World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mond azt hogy életedben nem sims-eztél! és hivatalosan (csivatalosan) is megkapod a hazug érdemrendi kitüntetést gyurcsány ferenctõl, orbán viktor felkonferálásával....
HÁHÁ 😄.. Igen bevállalós vagy ha kedvenceid közé soroltad a sims összes részét😛.

Valamiért nagyon szeretik a KV sorozatot. De simán lehetne tier 10 a KV-5 (is). Ha nem kaptak volna +20-25 mm-nyi átütést a tier 10-es lövegek akkor lehetne a top lövege a ZiS-24. Akkor a legerõsebb harckocsi lövegeknek 240-245 mm lenne az átütése, ahhoz képest a ZiS-24 227 mm-e nem sokkal maradna el. Pár tier 10-es lövegnek is csak 225 mm körül lenne az átütése. Persze ez azt is jelentené, hogy azok a harckocsik amiknek a tornya erõsítve van: Maus, E-100, IS-7 (bár ha KV-5 tier 10 akkor nem lenne IS-7) az eredeti vastagságát kapná meg.

Serb pedig egy T-10 nem pedig egy IS-3-as elõtt áll. Kár hogy beraktad ide, nem is lenne rossz kép az Ismerd fel a képrõl a fegyvert topikba. 😊
És ezek a top5 játékaid? 😄

WoT: Nishizumi77

jajj ne! a pokemon agresszív! 😞 picsába 😄
sims3, f1 2012, sim2, sims1, pokemon....
nyertem? 😄
Káromkodásról jut eszembe:

csak úgy mondtam 😄 cod4ben sosem káromkodtam 😄 wot-ban mindig 😄 ennek tuti van valami oka
Sovereignrõl van szó, hogy jön ide a neved?

Azért minden játékban jár retorzió ha vki egy nagy létszámú fórumon nem tud rendesen viselkedni. A WG szerintem káromkodás tekintetében egész jól tolerája az indulatokat (ne keverd ide a neveket, más tészta), de azért az normális hogy vannak bizonyos határok.

Persze ha utálni akorod a WGt és ez +1 ürügy, ám legyen.

rendõrök mellett nem hugyozni szoktam, inkább küszködök hogy a hányinger miatt nem jöjjön fel a cucc.... amúgy szétkáromkodom a gamet is angolul is meg magyarul is, szoktam írni ált. csetbe is szépeket 😄
sose bannoltak.... erre mivan? a nevem miatt bannoltak...
Kacsa te votá' az? nyugodtan megmondhatod ^^
nem akarat kérdése 😊
Nézd, ha vki kiáll a körútra két járõrözõ rendõr mellé és ott kezd el hugyozni, az ne lepõdjön meg ha minimum igazoltatják 😊

Akinek pont egy általános, nyilvános, ennélfogva tuti moderált csatornán támad kedve keménykedni az vállalja a következményeket.
Csatákban megy minden, azokért mégsincs bann, érthetõ.

Nem hiszem hogy õk szeretnének szexuális kapcsolatot létesíteni veled 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ez is mekkora baromság! nem lehet csúnyán beszélni pfffff
ott a cenzúra azt kapcsolják be..... aki ezért bannol azt is megb**nám 😊
Ha magyarul akkor azért mert meglátta kacsa.
Ha angolul akkor meg egy másik hasonszõrû angolos. xD
Ettõl függetlenül igazad vagyon, mondom én aki letolt már több mint 2k kört arty-val is. 😄

na bazd meg 😊 voltam akkora fasz, hogy azt hittem, hogy a WG már nem tud semmibõl pénzt csinálni 😄
mekkorát tévedtem 😄 b+
lehetne ez a reklám szöveg is: "Nem szereted campinovkát? kapcsold ki! De attól még lesz sok szar map ahova bepakol az MM! Tudunk jobbat! Vegyél prémet és akkor megmondod hol szeretnél többet játszani! Csupán csak a pénztárcádba kell nyúlnod!!!!"
Jól hangzik:

- again confirmed: there will be a function to turn off one map (per player), when there are 31 maps in rotation (Province doesn't count)
- related to previous question: Storm prefers a "lighter" version of this, that premium account users will have the possibility to reduce the probability to get maps they don't like and to increase the probability to get maps they do (probability increase 3-4 times)

angolul vagy magyarul írtad be?
Miért kpatam azért 3 naposchatbann-t mert beírtam ált csatira, hogy az összes artysta leszo***hatja.
4 magos intel proci meg nvidia kártya van benne ennyit tudok 😄
passz 😄
Hát az a 101 mm-es lövegpajzs vagy mi a retek elég nagy gyenge pont lesz ha így hagyják.
Milyen samuja van a faterodnak?

Ja, de a hitboxa alapján nem valami jól páncélozott a 20km/h sebességhez képest.

Ez valami JT 88 mintára készült gyengített, prém Tortoise?

A mai betevõ is megvan 😄.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Nem értem ezt a KV-5 mániát, ez valami messiás az oroszoknál? A hûtõszekrények hûtõszekrénye? Persze végül is akkora fail project volt, hogy simán lehetne T10es tank belõle.

Q: Serb what would you change in game if you had an option and why:
A: I would remove IS7 before it was released (because the tank was too good and now we have to nerf it and buff other tanks to match its level)
Follow-up question: What would you put instead of IS7 to end first soviet HT line?
A: Either just leave it with 1 lvl 10 HT (IS4) or buff KV5 to lvl 10

Jóra gondolsz, valamit trollkodik, ez a szöveg volt a kép felett:

Apparently, IS-3 doesn't have as thick armor in the game as in real life:

Ez nem feltétlen erõszakolás,orosz tank...lehet épp buffot kap!😊
AT-15A

Crew: 6
Tier: 7
Hitpoints: 880
Maximum speed: 20 km/h (10 while reversing)
Gun - 17 pounder
Pen: 171/239/38
Dmg: 150/150/190
ROF: 16,67
Accuracy: 0.32
Aim time: 1,9
View range: 350
Radio: 570
Price: 8000g

Serb épp megerõszakolja szerencsétlent:

Pedig ez nem lenne rossz ötlet:

- regarding the previous questions, mods considered making "randomized" random maps for each battle (with different objects, objects moved etc.), but then declined it because people would whine "where's my favourite bush?"

majd a patchnotes-bol kiderul.
Hm
az angol tudásom 0, szóval az email nem fog összejönni, de
eltelt a hívás óta 3-4 óra és a számláló még mindig ott áll 54 másodpercnél, pedig már bezártam többször a netet, az esélytelen gondolom hogy holnap folytatom a hívást 😄

wot név: _bitang

Vagy attól féltek, hogy s sok sittes rabszolga inkább a billentyûzet mellett hal éhen, de nem fog többet fizetni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Még szép, hogy kihúzzák, hiszen határozottan kijelentették, hogy bent fog maradni. Már innen tudni lehetett, hogy pillanatokon belül kikerül a játékból <#nevetes1>
Köszi a válaszokat!

Destydeme, hazudnék, ha nem ez lenne a fõ szempont. Elég sokat fogok utazni, lesz olyan év amikor szinte kevesebbet leszek itthon, mint távol.

popey8, ennyi pénzt nem tudok rászánni.

Commandier, nem kell a fejlesztett grafika, a stabilitást és az akadozásmentességet többre értékelem, mint a csilivilit. Tetetek bele még 2 gb memóriát. Legkésõbb pénteken kezembe lesz a gép, megírom a tapasztalatokat.
Most olvasom amcsi fórumon, hogy kínai 8.1 verzióból a terjesztõk kihúzatták a prémium lõszert kreditért opciót.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

<#csodalk><#wow1><#fejvakaras><#falbav>

huhh ez kemeny volt.....

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Szia nekem is volt már ilyen hogy megszakadt a kapcsolat,
de nem vett le róla pénzt.
Írtam nekik emailt megadva a telszàmot illetve a hívás idöpontjàt ès nemsokára jött is a vàlasz.
#183572 hsz-edben említett Lenovo több,mint elég.(Elvileg,mert ahány gép annyi konfiguráció)
A processzora jó.
A lényeg,h magonként 2k,vagy afeletti legyen az órajel.
De azt hozzáteszem,h remélem te sem azért akarsz kiadni rengeteg pénzt,h a wot menjen.😊
Ne emiatt a játék miatt vegyél laptopot.

Igen persze gondoltam, hogy mobilitás miatt akarsz olyat. Csak szerintem annyit nem ér az egész, dehát kinek a pap kinek a papné.

Hi. Sztem fix,h nem a vga és memória a lényeg.
Ami sztem fontos,h a processzor órajele magas legyen,s egyelõre nem sokat számít,h ? magos a gép.
Láttam már 8 magoson is szenvedni a WOT-ot.

popey8
Persze én is az asztaliban hiszek ilyen szempontból. Össze is raktam egy olyan gépet kb. 1 éve, h még 3-4 évig biztos nem kell fejleszteni. Aztán most elõtérbe került a hordozhatóság és ha mondjuk megyek valahova, nem fogom a böszme nagy asztali gépemet vinni. Nem beszélve arról, h az asztali gép önmagában semmit nem ér. Monitor, billentyûzet. Érdekes lenne ezeket is hurcolászni ide-oda😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ha nem kell a fejlesztett grafika, akkor bõven elég neked a lenovo amit néztél. Én a régi grafikával használom, amiben mindent felcsavartam míg engedte, és simán 60-70 fps. (nvidia gt525m)

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Na hát igen, de ennyiért már olyan asztalit építek amin 2-3 év múlva is menni fog minden nem hogy a wot😄. Vagy beruházok egy olcsóbb asztaliba és a különbözetet félreteszem a jövõbeli tuningra. Kb. 200k felett felesleges laptopot venni szerintem.

It's a kind of magic

popey8
Bár a mobilos hardverekben nem annyira vagyok otthon, de ahogy néztem ennek a videokártyája gyengébb, mint ennek (#183572) a Lenovonak. Én is néztem a teszteket és a 635-ös kevés tûnik, és akkor az Asusban lévõ 610-es is az lesz vagy nem?

Egyébként én is egy Asust néztem maganak a digiprimeról (ezt). Ezen biztos menne a WoT, meg a Battlefield3, XCOM, Dishonored, Darksiders II is😊 Bár árban már elég húzós.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Igen, közben már rájöttem, hogy elsõre rosszul gondoltam.
lol fater 120-130E ft-os samsung laptopján simán megy 30-40-50fps-el maxon...