World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Serb pedig egy T-10 nem pedig egy IS-3-as elõtt áll. Kár hogy beraktad ide, nem is lenne rossz kép az Ismerd fel a képrõl a fegyvert topikba. 😊
WoT: Nishizumi77
nyertem? 😄

Azért minden játékban jár retorzió ha vki egy nagy létszámú fórumon nem tud rendesen viselkedni. A WG szerintem káromkodás tekintetében egész jól tolerája az indulatokat (ne keverd ide a neveket, más tészta), de azért az normális hogy vannak bizonyos határok.
Persze ha utálni akorod a WGt és ez +1 ürügy, ám legyen.
sose bannoltak.... erre mivan? a nevem miatt bannoltak...
Kacsa te votá' az? nyugodtan megmondhatod ^^
Akinek pont egy általános, nyilvános, ennélfogva tuti moderált csatornán támad kedve keménykedni az vállalja a következményeket.
Csatákban megy minden, azokért mégsincs bann, érthetõ.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
ott a cenzúra azt kapcsolják be..... aki ezért bannol azt is megb**nám 😊
Ha angolul akkor meg egy másik hasonszõrû angolos. xD
Ettõl függetlenül igazad vagyon, mondom én aki letolt már több mint 2k kört arty-val is. 😄
mekkorát tévedtem 😄 b+
lehetne ez a reklám szöveg is: "Nem szereted campinovkát? kapcsold ki! De attól még lesz sok szar map ahova bepakol az MM! Tudunk jobbat! Vegyél prémet és akkor megmondod hol szeretnél többet játszani! Csupán csak a pénztárcádba kell nyúlnod!!!!"
- again confirmed: there will be a function to turn off one map (per player), when there are 31 maps in rotation (Province doesn't count)
- related to previous question: Storm prefers a "lighter" version of this, that premium account users will have the possibility to reduce the probability to get maps they don't like and to increase the probability to get maps they do (probability increase 3-4 times)
A mai betevõ is megvan 😄.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Q: Serb what would you change in game if you had an option and why:
A: I would remove IS7 before it was released (because the tank was too good and now we have to nerf it and buff other tanks to match its level)
Follow-up question: What would you put instead of IS7 to end first soviet HT line?
A: Either just leave it with 1 lvl 10 HT (IS4) or buff KV5 to lvl 10
Apparently, IS-3 doesn't have as thick armor in the game as in real life:
Crew: 6
Tier: 7
Hitpoints: 880
Maximum speed: 20 km/h (10 while reversing)
Gun - 17 pounder
Pen: 171/239/38
Dmg: 150/150/190
ROF: 16,67
Accuracy: 0.32
Aim time: 1,9
View range: 350
Radio: 570
Price: 8000g

- regarding the previous questions, mods considered making "randomized" random maps for each battle (with different objects, objects moved etc.), but then declined it because people would whine "where's my favourite bush?"
az angol tudásom 0, szóval az email nem fog összejönni, de
eltelt a hívás óta 3-4 óra és a számláló még mindig ott áll 54 másodpercnél, pedig már bezártam többször a netet, az esélytelen gondolom hogy holnap folytatom a hívást 😄
wot név: _bitang
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Destydeme, hazudnék, ha nem ez lenne a fõ szempont. Elég sokat fogok utazni, lesz olyan év amikor szinte kevesebbet leszek itthon, mint távol.
popey8, ennyi pénzt nem tudok rászánni.
Commandier, nem kell a fejlesztett grafika, a stabilitást és az akadozásmentességet többre értékelem, mint a csilivilit. Tetetek bele még 2 gb memóriát. Legkésõbb pénteken kezembe lesz a gép, megírom a tapasztalatokat.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
huhh ez kemeny volt.....
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
de nem vett le róla pénzt.
Írtam nekik emailt megadva a telszàmot illetve a hívás idöpontjàt ès nemsokára jött is a vàlasz.
A processzora jó.
A lényeg,h magonként 2k,vagy afeletti legyen az órajel.
De azt hozzáteszem,h remélem te sem azért akarsz kiadni rengeteg pénzt,h a wot menjen.😊
Ne emiatt a játék miatt vegyél laptopot.
Ami sztem fontos,h a processzor órajele magas legyen,s egyelõre nem sokat számít,h ? magos a gép.
Láttam már 8 magoson is szenvedni a WOT-ot.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Egyébként én is egy Asust néztem maganak a digiprimeról (ezt). Ezen biztos menne a WoT, meg a Battlefield3, XCOM, Dishonored, Darksiders II is😊 Bár árban már elég húzós.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png