 Hellcat
vagy
- T20-ról M26 Pershing.
A T49-cel szeretek játszani és kis mértékben még farmolni is jó. A Hellcat a fun faktor mellet farmolásra alkalmas?
A med vonalon azért gondolkozok, mert ugye fejlõdni kell.
Artyzni nem nagy kihívás, unalmas, és egyáltalán nem nehéz, csak észnél kell lenni és megtanulni pár dolgot, hogy kb milyen gyorsan ér oda a lövedék, és mennyire kell elé lõni, meg hogy lövés után tanácsos mozogni vagy jön a counter.
Én ezt is egy hobbinak tekintem, más horgászik meg gyûjtöget és arra ennél sokkal több pénz elmegy. Itt nem kapsz valós árut a pénzedért, de cserébe nyugodtan élvezheted a játékot.
Megértem azokat is, akiknek nincs pénze prémium dolgokra. Nekik azt kell elfogadni, hogy ingyen játszhat és majdnem mindent meg tud venni már kreditért, amit eddig csak goldért lehetett. Sok meló van vele, az tény, de valamit valamiért. 😊
egyszeri beruházás egy prémtank, 1et (gyors farmhoz, hogy lehessen felváltva tolni, esetleg 2õt) meg kell venni ha nagyobb tier-re megy az ember. ezt tudomásul kell venni. ez a játék "ára", nem a boltban csengeted ki a dobozért meg a korongért ..
aki ennyire sóher, az küzdjön meg minden egyes kreditért. szerintem.
Mondjuk artyzni akkor sem szép dolog. 😊
Elárulom, hogy nekem se jött össze, mert késõn álltam neki. Kb. pár nap kellett volna, hogy megvegyem. Mégsem irigykedek a többi emberre emiatt.
Errõl senki más nem tehet.
Amúgy az ilyen dolgok miatt is érdemes a fórumokat olvasgatni.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Sajnos a világ ilyen, fizetést is az kap aki dolgozik, igazságtalan hogy a láblógatásért csak a parlamentben jár pénz... 😊
"amit úgymond külsõsök adnak ki és nem a WG"
Csak kis kötözködés, olyat amit nem a WG ad ki nincs, ugyanis a külsõsök is tõlük kapják. Persze így is le lehet szûkíteni a dolgot hogy szemétnek mondhassuk a WG-t, speciel nekem tökmindegy hogy a kódot a WG honlapról vagy a gamestar.de-rõl kapom meg 😊 Elõbbirõl egyszerûbb mert elég feltünõ helyre rakják ki.
Amúgy az említett FAQ oldalon (ha funkcionális analfabéta kollégánk megértette volna) account kreáláskori bónuszról volt szó - "Egy kis ajándék kezdõknek" és "amit a WOTos fiók létrehozásakor megadva kaphatunk egy kis kezdõlökést"
Mélygarázs az ingyen kuponokból és T34. Na ezekbõl sajnos én kimaradtam. Az elsõbõl önhibámon kívül, a másikból pedig a figyelmetlenségem miatt. Szal, kapja be a zsugori WG, amiért hozzám nem vágott egy ingyen tier8 prém tankot, pedig béta óta játszom😄
Nem vitaindítóként, de valamilyen szinten igazságtalanságnak érzem, h csak az kapta meg, aki kihúzta, de lehet ezt csak a csalódottságom és az azóta is tartó bosszúságom mondatja ezt velem😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png