World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toocha
Most ezmiez?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Bugi Misi
siema kto pl?

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

SIEMA KURWA POZ!

Solten

Saor Alba

"Nations to be implemented atm: Japan, EU tree, Italy, Poland"

NOOOOOOOOOOOOO....

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Bugi Misi
<#eplus2><#hehe><#nezze>
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. november 17. 20:39:58
Jármû: T18
Szerzett tapasztalat: 3 177 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 15 387
Csatában elért Achievement: De Lagland medál, Top Gun, Védõ, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

7 kill

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Bugi Misi
Vereség
Csata: Mines 2012. november 17. 20:17:19
Jármû: T18
Szerzett tapasztalat: 550
Szerzett kredit: 10 851
Csatában elért Achievement: Top Gun

10 kill....

dave10000
Köszönöm a választ, mind Ytar-, mind Thoryne-nak <#kacsint>

Hát igen, a JpzE100 tényleg defenzív <#nevetes1>. Az hogy defenzívebb-e egy td a másiknál, szerintem nem csak a torony kérdés határozza meg, hanem a sebesség/forgási sebesség/töltési idõ/"páncél". Ebbõl a szempontból az E4-el többet deffelek, mint az ob268-al, de kevesebbet, mint a jpze100-al. Egy rutinos medes az E4-t is simán flankeli, legalábbis már láttam ilyet. Igazából úgy vettem észre, hogy akik E4-el mennek és jól nyomják, azok ritkán vannak az elsõ vonalban, inkább supportolnak. Ezért írtam, hogy egyetértek Szakeszel, ettõl jobbat E4-el nagyon nehezen lehetne kivitelezni a alacsony sebessége/páncél "hiánya"/lassú töltési ideje miatt (ez szubjektív vélemény <#vigyor2>).
Régebben volt fent egy mod nekem ami mutatta in game a leosztott sebzéseimet,hol tudnám azt ismét beszerezni?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Ja, inkább a Jagdpanzer E100 ami defenzív, az E4 elég távol áll ettõl. Igaz hogy nekem nincs, de nem hiszem hogy nem lehet vele kellõen offenzíven játszani, még ha csak support szerepkörben is. Elég sokat TD-zek (Jgpz, F155, E3), és nekem eléggé jónak tûnik a Szakesz által javasolt stílushoz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Na most hagyom abba a játékot mára.
Csatornát (chatszobát) kerestél, nem játékost.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Ez így hogy?

Meccs közben megkérdeztem, hogy elsõ acc-e, mire benyomott egy F5-öt. XVM szerint kevesebb, mint ezer meccs, efficiency rating: 2311.49
Õszintén szólva nehezen tudom megérteni, hogy pont egy tornyos TD (remélem jól emlékszem hogy ez az) miért kéne hogy defenzívebb legyen a toronytalan hagyományos TDknél.
Sztem pont azok a defenzivebb játékot igénylõk, mivel ha csak kicsit is elõreszaladnak és beflankolják õket, bármi végezhet velük. Jó, himmelsen lehet velük dózerolni, ez tény.

Én úgy látom, hogy a nerf után nem lett olyan életképes (talán egy picit túllõttek a nerfen), mint a többi tier10 td (legalábbis offenzívebb játékstílusban), max. azzal a módszerrel amit írt Szakesz.
Én épp ezért nem megyek vele, mivel én nem szeretem a defenzív stílust td-vel. Persze van amikor a pálya/csapat megkívánja, de nincs is jobb annál amikor meglátnak egy ob268-t és elkezdenek menekülni <#hehe>.
Az hogy valamivel tudsz plusszos köröket menni meg hogy valamivel plusszos vagy, az ég és föld.

Ostorozd magad nyugodtan tovább, van lent hozzá szmájli.

Bugi Misi
<#banplz><#banplz>
oOVotkaOo

szerencsére az ellenél volt

Elég sok a videó és a kép megjelenés az utóbbi idõben, szerintem 99% hogy jövõ héten teszt szerver indul.

WoT: Nishizumi77

Ha IS4el tudok plusszos köröket menni, nehogymár a "legjobb TDvel" ne tudjak. Tudtommal mindkettõ 10es. Látom, hogy ~mindenkitõl csak a körítést kapom, nem a választ a kérdésre. 😄 Vagyis volt aki számomra használható információt mondott (pl Szakesz, hogy õ hogyan játszik vele, még akkor is, ha nem adott több oldalas használati utasítást hozzá ami leginkább érdekelne), nekik köszi.
Nem az érdekel, hogy milyen hibák folytán olyan a játék/tank amilyen. Azt akartam tudni, hogy hogyan tudom a jelenlegi állapotában a legjobban kihasználni. Youtubeos videókból sajnos nem láttam olyat amit felhasználhatnék, leginkább a szerencsés körök kerülnek fel. Az meg vagy van valakinek, vagy nincs szóval nem vagyok velük kisegítve. Reméltem, hogy a nagy TD prók adnak hozzá tippeket, de már nem várok semmit. Szóval hacsak nincs valakinek ezek után a leírtaknak megfelelõ tanácsa a T110E4hez, akkor vegyük úgy, hogy fel sem hoztam a témát, majd megoldom valahogy. 😊
Egy kis összefoglaló a kínaiakról.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

erre amúgy én is csak olyan 10k csata után jöttem rá .. <#buck>

Tier X-el sem a csapattársaidban, sem magadban nem kell keresni hogy mitõl minuszos. Nézd meg még1x a tiert...

<#action>

ÜSS!!!!
Ytar, gatya le....

Ctrl + jobb egérkatt a kívánt területre a térképen.
Aki megmondja 40 ütést kap a faszkorbácsal!

Itt egy feltörekvõ tüzért látunk 😊

ctrl + jobb klikk a minimapon

dave10000
Üdv.

Láttam egy arty-s videót amiben úgy célzott a gyerek, hogy rákattintott a map-ra így nem kellett "odahúzni" a célkeresztet. A kérdésem az lenne, hogy mely gombokat kell nyomva tartani, hogy így "célozhassak"?

Defeat
Battle: Erlenberg 2012. november 17. 16:21:32
Vehicle: T34
Experience received: 1 528
Credits received: 154 548

6500 damage, 5 tank megölése fullról vagy annak közelébõl, erre egy HE-vel lövöldözõ Tigris és Type miatt kikapunk... SZÁNALMAS. A szemükbe nyomnék egy USB kábelt vagy nem tudom hogy lehetne észt táplálni az ilyenbe...
Amúgy nem kimondottan a nerf zavar, mert azzal még tudnék mit kezdeni, csak tippeket kértem, hogy hogyan tudnám 14 gyengébb képességû társ mellett is akár plusszosra kihozni a tankot. Nem sikerült még ráéreznem, és tudni akartam mi hiányzik a játékomból. Konkrét tanácsoknak jobban örültem volna, mint annak, hogy megosztják velem azt milyen kiszámíthatatlan a random, ~13k csatával csak randomban tudom milyen. Kiváncsi lettem volna akár maphoz kötött tippekhez, koordinátákhoz ahova érdemes vele menni mert kihasználható pl a minimális hulldown vagy jobb fedezékek. Biztos pontok, ahonnan nagy esélyel tudom úgy forgatni, hogy pattogjanak, meg ilyenek. Esetleg az alap beforgatási stratégiához,mert nem sokat voltam vele trainingben, hogy tudjam melyik a legideálisabb szög vele aminél szembõl nehezen viszik át oldalról meg még nem tudják, csak érzésre csináltam és vagy bejött vagy nem.
Akkor szokásos mázlidhoz hûen valószínûleg te olyan csapatokban voltál, akik ellen én menni szoktam 😄 Ha jobbak jönnek veled szembe azért feltûnõen jobban sérül mint 8.0 elõtt. A zöldségek meg akiket mellém szokott tenni szerintem ellenem is steelwallt csinálnának. A tornyot ennyire nem lövöldözték át anno. Az ágyú nerfért nem kimondottan csak a tank nerf felelõs ,hanem az új armor rendszer is, de szerintem az is érezhetõ. A sebesség az egyetlen ami csak akkor tûnik fel, amikor menekülni szeretnél. Szóval azért érezhetõ. Ettõl függetlenül persze a személyes teljesítmény lehet, hogy egy normálisabb csapatban már bõven elég lenne a gyõzelemhez.
Osztja az adott tankot látók számával. Hiába ver bele az arty 1000-et az ellenfélbe, ha öten látják a tankot veled együtt, akkor rád csak 200-nyi sebzés jut.

Õszintén szólva én semmit nem vettem észre a nerfbõl. (Ha volt egyáltalán.)

Ha nem látszik egy tank és te villantod fel az onnatól a te spot damageed amíg látszik és lövik. Akárhányszor spotolod neked fogja számolni. Az elsõ felvillantás meg csak a scout medálhoz kell.
Ja, érezhetõen jobb a premium anyagilag, majdnem 1,5 millát szedtem össze vele, pedig nem is tudtam túl sokat játszani,de sikerült mennem jó köröket az M6A2E1 premiummal. Szokták is kérdezni, hogy milyen, mert nem sûrûn látnak ilyet a csatákban 😊 Gyakorlatilag mostanában nem találkozom olyannal, azt hiszem IS-nél már kellene adnia.

The Matrix has you...

a spot damage csak akkor mûködik, ha rájelölök az F2-vel, ugye? nem elég, hogy felvillantom a társaknak. szoktam nézegetni a csaták végén miket ír a részleteknél, de erre még nem jöttem rá, hogy mikor mit csináltam. marha kevés pontot ad, ezért gondolom, hogy nem elég ha csak scoutolok.

The Matrix has you...

Nem szép dolog az összeesküvés elmélet, de ha én gyártottam volna ezt a játékot, akkor, aki prémet vesz, azt az elsõ 10 csatába tuti kellemes helyre raknám, hogy szokja, hogy milyen jó is a prémmel. 😉

Amúgy erre azért is nincs szükség, mert ott a másfélszeres szorzó és az már egy kellemes emlék, hogy fejlõdött az a hülye tank, meg nem folyamatosan minuszosak a körök.

Most találtam ezt a jó kis alkalmazást. Ki lehet számoltatni vele a tankok különbözõ effektív statjait (látótáv, célzási/töltési idõ, pontosság). Be tudjuk állítani azt is hogy hány %-os legénységre kalkuláljon, vagy milyen modulok vannak a tankon, van e BiA. Szóval mindenképpen hasznos cucc, mert láthatjuk hogy mennyire befolyásolják a tank értékeit az egyes cuccok vagy skillek.
Még annyi, hogy a számításhoz szükséges értékeket úgy olvashatjátok le, hogy a Tech treeben az adott modul fölé viszitek a kurzort és akkor az adott tankra vonatkozóan írja ki az adatokat. A tizedes jelzõket pedig nem vesszõvel, hanem ponttal kell helyettesíteni.
WoT Tank Stats Calc

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Miért panaszkodnak egyesek a T34 tier10es csatákba kerülése miatt? O.o Ugyanolyan ágyúja van, mint a protonak/stock T30nak, csak lassabban tölt. Én mindent át tudtam lõni azzal az ágyúval anno amit akartam, az meg, hogy te a legnagyobb tankot akarod lõni vele, hát egyéni szoc problem. Ha te ott vagy biztos van veled szemben pár tank amiket te is tudsz sebezni könnyedén. Ha meg ennyire is7et akarsz lõni vele állj be mellé. Egy lövést kibírsz tõle, az az ágyú meg a maus oldalát is átüti.. Vagy hulldownozol és õ sem tud átlõni, a gold ammoról meg már nem is szólok. (Sõt, 99% hogy lesz arty a csapatodban, aki örömmel megöli neked az IS7et, meg kell tanulni, hogy nem csak a scout tud másokat spotolni, és várni, hogy a többiek kilõjjék, tudod van spot damage is, azért is kapsz xpt meg kreditet)
Egyszer fenn, egyszer lenn. Nekem is ilyen volt tegnap, bár érdekességként megjegyzem, hogy volt 3 nap premiumom a hét elején és akkor jobban adta 😊 neem, ez nem összeesküvés-elmélet 😄

The Matrix has you...

majd akkor leszek elégedett ha a francia heavy-k kapnak egy kis páncél tuningot...
Minden OP tanknak kell legyen valami kis hibája😊
Én most szívtam az ISU-val, 10-bõl kb 3 rendes találatom volt, a többi vagy mellé, vagy 0-s átütés...Van ilyen idõszak is és van az, amikor nem tûr ellentmondást és könnyedén osztja a több ezer sebzést..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Én mindig attól rettegek, hogy egyszer az 1800 efis top heavynket fogom seggbedurrantani és kigyújtani egyúttal, miközben ketten védünk egy oldalt körmünkszakadtáig. 😊

Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de nekem a pöccs elõtt SOHA nem gyulladt ki a KV-1S...Most meg úgy nézek ki állandóan, mint az olimpiai láng.

mozesapo
Ma T34-et 60%-ban T10-es csata. Mi a lókukit kezdjek egy IS7-el, v. ilyenekkel?

Elvileg mindig jelölik, csak más színnel, pl ilyen piros vagy annak vmelyik árnyalata. Ha megnézed az FN színét és a többin ilyet látsz, akkor az ahhoz kapcsolódó funkciót jelöl, többek közt a touchpad ki-be kapcsolását vmint hangerõ szabályzás és a többi..

The Matrix has you...

Nohab
Mivan? A rövid 122-essel húztam ki nagy ágyúig és már akkor is op tanknak tartottam. Pattog, mint a rohadalom, és még az MM is nagyon kedvezõ vele. Mióta felraktam nagyágyút, azóta szinte már szégyenlek vele menni. Megerõltetés nélkül lehet vele 1500+ sebzést csinálni. Szerintem még keményebb dög, mint a régi KV a 107-es ágyúval.