World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Saor Alba
NOOOOOOOOOOOOO....
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. november 17. 20:39:58
Jármû: T18
Szerzett tapasztalat: 3 177 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 15 387
Csatában elért Achievement: De Lagland medál, Top Gun, Védõ, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
7 kill
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Csata: Mines 2012. november 17. 20:17:19
Jármû: T18
Szerzett tapasztalat: 550
Szerzett kredit: 10 851
Csatában elért Achievement: Top Gun
10 kill....
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Sztem pont azok a defenzivebb játékot igénylõk, mivel ha csak kicsit is elõreszaladnak és beflankolják õket, bármi végezhet velük. Jó, himmelsen lehet velük dózerolni, ez tény.
Én épp ezért nem megyek vele, mivel én nem szeretem a defenzív stílust td-vel. Persze van amikor a pálya/csapat megkívánja, de nincs is jobb annál amikor meglátnak egy ob268-t és elkezdenek menekülni <#hehe>#hehe>.
Ostorozd magad nyugodtan tovább, van lent hozzá szmájli.
WoT: Nishizumi77
Nem az érdekel, hogy milyen hibák folytán olyan a játék/tank amilyen. Azt akartam tudni, hogy hogyan tudom a jelenlegi állapotában a legjobban kihasználni. Youtubeos videókból sajnos nem láttam olyat amit felhasználhatnék, leginkább a szerencsés körök kerülnek fel. Az meg vagy van valakinek, vagy nincs szóval nem vagyok velük kisegítve. Reméltem, hogy a nagy TD prók adnak hozzá tippeket, de már nem várok semmit. Szóval hacsak nincs valakinek ezek után a leírtaknak megfelelõ tanácsa a T110E4hez, akkor vegyük úgy, hogy fel sem hoztam a témát, majd megoldom valahogy. 😊
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Itt egy feltörekvõ tüzért látunk 😊
Láttam egy arty-s videót amiben úgy célzott a gyerek, hogy rákattintott a map-ra így nem kellett "odahúzni" a célkeresztet. A kérdésem az lenne, hogy mely gombokat kell nyomva tartani, hogy így "célozhassak"?
Battle: Erlenberg 2012. november 17. 16:21:32
Vehicle: T34
Experience received: 1 528
Credits received: 154 548
6500 damage, 5 tank megölése fullról vagy annak közelébõl, erre egy HE-vel lövöldözõ Tigris és Type miatt kikapunk... SZÁNALMAS. A szemükbe nyomnék egy USB kábelt vagy nem tudom hogy lehetne észt táplálni az ilyenbe...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Amúgy erre azért is nincs szükség, mert ott a másfélszeres szorzó és az már egy kellemes emlék, hogy fejlõdött az a hülye tank, meg nem folyamatosan minuszosak a körök.
Még annyi, hogy a számításhoz szükséges értékeket úgy olvashatjátok le, hogy a Tech treeben az adott modul fölé viszitek a kurzort és akkor az adott tankra vonatkozóan írja ki az adatokat. A tizedes jelzõket pedig nem vesszõvel, hanem ponttal kell helyettesíteni.
WoT Tank Stats Calc
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
The Matrix has you...
Én most szívtam az ISU-val, 10-bõl kb 3 rendes találatom volt, a többi vagy mellé, vagy 0-s átütés...Van ilyen idõszak is és van az, amikor nem tûr ellentmondást és könnyedén osztja a több ezer sebzést..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
The Matrix has you...