World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Hát ezt ki fogom próbálni. Mondjuk kis tierben, alt-F4-gyel.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
A hab a tortán hogy 110k xpt kell összeszedni vele.
WoT: Nishizumi77
Köszönöm az infókat még amúgy is vártam volna pár hetet mielõtt akármit is csinálok.
T-25 prém tankom már van,de sajna Tiger még nincs viszont amcsi oldalon van 1 T-29 esem még gyerek cipõben.
(olyan nem kell h adjam el azonnal 😊
Angolok valamiért nem nyûgöztek le, olyan kis semmilyenek. Röviden összefoglalva ezt érzem: kép
csak a WG meg ne tudja, mert kitalálja hogy az új nevem sárgagyülölõ és megint meg kell változtatnom!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Én már játszom is!<#nevetes1>#nevetes1>
800 csata Type-59-el😊
50% Discount on the following tanks:
American Medium Tank Tier IV M3 Lee
American Light Tank Tier III M3 Stuart
German Medium Tank Tier IV PzKpfw III
German Medium Tank Tier V PzKpfw IV
American Self-Propelled Gun Tier IV M7 Priest
German Tank Destroyer Tier V StuG III
Get your desert game on with some tanks that actually participated in this historic operation!
50% higher credit income for the following machines:
American Medium Tank Tier IV M3 Lee
American Light Tank Tier III M3 Stuart
German Medium Tank Tier IV PzKpfw III
German Medium Tank Tier V PzKpfw IV
American Self-Propelled Gun Tier IV M7 Priest
German Tank Destroyer Tier V StuG III
Every special is a new occasion to rake in the credits! Choose your tanks wisely and give your credit account a much appreciated boost!
Triple XP gain for the first victory of the day
We feel like rewarding you for trying to recreate the biggest battles of WWII. How about a little more XP for your troubles?
50% discount on credit consumables
No real tank is complete without a good amount of handy consumables. Get yours now while they’re 50% off!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
hülye ez a WG.....
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy melyik prém tankot ajánljátok Löwe vagy T34?
Meg egyáltalán megéri-e beruházni ezekre?
Mennem kell pár kört a type-pal, hogy ne legyek teljesen legatyásodva, amikor megveszem, de ki fogom próbálni. Csak mindig rettegek a stock tankoktól.
Általában csak duplázgatom, mert nem sietek azon az ágon, csak mostanában teszek bele napi 5-10k xp-t, hogy elérhetõ közelségbe került a Patton. Egyébként semmi komoly probléma nincs vele, MM sem szivatja, kb 50%-ban pakol top tiernek.
Oddball:
Nekem még csak alap legénység van benne, de egész jó eredményeket produkál, fõleg ahhoz képest, hogy mennyire tartottam tõle az eddig hallottak alapján.
A gyári driverekkel 20 fps-el toltam, a driver update után megvan az átlag 40-50 fps is... 😊