World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nyilván arra gondolok amikor egy full HP-s tankra leadott lövéstõl gyullad ki. Vagy egy olyanra amirõl tudom hogy nem volt korábban kigyújtva, tehát el kéne tudnia oltani tüzet, már ha lenne mivel.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sry, a lassú reagálásért, de nekem volt olyan csatám, hogy IS-7tel mentem, elõttek, kigyulladtam, gyorsan poroltó --> eloltom a tüzet, és a tûz eloltása után egy fél másodperccel kaptam mégegy lövést és leégtem 100 hp-ra, aztán valamelyik idióta egész meccs alatt szidott hogy miért vagyok ilyen noob nyomorék, hogy még poroltót se viszek magammal...

Szerintem meg pont a processzort zabálja nagyon. Fõleg hogy nincs több magos támogatás, így szerintem törekedni kell a mennél nagyobb órajel/magra.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Gyenge az a 610m-es nvidia. Legalább is a korábban általa kiválasztott 635m-es nvidiához képest. Proci meg ugyanaz.

Ha ráviszed az egeret a low-ra ki fogja írni, hogy mit ért low alatt, milyen beállítást. Én mindig rászámolom, hogy sosem használok AA-t(Anti aliasing) mert szerintem a látványjavulás/teljesítményromlás aránya eléggé rossz, most attól, hogy a házfal élei nem tükör símák hanem picit recések 1. nem veszem észre harc közbe 2. nem érdekel. Ha ez ki van véve akkor máris lesz a 47bõl kb. 50-55fps vagy még több is. Ugyanígy meden elérhetõ a 30-40 is akár. Plusz amit nézel 47fps az a 630-ra értendõ. A 635 a benchmark list alapján sokkalta jobb.

Amint mondtam, nem tudom mi a keret, de én ezt választanám: http://digiprime.hu/index.php/laptopok/asus-k55vd-gamer-edition-akcios-ajanlat2012-09-12-12-18-471570767794-detail

Igen, a moderátor.

A high grafikai beállítás nem lényeges. Medium is tökéletesen megfelelõ, meg a nem fejlesztett grafika. A te véleményedre is kíváncsi vagyok arról, amit belinkeltem (#183572).

Destydeme,stoppos nem értem ezeket a tesztoldalakat. Az oldal szerint low beállításon 47 fps kicsit soványnak tûnik a low miatt.
Nem tudom mi a keret, én mondjuk nem lenovot vennék, és nem a processzor számít leginkább, hanem a videokártya és a memória. Processzorból bõven elég egy 2 magos ha magas az órajele. Viszont ha fullosan akarja valaki futtatni 30+ fps-el, akkor min 200k-t kell rászánni.

Igen, a moderátor.

Ez a GT635 kistestvére:
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-630M.63761.0.html

Ha legörgeted ott a wot fps-e is.
Bár szerintem legfõképp processzor kell..

Ez hasonló,amit mutattam,csak még erõsebb cpu-val,a kereten is belül maradsz..

Lenovóval szerintem nagyon nem lõhetsz mellé.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-635M.66964.0.html

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-330M.22437.0.html

Egy közös játékot találtam az enyémmel, és ezzel majdnem dupla az fps, mint amit nekem bír. Ennek vinnie kell.

Láttam köszönöm!

És a többieknek is, nagyon! Ez tûnik befutónak.
fent van még a dishonored is szal +1 pont 😄 és még a sniper elite v2 +1 pont és a spec ops the line +1 pont 😊)) de a wot levon 10 pontot szal van -7 pontom 😄
az mondjuk az .. de a Fallout 1-2 lenne az igazi 😊

Maala
Azért a Fallout3 pluszpont.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

1.mi az a windóz' intézõ? 2.a sims3 magától töltõdött le és települt fel :/
Ha a hívás nem ment végig, egyáltalán nem biztos hogy levonták a pénzt, majd kiderül a hónap végi telefonszámláról.

a profik nem használnak windóz' intézõt, és nincs nekik sims telepítve a gépükre .. 😊 jáááj

Hát épp ez az hogy nem kártyás a telefonom hanem elõfizetéses!
kurva idegesítõ
Supportnak hol és mit kell írni?
de gondolom már mind1 mert buktam a 3 ezere forintot..

wot név: _bitang

de imádom ezt a google chrome fordítást oroszról magyarra... mindig jót mosolygok rajta 😊)))
"Javítva egy Olcsó javítás a tartály árvíz esetén."
"CD-ROM-on az eredeti anyagokat a fejlesztõk World of Tanks (zene a játék, pótkocsik, felvétel a legjobb harcok, vakolatok, tapéták, és így tovább" -kibontod az eredeti CD-t és kihullik belõle egy marék vakolat 😄
"eredeti grafikák az elülsõ oldalon és a szovjet vagy a német tankok hátán egy fa" 😄DDD
Elfogyhatott a pénz a kártyádról menet közben. Nem ártott volna megnézni hogy van e rajta elég, mielõtt tárcsázni kezdted a DAOPAY féle számot.

pointer4
Pedig de fasza volt, istenem, életem elsõ csatájába IS3+KV5-combo-val kerültem vele szembe XD
ARL-el meg E75 jött.... XD
amatõr 😊 a profik nyomkodják a print screent rendesen 😄

😄DDDDDD
írtam pm-et,de csak a saját dolgaim írtam,nem azt mondom,h ezt-azt vedd meg.Nézd meg én mit veszek(bár nem wot a fõ irány laptopban).
Remélem tudtam segíteni.
Az általad említett összegbõl mindenképp meg tudod oldani.<#alien2>

Nem is tudtam hogy van cheat ammo
Másik telefonnal másik számról? Kizártnak tartom. Írj a supportnak, hogy szar a rendszerük. Csináljanak valamit, elvileg van ilyenekrõl feljegyzésük.

Kicsirigo
Gyõzelem!
Csata: Redshire 2012. november 14. 16:19:22
Jármû: ARL V39
Szerzett tapasztalat: 2 008 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 25 224
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Kezdetnek nem rossz.

Azt sem tudja senki, hogy másik telefonnal belehet fejezni a fizetést?

toocha
A laptop.hu oldalon néztem. Talán ilyen jó lehet: HP Pavilion G6-1306SH A9B65EA FD 8GB ...ha valaki ért ezekhez az véleményezze!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

4.3k sebzés mellett ez a mai realitás?

Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. november 14. 16:13:31
Jármû: Panther II
Szerzett tapasztalat: 2 152 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 32 406

A pénz nem érdekel,de az xp-t kevésnek tartom.Vagy ez ennyi és kész?😊

Hi.Mennyi pénzt szánsz rá?

Senki??

Hamarosan elutazom, hónapokig nem fogok hozzáférni az asztali gépemhez. Emiatt szükségem van egy laptopra. Olyanra, ami World of Tanks kompatibilis. Vagyis, amelyen legalább magas grafikai beállítások mellett túlmelegedés és egyéb kellemetlenségek nélkül 50-60 fps-el stabilan elfut a játék. Ajánljatok vasakat a www.laptopszalon.hu oldalról vagy bárhonnan ahonnan jónak látjátok. Nem mondom, hogy az ár nem számít mert ez így nem igaz, de komolyabb beruházásnak szánom. Ha nem akarjátok ezzel offolni a topicot akkor privát üzenetet küldjetek. Köszönöm!
Légy kemény.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nincs remény
De még az oldal még mûködik, 54 másodperc van hátra, szóval még lehetne folytatni

Megszívtad haver ilyenkor az van
SOS!!
elkezdtem venni 2500 aranyat telefonnal, minden ment rendbe aztán amikor 1 perc volt hátra a hívásból megszakadt a vonal, írta is hogy hívjam újból, de nem tudom mert állítólag lejárt az egyenlegem ami azért furcsa mert elõfizetéses vagyok...

nem tudja valaki ilyenkor mi van?

Melyiken adják?

Három arty-t is keszedtem. 😊

Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. november 14. 15:23:08
Jármû: GW Typ E
Szerzett tapasztalat: 2 958 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 70 681

Én most vettem meg nemrég a Churchillt, legénységet húzni. Szinte mindig (kb 9/10) alkalommal top tier vagyok vele. Az átlag hozam úgy 25-30 k között van a cuccal. (hol jobb, hol kevésbé)
Láttam és nagyon ratyi.

MOST AZ EGYSZER MÉG EL VAN NÉZVE
Bocsánat!
Én tavasszal kapcsolódtam be igazából a játékba, ezért írtam ezt.
Azt hittem év elején jelentették be, hogy kapnak prémium tankot, akik idõre kihúznak 1 kilencest.
Nem összeesküvés elméletet akartam gyártani, csak a marketingjüket próbáltam megfejteni.
Még egyszer elnézést ha marhaságot írtam.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nincs tévénk
Arról nem is beszélve, hogy az idejét sem tudnám megmondani, mikor kerültem vele tier5 csatába utoljára...
Ami azért különösen röhejes, mert a tierlimit nélküli egyéb 5-ös tankjaimat sokkal gyakrabban teszi be top tanknak tier5 csatába, mint ezt a szerencsétlent. A tier6-os kedvezményes maximális tier limit a Churchill esetében már kvázi minimum tierként is funkcionál, mert rendszeresen 6-9 tier6-os közé dobál vele "futó" fragnek.

Ti is láttátok a tv-ben a magyar nyelvû wot-os reklámot?

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Solten
Mondjuk pl. a Valentine 350 goldert abszolute jo vetel volt, futoszalagon tolta a medalokat.

Saor Alba

Régen nekem is sokkal jobban ment vele, az egyik kedvencem volt. Egy ideje viszont nem az igazi, képtelenség vele átlõnni néhány ellenfelet. Nekem nem lenne semmi bajom az alacsony sebzés + gyors lövés kombinációval, de az azért legyen már annyi pen-je, hogy a saját szintjén használható legyen..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Temessétek el békébe csörcsillt jó tank volt de az idõ felett is eljár