World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is ritkán veszem elõ.
WoT: Nishizumi77
Van barát, akinek a beta utáni kezdeti csomaggal jött, azt mondta, hozza rendesen a pénzt, bár lehet nem úgy mint a löwe.
Lehet abban van a titok, hogy azt csak elfajzott, a játékhoz értõ beta teszterek, jó játékosok birtokolják csak. Ezért jó a kollektív statja.
Lehet abban van a titok, hogy azt csak elfajzott, a játékhoz értõ beta teszterek, jó játékosok birtokolják csak. Ezért jó a kollektív statja.
nem is hasznalja igazabol senki.
az a "te" a mondat elején "de" szeretne lenni
8as tank te gift tank, régebben overlord Q&A topikjában volt is kérdezve hogy miért nem annyit hoz mint a többi 8as prém erre meg valamit hadovált hogy gift meg different meg mittudomén.
De amúgy is látszik, egy jó körért amiért más prém tankkal kapnék 80k pénzt addig az M6al jön 60k.
De amúgy is látszik, egy jó körért amiért más prém tankkal kapnék 80k pénzt addig az M6al jön 60k.
Na igen összekevertem 😄
Dehát az M6A2E1 egy 8as prém tank 😄
A Löwe meg azért keres a legrosszabbul, mert minden idióta vérpistikének az kell, mert az volt az egyetlen prém tank anno, ami meg is állta a helyét tierX ben, ergo 'avval lehett a legjobban keresni' duma akkoriba elterjedt, jogosan (KV5 volt csak, M6A2E1 nem volt kapható a shopban még, type59 is késõbb jött). Meg gondolom ebbõl is van a legtöbb eladott példányszám.
És ugye avval a 8as prémtankkal lehet a legtöbbet keresni, amivel a legügyesebb vagy 😊.
A Löwe meg azért keres a legrosszabbul, mert minden idióta vérpistikének az kell, mert az volt az egyetlen prém tank anno, ami meg is állta a helyét tierX ben, ergo 'avval lehett a legjobban keresni' duma akkoriba elterjedt, jogosan (KV5 volt csak, M6A2E1 nem volt kapható a shopban még, type59 is késõbb jött). Meg gondolom ebbõl is van a legtöbb eladott példányszám.
És ugye avval a 8as prémtankkal lehet a legtöbbet keresni, amivel a legügyesebb vagy 😊.
Miért ne lehetne jobb az IS6 mint a Löwe? Tier limites, szép nagyot üt a gun. Alacsony a pen, de ha tudod mit hol lehet, vagy érdemes lõni akkor hozza a pénzt. Fejbõl nem rémlik a pontos érték, még a prém lõszerek bevezetése elõtt 1900körüli átlag sebzésem volt vele.
Ha megnézed az SP is jobban hoz mint a Löwe 170-es pennel. SP-az olcsóbb lõszerárakkal jön ki jobban, alacsonyabbak a fentartási költségek.
Ha megnézed az SP is jobban hoz mint a Löwe 170-es pennel. SP-az olcsóbb lõszerárakkal jön ki jobban, alacsonyabbak a fentartási költségek.
Meg úgy összességében a legjobban páncélozott med a játékban a 9-es brit. Nem is értem, hogy miért nem az a t10 és miért az FV42-es, ami csak annyiban jobb, hogy több a hp-ja és felnyomták a löveg ROF-ját.
Ha ez lesz, akkor annyiban igazam lesz, hogy randa tankot kapunk. 😊
Engem brit medbõl a 8-9 érdekel nagyon, a 9-es a legpáncélozottabb brit jármû idáig, még a heavyket is veri...
A T1E2-re senki nem tippel, mert valóban benne van a játékban, az a T1 Heavy. A T1E6-ra tetszik gondolni.
Azért light mert könnyû súlyra és vékony a páncélja 😄
tök ugyan az, mint orosz ágon a t-34, egy az egybe. Nem a legjobb, de szolid kis tank az sztem simán szerethetõ.
A négyesnek ott volt a pompom, amivel kidugtad a nózid és belevertél az ellenfélbe 200-at mire egyáltalán észrevette, hogy mi történik. Ennek ugyan van egy gyors ágyúja, de kicsit sebez és valamiért erre a tankra jobban figyelnek az ellenfelek, mint a négyesre. Azonnal fordulnak és megküldenek.
Amúgy nem is értem, miért light. Fel nem rakja, de nem is gyors.
Amúgy nem is értem, miért light. Fel nem rakja, de nem is gyors.
kínaival játszhatsz már most is. Visszaveszed a t-34-t, a t-54-t, és az IS-t, és gyakorlatilag meg van az egész kínai tech treed 😊 😛 😄😄
Sztem az AMX45-el úgy lesz, hogy elég lesz csak megvenni, és megkapod helyette a másik T7-et. Viszont az XP sztem az újon fog maradni, ahogy az pl. IS-4nél is volt (az IS-8 kapta meg a gyûjtött XP-t).
Így én egyelõre kivárok az AMX 45-el.
Cromwellrõl mindenki azt mondja, hogy kecijó, Comet-et is sokan szeretik, bár nem annyira, mint a Cromwellt. Talán ha ma meglesz az E5 (15k XP még), akkor átszenvedem magam a Crusaderen, de akkora fost még nem hordott a hátán a világ... (Na jó, AMX 40-et kivéve).
M7-et én is húzom majd, jó is lesz duplázgatva elérni a T7-et, mire jön a peccs, bár még csak M5-nél tartok. (Pénznyelõ, howitzer prém ammoval)
Így én egyelõre kivárok az AMX 45-el.
Cromwellrõl mindenki azt mondja, hogy kecijó, Comet-et is sokan szeretik, bár nem annyira, mint a Cromwellt. Talán ha ma meglesz az E5 (15k XP még), akkor átszenvedem magam a Crusaderen, de akkora fost még nem hordott a hátán a világ... (Na jó, AMX 40-et kivéve).
M7-et én is húzom majd, jó is lesz duplázgatva elérni a T7-et, mire jön a peccs, bár még csak M5-nél tartok. (Pénznyelõ, howitzer prém ammoval)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nem rossz az, gyakorlatilag egy medium, MMje is ugyanaz max T7be rak. Nehézkesen fordul meg gyors se, de jó az ágyúja.
Többen mondták már, azért is grindelek egyáltalán ezen az ágon.
A Crusader-t én sem szerettem(hála égnek a platoon segített), de a Cromwell megéri hidd el.
Az ötös angol lightnál járok, de arra például nem jöttem még rá, hogy mit is kellene vele csinálni. A négyest imádtam.
lehet. mas neveben nem akartam beszelni, csak a sajatomba. en a pinokkioval egtem meg, azota nem is mentem tovabb a mausra. es attol nem si a hatsotoronytartott vissza😊 inkabb e100, ha egyszer lesz tier10 nemetem. foleg most h van gold ammo creditert.
A Cromwell a legjobb T6 med. Szerintem imádni fogod. Ma megvettem a Comet-et, de a Cromwell sokáig megmarad még.
Érdekes, hogy ezt a Maus esetében valahogy soha senki nem rótta még fel. A brit esetében meg tökre irreleváns, elöl-hátul papír, a hátsó torony ellenére valahogy még így is jobb hull downra, mint a ruszki tankok nagy része.
detto 😊
Igen én is csak a churchillek miatt tolom a heavy ágat, T5ös nagyon ütõs, csak kicsit furán néz ki, a fejlesztett tornya elég magasan van olyan mint valami csatahajó, T6ossal még nem játszottam, kinézetre az a legjobb, remélem jó is lesz. Black Princebõl meg bõven elég volt nekem látni az adatlapját.
Med ágból Cromwell érdekel még, az teszten elég jó volt.
Med ágból Cromwell érdekel még, az teszten elég jó volt.
a heavyk irant az erdeklodesem az angol agon akkor hamvad el, mikor meglattam h a tiezes hatsotornyos mint a pinokkio. akkro mondtam, h koszonom, de inakbb nem. a churchillek viszont erdekelnenek. a premium churchillt szeretem.
Ha kiraktak volna egy választógombot, hogy akarsz-e ingyé prémiumtankot? A választható lehetõségek az igen és a nem lett volna, akkor ez azt jelenti, hogy nem volt ingyen, mert meg kellett nyitni a böngészõt, fel kellett menni az oldalra, be kellett jelentkezni és kattintani is kellett?
Ne vicceljünk már...
Ne vicceljünk már...
igen idaig en is igy csinaltam, es kicsit belefaradtam mar ugy 19k csatanal 😊 jelenleg gyurum a kv4-et, a 7es francia es orosz td-t, a ket angol tier4es, farmolom a db legenyseget, a masodik skillhez, az amx 1945ot, jah es most az m7et az uj amerikaiakhoz.. jah t95be is van mar 170k xp, szoval lassan celegyenesbe vagyok 😊 a tobbi 9essel meg meg sehol nem vagyok a tiezesekhez..
Angol heavy ág engem egyáltalán nem érdekel, ráadásul T7 baromi nagy szenedének néz ki.
Én speciel várom a kínaiakat, remélem hamarosan lesz majd teszt szerver is. Ha ki akarják adni decemberben akkor szerintem jövõ héten már menni fog.
Én speciel várom a kínaiakat, remélem hamarosan lesz majd teszt szerver is. Ha ki akarják adni decemberben akkor szerintem jövõ héten már menni fog.
"gyakorlatilag számolatlanul adtak most 10+ ezer forintba kerülõ prémtankot a tömegnek"
Nem adták, hanem a júzer kifejlesztette bõséges idõ esetleg prémium ráfordítással.
Ergó nem volt ingyen.
"ESL megy egyéb kupák"
Idõ, prémium fiók.
Ergó lásd mint fent, "keményen" megdolgozik azért a gold-ért aki onnan kap.
"CW? "
Nem ismételném önmagam.
Igyen, potya arany csak a felsorolt két alkalom volt immáron lassan egy éve, azóta meglévõ akkount-ra lényegében semmi.
Az sem véletlen, hogy nem rakják be az user-ek közötti aranyküldést.
Nem adták, hanem a júzer kifejlesztette bõséges idõ esetleg prémium ráfordítással.
Ergó nem volt ingyen.
"ESL megy egyéb kupák"
Idõ, prémium fiók.
Ergó lásd mint fent, "keményen" megdolgozik azért a gold-ért aki onnan kap.
"CW? "
Nem ismételném önmagam.
Igyen, potya arany csak a felsorolt két alkalom volt immáron lassan egy éve, azóta meglévõ akkount-ra lényegében semmi.
Az sem véletlen, hogy nem rakják be az user-ek közötti aranyküldést.
Szerintem ez a lista egyáltalán nem pontos. M6A2E1 nem lehet jobb keresésben egy T8as prém tanknál se mivel neki a credit szorzója kisebb mint a többi T8as prémnek, a többinek azonos.
Meg IS-6 jobban hozná a pénzt mint a Löwe? Ez is bûzlik nekem, sokkal kisebb pen és pontatlan ágyúval hogy tudna hatékonyan kiosztani nagyobb sebzést? Lövéseinek a 60-70%a mellé megy és lepattan kategória.
Meg IS-6 jobban hozná a pénzt mint a Löwe? Ez is bûzlik nekem, sokkal kisebb pen és pontatlan ágyúval hogy tudna hatékonyan kiosztani nagyobb sebzést? Lövéseinek a 60-70%a mellé megy és lepattan kategória.
Csak elszántság kérdése, és lehet haladni napi duplákkal is. Én nyár óta T8 (T9 felé félúton) tartok az összes ággal, napi duplákkal. (Igaz, ez jó pár óra elfoglaltság naponta, mármint duplázni)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
.. en most az angolok utan a kinai agon sokaltam be kicsit. a kinai t-34ek erdekelnek, de mar nincs kapacitas, igy szerintem az angolokat hagyom a francba. talan a med agat duplazgatom majd max.
Azért ebben még nincs benne a Churchill I, és a többi brit tank. Sztem jobban lehet keresni utóbbival, mint a BDR-el. Megjegyzem, a mostani listán a T1 heavy a 2. nemprém tank. 😊
Hát igen, változik a játék.
Akár vissza is vehetném, de mindíg van olyan tankág ahol lehet dolgozni, nincs idõ funolásra ahol kárba vész az XP 😊
Akár vissza is vehetném, de mindíg van olyan tankág ahol lehet dolgozni, nincs idõ funolásra ahol kárba vész az XP 😊
Na megúsztuk a világvégét, WG halasztásának semmi se mondhat ellent:
- no additional security measures planned for the "end of the world" date 21.12.2012 - in fact, the end of the world was cancelled by Wargaming, because it stands in the way of their business
- no additional security measures planned for the "end of the world" date 21.12.2012 - in fact, the end of the world was cancelled by Wargaming, because it stands in the way of their business
BDR saját tierjében, ha nem gyökér az ember, az egyik legélvezetesebb heavy fullosan. Most használok egyet és nagy élvezet a lövésenként 200-250 dmg, csak vigyázni kell a papír testére.
A német és az orosz ágon nagyjából egyszerre érkeztem meg a kilences medekhez, majd a tizesekhez is. A kielnceseket nem akartam eladni, mert nagyon tetszenek. ha nem lett volna a type, szerintem a mai napig nincs tizes medem. Úgyhogy számomra megérte azt az egyszeri kiadást.
jocskan megvaltozott mar az a vilag.a kutyaoltorny nem valtozott, de az mm, es az ellenfelek (kv1, su85) jocskan. talan a legjobb agyuja a bdgr-nek van mostanaban arrafele. en pl mostanaban erosen gondolkodm az arl es az amx1945 visszavetele utan. mindketto pozitiv csalodas volt a regi emlekekhez kepest.
Nagyvonalúan elfelejtetted az összes nemzet tankág átalakításnál adott "kárpótlást".
"Nem dobáltak prém tankokat, a T34 prémiumosítása egyszeri alkalom volt"
Dobálást úgy értette, hogy gyakorlatilag számolatlanul adtak most 10+ ezer forintba kerülõ prémtankot a tömegnek. Nem tudom mennyi volt, de bizonyosan több 10.000 darabról beszélünk. Ez elég dobálás kategória nálam 😊
+ Gamesconos kódoka bárki használhatott, igaz, ahhoz bámulni kellett egész nap ahogy a németeknek szórják a joystickokat (egy buszjegy árába kerülõ prémkódért azért én ilyet nem csináltam).
De menjünk tovább, zsugori WG témakörben - ha már az ingyen megszerezheõ aranyrõl beszélünk?
ESL megy egyéb kupák (még loltrakesz csatákért is volt arany)?
CW?
Hunt us eventek (amit persze nehéz elkapni, de itt nem egy fórumtag szerzett már párszáz aranyat).
Nyilván ezeket meg se érzik a bevételjhez képest, de azt nézd hogy az egyén aki megnyeri, több 1000 forintot kap ingyen.
Úgy érzem, sokan azért tartják zsugorinak a WGt, mert sokat keresnek, pedig reálisan nézve ha összeadnánk hogy a szemfüles játékosok mondjuk az eltelt 1 évben mit kaptak ingyen, igen kellemes érték jönne ki.
"Nem dobáltak prém tankokat, a T34 prémiumosítása egyszeri alkalom volt"
Dobálást úgy értette, hogy gyakorlatilag számolatlanul adtak most 10+ ezer forintba kerülõ prémtankot a tömegnek. Nem tudom mennyi volt, de bizonyosan több 10.000 darabról beszélünk. Ez elég dobálás kategória nálam 😊
+ Gamesconos kódoka bárki használhatott, igaz, ahhoz bámulni kellett egész nap ahogy a németeknek szórják a joystickokat (egy buszjegy árába kerülõ prémkódért azért én ilyet nem csináltam).
De menjünk tovább, zsugori WG témakörben - ha már az ingyen megszerezheõ aranyrõl beszélünk?
ESL megy egyéb kupák (még loltrakesz csatákért is volt arany)?
CW?
Hunt us eventek (amit persze nehéz elkapni, de itt nem egy fórumtag szerzett már párszáz aranyat).
Nyilván ezeket meg se érzik a bevételjhez képest, de azt nézd hogy az egyén aki megnyeri, több 1000 forintot kap ingyen.
Úgy érzem, sokan azért tartják zsugorinak a WGt, mert sokat keresnek, pedig reálisan nézve ha összeadnánk hogy a szemfüles játékosok mondjuk az eltelt 1 évben mit kaptak ingyen, igen kellemes érték jönne ki.
"Looks like the best non-premium earner is the BDR G1B."
Hehe, semmivel nem tudnának rávenni hogy azzal farmoljak.
Bár ha jobban átgondolom, nem is volt az olyan rossz tank, csak a kutyaól tornyos szívás éghetett bele nagyon az emlékeim közé.
Hehe, semmivel nem tudnának rávenni hogy azzal farmoljak.
Bár ha jobban átgondolom, nem is volt az olyan rossz tank, csak a kutyaól tornyos szívás éghetett bele nagyon az emlékeim közé.
Egész jó oldal, na ezt berakom a fakkba 😊
Amikor a FAQ íródott, nem volt T7es prémtank, csak T8-as, illetve a T5 és alatta lévõ szutykok. Nyílván a T8-T7 közt valszeg van némi bevételbeli különbség a T8 javára, de elképzelhetõ hogy ez nem olyan szignifikáns mint mondjuk egy Type meg a Churchill közt 😊
Megmondom õszintén, én nem tudnék 7-15ezer forintot kiadni EGYETLEN prémium tankért a játékban. Szerintem irreálisan magas az ár - mondom ezt úgy hogy dolgozó emberként vettem úgy 60Ks videókártyát hogy nem kellett rá spórolnom és a család észre se vette 😊, tehát nem az összeg nagysága hanem az érte kapott szolgáltatást nem tartom arányosnak.
Tehát ha nem lenne T34-em ingyér, prémtankom se lenne.Viszont goldot költöttem a játékra, mert a prémium account viszont számomra elfogadható és nagyon hasznos kiegészitõ.
Hasonlóan pl a 10 goldért leszerelhetõ modulok szintén megérik az aranyat.
De egy farmtank többezer forintért - az sztem lehúzás.
Tehát ha nem lenne T34-em ingyér, prémtankom se lenne.Viszont goldot költöttem a játékra, mert a prémium account viszont számomra elfogadható és nagyon hasznos kiegészitõ.
Hasonlóan pl a 10 goldért leszerelhetõ modulok szintén megérik az aranyat.
De egy farmtank többezer forintért - az sztem lehúzás.
Itt van egy statisztika a netto profitról, bár nem tudom milyen rendszerességgel frissítik, mert pl. az új orosz prémium td-t nem látom benne, viszont a német med benne van (PzKpfw V-IV-gondolom ez az).
Sokan a T1E2re tippelnek, már bent van a játék mappájában de nem volt a 8.2es prém tank listán, szóval van rá esély.
Tier 7es prém tank ugyanúgy hozza a pénzt mint a T8as, Panther az nekem tetszett teszt szerón az MM korlát miatt.