World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Igen, a moderátor.
Destydeme,stoppos nem értem ezeket a tesztoldalakat. Az oldal szerint low beállításon 47 fps kicsit soványnak tûnik a low miatt.
Igen, a moderátor.
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-630M.63761.0.html
Ha legörgeted ott a wot fps-e is.
Bár szerintem legfõképp processzor kell..
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-635M.66964.0.html
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-330M.22437.0.html
Egy közös játékot találtam az enyémmel, és ezzel majdnem dupla az fps, mint amit nekem bír. Ennek vinnie kell.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
kurva idegesítõ
Supportnak hol és mit kell írni?
de gondolom már mind1 mert buktam a 3 ezere forintot..
wot név: _bitang
"Javítva egy Olcsó javítás a tartály árvíz esetén."
"CD-ROM-on az eredeti anyagokat a fejlesztõk World of Tanks (zene a játék, pótkocsik, felvétel a legjobb harcok, vakolatok, tapéták, és így tovább" -kibontod az eredeti CD-t és kihullik belõle egy marék vakolat 😄
"eredeti grafikák az elülsõ oldalon és a szovjet vagy a német tankok hátán egy fa" 😄DDD
ARL-el meg E75 jött.... XD
😄DDDDDD
Remélem tudtam segíteni.
Az általad említett összegbõl mindenképp meg tudod oldani.<#alien2>#alien2>
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. november 14. 16:13:31
Jármû: Panther II
Szerzett tapasztalat: 2 152 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 32 406
A pénz nem érdekel,de az xp-t kevésnek tartom.Vagy ez ennyi és kész?😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
elkezdtem venni 2500 aranyat telefonnal, minden ment rendbe aztán amikor 1 perc volt hátra a hívásból megszakadt a vonal, írta is hogy hívjam újból, de nem tudom mert állítólag lejárt az egyenlegem ami azért furcsa mert elõfizetéses vagyok...
nem tudja valaki ilyenkor mi van?
Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. november 14. 15:23:08
Jármû: GW Typ E
Szerzett tapasztalat: 2 958 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 70 681
Én tavasszal kapcsolódtam be igazából a játékba, ezért írtam ezt.
Azt hittem év elején jelentették be, hogy kapnak prémium tankot, akik idõre kihúznak 1 kilencest.
Nem összeesküvés elméletet akartam gyártani, csak a marketingjüket próbáltam megfejteni.
Még egyszer elnézést ha marhaságot írtam.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ami azért különösen röhejes, mert a tierlimit nélküli egyéb 5-ös tankjaimat sokkal gyakrabban teszi be top tanknak tier5 csatába, mint ezt a szerencsétlent. A tier6-os kedvezményes maximális tier limit a Churchill esetében már kvázi minimum tierként is funkcionál, mert rendszeresen 6-9 tier6-os közé dobál vele "futó" fragnek.
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Saor Alba
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\