World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a f@szért játszik a WoT-tal az ilyen epic loser? Mit élvez benne? Mi a célja?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Su-100
16k csata
kerek 800 eff
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
aki akar írhat véleményt mit basztam el😊
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
De nem lenne jobb egy KV2 derpelés céljára? mégiscsak jobb az mm-je és még a tornya is már-már forgónak nevezhetõ, persze kisebb a rof..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Nekem jelenleg 44% a túlélési arányom vele, ami nálam kifejezetten jó. A többi nehéz harckocsival se több, kivéve a Black Prince-t azzal 58%. Igaz azzal többet platoonoztam (Caernarvonnal egy csatát se) és volt nem is egy olyan csata ahol készakarva se tudtam volna kilövetni magam, mert nem nagyon értem oda sehova.
De engem nem tud vigasztalni, hogy statisztika alapján valaminek jó a páncélja. Mert például, ha a teknõ elejét átüti valami tier 6-7 közepes és megsérül a lõszer, megjavítom, majd megint átüti valami és megint megsérül a lõszer az a gyenge páncél miatt van. Vagy szimplán 3-400 HP-t veszítek egy olyan ellenfél ellen, ami más tier 8-as heavyvel említésre se nagyon méltó. Aztán amikor valami egyenrangú ellenféllel kerülök szembe akkor jó kis HP hátrányból harcolhatok. Aztán lehet, hogy növekedik a steel wallok száma és a túlélési ráta az adott csata után, de ettõl még nem jó a páncélja. Azt nem mondanám, hogy szar a páncélja, de nálam maximum elfogadható szint.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
fú de kiröhögtem az enemy Centuriont xDDDDDD

A Conquerorral ugyanezzel a páncéllal t9-ben már csak 38% survive-ra futja, de a 60% win ratiot így is bírom tartani.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az orosz wikin kívül egyetlen oldalt találtam ami nem WoT-al kapcsolatos, de nem tudom lefordíttatni mert nincs olyan betûkészletem.
Ezek a lövegmodellek vannak lemodellezve a prémhez a játékban.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Hull down? Megpróbálom. Mert eddig forgatva nem forgatva egy t8as tank simán átlõtt a francba...
Nekem meg 121 csata alatt 6 steel wall van, semmit nem jelent. Még 2% sincs. Ez kb össze is jön, ha pár néhány csatában pár szerencsétlenek addig lövi a homlokpáncélt amíg ki nem lövöm õket.
Hát nem tudom, szerintem az egyik legnagyobb DPM-es löveg tier 8-ban csak nehéz kihasználni. Az alfa sebzése néha tényleg kicsi. Sajnálom, hogy nem kapta meg a 32 fontost. Bár amennyire túl van buffolva a 20 fontos átütése az alapján a jobb is hogy még nem került be a 32 fontos.
Az FV215b-nél nem csak a páncéllal van bajom, hanem azzal is, hogy ezek a nyomorultak nem modellezték le a saját tornyát. Semmi kedvem megvenni egy olyan harckocsit, ami még kinézetre alig különbözik a Conquerortõl, ami még rondább is.
A gold ammo-s idõket szerencsére nem nagyon veszem észre. Szerintem ritkán lõnek azzal. Nem nagyon emlékszem olyan esetre, amikor a homlokpáncélt/tornyot/teknõt átlõtték volna úgy, hogy biztosan azt mondtam volna hogy APCR/APDS/HEAT volt mert normál AP nem vihette volna át. Néha premium harckocsik szoktak gyanúsak lenni, ritkán egykét normál harckocsi. De ugyanúgy állják a sarat az E-75, M103, T34 gépeim, mint régen.
Ettõl függetlenül persze faszság, hogy belerakták. Egy kaliber alapú sebzésrendszernél nem értem miért sebez ugyanakkorát egy 40-50 mm-es APCR/APDS, mint a teljes kaliberû 88, 90, 100 mm-es AP. Maximum 60%-át kéne sebeznie az AP-nak. A HEAT-nak kicsit többet kéne mint az APCR/APDS-nek, de annak se szabadna annyit mint az AP. De ha már creditért vehetõek, akkor akár a kompenzációt is el lehetne hagyni. De ezekrõl már több mint egy éve írtam.
Csak most vettem észre a 183686 hsz-ed. A szovjet fan tech treeben van néhány használható harckocsi. Van amit nagyon szívesen látnék én is. Mondjuk az Object 770-et az nagy kedvencem és az Object 907-nek is örülnék, de mocskocsul OP-k lennének. Vagy gyalázatosan le lennének nerfelve a valós képességeikhez képest. Akkor pedig inkább ne kerüljenek be.
Ebben a tech treeben túl sok az átfedés. Például IS-2, IS-2M, IS-5 felesleges, ott van mind az IS-ben modulok formájában. Object 260 (1945) ami amúgy 1946, szintén felesleges. Az IS-7-es korábbi verziója. De semmiképp nem tier 9, olyan nagy különbség nincs közte és az 1948-as verzió között. Az SPG-k között is sok az olyan, amik között kevés az eltérés, nem nyújtanának igazi alternatívát egymással szemben. Az Y-19 mert nem tudom miért SPG, ennyi erõvel bármelyik SU/ISU-122/152 lehetne az. Közepesek egész jók, de 3 olyan is van amirõl még csak nem is olvastam. A TD-knél a SU-152 G/P típusokban látnék fantáziát. De ezekért egy harmadik ág felesleges. Az Object 120 nagyon nem a WoT-ba való, ez az SU-152 "Taran" amirõl már korábban írtam itt a fórumon. Az alacsony tierek meg annyira terjedelmesek, hogy áttekinteni is fárasztó. Nem igazán jók ezek a minél több harcjármûvet tartalmazó tech treek. Mondjuk még mindig sokkal használhatóbbak, mint amiket a World of Warshipsben látni.
A Caernarvonon szerintem a löveggel van a legkevesebb baj. A harckocsi test miatt nem lehet kihasználni a löveget ezért tûnik gyengének. A 20 pdr Type B nincs meg, de nem sokat számít mert alig jobb mint az A.
A legnagyobb probláma a túl gyenge a páncélzat. A homlokpáncélon (227 mm effektív védelem) és a lövegpajzson kívül egy nagy nulla. A lövegpajzsot se igen írnám az erényei közé, mert az majd minden harckocsin a legerõsebb pont. A teknõ elejét 144-150 mm átütésû lövegek már átütik. Szóval a legkisebb közepes harckocsik is veszélyesek lehetnek alap AP-vel amikkel összekerülhet. Beforgatni felesleges, a 45°-ban beforgatott Coqueror teknõ elejét is könnyedén, folyamatosan átütötte a 20 pdr AP. Kicsit is beforgatva az 51 mm-es oldalát át lehet lõni. Szerencsére a teknõ frontlemeze mögött is egy lõszerrekesz van.
A fejlesztett torony (ami a Centurioné) is gyenge. A lövegpajzs körül 165 mm vastag és kb 70° döntöttségû, ez 170-175 mm effektív védelemnél nem több. Bónuszként, ha a lövegpajzs alatt lövik a tornyot akkor jó eséllyel kilövik a tornyot vagy a töltõt. Ha pedig a lövegpajzstól balra akkor a lövészt. A kacat páncélzat miatt nem lehet kihasználni a tûzgyorsaságát. A mozgékonysága jó, de a BP után jobb gyorsulást vártam.
De jobban megnézve a tech tree-t nem szabadulunk meg tõle a Conqueror kifejlesztése után se. Amíg nincs meg a 120 mm L1A1, Fv214 torony és Griffon motor addig a Conqueror is csak egy Caernaevon több HP-val és nagyobb RoF-al. Az FV215b-t biztosan nem veszem majd meg, ilyen testpáncélzattal felesleges.
Az vígasztal, hogy tier 5-tõl tier 10-ig a közepeseknél csak a tornyot és a lánctalpat kell kifejlesztenek. A 105 mm L7A1 kivételével az összes többi modul meglesz. Illetve már meg is van.
Hull down-ra jó. A tornya az elég erõs. A lövegpajzs benyeli a lövedékeket, ritkán ütik át. A torony többi része szembõl erõs. Kwk43-al egyszer se tudtuk átlõni.
A kitolatós módszert lehet vele alkalmazni. Persze nem árt javítás képesség és/vagy repair kit. A Churchill VII-el ez nem kifizetödõ, mert ha szembõl a lánctalpaknál lövik akkor sebzõdik és le is lövik a láncot.
A harckocsi testet minél többször próbáld meg rejteni törmelék kupacok, roncsok, mélyedések segítségével, mert azon van két gyenge pont és az alsó része gyenge.
Arra nem árt figyelni, hogy senki ne kerüljön a hátad mögé, mert a 25 mm-es farpáncélt HE-vel is könnyen át lehet ütni. Szerencsére gyorsan fordul.
Próbálj meg gyenge pontokra lövöldözni. Elég pontos a 17 fontos, 120-140 méternél kisebb távolságban könnyen el lehet lõni ezeket.
Én megszerettem a Black Prince-t. Nagyon féltem tõle, hogy nem lesz igazán elõre lépés a Churchill VII-hez képest és egy okádék lesz. De a Churchill hibáit mint a gyenge lövegkitéríthetõség, lánctalpaknál szembõl is sebezhetõ test, relatív lassú fordulás nem örökölte. A 17 fontos se volt olyan gyatra mint amilyenre számítottam. Ezzel a legjobb a túlélési arányom, átlag xp-m, ráadásul kategóriákkal jobb mint a bármi másnak.
Az igazi szívás a Caernarvonnal kezdõdik. Amíg nem fullos nem sok pozitívumot lehet elmondani róla. De kimaxolva is súlyos problémái vannak.
Csak nekem van az a Comet top ágyújával hogy minden második lövés van 100-130 között ? mert az ágyúra az van irva hogy 140-190 közötti a sebzése. Gondolom bugos vagy vmi 😞
-Antónia!Megvetted már a StuggIII-at?
-István tudod,h az orosz ágat húzom...De hétvégére veszek 3nap prém accot és akkor majd kifejlesztem.😊
Azzal kezdi,h 40millió játékos...játsz(most)ingyen...meg a végén valami (online)játékok.hu talán,amit írtak.Közben a reklám alatt nyomulnak a tankok.
Most láttam melóban telefonálás közben a Discovery-n a WOT reklámot.<#alien2>#alien2>
Megy ám a promó.
Mondjuk az IS-2, IS-2M-ben nem sok fantázia van ahhoz, hogy külön tankot szentelnének nekik a fán.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!