World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy IS8hoz úgy kell hozzáállni, hogy õ nem heavy hanem egy kicsit kövérebb MED, ennek megfelelõen kell útvonalat választani vele (pl himmelen nem a halálútra menni hanem akár még a hegyre is lehet mászni vele).
wot nick: PsychoTrooper
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Egyre nehezebb a játék.Az IS-8-tól teljesen kezd elmenni a kedvem...Kb 3 hete megvettem(akciós T9) és voltam olyan madár,hogy az angolokra költöttem a free xp-t és nem a T10-es csõte,így a BL-9-el elég lehangoló a játék a papír IS-8-al T10-es csatában.Nyugtassatok meg,hogy a T10-es gunnal jobb lesz!
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
-Elmegy az összes T10hevy félpályáig egy irányba mint a lemingek és megállnak. A másik oldalt senki nem fedezi, de õk nem mennek tovább.
- A batmobil kimegy a körbõl, hogy kilõjön egy afk tankot így az elenfél foglalta el hamarabb a bázisunkat.
-Szembõl feltartok 3 tankot, erre egy batmobil hátulról, ahol sorban álltak a sziklák mögött a társak belémereszti a teljes tárat, és egy társam se lõ rá.
...
Kiábrándító. 40 kör alatt elvertem az összes maradék kreditem, mert hiába volt jobb a teljesítményem, gyakran többszörösen mint az ellenfél legjobb tankjának mégis bukom a meccsket sorra és nem kapok se xp-t se kreditet.Arról nem is beszélve, hogy minden játék arról szól, hogy én próbálom elõremozdítani a csatát, de összesen csak 4-5-en vagyunk az ellenfél ellen, mert a többi csapattag csak arra jó, hogy az ellenfélnek legyen killje.
Geschützwagen, avagy löveges jármû, de magyarul önjáró löveg. Ebbe a fõkategóriába tartoznak a páncélvadászok (Hetzer), a rohamlövegek (Jagdpanther) és az önjáró tüzérség.
"Az önjáró lövegek alább kétfelé osztott kategóriája (rohamlöveg és páncélvadász) eredetileg nem megkülönböztetett típus. Azonos Sd.Kfz. számon futottak például a StuG és StuH (Sturmhaubitze 42 rohamtarack, Sturminfanteriegeschütz 33 B tüzérségi tarack)változatok, amelyek egyébként is gyakorlatilag csak a beépített fegyverzetben tértek el egymástól."
A páncélvadászok váró, lesben álló defenzív taktikájával álltak szemben a rohamlövegek dinamikus támadó akciói. Azonban az alkalmazott taktika az ellenséges tûzerõtöl is függött, volt olyan, amely fokozatosan a rohamlövegbõl páncélvadásszá nemesült vissza, pl. Nashorn.
Voltak eleinte eleve páncélvadásznak szánt gyenge páncélozottságú páncélvadászok is, pl. Jagdpz I, Marder)
Kedvenceink is ide tartoznak, amelyek nem mások, mint tábori lövegek lánctalpakon (Wespe, Hummel), vagyis az artyk. 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
WoT: Nishizumi77
Egy olyan országnak ne legyen már saját treeje akiket a háború legelején elpicsáztak és összesen józan paraszt ésszel max tier 3-4ig lehetne elvinni, de ki tudja WG milyen sötét mágiával ásott elõ blueprinteket. Lehet visszaküldenek valakit az idõben hogy helyezzen el az általuk rajzolt terveket, amit majd õk "megtalálnak" a jelenben 😄
Persze itt is a pénzre hajtanak, EUban siemákból van a legtöbb, nem ám azt csinálnák hogy beraknák az Olaszokat akik azért tovább harcoltak és sokkal több tank típusuk volt amik még jól is néztek ki, de nem jönnek a siemák tier 1es lóval.
WoT: Nishizumi77
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Saor Alba
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Saor Alba
Hawken az lehet. De eddig még nem is találkoztam ilyennel, pedig párszor sérült már meg csak a lánc "leérkezés" után, fura...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
The Matrix has you...
én is voltam már így, csak pislogtam hogy ez meg mi?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Tényleg! M5-el megpróbálom majd magam meglõni, lehet sikerülne a motorháztetõt. -20 fokos lövegkitéríthetõséggel nincs lehetetlen.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Legalább már a csata elején is lehet majd látni, ki kapott több lengyelt.😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az említett 2 arty közül, melyik hozza jobban a pénzt?
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Melyik a jobb arty az s51, vagy a gwpanther?
Melyik hozza jobban a pénzt?
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
A minimap meg átvert, mert azt hittem ezek a heavyk lenn vannak... az E50ünk sefogta fel mi van, csak amikor a fejére esett a T34 😊