World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ATi kártyáknál a képernyõfelbontást állítsd át ingame. Amit a kártya maxnak megad.
T95-el a 6. killt sose tudom meglõni hihetetlen. Mindig vagy lejár az idõ vagy kilõ az utolsó gwpanther, mindig van valami.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

A legtöbb drivert, a laptopgyártó oldaláról szedtem le. A videókártyához találtam újabb drivert az nvidia oldalán, de azokkal mindig óvatosan kell bánni, mert volt már olyan, hogy feltelepítés után visszaállt 640x480-ba. 😊

Még egy dolog, amit esetleg érdemes. Kaptam anno a laptophoz win7 telepítõ dvd-t, de azon egy darab driver sem volt. Amikor újra kellett húznom a gépet, ott álltam megfürödve, mert még a netre sem tudtam vele csatlakozni. A telefonnal kellett leszednem a wifi drivert, és átmásolni a laptopra. 😊 Szóval a drivereket érdemes elrakni valami fütyire, vagy cd-re.

Volt régen egy gadget, ami mutatta, hogy mikor használja a rendszer a turbót. Semmi logikát nem tudtam benne fellelni. 😊

Feltelepítettem, most 11-et ír. 10-et írt eddig.

Tesselia, ezeket a driverfrissítéseket az eszközkezelõben végeztem, rábíztam, hogy saját maga keresse meg a neten. Érdemes utánajárni jobban?

Destydeme, teljesen jó. Mikor megírtad az ajánlatod, beszéltem közben telefonon a boltos emberrel, ugyanazt mondta, mint te.

Mindenkinek köszönöm, hogy segítettetek nekem az elmúlt napokban!
Talán ha bepipálnád a full-screen mode-ot a beállításoknál?

Akkor mégiscsak jó irányvonalat mondtam 2-3napja.

Az alapból annyi, ha mittudomén netezel. Ha erõforrás igényes feladat van akkor 3,1GHz. Ez a turbo boost. Ajánlott feltenni a driverjét.

Rákerestem neten, elvileg 2X2500Mhz, turbo módban meg 3000mhz/mag, az úgy igen csak jó.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Komolyan nem lehet elmenni az eventeken:
Operation Crusader: This British operation during World War II involved real tanks that you can now drive in game!
Ezt írták a naptárban, ehhez képest egy brit tank sincs a mostani eventben
link

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Hali! A játék menüjében a beállítások alatt a grafikus beállításnál ikszeld be a teljes képernyõs módot!

WOT nick: tepi1

Procira ezt írja ki: Intel(R) Core (TM) i5-3210M CPU @ 2.50Ghz 2.50Ghz.
Link

Amúgy fura, mert elméletileg a win7 11-el jön. A dxdiag 10-et mond?

Animefox
Már az összes beállítást kipróbáltam ott az összes grafikai felbontást és nem megy....

A drivereket frissítettem, egyedül a directx ami nem naprakész a gép szerint.
Én úgy szoktam hogy mindig hagyom hogy valami frissen kijött játék telepítés után frissítse, pl most itt az új CoD. Annak a telepítõjénél tuti van.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Na ez meglep. 😊 Alig vártam, hogy túl legyek rajta. Most az angol ötössel vagyok így.

Tegnapelõtt jött szembe a pusztában egy panzer4. Na, mondom mano i mano, nézzük mit bír a tank. Elkezdtük lõni egymást szembõl, teljes mellszélességgel kiállva full HP-ról mindketten. (Nem hülye vagyok, csak kíváncsi) Az lett a vége, hogy kilõttük egymást. 😊

menü/settings/graphics 😄 nem túl bonyolult .D

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

ÓÓÓ, az úgy mindjárt más! Igazából így nem értem miért csak annyival fut neki. Nekem fut 30FPS körül improvedben, neki sokkal jobbat kéne produkálnia. Lehet nincsenek a driverek felfrissítve rajta?

Directx 11-et 64 bites win 7-re honnan töltöttetek le? Alapból directx 10-et telepített fel a win, sehogy sem sikerül frissítenem.
Animefox
Valaki nem tudja hogy lehet a játékot full képernyõbe állítani?

Ha a T20 tetszett, sztem a Pershing is fog, nekem a kedvenc tankom a játékban (az M46-al és a Batchattel együtt). Ha lenne kreditem és legénységem is hozzá, visszavenném. Mondjuk talán a lövege lehetne jobb :/

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Szerintem laptopban nem rossz ez egyáltalán. Az ár-érték arány is jó. Volt anno lenovom, szerintem nagyon jó. Soha nem volt vele semmi probléma. 6 év után kellett benne ventit cserélni.

Az elit M7-esemet se nagyon veszik komolyan addig, míg halálra nem csikizem õket a gyorstüzelõ 6 fontossal. Vagy könnyû fragre számítva megpróbálnak üldözni, általában hiába.

Elképesztõen jó közelharc tank, ha van hozzá rendes legénység.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A memória 1600mhz, a proci 2x3,1ghz

Haha. Akkor lehet, hogy azért nem öltem meg sokat, mert kiszednek a francba. 😊

Amúgy a T20-nál figyeltem meg, hogy egyszerûen nem lövik a tankot, ha van egy másik tank is a közelben. A pershinget most fogom nemsokára megvenni, ha összejön a pénz, meglátom az milyen ebbõl a szempontból. A T20 egy állat. Magamhoz képest még az effem is jó vele.

hagyjuk már😄 t34el nem lehet olyan jó köröket menni, mint t32-vel, vagyis sokkal nehezebb, mert egy szemét tank. Prém nélkül szenvedés vele pénzt termelni. Az a poén, hogy egy prém tank a mellett, hogy kilõttem 2 tankot sebezgettem szépen, épphogy többet ad, mint a t32. Nem 34 000 kellett volna arra a körre kapnom hanem 64 000-t, na akkor jó lenne.
Most nézem hogy csak 1600MHz. Ez így elég kevés, nekem 1900Mhz és ezzel is elég nehéz sok játékot futtatni. Én a helyedben nem vettem volna olyat ami 2500MHz alatti. Bár ez nyilván olyan dolog hogy ebben az ember pénztárcája diktál.

Én általában igyekszek kiszedni õket, mert ezeket eléggé jó playerek szokták használni, meg nagyon sok sebzést tudnak kiosztani. Szóval megéri odafigyelni rájuk, mert jóval veszélyesebbek mint amilyennek látszanak.

Nem tudom hány magos. Ez az.

Összességében meg vagyok elégedve vele. Nem kicsit, nagyon.
Nekem ezek az amerikai medek belesüppednek a mezõnybe. Vagy nem jönnek szembe, vagy van valami, ami zsírosabb falat.

szpecnyaz és ezeket csináltam 😄 átlagos dmg: 2200/battle spot kb 4
Az fizikailag 2 magos, logikailag meg 4.

Animefox
Valaki tudna segíteni? Azt istenért se akar a játék teljes képernyõbe menni, hiába állítgatom a felbontást hol nagyobb a kép hol kisebb, de sose teljes. Alt Gr+ Enteren már túl vagyok, ha kis ablakba állítom akkor érdekes nagyobb lesz a képernyõ viszont akkor meg látszik az asztal tálcája 😞

Engedélyez csomó (számomra) felesleges dolgot: Bloom, DoF, HDR stb.

Hány magos az a proci, 4? Mert úgy érthetõbb ha nem olyan gyors a WoT rajta.

Mivel hogy eddig amerikai tank után nem járt medál, inkább a Patton jogos. Orosz már van, elég az.

Mondtam én😉.

Wow, kb 20-al nõtt az fps.
A kettõ nem feltétlenül függ össze. A bat esetében inkább a spot és damage számít.

Semmi, csak a KV sorozat is üvölt a plecsniért. Magától értetõdõbb, mint pl. a Patton.

Amúgy ez a post processing mit csinál? Nem igazán vettem észre különbséget ha be, ill. ki van kapcsolva.

köszi 😊
csak azt nem értem hogy a batchattel 1581 az effiencym és 44.8% a winrate 😄😄 ezt hogy? 😊
Akkor nem értem mi a problémád.

Tudom, hogy van.

Post processing (itt utólagos feldolgozás) még sokat tud zabálni. Én azt venném ki a helyedbe.

Normál rendereléssel a legjobb beállításokkal amiket engedélyez minimum 30, de inkább 40+ fps stabilan megvan + a gép totál csendes és nem melegedett túl (3 csata), nem szaggat. Fejlesztett grafikán max beállításokkal 9-15 fps. Közepes beállításokkal (kép) pedig stabil 26-35 fps.

Ha van ötletetek, hogy milyen beállításokat próbáljak meg még szívesen fogadom.
Ugye vágod hogy van az IS sorozatért (Sinai Lion) is kitüntetés? Csak mielõtt belemennénk a szemét ruszkik témába.

Van egy wot statistics nevû progi,

vagy a http://wot-dossier.appspot.com/-ra kell feltölteni a cache filet.

sziasztok!
Hol lehet megnézni hogy EGYES TANKJAIDDAL mennyi az effiency-d?