World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Saor Alba
Details:
- drawing distance set from minimum 400 to 600, maximum value is set from 1000 to 1400m
- low performace fixed on following maps: Steppes, South Coast, Highway, Abbey, Widepark, Mines
- fixed the bug where camera "jerks" violently when two tanks collide or otherwise interact
- fixed the bug where tanks start "flying" due to lag and packet loss
- fixed the bug were repair costs are too low when the tank drowns
- added a "Patton Valley" archievement for destroying 100 M46 and M48 Pattons
- fixed various bugs of models of some objects, that happened when you destroy them (AKA "indestructable tractor")
- replays: fixed the display of drown indicator and "no ammo left" warning, added info on modules and crew status
- fixed a bug where arty on minimap sometimes appeared with tank icons
Tier 6os light

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Saor Alba
2011 (!!!) májusában jelent meg MAGYARUL a teljes tech tree átalakítás, ott említve volt a T34-M103 módosítás, majd a 7.2-ben lett kicserélve M103-ra, 2012 (!!!) április elején.
Miféle 1.5 hónapos kísérletrõl beszélsz, nemtom, ha nem néztem be semmit kis híján 1 év volt a kihúzásra 😊
Nem nagyon emlékszem már, de ha jól rémlik az amcsi nehéz tankokkal nem sokan játszottak.
Azt mondák, hogy ha kihúzol 1,5 hónap alatt 1 9es tankot, kapsz cserébe 1 8as prémet. + ha kihúzod a 10est is, kapsz 1 9es td-t.
Ezután elkezdték figyelni, hogy ennek hatására mennyien kezdenek el aranyat venni (ebbõl kivonták a havi átlagot). Utána összehasonlították az összeget azzal, hogy mennyi tankot osztottak ki. És kijött az akciós bevételük, amire azt mondták, hogy nem megfelelõ. Csupán ezért nincs több ilyen akció. Ha a bevétel elért volna 1 szintet, biztos hogy évi 2-3 ilyen dolgot is megcsinálnának, hisz ezzel azokat is prémium vásárlásra lehet kényszeríteni, akiknek már van prém tankjuk.
Amivel nagyon nehéz számolni, az a késõbbiekben elmaradt bevétel.
De õk erre is gondoltak. Ezért lett a T59 ennyire erõs eleinte. (ha a t59 volt elõbb, akkor az meg tiszta sor, hogy: bevásároltak az emberek belõle, nem nagyon akaródzott még 1 prém tankot venni, ezért csavarták meg ezt így, hiszen: ez Ingyé lesz)
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A kiértékelõ lapon, csinál egy olyan cserét, hogy a megmaradt hp% helyett a sebzést írja, így jól látható ki mennyit sebzett egybõl. Ehhez FinalStatistic_damage.zip-rakd fel, illetve UserInfo(1 цифра😉.zip, és ServiceChannelPage.zip van fent csomagból.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. november 14. 13:19:24
Jármû: Object 212
Szerzett tapasztalat: 1 367
Szerzett kredit: 41 482
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Lehet kezdeni dicsérni! <#ravasz1>#ravasz1>
De pl. T34 olyan ritkán gyullad ki (1000 csata alatt ha 10x égett), hogy 100as benyát rakok rá, amíg tart... (5% fordulás miatt)
Type 59 26,573
8.8 cm Pak 43 JagdTiger 26,131
KV-5 26,020
T34 25,189
T26E4 Super Pershing 23,169
IS-6 23,167
M6A2E1 22,793
Löwe 22,620
Amúgy lehet hogy csak pszichés, és azért emlékszem olyan sok leégett Lõwére, mert számomra különösen izgalmas hogy vajon egy pénztermelõ tankon az illetõ miért sóher berakni egy porraloltót. Be is szoktam írni chaten minden egyes alkalommal hogy mi van prémnoob, túl sok a 3k credit a tûzoltókészülékre? 😊
Amúgy lassan én is kezdek ráérezni a fizika taktikai részére, fõleg ami a fentrõl leereszkedést illeti, jópárszor sikerült meglepni felülrõl TDket meg Artikat akik úgy gondolták beásva magukat egy hegyoldal mellé pofánlövik az elsõ sarkon befordulót 😊
Plusz pont tegnap segítettem egy saját T95-nek hogy minél hamarabb elérjen a kedvenc kemphelyéhez (E75-el meg egy IS7el jól betoltuk)
Gyõzelem!
Csata: Serene Coast 2012. november 14. 12:48:58
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 2 346 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 83 275
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
Nagyon komolytalan az ágyú rajta. 1000 kredites lõszerár, hozzá gyenge(175ös) átütés. A sebzés jó, de a pontosság, célzási és utántöltési idõ csapnivaló. Igazi szovjet 122mm-es ágyú a KV-1S/IS tankokról. Mindehhez gyér mozgékonyság és páncélzat párosul. Tier limites, de azért gyakran megy Tier9ek ellen, ahol a 175-ös átütésû ágyújával semmire se megy. Ja és méregdrága, 11.000 arany.
Igazi lúzertank, na.
Gyõzelem!
Csata: Widepark 2012. november 14. 12:37:03
Jármû: M6A2E1
Szerzett tapasztalat: 2 268 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 62 683
Sajnos én hülye nem sok régi képet mentettem meg a régi idõkbõl, ez nem egészen a játék indulásának a hetén történt, de azért elég sok az M6 😄

Azt írta az illetõ, akinek van, hogy az elején volt olyan csata vele, hogy csak 30 ilyen volt bent, semmi más nem volt tier8ba még 😄
Én is lejátszottam vagy 4k csatát, amikor elõször találkoztam ezzel a felfújt chaffie-vel (van olyan ronda a tornya) 😄
Viszont mikor kijött a játék akkor baromi jónak számított mivel kb megjelenés után 1 hónappal jött ki a 6.4 az elsõ 2db T8 prém tankkal, szóval elõtte nagyon menõ pénzfarmoló volt.
Most elsõsorban menõzésért veszem elõ, gyakran kérdezik hogy mi ez? honnan van? ez egy új prém tank lesz? 😄