World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminator mod ON volt akkor. Kár, hogy nem lett gyõzelem valóban.

Sunsetjoy
Akkor a szervezõ lebonyolító csapat hozta a "working as intended" módszert... 😊)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

ja kemény vagy. artyval majd ezzel fõleg gyorsan aimolsz. bohóc tabletes 😄
LSSAHPAUL
A story folytatódott!
Semmisség tették mind a 4db meccset ami a 64 közé jutásért kell játszani, újra kellett játszani, illetve a wg fizetett mindenkinek 400 gold-ot aki részt vett ezen a kabarén kártérítésként. Na ez eddig ugye jól hangzik. 😄 Ami ezútán történt az hihetetlen. Nem kapjuk megfele a 400 aranyat. De már egy klántárs megkapta, a többiek nem. Na jó megkérdezek más klánvezért is, ugyanez náluk is, de van egy fórum ahol lehet siránkozni, ott azt írták hogy ha hétfõ estig nem kapja meg valaki akkor írni kell ide. Megvártuk a hétfõt (3nap) semmi. Írok,sírok, kb 3 nap múlva megkapjuk, azok akik elõtte is kaptak mégegyszer megkapták, hehe.
Amúgy megnyertük az újra játszott kört, így bejutottunk a 64 közé, majd 32 közé, majd 16, majd a 8 közé jutásnál megkaptuk a késõbbi gyõztest aki elkent minket. na ezt csak azé mondom mert nincs még vége a storynak, ugyanis járna nekünk 1500 gold. De nem jön, azaz megint valaki megkapta valaki nem, megint írok,sírok, tegnap megkaptuk. Erre ma mitörténik?? Megint elutalták, sõt van olyan klántársam aki 4x kapta meg. De a lényeg 😄 hogy nekem meg sokan másoknak úgy csinálta wg hogy utalt 1500-at, ma 1500-öt megint majd 15 perc múlva levont 1500-at. És itt jön az egyik haver szivatása, megfogta és egybõl elköltötte, így nem tudta a wg visszavenni 😊 és minuszba se ment! Kb ennyi a történet, szerintem már nem lesz több poén, mert holnap már easy 8, két csapatunk is indult, remélem megismételjük az fankupos szereplést 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Kár hogy vereség lett, pedig 7000 sebzést osztottam ki 😞
Defeat
Battle: Serene Coast 2012. november 16. 23:31:40
Vehicle: Centurion Mk. 7/1
Experience received: 1 123
Credits received: 77 008

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Solten
Ja kb. ennyi regisztralt, szvsz erdemesebb az aktiv jatekosokat figyelembe venni (az elmult het tavlataban):

Ruszki: 3235787 (regisztralt: 9853807)

EU: 862605 (regisztralt: 5493933)

USA: 159884 (regisztralt: 3011253)

SEA: 39022 (regisztralt: 787546)

A Ruszki meg kinai szerveren valoszinuleg a jatekosok 99%-a nagyvarosbol tolja, a videki net infrastrukturaja kb a betarcsazos szinten van ha van egyaltalan. Jo lenne a kinai szerverrol is valamifele adat.

Saor Alba

Vereség
Csata: Steppes 2012. november 16. 23:30:13
Jármû: T49
Szerzett tapasztalat: 624
Szerzett kredit: 21 282
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Védõ
Ez a T54E2, meg alapból az új USA revolvertáras med ág az mibõl lesz kifejleszthetõ? Szóval mit grindeljek ki ha ilyet akarok? Tech treet esetleg valaki? 😊

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

ja oké

Solten

Saor Alba

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.splashtop.remote.pad

elolvas, értelmez .. nem fogod tabletrõl nyomi a WOT-ot, ne aggódj .. ez gyakorlatilag csak egy távoli elérés a PC-d hez, wifi-n, vagy 3G-n keresztül (tehát a PC futtatja, ezen csak kezeled, nézed a képet) .. wifin még talán használható lenne ((((nagyon talán, sztem a lag/ping megöli)))), de 3G-t felejtsd el.

ezt mondtam beszéltem

pc, laptop.
Üdv.
Van egy tabletem (androidos)és láttam egy videót ahol lehet tabletrõl játszani na most az android markebtõl letöltöttem egy alkalmazást de azzal csak az eredményeket lehet megnézni valami más alkalmazást tudtok ?

Papír páncélja volt mint a T20nak viszont jól mozgott meg az ágyú is elment. Akkor a T-44nek a szuper hulladék 100mm IDIOT volt csak, meg gyakran is kapott ammo racket. Panther volt a legjobb, tûrhetõ sebesség, és 88 L/71, de szerettem azt a panthert. Most T7ben elvesztette a varázsát, elég idiótán néz ki azzal a seprûnyéllel.

WoT: Nishizumi77

Hát én csak arra emlékszem, hogy "az egy rakat szar, az amcsi med ág vége kalap szart se ér" (akkor ugye Perzsa még seholsem volt). Mondjuk T20-ra is fõleg csak csúnyát mondtak, amit ugye manapság a legjobb T7 medként szokás emlegetni.
Amikor még bent volt akkor jó volt szerintem. Most ugyanazzal a felszereléssel kaki lenne ha T8 lenne, de szerintem az lesz majd megint. De gondolom tudnak neki új ágyút adni. Van az a 90es ágyú ami 172mmert üt át az simán mehetne rá, a 180 penes ami M26on van az nem való neki, túl hosszú a csöve.

Szerintem csak a szokásos rinyálás volt, hallottam már pár embertõl hogy õk szerették a T23-at.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A T-23-at fikázta mindenki, mikor még bent volt, nem? Legalábbis így emlékszem de ki tudja már mi volt akkor😊 Amire tisztán emlékszem, az a T44 miatti hatalmas felháborodás (mekkora ótvar ópéság😊). Kb akkor léptem be a fórum-életbe.
8.2ben T54E1van auto loaderes oszcillálós toronnyal, ez sima hagyományos tornyos és E2 nem E1.

Mit lehet szeretni azon a valamin?😊 Ha vissza is hozzák, remélem nem rakják be t8-nak megint... t7-be való bóvli.😊

De ez az e2 vitathatatlanul a játék legszebb tankja lesz. Smokin' hot!

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

TOMSILENT
8.2

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

10 penbõl T-53-gyel, hogy lehet 1253-at sebezni AP-val? Úgy, hogy egy krit volt?

T54E2
Kíváncsi vagyok mikor jön majd ez az új med ág, legalább visszahoznák a T23at is a játékba.

Most tk-ott le egy wg press acc csak úgy szórakozásból. Type-ban volt, én meg m5-ben, a közelébe se voltam, egyszer csak el kezdett lõni rám.

Aztán nem sokkal késõbb 2 lövésbõl ammo rackelték a büdös férget 1000+ hp-ról.😄😄 WG_press_wot132 volt a neve.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Azt kell hogy mondjam ezzel kapcsolatban tényleg a kínaiak játszanak a legtöbben ezzel a játékkal mivel mindent az oroszoktól vesznek át.ezért az oroszok után õ náluk indult másodjára ez a játék aztán kapta meg az eu vmint usa.
Nem tudod elképzelni hogy egy 1.3milliárd+ lakosságú országban több játékos van mint mondjuk az EUban?(az EU jelenleg 500 millió körül van)

A kínai nevelés militarizmusát figyelembe véve, szerintem az esélyesebb, hogy ott játszanak a legtöbben.

<#pias>

nem tudom elképzelni akkor sem hogy ott lennének a legtöbben.....
pont ezért hozzák a kínai fát....

ez a szöveg is csak propaganda.....
"ott játszanak a legtöbbet" meghallja a kínai gyerek akkor "hmmm én is kipróbálom már akkor"
ha azt mondaná hogy "kínaiak alig játszanak vele" akkor kínai gyerek "akkor én minek játszak vele?"

de lehet csak túl noob vagyok xd
Ez az Un offical server statos fórum a hivatalosról:

I have no information about the 2 Chinese servers, but calculating based on total account numbers released by Wargaming the number of accounts on the Chinese servers seems to exceed that of all other regions combined.

Itt azt írja többen játszanak a kínaiak(2 serverük is van,egyik talán vietnámban) mint az összes többi régió összeadva...

Te valszeg a SEA-serverrel(Délkelet ázsiai,Singapúrban) kevered,tényleg ott vannak legkevesebben.
Epic csata volt:
Victory!
Battle: Erlenberg 2012. november 16. 20:23:55
Vehicle: Type 59
Experience received: 2 458
Credits received: 144 853 (compensation for damage caused by allies: 1 620)
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Defender

elég nagyot tévedsz barátom.... annak a szerónak a legszarabbak az adatai!
orosz szerón vannak kurva sokan!!!! aztán eu eléggé lemaradva... usa kicsit lemaradva eu-ról.... kínai meg nagyon lemaradva eu-tól meg usa-tól.... oroszhoz képest meg sehol sincs!

gondolom éppen ezért akarják behozni a kínai ágat, hátha a sok kis komcsi sárga majd elkezd játszani a "saját" gyártmányú tankjaikkal 😄DDDD
látod, hogy a kínai szerveren állítolag többen játszanak, mint az összes többin együtt, na ezért jön a kínai ág.
egy két infó 8.2 usa tankokról
(úgy néztem még nem volt)
fordíjjátok le valami fordíjjóval 😄
http://wot-news.com/main/post/11162012/1/Intervaju-s-Veider-om-o-patche-082
Igazi med ágyú 😊

Khmmm, érdekesek lesznek ezek a kínai medek. T54 122mm-es ágyúval, biztos jó lesz 😄.

Sunsetjoy
És ilyenkor bukik a csapat, fakk...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Jaja, remélhetõleg nem lesz még egy gyermekmolesztáló T8as mned T9es páncélzattal 😊

Minek kell? A kínai fában a Type59 Tier9 medium lesz, gyakorlatilag tokkal vonóval ugyanaz mint a mostani szovjet T-54 a játékban.

Csak a prémium Type59 beszerzésének van értelme, de azt nem árulják már. 😞

Ez az egész kínai tech tree csak egy marketingfogás, amivel a Wargaming a sárga ügyfeleinek szeretne kedveskedni. A legtöbb európai tankosra nem hiszem hogy nagy hatással lenne, aki akarta már játszotta ezeket a tankokat a szovjet és az amerikai fán. Szinte alig lesz köztük újdonság.

Hány hét múlva jön a kínai tech nem mintha érdekelne csak a type 59 kellene belõle.
nézd meg vele a statom, ilyen ótvar kb. egy tankkal sincs 😄 (most fulloztam ki, remélem ezután már csak jobb lesz)

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

a stock nagyon szenvedõs, míg meg nem lesz a top ágyú

<#mf2>

Grat, végre tudsz velem jönni t9-ben. :-D

A Tier8-as CetnurionMK1-el mik a tapasztalatok? Mennyire használható?
<#finom>
Purchased:
'Centurion Mk. 7/1' successfully purchased. You have spent credits: 3 515 000.

patchaou
Aki egy ilyen miatt bukik ki a csatából, az mintha ott se lenne...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nohab
Szerintem nem elegen jelentették fel hozzá. Meg ki is lépett, mert felidegesítette magát.
Egy tier10-es csatát talán nem kellene ezzel szétkúrni. 😊

Nohab, lett belõle baja?

patchaou
Kis és nagy tierben játszó játékosokat csak a csaták száma és a wotban szerzett esetleges tapasztalat különbözteti meg, ezért nagy tierben is van esély arra hogy beszopják.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú