World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan vagy mint a feleségem, az is a nyílvánvalóra kér megerõsítést 😊 Természetese hogy T10es gunnal jobb lesz, nagyobb pen, nagyobb sebzés, miért ne lenne jobb? 😊

Amúgy IS8hoz úgy kell hozzáállni, hogy õ nem heavy hanem egy kicsit kövérebb MED, ennek megfelelõen kell útvonalat választani vele (pl himmelen nem a halálútra menni hanem akár még a hegyre is lehet mászni vele).

Sokkal jobb lesz. <#hawaii>

wot nick: PsychoTrooper

Nekem az M103 jobban bejött .Mentem pár 100 csatát vele ,de eladtam az Is-8 at .Gyors ,de más igazán jó tulajdonságát nem találtam .<#pardon1>
a kredit hozam nem gyozelem fuggo ha eleget sebzel a kredit is eleg , en mar beletorodtem ha latom hogy remenytelen a szitu akkor nem erdekel a bazisvedelem se, csak a sebzesre megyek.

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Sziasztok!
Egyre nehezebb a játék.Az IS-8-tól teljesen kezd elmenni a kedvem...Kb 3 hete megvettem(akciós T9) és voltam olyan madár,hogy az angolokra költöttem a free xp-t és nem a T10-es csõte,így a BL-9-el elég lehangoló a játék a papír IS-8-al T10-es csatában.Nyugtassatok meg,hogy a T10-es gunnal jobb lesz!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

TOMSILENT
T-54 1 hit...de szeretem ezt az Artyt 😄D lehet szidni jejejeje

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Ezek a T10-s csaták olyanok mint ha t1-2vel mennék. Örültem, hogy meglett az E50-M erre. ami képességeit tekintve igazán jó tank, de hiába sebzek 3k felett és lövök ki egy rakás tankot a csapatom tesz róla, hogy elbukjunk minden meccset.
-Elmegy az összes T10hevy félpályáig egy irányba mint a lemingek és megállnak. A másik oldalt senki nem fedezi, de õk nem mennek tovább.
- A batmobil kimegy a körbõl, hogy kilõjön egy afk tankot így az elenfél foglalta el hamarabb a bázisunkat.
-Szembõl feltartok 3 tankot, erre egy batmobil hátulról, ahol sorban álltak a sziklák mögött a társak belémereszti a teljes tárat, és egy társam se lõ rá.
...
Kiábrándító. 40 kör alatt elvertem az összes maradék kreditem, mert hiába volt jobb a teljesítményem, gyakran többszörösen mint az ellenfél legjobb tankjának mégis bukom a meccsket sorra és nem kapok se xp-t se kreditet.Arról nem is beszélve, hogy minden játék arról szól, hogy én próbálom elõremozdítani a csatát, de összesen csak 4-5-en vagyunk az ellenfél ellen, mert a többi csapattag csak arra jó, hogy az ellenfélnek legyen killje.
Sunsetjoy
Ja, a múltkor néztem már utána, már kimaradt az általános mûveltségembõl😊

Geschützwagen, avagy löveges jármû, de magyarul önjáró löveg. Ebbe a fõkategóriába tartoznak a páncélvadászok (Hetzer), a rohamlövegek (Jagdpanther) és az önjáró tüzérség.

"Az önjáró lövegek alább kétfelé osztott kategóriája (rohamlöveg és páncélvadász) eredetileg nem megkülönböztetett típus. Azonos Sd.Kfz. számon futottak például a StuG és StuH (Sturmhaubitze 42 rohamtarack, Sturminfanteriegeschütz 33 B tüzérségi tarack)változatok, amelyek egyébként is gyakorlatilag csak a beépített fegyverzetben tértek el egymástól."

A páncélvadászok váró, lesben álló defenzív taktikájával álltak szemben a rohamlövegek dinamikus támadó akciói. Azonban az alkalmazott taktika az ellenséges tûzerõtöl is függött, volt olyan, amely fokozatosan a rohamlövegbõl páncélvadásszá nemesült vissza, pl. Nashorn.
Voltak eleinte eleve páncélvadásznak szánt gyenge páncélozottságú páncélvadászok is, pl. Jagdpz I, Marder)

Kedvenceink is ide tartoznak, amelyek nem mások, mint tábori lövegek lánctalpakon (Wespe, Hummel), vagyis az artyk. 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Igen. Rohamlövegnek támogatták a gyalogságot mindig és a Stugot is eredetileg howitzerrel szerelték fel hogy ellássa ezt a feladatot.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Valószínû igazad van, de ha más nemzet ágát raknák be akkor a többi aki kimarad ugyanúgy negatívan állna hozzá. Rakják be azt kész. Azt vettem észre, hogy T8-tól felfelé sem a francia sem az angol tankok nem menõk. A német-amerikai-orosz hármast nehéz megbontani.
*Beraknák az olaszokat simemák elõtt, azt akartam írni, mert berakják az olaszokat mint láthatjuk, csak vicc hogy elõbb egy jelentéktelen treenek kell jönnie.

WoT: Nishizumi77

Hát én nagyon nem örülnék annak az ocsmányságnak,( meg az egész siema treenek ) még ha a WG tuningol is rajta kinézeten.
Egy olyan országnak ne legyen már saját treeje akiket a háború legelején elpicsáztak és összesen józan paraszt ésszel max tier 3-4ig lehetne elvinni, de ki tudja WG milyen sötét mágiával ásott elõ blueprinteket. Lehet visszaküldenek valakit az idõben hogy helyezzen el az általuk rajzolt terveket, amit majd õk "megtalálnak" a jelenben 😄

Persze itt is a pénzre hajtanak, EUban siemákból van a legtöbb, nem ám azt csinálnák hogy beraknák az Olaszokat akik azért tovább harcoltak és sokkal több tank típusuk volt amik még jól is néztek ki, de nem jönnek a siemák tier 1es lóval.

WoT: Nishizumi77

Akkor a rohamlöveg név erre vonatkozik?
IRL a német Stugosok tüzérségi fegyvernemhez tartoztak, általános mûveltség.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Solten
Allitolag a kovi peccs dijazza a kollektiv ongyilkossagot repair formajaban. Az hogy te lokod bele a vizbe pl nem hiszem hogy figyelembe venne barmilyen algoritmus 😊

Saor Alba

hawken
Jjjja, akkor én vok a hülye 😄

A pz38na is a scout tankok csoportjába tartozik. Ezért rak be jóval magasabbak ellen is😊.

hawken

hawken

Pluszmínusz két tier mi? 😄

T50-el AP lõszerrel hogy lehet 6-ot meg 11-et sebezni, mikor 75 az átlagsebzése? Már többször tapasztaltam, hogy páncéltörõ lõszerrel erõs páncélú tankokba néha túlságosan alacsony sebzést ad. A fenti példánál T14-et, T1HT-t lövöldözgettem hátulról. Még véletlenül sem HE volt betöltve. Másnak volt már ilyen?
GaBenc
Akkor minek van benne? Mi az értelme? Csak annyi, hogy jópofa? El vagyok keseredve.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Solten
De, csapattarsaid elismero pillantasa.

Saor Alba

GaBenc
Ha az ellent be lököm a vízbe, azért semmi nem jár?

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Igy jobban hangzik 😊

Solten
Na ja, ez igy sokat nem mond, jo lett volna a felvetel, a visszaszankozo T-50-2 kozelebbrol meg egy ket heavy messzebbrol probalt eltalalni foglalas kozben, a dagileo meg faszan hintazik a lovedekek elol 😄 A T-54-es csoka a csapatunkban meg qrvajol tolta, egyedul szivatta a tobbi visszaterot, feltartotta oket addig mig szepen befoglaljuk (befutott nagynehezen a ket heavy a vegere).

Saor Alba

Hehe jó lenne! Kombinálva egy gyors low tier tankkal és frontján a felirattal... mindenkit lerammolni, közben meg chatbe ctrl+v siemkázást lehetne nyomatni.😄

Hawken az lehet. De eddig még nem is találkoztam ilyennel, pedig párszor sérült már meg csak a lánc "leérkezés" után, fura...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Ez most mitõl érdekes? Gondolom sikerült lecappelni, megesik 😊

Solten

Saor Alba

draw

The Matrix has you...

Solten
Tippeljetek mi lett a vege? <#shakehead>

Saor Alba

hawken
lerohantál valami szikláról, és amiatt sérült a lánc vagy valami
én is voltam már így, csak pislogtam hogy ez meg mi?

Remélem hogy a lengyeleknél majd lesznek Siemka meg stb festések a tankra 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ez most mi? Meglõttem magam, de lepattant, vagy mi?😄😄 Kicsit bugos a rendszer.

Tényleg! M5-el megpróbálom majd magam meglõni, lehet sikerülne a motorháztetõt. -20 fokos lövegkitéríthetõséggel nincs lehetetlen.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

LoL, akkor mégiscsak lesz önálló olasz meg lengyel tree? Kíváncsi leszek rájuk... Ezek szerint berakják a siemankóknak azt a 220 tonnás lepényhalat t10-nek?😄😄

Legalább már a csata elején is lehet majd látni, ki kapott több lengyelt.😊

Itt egy táblázat
Ezek szerint Jumbo, T1 Heavy, BDR G1B

hawken
Azért ez így vicc nem?

Pont ezért írta, nem ajánlunk artyt vkinek farmtankra. Az undorító 😊

V43 1105
A Stug? Te hol élsz.. ? A Stug tankvadász.. te a Hummelre gondolsz szerintem .. <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

A Stug az artillerie.

A napokban volt belinkelve egy táblázat ami kreditszorzókat mutatta. Egyik arty sem hozza jól a pénzt. Talán a T5 tankok jól keresnek még, de mióta elqurták a PzIV-et nem mentem T5-el.
Igazad van, a második kérdésem nem volt egyértelmû, de akkor most helyesbítem:
Az említett 2 arty közül, melyik hozza jobban a pénzt?

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Bár nem Bécs, 1683, de lengyel lovasok
Kurva nagy film

A Stug

A következõ kérdésem ki fogja ütni a biztosítékot sok mindenkinél, de muszáj vagyok föltenni, mivel nem használok prémiumot (se tank, se számla) és valamibõl el kell tartani az e75-öt.
Melyik a jobb arty az s51, vagy a gwpanther?
Melyik hozza jobban a pénzt?

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Bugi Misi
ahogy Tessellia mondta ott is fellehet menni csak nehezen meg a lenti útról fellehet menni ha elég gyors vagy

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Nem, mert arra figyeltem én, és ezek hirtelen megjelentek ketten fölül... sanszos hogy a lenti útról kaptattak vhogy föl, de még én is meglepõdtem (amikor elõször meglõtt a T34, nem is értettem hogy honnan. Azt hittem szembõl a bázisukról).

A minimap meg átvert, mert azt hittem ezek a heavyk lenn vannak... az E50ünk sefogta fel mi van, csak amikor a fejére esett a T34 😊

nem ott ahol az a "patoujeune" áll? Ott mintha kaptatóhoz hasonlót látnék.

A napokban olvastam Bécs 1683-as ostromáról. Az Eylaui csatáig az volt addig a történelem legnagyobb lovasrohama. Lelki szemeim elõtt megjelent, hogy 17 ezrednyi lengyel szárnyas huszár egyetlen siemkával végigmennydörgi a csatateret, hát nem csoda, hogy az oszmánok bepánikoltak...

5 forintos kérdés

Tudja e vki hogy oda honnan lehet felmászni ahol a ptasiek nevû csóka lõdözött?