World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elkezdtem húzni az amcsi ágat, és hihetetlen hogy milyen csaták vannak ma.
Vagy nagyon sokkal nyerünk, vagy nagyon sokkal veszítünk.
The Matrix has you...
Driverek: kaptam a géphez driver telepítõt, onnan felraktam majd a netrõl ráfrissítettem de nem talált frissebbet.
6-os csatába a kép szerint nem kerül 7-es tank. 7-es tank, 7, 8 és 9-es csatákba kerülhet. Mármint med, heavy és TD.
Az új xvm-ben be lehet állítani, hogy mutassa a battle tiert is, ha kiváncsiak vagytok rá.
Igen, a moderátor.
Egyébként azt hiszem, ha nagyon nem jön össze két másodperc alatt a csata indítása, akkor tesz ilyeneket.

Vereség
Csata: Himmelsdorf 2012. november 17. 11:40:23
Jármû: E-50
Szerzett tapasztalat: 1 242
Szerzett kredit: 82 720
6843 damage
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Victory!
Battle: Redshire 2012. november 17. 11:57:01
Vehicle: Type 59
Experience received: 2 958 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 64 855
Battle Achievements: Patrol Duty, Sniper
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
http://kutyuszoba.blog.hu/
A Patton IGÉNYLI a legjobb motort (hiába sokba van), mert anélkül egy helyben forgó céltábla... nem élvezetes anélkül grindelni a tier 10 felé, fõként ugye hogy a Pershivel ellentétben ez szinte mindig tier 9 és felette járkál... nem olyan gyakori szerintem vele az élboly.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
T-54 51.67% 360
T-44 54.85% 330
M46 Patton 50.68% 513
M48A1 48.89% 407
T-62A 47.66% 363
Nekem a pershivel ment a legjobban 😊
Persze ez csak én vagyok,nekem is van olyan amit más dicsér,én meg utálom....
tier x-ben meg nagyon random a dolog,sokszor sebzek 3-4-5000-eket és bukta mégis 😞
egyedül csak ritkán tudok meccset eldönteni,nem vagyok überpro 😊
ehelyett átrohantam,lõttem vagy kettõt és meghaltam, ott és akkor nem volt kedvem máshoz...
Axon:
mi nyertünk,asszem 3 arty maradt nálunk.
Pershingben meg mi oly jó? Egy lebutított t-44.
Nézõ pontom szerint az utlsó jó tank az amcsi med ágon az e8. T20 lassú, ammó racket is szeret kapni, lassan szûkül a kerezst és kicsi a rof.
Pershing mit mondottam lebutítótt t-44. p2 is gyorsabb a pen is több.
paton dettó. lassú, lassasn lõ és pontatlan is relatíve a 105ös. Páncélzat dettó. T-54 gyorsabb, jobban forog, páncélozottabb. E50 dettó.
Patton 3. Egy nagy m103.
Az összes lassabb és alulpáncélozott az orosz és némethez képest.
SZERINTEM.
WoT: Nishizumi77

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Van valakinek használható taktikája T110E4hez, meg jól bevált helyek
Esetleg csak én érzem azt, hogy egy rakás roncs? Napi max. 5 kört van erõm menni vele, hogy meglegyen a firstwin, de használhatatlan 100k minuszokat sikeresen hoz 3-4k dmges körökkel. Ha hátul maradok védeni meghal mindenki, vagy lehozzák mielõtt megszólalhatnék. Ha elõre megyek bármi átlõ, minden artynál elsõdleges, mert ugye még a tier7esek is tudják egyhitelni. Ha heavyk mögött megyek ugyanez, mindig engem lõnek elsõnek, sõt már ott tart, hogy minden engem lõ, mert könyebben sérül mint a többiek... tornyát csak az nem lövi át aki nem akarja, hiába mozgok vele, a kupolát mindig eltalálják, a lövegpajzs is mindig körbe van lõve, meg a lower hull is. 10bõl 9 csatában olyan érzésem van, hogy a játék teljesen a tank ellen van és MM szinten is nerfelték. Szar map, ha jó map akkor rosszabbik oldal, ha minden stimmel a mappal akkor pocsék team vagy minden egyszerre (a team 80%ban pocsék és nem értem miért,a többi tankommal nincs így). Mindig van valami, ami miatt nem lehet kihasználni. A kredithozama meg egyszerûen pocsék, 5-7k sebzésnél még minuszos, ha meghalsz, és hát mindegy mi van mellettem engem lõnek, mert tudják, hogy "papír", hiába megyek a többi 10essel, akiket utolérek persze. Az egyetlen biztos pattanó, amit sikerült vele kitapasztalni az az amikor kiteszem az orrát kicsit döntve úgy, hogy a track még nem látszik, mert azt még egy tier5ös is átlõné. Kéne valami használható tanács, mert nem hiszem el, hogy csak ezzel az egy tankkal nem tudok mit kezdeni. Arról nem is beszélve, hogy az ágyúja is csak papíron tudja amit kell.. Rengeteg a 0 dmg penetration meg 295 pennel sokmindent nem visz át, amiket elvileg bárhol át kéne ,és ez elég idegesítõ 17 sec reload timeal.. Remélem tud valaki használható tippeket adni hozzá, eladni sajnálnám.. És lehetõleg senki se azt írja le, hogy milyen fantasztikus CW járgány és velem van a baj, 14 normális csapattársal bármelyik 10es TDvel tudnék jól játszani. Köszi elõre is.
Es meg megfejelik ezt egy x3-al, frenetikus.
Saor Alba
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"