World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem màs b@$$a el akkor gondoskodok róla magam:-DDD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Játéknál elég közel ülsz a géphez, hogy ne legyen zavaró az IPS glow, legalábbis nálam. TV-nél nyilván más a helyzet, de OLED 4K TV még van annyira drága, hogy ne legyek retard és vegyek egyet.
Én erről a (havonta aktualizált) listáról szoktam nézegetni monitort, ha kell ismerősömnek.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
angelus1991ster.blogspot.hu
Engem is jelentettek fel már olyan baromságért hogy csak na.<#nyes>#nyes>
Az a sok hàzmester ivadék:-D Egymàst jelentgetik,bannoltatjàk,vagy addig csesztetik mig önként tàvozik.
A sajàt maaguk àlltal vàlasztott topik moderätorokat is elzavartàk;-DD
Diegho tudna erröl mesélni,de ahogy leoltotta öket néha,azon még most is röhögök.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.08.14. 11:16:04
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
De PH-n valami
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
angelus1991ster.blogspot.hu
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
Ha Freesyncest akar, akkor nincs az 250k. Bár szerintem simán megéri a Gsync a felárat, igaz, akkor lemondhat az RX 580ról.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Szegény 5820k már le van harcolva, igy érett a cserére, és most nem is kell ráfizetni, vagy csak 50k-t, vagyis kb. az alaplap árát.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.08.13. 22:51:15
Én most upgradeltem 1080-ról 1080 Ti-re, de maradt ugyanúgy a röccenésmentes 116 FPS 1440p-ben, 144(165gsync2-vel) Hz paneles monitoron.2 hét múlva jön az új 8700K, majd kiderül, azzal mennyire lesz CPU limit...
(mondjuk azért a bulldog 53s alatti 3 ammorackért még mindig pipa vagyok kicsit 😄)
Nem emlékszem hol olvastam,de vagy ph vagy gamestar.
benq xl2411z-vel nyomom,az elején kicsit fájt a fejem de hamar elmúlt,most pedig borzasztó érzés videókat nézni...24 fps-el mennek és úgy hozzászokik az agy a gyorsabb frissítéshez,mintha diavetítést néznék.60 fps ugyanígy bánt.otthonra igazából azért van értelme gyorsabb frissítéses monitort venni mert a szemet és az agyat jobban kíméli,a wot épp elég lassú játék hogy ne számítson a 60 vs 144 Hz,de mondjuk cs:go-ban azonos skillű emberek közt ahol 10-ből 5-5-ször győz a két fél a gyorsabb monitor 10-0-ra alakítja az arányt. 😊
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2017.08.13. 17:30:15
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
2. Igen 144hz ami valójában inkább 120 mert az 1070GTX ennyit tud ezzel a szuper játékmotorral.
21:9 144 hz 35'' monitoron nagyon jól néz ki és érezhető a különbség a 144hz javára. Nem annyira mint a DOOM-ban ott volt eddig a legmeggyőzőbb de azért sokat számít. Nem is akkor vettem észre amikor elkezdtem először használni mert olyan természetes érzés volt de nem tűnt nagy váltásnak. De amikor visszaraktam 60fps/hz-re kíváncsiságból akkor ütött arcon és nagyon rossz volt.
21:9 az ami a legnagyobb élményfaktor és számomra a legnagyobb előrelépés volt a 16:9 monitor után.
F
1. Használ valaki Ryzen5 procit WoT-hoz? Tapasztalatok?
2. Játszik valaki 100+ Hz-en? Van ebben a játékban bármilyen érezhető előnye a 60Hz-hez képest?
Sok éve nem voltam fent.
Megnézném type 4-et.Odáig akarok menni.
Sajna még mindig mobilról írok.O-Ni trollal volt 1k feletti is.Csak el is felejtettem.
De majd ha hazaérek és ha érdekel visszakeresem.
Igazából az a lövés nekem fájt.Szegény M41 sarok mögül kijött és kapásból ment a garázsba.
Amúgy szemezek már vele egy ideje,de előbb megvárom ezt a gamescomos akciót,hátha,lesz leárazás.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.08.13. 16:35:20
Márpedig én már csuklóból fújom az összes sztoridat, amit napi öt példányban megkapunk: anyázó magyar, hegyet mászó hülye, aki leesett és felborult, téged lőtt meg a saját artytok, 800-at csaptál valamibe trollgunnal, szentségelés, mert felhívtak/postás jött/elment a net játék közben, vagy csak egy atomrészletes leírás egy csatáról, amiben az égadta világon semmi szokatlan vagy érdekes nem történt. Többnyire már zsigerből átugrom a hsz-eidet, de láthatóan másnak is gondja van ezzel, és nehogy már a többség alkalmazkodjon, csak mert te imádod hallgatni a hangodat. Ha valami közérdeklődésre számot tartó megosztanivalód van a világgal, ne fogd vissza magad, sőt felőlem csatás sztorikat is mesélhetsz (már ha tényleg van miért), csak normális mennyiségben. Ettől viszont, hogy levegővétel nélkül idetüsszented a napodat keléstől fekvésig én is agyhúgykövet kapok, meg - ahogy a lenti példából látható - mások is lelépnek a topikból, mert megunják, hogy hetek óta bármikor feljönnek a fórumra, semmi értelmes információ, csak Plata nyomja a tizedik hsz-t a semmiről. Ennél még Foxi alkesz sztorijai is tolerálhatóbbak voltak anno az ősidőkben.
Gta wow meg egyéb mmo topicba járok.
Lacimama nyűgje nem izgat.
Sajna mobilon nincs smile.
"Olyan, mint például az Sg fórumon a Plata nevű lény. Már nagyon régen nem olvasom azt a fórumot, aminek többek között az ilyen "bánatomat ide fosom" stílusú floodolás az oka."
Jól néz ki, hogy ugyanaz a legénység megy bele, mint a T10be.

És a parancsnokon csak 72%-os az álca.
De igaza volt,otthagytak minket 8 ellenséggel egyedül.Inkább elmenekültek.
Viszont volt még egy magyar,de az hülyébb volt mint a nagy átlag,nyolcan lőttek engem,de ez nem tudott kilőni,én viszont kilőttem a prém szarjából,sok gyökér majdnem mind gold ammoval lődözött.

Strv s1 nincs benne a jelentésben,ami fura,ő mögöttem volt,hat előttem kettő mögöttem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.13. 12:59:08
Itt úgy spottoltam és lőttem meg a TVP-t (a képen már halott prém bulldoggal együtt kukucskáltak ki), hogy nem spottolódtam. Sőt, lövés után egyből elmozogtam, gondolván hogy úgyis spottolódni fogok, de nemhogy a lövéstől, de még utána a mozgástól se villantam fel.

Néhány perccel később, miközben szép kényelmesen szitává lőttem a heavy chokepointon erősködő keménycsávókat, csak úgy casually spottoltam ezt a mögöttem hegyet mászó Skorpiont, mondanom sem kell, hogy ezt is spottolódás nélkül, pedig onnan még a bokor sem takart rendesen.

Ez számomra az utóbbi idők legjobb prémtankja. Különösebb erőlködés nélkül hozom vele a kétezres átlagot úgy, hogy azért mióta het/havi egy-két csatát játszom (az elmúlt egy-másfél évben), azóta azért az én játéktudásom is érezhetően megkopott. Csak ismerni kell vele a jó búvóhelyeket a mapokon, és fossa a kreditet.
<#buck>#buck>