World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kínaik már felállították a haderõt amivel bevonulnak, és ha jól tudom pápua új guineán is van egy kannibál törzs ahol a "magor" szó jelenti az elnyomást. Ebbõl azt a következtetést vonhatjuk le, hogy hamarosan õk is kenuba vágják magukat, és a dunán felevezve lerohanják majd parlamentünket ahol hõn szeretett nagy vezérünk uralkodik 😄
bazd...... -.-"
a magyarokat mindig is el akarták törölni a föld színérõl.....
15.században európa legjelentõsebb országa voltunk, aztán jöttek törökök.... jött 1848, i.vh, ii.vh, jöttek oroszok... most EU is szopat minket.... de régebben is ez volt.... visszamehetnénk egészen a honfoglalásig, a magyarokat mindig támadták különbözõ népek
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Szitu: utcasarkon én (Zojject BL10el) és egy baráti ámde piros KT szemezünk a túloldalon egy T30al.
Mondom gyere KT, ellövetem a T30at, de akkor lerohanjuk. Kirontok, ütésváltás a T30al, a KT meg boldogan nézelõdik tovább, isten ments hogy kijöjjön és megöljük a T30at. Meg se mozdult 😞
Semmi gond. Szépen beállok a KT mögé, megvárom amíg elkezd kióvatoskodni a T30 elé (persze olyan lassan hogy a T30 GARANTÁLTAN újratöltsön), majd adok neki egy lökést 😊 Szépen ki is repült a T30 elé, így már végre lõtt is, én meg szépen kivégeztem a T30at.
Szóval igazából jó ez a fizika, használhatóvá teszi az amúgy haszontalan játékosokat 😄
Der Ostfeldzug - Herbst 1941
a videón látható, hogy a természet még mindig erõsebb bárminél....
és hogy micsoda szenvedést éltek át a németek 41 õszén-telén
Nekem ki van fejlesztve, de nem vettem meg. T9-ben a páncélzat hiányát én mind a heavyknél, mind a medeknél (végeredményben a mozgékonysága miatt a tank inkább med mint heavy) elég erõsen negatívumként veszem - ezért egyelõre nem költök rá.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Currently this point is being very seriously analyzed.
Na remélem ezt rendesen kianálizálják,gondolom sokan örülnének a kevesebb mûholdas-reteknek...
A kreditben igazatok van. Én voltam a hülye.
Én is felkapva a vizet válaszoltam, hogy randomban mit képzel, miért jó nekem hogy helyette fizessem a javítási költséget? Aztán csitulva meccs után átbeszéltük, mondtam hogy platoontárs esetén gondolkodás nélkül bevetõdök ilyenkor a golyó elé, de ismeretlen embereknél ilyenkor fel sem merül - ki tudja, a hülye tán még seggbe is lõ a harc hevében.
Talán csak akkor ha látom hogy az illetõ jól harcol - pl vállvetve tartunk egy oldalt. De normális esetben a randomban mindenki magáért játszik 😄
Erre jött hogy spot... megkérdeztem hogy õ spottolta már a minimapot, hogy a fél ellenséges csapat ott van, mi a tökömet akar még.
A válasz: azok fedezékben vannak, nem tud rájuk lõni, szóval spottoljunk olyat amit tud is...
Arra már nem emlékszem hogy visszafordultam e kinyírni ezt a példányt 😊
Az arty dolga a támogatás!Részemrõl:Többi arty,hátul bokorba lapító TD,Hátulról támogató haevy vagy med és elõretörõ megszorult csapattárs támogatása szerintem ez a helyes sorrend egy tüzérrel játszónak.Természetesen ez nem jövedelmezõ játékmód mivel az említett célpontok általában a csatában sebezhetõ tankok alja kivétel a TD-k.Csapatonkénti 3-3 artynál és felette pedig kötelezõnek tartom a többi arty baszogatását.Nem gáz ha nem találom el,de legalább mozgásra-lapításra késztetem így addig sem tud a csapatommal foglalkozni.
Mester, hát jó hogy prémmel jobban jött a credit, azért van a prém 😊
Amikor farmolok T34-el, sztóikus nyugalomal szemlélem mi történik a pályán ha mondjuk nekem már sikerült leadnom 5-6-7 sebzõ lövést. Innentõl kezdve közömbös mi van, mert én már megszereztem a creditet amiért játszom, ha nyerünk, ha vesztünk.
Ott ahol számít az XP (tehát nem farmolok) természetesen KELL a gyõzelem, de creditnél nem.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Nem is azon lepõdök meg, hogy viszi a pénzt, hanem az a bajom, hogy egy nyomorult csapattal nem lehet olyan jó köröket menni. Én is táncoltattam három high tier hevyt, sõt négy lövést is leadtam a tánc közben, de egy társam se jött segíteni át az én oldalamra ahol egyedül voltam. Pedig 1-2 csapattárssal túlélhettem volna, és akkor mehettem volna tovább sebezni.
WoT: Nishizumi77
Vanka: Sajnos nekem még nincs meg az M103,de haladok felé(T29),de úgy érzem megtartom ezt a tankot mert a tierjében nagyon brutál.
Nazarov77: Van 500k kreditem és a WG jóvoltából a farmtankok száma is csökken,az IS-8 így is költséges nekem így a goldammo nekem felejtõs,egyébként azt vettem észre a goldammoval(próbát megért),hogy ahol a hagyományos lõszer nem üt át ott a gold is jó eséllyel pattan,ami viszont fura volt: az autoaim rendszerint átütõ vele,de ezt nem ajánlom senkinek,csak egy észrevétel részemrõl(E-100 szembõl 300-400méterrõl 3-ból kétszer sebzett)
Írd be ugyanezt amikor vesztetek.
Amúgy ebben a spot témában én nagyon haragudni szoktam az artikra - mert állandóan ezzel jönnek, még akkor is ha az ember nem scoutban van hanem extrém esetben pl high tier heavyben vagy medben.
És akkor jönnek hogy spot meg hogy ne öljem meg hanem trackeljek. Mintha az lenne még top tankként is a dolgom, hogy szolgáljam az arit, sõt, tálcán kínáljam a célpontot (trackeljem) hogy õ kaphasson sok XPt meg creditet. EGyszerûen felfoghatatlan számomra ez a mentalitás.
Spotot fog kapni ha harcolunk, használja ki, de nehogymár az legyen egy T54 vagy E50 dolga hogy kockáztassa magát spotterként a gyökér artinak.
Vannak még normális emberek?
Ha nagyon szenvedsz a BL-9el akkor vegyél bele pár gold ammot<#heureka>#heureka>
WoT: Nishizumi77
Tehát pl említteted hogy azért vesztettetek mert vki kiment a körbõl - ebben az esetben ha nyertetek/ha vesztetek, a te creditet nem változott.
Persze az más, hogy nem tudsz kiteljesedni és egyedül maradsz egy oldalon, majd két lövés után meghalsz - ott persze nem lesz credit. De ha jól teljesítesz, leadod a megfelel sebzést, creditszempontból irreleváns a csata végkimenetele, ugyanis az 50% bónusz gyõzelem esetén a creditre (legalábbis a wikijük szerint) NEM vonatkozik.
Szóval ha úgy érzed egy T10 mednél úszik el a creditet, az nem emiatt van. Mint ahogy beszéltünk róla már tegnap is egy másik hasonló kollégával itt, a T10 med TERMÉSZETES hogy viszi a pénzt. Egy-egy meccs kijöhet plusszosra, de összességében guderian+rommel+wittman+kolobanov és még 4 másik ász szellem EGYÜTT kell hogy legyen benned hogy annyira jó legyél a T10ben, hogy folyamatosan plusszosan jöjjél ki belõle. Ja, és persze legyen prém is 😊