World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Windowson belül is le lehet tiltani egyébként. Esetemben keresõbe be kell írni, hogy: egér. Aztán ott lesz a tapipadnak egy külön fül, arra rákattintok és már fel is kínálja, hogy letiltsam-e.

Én tegnap tudtam meg milyen érzés ez, mert a régin egyértelmûen meg volt jelölve egy bill. Seggbelövés nekem se volt, de elugró célkereszt és vétlen lövés szinte minden körben. De ez nem érdekes, az zavarna rettenetesen, ha egy ilyen hülyeség miatt buknám a kört vagy egy párharcot.
Szívesen. Elméletileg ez már minden laptopban benne kell legyen.

Még seggbe senkit nem lõttem eddig, de már jópárszor szántottam lövedékkel földet a touchpad miatt.

FN+F6 köszi a tippet erre nem jöttem volna rá a használati útmutatóba nincs errõl szó, csak, hogy ne tegyem mikróba meg ne mosógépbe tisztítsam.
hawken
Amúgy ma valami hülyék napja event van, vagy mi?
Elkezdtem húzni az amcsi ágat, és hihetetlen hogy milyen csaták vannak ma.
Vagy nagyon sokkal nyerünk, vagy nagyon sokkal veszítünk.

Ha megnézed a képet, ott van bal oldalt a tank tier, felül pedig a csata tierje. Egy 12-es csatában például nem fogsz kilences meddel találkozni, mert oda csak 10-es med mehet, 8-as és 5-ös light és 8-as "buzivagon". 😉

Tyû kipróbálom!!
FN+F10? Vagy valami hasonló?

tudom illik tudni, de mi a battle és mi a tank tier között a különbség? egyszer már valaki elregélte, de az naggyon régen volt.

The Matrix has you...

Alaposan kipróbálva a laptopot: nagyon jó, több, mint megfelelõ. Egy esetben szokott szaggatni, ha sniper módban gyors tankkal kerülgetem az ellent. 30 fps és szaggatásmentes játékmenet garantált úgy, hogy a grafika is kimondottan szép. Nem melegszik túl, 2 óra folyamatos játék után is csendes. Egy baja van csak, nem jöttem még rá, hogy a touch padot hogy kell eliminálni. Így figyelni kell, hogy ne érintsem meg vagy lövök egy tök feleslegeset. Kiélezett szituációt még nem buktam el emiatt, de ami késik, nem múlik.

Driverek: kaptam a géphez driver telepítõt, onnan felraktam majd a netrõl ráfrissítettem de nem talált frissebbet.
Én a tank tierrõl beszéltem, nem a battle tierrõl.

6-os csatába a kép szerint nem kerül 7-es tank. 7-es tank, 7, 8 és 9-es csatákba kerülhet. Mármint med, heavy és TD.

Ez battle tier, nem tank tier. Ha csak 1 db 7-es van a csatában, és sok a kisebb, akkor lehet, hogy még 6-osnak sorolja a rendszer. Ráadásul ha kevés a játékos akkor ez is egy picit felborul.

Az új xvm-ben be lehet állítani, hogy mutassa a battle tiert is, ha kiváncsiak vagytok rá.

Igen, a moderátor.

Az furcsa. Az mm szerint max hatossal kellene találkoznod.
Egyébként azt hiszem, ha nagyon nem jön össze két másodperc alatt a csata indítása, akkor tesz ilyeneket.

hawken
Pedig nekem ma is volt többször hogy a szarfos M3Lee-t berakta az IS-ek közé.

Scouton kívül semmit nem tesz.
mozesapo
Nem úgy van, hogy prém tankot nem tesz 2 tier-el feljebb csatába?

Vereség
Csata: Himmelsdorf 2012. november 17. 11:40:23
Jármû: E-50
Szerzett tapasztalat: 1 242
Szerzett kredit: 82 720
6843 damage

Nekem is volt kellemes meglepetésem....fél év után vissza vettem a tigriskémet....de mintha jobb lenne,,,lehet csipni a T8-T9 -bõl is ..ha oldalba vered...nem tudom de mintrha régen nem lett volna ilyen élmény vele....prémmel 30-40-50k köröket menni vele simán,,,,és ha belém ronnyant egy T8T9 TD csak 300-400 dmg vesz le ...nem tudom de mintha ez lenne a tapasztalatom...bezzeg az AMX-el 50-100-as...kapok egy ob 704-tõl...simán kajálom be a 6-7 szár dmg-t...jo az papir tank..
Nemrég írtam, hogy valami történt a jó öreg Churchillel. Most vissza kell szívjam, kedvem volt elõvenni és nagyon jó körök jöttek vele össze. Ha nem próbálunk vele szemtõl szemben érvényesülni a heavyk ellen, akkor elég hatékony tud lenni, ráadásul 18-19k profitot hozott a jobb körökben.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

hehe, tök véletlen 😄
Victory!
Battle: Redshire 2012. november 17. 11:57:01
Vehicle: Type 59
Experience received: 2 958 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 64 855
Battle Achievements: Patrol Duty, Sniper
Lehangoló, hogy így játszom vele igazából, és ez akkor azt jelenti, hogy ne nagyon várjak többet, amíg nem lesz újra buffolva. Viszonylag jól ment vele amíg nem nerfelték, 3-4 kill meg 4-5k dmg megvolt, most meg örülök, ha nem halok meg az elsõ 2 lövés után. Annak meg fõleg örülök, ha ez a 2 lövés sebez is (nem nulla pen és nem 650 körüli min dmg, mostanában elég sokszor van mindkettõ). Nerf elõtt egész jól tudtam forgatni, hogy normálisan pattogjon róla "minden", volt elrettentõ ereje. Most meg teljesen random az egész, olyan helyeken lövik át, hogy csak pislogok, és ott pattan, ahol nem is tudna. Nem tornyos TDken többet gondolkoznak, hogy betámadják-e, meg flankeljék-e mint ezen, mivel szembõl és oldalba is átlövik, a többit meg szembõl legalább nehéz. Azért kösz a hozzászólásokat, reménykedve várom, hogy kicsit visszabuffolják az ágyú és a páncél közül legalább az egyiket. Bár egy kis negatív kitéríthetõséggel is ellennék már, ha már nem lövi át õket bárhol 295 pennel, legalább a weakspotig le tudjam forgatni az ágyút.
Anélkül ritka szar, free xp, vagy szigorúan csak napi duplázók, amíg össze nem jön.
Ez a KV-1S a top ágyú nélkül valami hihetetlenül sz*r. Már T7-ben is pofán röhög kvázi bárki ezzel a 85 milis meggymagköpködõvel, T8-ban meg free kill vagyok bárkinek. Páncélzat nuku, ott lõnek át ahol akarnak, ráadásul úgy ég mintha egy tucat Molotov-koktélt cipelnék a motor felett. És persze ilyenkor kapom a remek csapatokat is sorban. Az elõbb El Halluf, zászlófoglalás. 2 AMX lerohan foglalni, az ellen nem lõ rájuk le is foglalják. 1 lövés, 0 hit, 0 dmg, 300 xp. És persze ez volt a 3x-os csata. <#falbav> Más is ennyit szívott vele, vagy csak én vagyok ilyen ritka szerencsétlen? <#boxer>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

na jó csak vicc..a magasabb tierekben az amcsik a legjobbak...bár sztem kicsit OP mindegyik
T-29 T34 ..meg a põõrsingek csak a hull down ..miatt jók...na jo a t34 kicsit kraftos az ágyúja
PsyhoApu
Patton a kedvenc tankom. A német és orosz ágon nem tudtam megszokni, hogy dombok között meg vagyok lõve. Az amerikai vonalban találtam meg a számításomat. Minél hepehupásabb a talaj, annál jobban elememben vagyok. Pershing hiányzik egy kicsit, jó köröket lehetett vele menni. T-20 meg már túl rég volt 😊Úgy rémlik szerettem a tempóját

http://kutyuszoba.blog.hu/

Sunsetjoy
Szerintem a T20 után a Pershing javulás, a Pershing után a Patton visszalépés; hasonló lehet, csak magasabb tierben, mint a t29-t32 átmenet.

A Patton IGÉNYLI a legjobb motort (hiába sokba van), mert anélkül egy helyben forgó céltábla... nem élvezetes anélkül grindelni a tier 10 felé, fõként ugye hogy a Pershivel ellentétben ez szinte mindig tier 9 és felette járkál... nem olyan gyakori szerintem vele az élboly.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

A T20 egy nagyon jó med. Nem egy top gun gyártó, de elég gyors és az ágyúja sem rossz. Kint hagyni tényleg nem érdemes, de nekem még nem volt abból komoly bajom, hogy elöl bóklásztam vele. Az ammo rack sem rémlik, hogy gyakori lenne. A stock pershingtõl viszont a falra tudnék mászni.

Axon
Ilyen meccsem még nem volt. Ma egészen korán kb. hajnali 5 órakor kezdtem játszani. Igazából nem vettem észre most semmilyen "összeesküvést". Vegyesen voltak remek meccsek és gyalázatosak is.

háát mindenkinek más, én konkrétan a pershinget éreztem a leggyengébb tier8 mednek, T-44 viszont sztem a legjobb med a játékban saját tierjéhez hasonlítva. Pershinghez képest mintha egy tierrel feljebb lenne. Gyorsabb, jobban fordul, jobb a páncélzat, agilisebb, kisebb, jobb ágyúja van. Gyakorlatilag mindenben jobb a pershingnél egyet kivéve a ágyú kitéríthetõség.
Pershing 59.21% 380 meccs
T-54 51.67% 360
T-44 54.85% 330
M46 Patton 50.68% 513
M48A1 48.89% 407
T-62A 47.66% 363
Nekem a pershivel ment a legjobban 😊
Persze ez csak én vagyok,nekem is van olyan amit más dicsér,én meg utálom....
tier x-ben meg nagyon random a dolog,sokszor sebzek 3-4-5000-eket és bukta mégis 😞
egyedül csak ritkán tudok meccset eldönteni,nem vagyok überpro 😊

Tipikus random magatartás egy kicsit defenzívebb játékstílussal a szokásosnál. Kiválasztod a pálya legideálisabb pontját a támadáshoz, majd megvárod, amíg golyófogónak elõremennek hõs Tigris tankjaink, te pedig hátulról szépen lassan lelövöldözgeted az ellent. (Ha lehetséges, akkor hull down pozícióból.) Én személy szerint nem campelgetnék vele. Maga a játékstílus nyilván defenzív, de nem passzív, nem campelgetõs.

Megfordult a fejemben 😊
ehelyett átrohantam,lõttem vagy kettõt és meghaltam, ott és akkor nem volt kedvem máshoz...
Axon:
mi nyertünk,asszem 3 arty maradt nálunk.

Axon
Fú de jó. Mesélj, ki nyert? 😊

T20... khm...
Pershingben meg mi oly jó? Egy lebutított t-44.
Nézõ pontom szerint az utlsó jó tank az amcsi med ágon az e8. T20 lassú, ammó racket is szeret kapni, lassan szûkül a kerezst és kicsi a rof.
Pershing mit mondottam lebutítótt t-44. p2 is gyorsabb a pen is több.
paton dettó. lassú, lassasn lõ és pontatlan is relatíve a 105ös. Páncélzat dettó. T-54 gyorsabb, jobban forog, páncélozottabb. E50 dettó.
Patton 3. Egy nagy m103.
Az összes lassabb és alulpáncélozott az orosz és némethez képest.
SZERINTEM.
Az új revolver táras ág ami 8.2ben jön az M7bõl indul. Ez a T54E2es med hogy mibõl fog indulni még nem lehet tudni, de szerintem így lesz: T20->T23->T54E2-> és valószínûleg a T10es med meg a T95 medium lesz.

WoT: Nishizumi77

Na ez lett volna az a csata, amit -5 killel fejeztem volna be szívem szerint 😄

Látom nem rakta be a többi mádzsár fiú,akkor megmutatom én a mai reggel eme csodás szüleményét:

Na meglett a cromwell. Mentem is vele vagy 14 kört és 27 kill az eredménye, pedig nem is figyeltem oda rá,mégsem volt olyan kör, hogy legalább 1 kill ne jött volna össze. Egy baj van: Ha nekem ilyen jól megy vele, pedig csak átlagos játékos vagyok, akkor gondolom nerfelni fogják a következõ patch-ben, ahogy szokták az új ágakat. Errõl van már valami info vagy ez csak a patch elõtt 1-2 héttel derül ki?
Nem kicsit velem volt a random isten ebben a csatában 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

hát most erre mit lehet mondani, lesz az majd úgyis, hogy az ellenben lesznek a saláták, mentem egy kört t49el radley waltters, utána jött 2 gyengébb kör. Random az ilyen, hogy így hol úgy.
Igen ez lenne az alap elképzelés, HA a csapat alkalmas lenne taktikázásra. De mint írtam 90%-ban azt sem tudják melyik mapon vannak. Meg rendszeresen pakol rakás medet ellenem, úgy hogy mellém lassú heavyket meg TDket ad és csak az araszolás megy, hogy ki menjen legelöl. Vagy bepakol topnak és mindenki várja tõlem a csodát, aztán meg én vagyok a béna, ha meghalok miközben mögöttem kempel a fél csapat, a másik fele meg már meghalt valahol. Én is heavyként használom általában, de 17 sec reload timeos heavynek nincs értelme, 2 töltés között lazán megölhetnek még fedezék mögött is. Meg ugye ammo racket is elõszeretettel kap, ami nem javít a helyzeten. Ha a többi heavy mögött állok akkor is engem lõnek elõbb. Hulldownozni nem lehet vele, a gyenge kupola meg turret miatt, meg mert nem lehet leforgatni az ágyút és egy fél méteres bucka is betesz neki, ha mögötte olyan tank áll aminek nem lehet 100%-ra átlõni a tornyát. Reméltem, hogy valaki kiokoskodott már vele valami jó taktikát egyszemélyes használatra, amit megosztana. Vannak kedvenc helyeim, de E4 nem mindegyiket szereti. IS-4 mellé használom platoonban, ha tehetem, de érdekelne, hogy egyedül hogy hozhatom ki belõle a maximumot.
annyira OP volt, mint állat, nerfelték, és eltúlozták. annyira azért nem vészes de én se szeretek vele annyira menni. Többi heavyvel kell menni, és arty árnyékba maradni, ellövik magukat akkor kimenni és lõni, azért 1-2 is-4es támogatásaként nem rossz az a tank. Ja igen a legfontosabb, nem TD, hanem gyengébben páncélozott heavy!!!
Megnyugtató válasz, bár valami használati utasításnak jobban örülnék. Van "profi" TD-s ismerõsöm, szerinte is "használhatatlan" randomban, szóval nem pont megerõsítésre vártam. Reméltem, hogy mi csinálunk valamit rosszul és jó másra is azon kívül, hogy 1-2 jobb lövés leadása után csõdbe vigyen. 😄
jaja én szerettem

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Nekem volt T23-am. Annak idején egyetlen másik med volt, ami tudta tartani egy T-54 tempóját.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Rakás roncs. Max egy másik 10-es hevivel szakaszban ér vmit.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sziasztok.
Van valakinek használható taktikája T110E4hez, meg jól bevált helyek ?
Esetleg csak én érzem azt, hogy egy rakás roncs? Napi max. 5 kört van erõm menni vele, hogy meglegyen a firstwin, de használhatatlan 100k minuszokat sikeresen hoz 3-4k dmges körökkel. Ha hátul maradok védeni meghal mindenki, vagy lehozzák mielõtt megszólalhatnék. Ha elõre megyek bármi átlõ, minden artynál elsõdleges, mert ugye még a tier7esek is tudják egyhitelni. Ha heavyk mögött megyek ugyanez, mindig engem lõnek elsõnek, sõt már ott tart, hogy minden engem lõ, mert könyebben sérül mint a többiek... tornyát csak az nem lövi át aki nem akarja, hiába mozgok vele, a kupolát mindig eltalálják, a lövegpajzs is mindig körbe van lõve, meg a lower hull is. 10bõl 9 csatában olyan érzésem van, hogy a játék teljesen a tank ellen van és MM szinten is nerfelték. Szar map, ha jó map akkor rosszabbik oldal, ha minden stimmel a mappal akkor pocsék team vagy minden egyszerre (a team 80%ban pocsék és nem értem miért,a többi tankommal nincs így). Mindig van valami, ami miatt nem lehet kihasználni. A kredithozama meg egyszerûen pocsék, 5-7k sebzésnél még minuszos, ha meghalsz, és hát mindegy mi van mellettem engem lõnek, mert tudják, hogy "papír", hiába megyek a többi 10essel, akiket utolérek persze. Az egyetlen biztos pattanó, amit sikerült vele kitapasztalni az az amikor kiteszem az orrát kicsit döntve úgy, hogy a track még nem látszik, mert azt még egy tier5ös is átlõné. Kéne valami használható tanács, mert nem hiszem el, hogy csak ezzel az egy tankkal nem tudok mit kezdeni. Arról nem is beszélve, hogy az ágyúja is csak papíron tudja amit kell.. Rengeteg a 0 dmg penetration meg 295 pennel sokmindent nem visz át, amiket elvileg bárhol át kéne ,és ez elég idegesítõ 17 sec reload timeal.. Remélem tud valaki használható tippeket adni hozzá, eladni sajnálnám.. És lehetõleg senki se azt írja le, hogy milyen fantasztikus CW járgány és velem van a baj, 14 normális csapattársal bármelyik 10es TDvel tudnék jól játszani. Köszi elõre is.
Solten
De jo, elkezdodott a hetvegi agyhalott-invazio 😊

Es meg megfejelik ezt egy x3-al, frenetikus.

Saor Alba

Ja, én is sajnálom. Bár tény hogy a végén én is elkúrtam, mert ha kivárok támadás helyett, akkor lehet lehozom. Vagy esetleg még kiosztok némi damaget. Bár inkább ott ment el a csata hogy rajtam kívül 1 tank volt aki 1700at sebzett, a többi meg jó ha elérte az 1000et.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"