World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsidók, a Bildenberg csoport, az EU és az XCOM óta tudjuk hogy a sectoidok is el akarnak nyomni miket.

Kínaik már felállították a haderõt amivel bevonulnak, és ha jól tudom pápua új guineán is van egy kannibál törzs ahol a "magor" szó jelenti az elnyomást. Ebbõl azt a következtetést vonhatjuk le, hogy hamarosan õk is kenuba vágják magukat, és a dunán felevezve lerohanják majd parlamentünket ahol hõn szeretett nagy vezérünk uralkodik 😄

sztem ezzel csak viccelt 😄 mert ugy hangzott 😄
I.C.ram
"15.században európa legjelentõsebb országa voltunk"

??? MIVAN??? 😄
ezt komolyan kérdezted ember? 😄DDDD
bazd...... -.-"
a magyarokat mindig is el akarták törölni a föld színérõl.....
15.században európa legjelentõsebb országa voltunk, aztán jöttek törökök.... jött 1848, i.vh, ii.vh, jöttek oroszok... most EU is szopat minket.... de régebben is ez volt.... visszamehetnénk egészen a honfoglalásig, a magyarokat mindig támadták különbözõ népek
V43 1105
Izrael <#vigyor5>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Istenem, kezdem NAGYON szeretni a fizikát.

Szitu: utcasarkon én (Zojject BL10el) és egy baráti ámde piros KT szemezünk a túloldalon egy T30al.

Mondom gyere KT, ellövetem a T30at, de akkor lerohanjuk. Kirontok, ütésváltás a T30al, a KT meg boldogan nézelõdik tovább, isten ments hogy kijöjjön és megöljük a T30at. Meg se mozdult 😞

Semmi gond. Szépen beállok a KT mögé, megvárom amíg elkezd kióvatoskodni a T30 elé (persze olyan lassan hogy a T30 GARANTÁLTAN újratöltsön), majd adok neki egy lökést 😊 Szépen ki is repült a T30 elé, így már végre lõtt is, én meg szépen kivégeztem a T30at.

Szóval igazából jó ez a fizika, használhatóvá teszi az amúgy haszontalan játékosokat 😄

Érdekes...mondj egy országot ami el akar minket nyomni.

Adatai alapján nem tudom másnak elképzelni Jobb ágyú, továbbra is jó mozgékonyság és ugyanúgy a HPból él.

na hogy ne csak OFF legyen annyira 😄
Der Ostfeldzug - Herbst 1941
a videón látható, hogy a természet még mindig erõsebb bárminél....
és hogy micsoda szenvedést éltek át a németek 41 õszén-telén
de mondjuk az amx 50 100,,ha nincs prém akkor igen csak bajos a plusszos kör..mert egy talicska lõszert lösz el egy meccs alatt..ami ugye 1200-1300 körül mozog és abbból 12 simán ellõsz ha nem többet...nem egy farm tank...de ha hiszitek hanem én nekem nincs prém tankom,,,ezért tigrissel farmolok+prém...40-50k körök ha meghalok is 10k mínusz nem több...amx.-el egy 40k kör ,,elhullok 12k javítás +15-18 k lõszer és annyi 😄
a nyugatikonfronálódás ami a mai kormányunk munkája 😄irány kelet megen..ami sztem nem is baj ..a piac ott van nem nyugaton 😄
érdekes.... lengyelország után a második ország fehéroszoro. aki nem akarja elnyomni magyarországot.....
az hogy papír az okéé,,hisz mentem már eleget 50-100-al...annó valaki azt irta róla..mármint az T8-ról hogy jó jó de csak kísérõ tanknak,,szinte csak annak használom,valami vaskocka mögé bebújok,,és onnan osztom,mert a lövege igen jó a tierjéhez képest...+ revolver....akkor õ is hasonló kaliber ugye???
Szpecnyazzal pont tegnap beszélgettünk róla, szerinte nagyon jó.

Nekem ki van fejlesztve, de nem vettem meg. T9-ben a páncélzat hiányát én mind a heavyknél, mind a medeknél (végeredményben a mozgékonysága miatt a tank inkább med mint heavy) elég erõsen negatívumként veszem - ezért egyelõre nem költök rá.

ment valaki amx 50 120-al???mert 1-2 alkalom és meglesz
Elméleti volt a kérdés, láttam hogy nem te voltál a JP.

😄 szép ez a vonat%% pl ha vaki lespottolt volna ...és van 2-3 arty is 😄 hamar kisiklott volna a szergely😄 😄
De, csak a JP úgy állt be, hogy én nem fértem oda mellé, így vonat lett belõle 😊. Egyébként csak fél percig toltuk, utána csak az IS-3 maradt.
Különben ilyenkor nem lett volna jobb ha ketten állnak a seggébe (egyik felén a JP, másik felén az T20, ilyen háromszög alakzatban) és úgy tolják?

Szegény T95 a zászlótól mérve lehetõ legnagyobb távolságból kezdett. Még jó, hogy mi voltunk, mert így 3km/h-val gyorsabban suhanhatott a város felé <#vigyor2>

Kép?

T6 tankok mióta mennek T9 csatában? Az elõbb láttam egy Vk3001(P)-t kilences szintû csatában, és nem platoonban hozták be.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

GaBenc
<#nyes> Azt hiszem erre már én is ráfordultam volna. Ha már látom akkor lövöm.<#vigyor>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Szabad fordításban szerintem is ezt jelenti...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

mijki
"Currently this point is being very seriously analyzed." = nem<#idiota>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Kedvencem: Fjords KV-4, J-5-ön egyedül tartom az ellent,bénák ezért elég jól állok erre D-5 vagy E-5-ön lapító td-k hátulról szétszednek.A többiek természetesen mind a hegytetõn lapítva várják a sültgalambot,és ez nem ritka...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Q 17. Are you planning to reduce the number of SPGs in random battles?

Currently this point is being very seriously analyzed.

Na remélem ezt rendesen kianálizálják,gondolom sokan örülnének a kevesebb mûholdas-reteknek...
Ez nálam is gyakori! Az ideg öl meg ilyenkor,de ez van.Ha IS-3-al saját tierben vagyok rendszeres az ilyen csata: Átmegyek segíteni a másik oldalnak mert megszorulnak erre mindenki a legnagyobb lelki nyugalommal elseper mondván megjött a TOP tank majd elintézi...persze,jó esetben élek 1 percig se!

Biztos van olyan is, bár igyekszek segíteni a bajbajutott csapattársaknak legtöbbször vesztemre. Rengetegszer mentem segíteni úgy társnak két enemy ellen, hogy amint rámfordultak õ elment, és hagyta hogy kilõjenek, amikor ketten simán nyertünk volna az összecsapásban. Hányszor megfogadtam, hogy nem segítek, de nem visz rá a lélek.

A kreditben igazatok van. Én voltam a hülye.
Errõl eszembe jut egy T29, aki teljesen fel volt háborodva hogy miért nem ugrottam be elé hogy felfogjak egy lövést, hiszen én full HPs voltam, õ meg emiatt halt meg. Elég keresetlen szavakkal indított - amúgy nem lehetett hülye, mert jó zöld ember volt az XVMben.

Én is felkapva a vizet válaszoltam, hogy randomban mit képzel, miért jó nekem hogy helyette fizessem a javítási költséget? Aztán csitulva meccs után átbeszéltük, mondtam hogy platoontárs esetén gondolkodás nélkül bevetõdök ilyenkor a golyó elé, de ismeretlen embereknél ilyenkor fel sem merül - ki tudja, a hülye tán még seggbe is lõ a harc hevében.
Talán csak akkor ha látom hogy az illetõ jól harcol - pl vállvetve tartunk egy oldalt. De normális esetben a randomban mindenki magáért játszik 😄

Bocs, igazad van, csak xp-t oszt vissza, pénzt egy kanyit sem.

Ja, ennek a csúcs az az artis volt, aki akkor irta be hogy SPOT (emlékszem, lakewillen volt), amikor már nagyjából mindenhol zzajlott a buli, lõttük egymást rendesen és kb 6-8 piros pötty volt a térképen.

Erre jött hogy spot... megkérdeztem hogy õ spottolta már a minimapot, hogy a fél ellenséges csapat ott van, mi a tökömet akar még.

A válasz: azok fedezékben vannak, nem tud rájuk lõni, szóval spottoljunk olyat amit tud is...

Arra már nem emlékszem hogy visszafordultam e kinyírni ezt a példányt 😊

Ha artyval vagyok még akkor is bosszant az ilyen artsta hozzáállás:"please spot,Med-light go spot,med-light no camp" stb...
Az arty dolga a támogatás!Részemrõl:Többi arty,hátul bokorba lapító TD,Hátulról támogató haevy vagy med és elõretörõ megszorult csapattárs támogatása szerintem ez a helyes sorrend egy tüzérrel játszónak.Természetesen ez nem jövedelmezõ játékmód mivel az említett célpontok általában a csatában sebezhetõ tankok alja kivétel a TD-k.Csapatonkénti 3-3 artynál és felette pedig kötelezõnek tartom a többi arty baszogatását.Nem gáz ha nem találom el,de legalább mozgásra-lapításra késztetem így addig sem tud a csapatommal foglalkozni.

Ezeket a dolgokat ugyanúgy rólad is elmondhatja más. Randomban ritkán van csapatmunka. Más meg úgy érzi, hogy te nem segítesz neki.
"Amikor volt ez a három napos premium kód, akkor az E50-nel a kevésbé jó csatákkal is plusszos voltam"

Mester, hát jó hogy prémmel jobban jött a credit, azért van a prém 😊

Ezt nem teljesen értem miért? A csapatsebzés után is kapsz netalán creditet? (és it most nem úgy kérdezem hogy te vagy a spotter, hanem mondjuk úgy, hogy egy másik játékos a térkép túloldalán leoszt X sebzést amihez közöd sincs).

Amikor farmolok T34-el, sztóikus nyugalomal szemlélem mi történik a pályán ha mondjuk nekem már sikerült leadnom 5-6-7 sebzõ lövést. Innentõl kezdve közömbös mi van, mert én már megszereztem a creditet amiért játszom, ha nyerünk, ha vesztünk.

Ott ahol számít az XP (tehát nem farmolok) természetesen KELL a gyõzelem, de creditnél nem.

felre ertetted , ha van premed 1.5 a kredit szorzo, gyozelem eseten nincs

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Köszönöm a választ, bár nem esküdnék meg rá, hogy nincs a kreditre szorzó. Amikor volt ez a három napos premium kód, akkor az E50-nel a kevésbé jó csatákkal is plusszos voltam, pedig addig, ha kevéssel is de gyakran mentem mínuszba. Érdekes ez a kredit kérdés, ezt szerintem csak a wg-nél tudják.
Nem is azon lepõdök meg, hogy viszi a pénzt, hanem az a bajom, hogy egy nyomorult csapattal nem lehet olyan jó köröket menni. Én is táncoltattam három high tier hevyt, sõt négy lövést is leadtam a tánc közben, de egy társam se jött segíteni át az én oldalamra ahol egyedül voltam. Pedig 1-2 csapattárssal túlélhettem volna, és akkor mehettem volna tovább sebezni.
GaBenc
Teljesen jogos. Sosem kérek spotot. Ha van jó ha nincs akkor irány TD. :-D Mondjuk ha látom, hogy szedegeti az ellent (nagy eséllyel kilövi) akkor nem is lövök rá. Azért Ö harcolt az az övé.

Persze hogy pattanhat a gold, sokan vannak abban a tévhitben, hogy azzal akárhol akármit át lehet ütni, pedig ugyanúgy pattanhat ha rossz szögben vagy rossz helyen találod el.

WoT: Nishizumi77

Köszönöm a válaszokat!Visszahoztátok a kedvemet!Fõleg lammaer feleséges hasonlata tetszett,betegre röhögtem magam!Nekem is ilyen az asszony,most meg én is kezdem...
Vanka: Sajnos nekem még nincs meg az M103,de haladok felé(T29),de úgy érzem megtartom ezt a tankot mert a tierjében nagyon brutál.
Nazarov77: Van 500k kreditem és a WG jóvoltából a farmtankok száma is csökken,az IS-8 így is költséges nekem így a goldammo nekem felejtõs,egyébként azt vettem észre a goldammoval(próbát megért),hogy ahol a hagyományos lõszer nem üt át ott a gold is jó eséllyel pattan,ami viszont fura volt: az autoaim rendszerint átütõ vele,de ezt nem ajánlom senkinek,csak egy észrevétel részemrõl(E-100 szembõl 300-400méterrõl 3-ból kétszer sebzett)

Animefox
Valaki nem tudja mi lehet a gond? Laggolok és akadozok játék közben és ha a chatre írok a többieknek akkor 2 perc múlva jelenik meg az üzenetem... tegnap is ez volt hogy megyek a tankommal és hirtelen megállt aztán hirtelen ugrott a kép... tegnap este is ez volt

2,2K az átlagsebzésed vele, ami pokolian kevés. Ennyi sebzés talán a lõszerárat sem fedezi, nemhogy a javítást.

Ha a csapat nullát tesz hozzá, te oszthatsz 3k sebzést, nem lesz bevétel nagyon.

Gyõzelem esetén mindenki megbocsátó mert jóhangulatú.
Írd be ugyanezt amikor vesztetek.

Amúgy ebben a spot témában én nagyon haragudni szoktam az artikra - mert állandóan ezzel jönnek, még akkor is ha az ember nem scoutban van hanem extrém esetben pl high tier heavyben vagy medben.

És akkor jönnek hogy spot meg hogy ne öljem meg hanem trackeljek. Mintha az lenne még top tankként is a dolgom, hogy szolgáljam az arit, sõt, tálcán kínáljam a célpontot (trackeljem) hogy õ kaphasson sok XPt meg creditet. EGyszerûen felfoghatatlan számomra ez a mentalitás.

Spotot fog kapni ha harcolunk, használja ki, de nehogymár az legyen egy T54 vagy E50 dolga hogy kockáztassa magát spotterként a gyökér artinak.

GaBenc
Na a csata végefelé, 1 ellen és foglaljuk a bázist. Beírtam, hogy THX spot. Erre normális válaszokat kaptam. Pedig SU-8 játszottam.
Vannak még normális emberek?

IS-8 egy nagyon jó tank, sok jó kört mentem vele, mondjuk BL-9el nem használtam mert fullosan kaptam meg mikor megjelent.
Ha nagyon szenvedsz a BL-9el akkor vegyél bele pár gold ammot<#heureka>

WoT: Nishizumi77

Az Is4 volt az igazi IX-es !<#worship>
Ohy, egyetlen gondolat: a credithozamodat nem befolyásolja a gyõzelem vagy a vereség.

Tehát pl említteted hogy azért vesztettetek mert vki kiment a körbõl - ebben az esetben ha nyertetek/ha vesztetek, a te creditet nem változott.

Persze az más, hogy nem tudsz kiteljesedni és egyedül maradsz egy oldalon, majd két lövés után meghalsz - ott persze nem lesz credit. De ha jól teljesítesz, leadod a megfelel sebzést, creditszempontból irreleváns a csata végkimenetele, ugyanis az 50% bónusz gyõzelem esetén a creditre (legalábbis a wikijük szerint) NEM vonatkozik.

Szóval ha úgy érzed egy T10 mednél úszik el a creditet, az nem emiatt van. Mint ahogy beszéltünk róla már tegnap is egy másik hasonló kollégával itt, a T10 med TERMÉSZETES hogy viszi a pénzt. Egy-egy meccs kijöhet plusszosra, de összességében guderian+rommel+wittman+kolobanov és még 4 másik ász szellem EGYÜTT kell hogy legyen benned hogy annyira jó legyél a T10ben, hogy folyamatosan plusszosan jöjjél ki belõle. Ja, és persze legyen prém is 😊