World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CY CMK , 10-es artyról meg néznék 1-2 képet 😄
A 8-9-esük kemény...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
WoT: Nishizumi77
Nem sikerült...Igazából sokkolt az artyk száma és bármerre mentem hullott az áldás az égbõl 😊
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Ez volt az elsõ csata ma reggel...16 arty...
Köszi wg...

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Nagyon várom ezt az opciót, egyértelmû, hogy ezt kapcsolom ki. Megváltás lesz, mert mintha még érezné is a játék, hogy ezt nem szeretem a legjobban, tuti ide dob a legtöbbet ha statisztikát csinálnék.
Én szerintem jelenleg tuti a sz*rkupac coast nevû mapot kapcsolnám ki. Na az mindig óriási kempeléssel végzõdik, egyik csapat felmegy a jó magas dombra kempelni, másik meg a városban és a vagonok mögött bujkál, hát csodálatos pálya...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Victory!
Battle: Dragon Ridge 2012. november 14. 21:00:50
Vehicle: Crusader
Experience received: 1 243
Credits received: 29 203
Battle Achievements: Pascucci's medal, Sniper, Master Gunner, Mastery Badge: "1st Class"