World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nohab
Mi is megcsináltuk az alt+F4 kombót, és feljelentették a platontársam. 😄
<#taps><#taps>
<#eljen><#eljen>
Hát ezt ki fogom próbálni. Mondjuk kis tierben, alt-F4-gyel.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Ha valakit érdekel kûldjõn privátot !
Teszt szerveren mentem csak vele de nagyon gány. Kb 20km/hval megy, páncélja vacak, nem az egész frontja olyan vastag, csak a géppuskánál. És mivel gyakran T8-9ek közé rakja ezért teljesen életképtelen.
A hab a tortán hogy 110k xpt kell összeszedni vele.

WoT: Nishizumi77

ennyire rossz a black prince? Páncélzat elég jónak tûnik, az ágyú se tûnik használhatatlannak, a d25-t-nél biztosan jobb, hiába a kis alfa... vagy tévedek? (Elég jól is néz ki 😄)Ha ennyire szar tovább se megyek tier5ön, a tier10 engem se annyira érdekel, van már nagy DPM-es tankom a T-62 (ez ráadásul gyors is, és jó a torony páncélja)
én nagyon megbántam, hogy megvettem, kb 10 kör után eladtam, lassú, és a páncélzat se valami jó (vannak gyenge pontjai, a torony oldala pedig botrány, sokszor szembõl beütik a torony oldalát, ha már picit elfordítod tuti beütik.
fullosig elég szenvedõs lesz 😄 fullosan egy állat 😊 acélszörnyeteg 😛
Animefox
Valaki nem tudja hogy lehet teljes képernyõbe tenni a játékot? Teljes képernyõ gombot én is ismerem de ez a második számítógép ahol nem megy teljes képernyõbe ez a játék...

Köszönöm az infókat még amúgy is vártam volna pár hetet mielõtt akármit is csinálok.
T-25 prém tankom már van,de sajna Tiger még nincs viszont amcsi oldalon van 1 T-29 esem még gyerek cipõben.
Sziasztok melyik pz4 vagy a stug3om hozz több pénzt?

Ja, low és mid tierben vannak jó tankjaik, de fentebb már semmi extra. Heavy ág meg borzasztó amiatt a Black Prince miatt.

most vettem KV-4et. tanács hozzá?
(olyan nem kell h adjam el azonnal 😊
ezt mondtam haveromnak is!..... több jó oldala nincs sajna :/
Nézd a jó oldalát, lesz egy újabb ingyen garázshely. 😊

Nem vagy egyedül. <#eplus2>

hmmm pedig a matilda meg a churchill I faya kis gépek 😉
Én jobban várom õket mint az angolokat 😄
Angolok valamiért nem nyûgöztek le, olyan kis semmilyenek. Röviden összefoglalva ezt érzem: kép

hát akkor úgy látszik csak én utálom a sárgákat egyedül itt 😛
csak a WG meg ne tudja, mert kitalálja hogy az új nevem sárgagyülölõ és megint meg kell változtatnom!
Van egy 470%-os vágott szemû legénységem, szerinted parlagon hagyom? 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sõt!!!
Én már játszom is!<#nevetes1>
800 csata Type-59-el😊
Nekem kifejezetten tetszik az a T-34-2.

na most nagyot csalódtam benned 😛
Hétvégi special:

50% Discount on the following tanks:

American Medium Tank Tier IV M3 Lee
American Light Tank Tier III M3 Stuart
German Medium Tank Tier IV PzKpfw III
German Medium Tank Tier V PzKpfw IV
American Self-Propelled Gun Tier IV M7 Priest
German Tank Destroyer Tier V StuG III
Get your desert game on with some tanks that actually participated in this historic operation!

50% higher credit income for the following machines:

American Medium Tank Tier IV M3 Lee
American Light Tank Tier III M3 Stuart
German Medium Tank Tier IV PzKpfw III
German Medium Tank Tier V PzKpfw IV
American Self-Propelled Gun Tier IV M7 Priest
German Tank Destroyer Tier V StuG III
Every special is a new occasion to rake in the credits! Choose your tanks wisely and give your credit account a much appreciated boost!

Triple XP gain for the first victory of the day

We feel like rewarding you for trying to recreate the biggest battles of WWII. How about a little more XP for your troubles?

50% discount on credit consumables

No real tank is complete without a good amount of handy consumables. Get yours now while they’re 50% off!

Mondjuk én 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

me

van itt olyas valaki aki fog egyáltalán játszani kínai tankokkal?
hülye ez a WG.....
Sima T7 csata volt. Tiger, IS, T29, T-34, Hellcat, Churchill VII volt a sebzést elszenvedõ tankok😊.

ASAP videó a kínaiakról serb tolmácsolásában. A t10 tankok is látszanak.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

TOMSILENT
Óóóó a picsába, ha netalán el költöttem volna mielõtt levonják, ki bannoltak volna?

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

attól is függ mekkora tiert sebzel 😊 prémmel elég 1000sebzést is bevinni +1-2 tierrel nagyobbnak 😄
Igazából a prém+prém tank a legjobb.

ja, vagy tigerP méginkább, annnak még a frontja is jó
Tiger sémát követve Jagdpantherrel is ez a helyzet. Elõbb mentem vele egy kört 38k credit ebbõl 27k volt a nyereség, 88-as ágyúval. Prém nélkül. Mondjuk 4200-as sebzéssel:Ð, de ha fele sebzést eléri vele valaki akkor is már jól hoz.

Ltraktor prémmel nagyon jól hoz
ha nem balfasz a gyerek akkor tier8 + prémmel farmol.... legalábbis én anno. úgy csináltam, amikor kaptam prémet 😄 IS-3 elõ aztán adj nekik.... elég vadul hozza a zsét vagy Tiger.... abba marha olcsó a lõszer és mindent sebez
Type59 prém nélkül 30-40k körönként, ha jól emlékszem, én várnék rá, ill. még az SP-vel szemeznék, annak is jó az mm-je és egész jól ki lehet hazsnálni a frontját

NEM!!!!!!!!!!! 12500goldból azt hiszem fél éves prémiumot is lehet már venni, azt vedd meg a prém tank helyett, vagy vegyél 4 hónapot és egy tier5 prém tankot pl t-25! Sokkal jobban megéri. Prém nálkül már a tier8 prém tank se a régi, igazi szenvedés lehet mondani. Viszont prémszámlamellett még a tier9es tankok is termelik a pénzt, és egy tier5 prém tank prém számlával simán hozza a +20-40 nettó creditet.
Vagy ha nem akkor karácsonyra talán bedobják.
patchaou
Én a helyedben várnék pár hetet, hátha lesz akcióban type-59 amikor jön a kínai ág.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

inkább prémtank

szerintem se.... inkább prém
Nem, vegyél inkább abból fél éves prémiumot. Jobban jársz.

Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy melyik prém tankot ajánljátok Löwe vagy T34?
Meg egyáltalán megéri-e beruházni ezekre?
Köszi. Ilyen oldalra gondoltam.
Kár. 😊

Mennem kell pár kört a type-pal, hogy ne legyek teljesen legatyásodva, amikor megveszem, de ki fogom próbálni. Csak mindig rettegek a stock tankoktól.

Jó ideje nyüstölöm már a Pershinget, és megnyugtatlak, azt már észre szokták venni 😄
Általában csak duplázgatom, mert nem sietek azon az ágon, csak mostanában teszek bele napi 5-10k xp-t, hogy elérhetõ közelségbe került a Patton. Egyébként semmi komoly probléma nincs vele, MM sem szivatja, kb 50%-ban pakol top tiernek.

Oddball:
Nekem még csak alap legénység van benne, de egész jó eredményeket produkál, fõleg ahhoz képest, hogy mennyire tartottam tõle az eddig hallottak alapján.

Jobban utánajárva egy észrevétel. Ezzel a hivatalos lenovo oldali driverekkel várj még szerintem. Mert számomra nem egyértelmû, hogy az itt feltüntetett G580 az a te i5-ös G580-adhoz is ad-e drivert. Mert kétféle G580 van feltüntetve: G580 (2689), és G580 (2189). utánajárva viszont egyik se az i5-ös verzió. Szóval egyenlõre innen ne frissíts szerintem.

KoJin Mekre
Laptop frissítéséhez a driver prof. nevü progit használom, mert a gyártó oldalán lassan teszik ki a frissítéseket, ez a progi meg lazán megtalálja és le is szedi hozzá a legújabb drivereket.
A gyári driverekkel 20 fps-el toltam, a driver update után megvan az átlag 40-50 fps is... 😊

Érdemes. Pl gyártó oldalán. driverek

Oda kell figyelni melyik win7 win8 driver, melyik 32bit 64bit driver. Na meg, hogy melyik illik a laptop típusodhoz. G580 ezesetben.