World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó a comet? Én azt hallottam róla nagy visszalépés a cromwellhez képest.

WoT: Nishizumi77

Comet, DB meg T-43 az fut. T20-at nem olyan régen adtam el, KV-13 meg Panther régebben volt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hát, végülis te vezeteted éppen most mindet, valszeg akkor helytálóbbak a tapasztalataid. Nekem már távoli emlék mind 😊

Lementem vele több mint 200 csatát, és még mindig komolytalan tanknak tartom azzal a szívószállal. Még a kicsi M7-el is bucira verem, ha van körülötte hely.

Amit egy medtõl általában elvárnak, azt nem tudja megcsinálni. Másban lehet jó, én kiütést kapok tõle.

Szóval a panther 200as penjét a hozzá tartozó sztem kielégitõ DPSel nem tekinted sehogyse elõnynek?

EGyértelmûen nem közelharci tank - tehát a nekirontás ha rajta vagy triviális - de én nagyon szerettem a vérét venni mindennek. Sokszor az ellen kiállt 1vs1-re (látva hogy ejj de kiccsit csíp), aztán amikor feltûnt hogy minimum 2x olyan gyorsan lövök mint õ, és még csak esélye sincs patintani már kereshette a fedezéket...

Mind a kettõt vezetem most. Tulajdonképpen a az összes Tier7-es med kicsit hendikepes (szûk fordulás sebességben egyiknek se nagyon megy), de a Panther még hozzájuk képest is lomha. Ha látok egyet, félelem nélkül nekirontok, mert stoppolóereje nincs, nagydarab, sérülékeny, lassan forog.

A VK DB Top tierként vadállat, homlokpáncéllal 170 penig lehet beforgatva pattintani, párharcban az összes többi hetes medet leveri, feljebb már trükkös.

T43 semmi extra, egy generalista med. T20 a hegyi gerilla és az alkalmi bokorspotter (jó camo, messzire lát), Comet az egy Tier7-be reinkarnálódott M4A3E8.

a t20 a legjobb igazi med stílus, király mozgékonyság király ágyúval. Mondjuk DB, KV-13 és Comet még nem volt nekem, de nem hiszem t20nál jobbak lennének.
Ha a mozgékonyságot nézzük, akkor sztem a DB meg a T43 is az.... emlékeim szerint.

A Panther nem med, hanem tornyos TD, ezért került hátra.

+1, sztem a legjobb T7 heavy, de csak azért jobb mint a T29 mert ez sík terepen is használható, a T29nek kell a domb. 😊

Akár igaz is lehet, mesélik hogy a comet most nagyon OP - de hát tudjuk, új tank.

A többi között viszont sztem csak paraszthajszálnyi különbség lehet - pl én nagyon vitatkoznék hogy a DB meg a T43 a Panther elé kerüljön. Mindkettõnek a Penje és az agilitása is röhejes. Ehhez képesta panthernak van penje.

Tier7 med toplistám.

1. Comet

2. VK DB

3. T20

4. T43

5. Panther

DPMet nézz, ne egyszeri sebzést.

miert is akarsz barkit is korbe tancolni egy panther-al???? nem arra valo...tokeletes sniper/support tank , ne tevesszen meg hogy med , azert mert a sajat stilusodat akarod raeroltetni egy olyan vasra amit maskep kell hasznalni , biztos hogy nem abban van a hiba....<#fejvakaras>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

hawken
Jó kis cucc az, csak kicsit lehetne mozgékonyabb.

Pont most gondolkodom, hogy visszaveszem a pantert. Jó kis tank az. Nem egy frontmed, de sznájperkedni tökéletes.

<#wow1><#conf><#merges2>
hmmmm....azert ez igy ebben a formaban nem igaz...

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Lehet, hogy az új tankra már nagyobb kaliberû gyorsító kell, nézz utána wotwikin, vagy a modulnál ha rákattintasz kirakja, hogy miket lehet rátenni.
na te vagy az elsõ, akitõl azt hallom szar a tigerP, nekem egyik kedvenc tankom volt.
Na most akkor elég lesz: két T29 csata, egy egy KT és E-75 platoon. Az egyik E-75 csinált 700 sebzést mielõtt meghalt a többiek kevesebbet...

Hali!!
Olyan kérdésem lenne hogy ha eladtam egy tankot és levettem róla a töltés gyorsítót le is vonta a 10 aranyat de nem lehet feltenni a megvásárolt tankra mert nem jelenik meg, mi a teendõ?
Mindkettõ tank nehéz tank.
Animefox
Olyan szar a Tiger P hogy félek az Ausf A-ra váltani inkább gyûjtök a 150.000XP-s Ferdinandra...

Animefox
Nem is Tier X-es tanktól... 😉 Maga kategóriájában játszottam vele, szokásos Tier IV, V, VI Elárulom ma is sikerült 5 tankot kilõni tök egyedül, eddig a Tiper P-vel a rekord 2 db

csaba90
mitõl kaptál könnyû traktortól?😄

Csaby

Animefox

Kicsit kaptam profilba... még hogy nem jó az M3 Lee 😛

mégis mi a jó benne baszod .. ?
ne kergülj már meg te is ..

mozgékony? nem. alig lehet vele egy tigrist otthagyni egy laza emelkedõn, még a TD-k is tartják vele a lépést ha körbe akarod táncolni õket.

bírja a strapát? nem. amivel összekerül minden, mindenhol átüti, nem kell weakspotot keresni rajta.

van értelmes ágyúja? nincs. 192 pen nevetséges sebzéssel, vagy 150 pen ami éppen csak hogy elmegy kategória. (((105-ös gold ammoval monjuk fun, de az viszi a zsét a random siemkák mellett)

hull down? felejtsd el.

lapos célpont? nem. nagy baszott tégla, ami világít.

...

mondj 1(!) jó érvet ami mellette szól. (vagy a DB mellett, mert ez a 2 tank gyakorlatilag ugyanolyan fos .. igaz, a DB kicsit mozgékonyabb)

a T20 / AMX 75 mellett legalább szólnak érvek, sõt, a T-43 sem lenne annyira rossz, ha nem égne minden körben ..

Szar a Panther? Ne vicceljük! Az egyik legjobb tank a játékban.

Neked mennyi az effid, ha ilyen lelki válságot okoz számodra egy 910 effivel rendelkezõ játékos? Gondolom 1200 környéke, az meg csak kicsivel több a 910-tõl. 😊

áruld már el hogy M103 meg E-75-ök ellen mi a lófaszt csinálsz?!
ha szökõévente egyszer nem a frontjukat kéne lõni, hanem oldalba kapom õket azzal a veszett 20kmph-val, és át is üt ez a szar, akkor is kemény 100-170-et sebez .. lol?!

a ROF az jó, elismerem, ha IS/Tigris és társai jönnek, azokat szétkapja, de egy IS-3, SSPershing, KV-4 az reménytelen ..

ma kb 10et mentem vele, csak most sikerült leduplázni, az MM így, kb 10edikre rakott be top tanknak ..

Gyõzelem!
Csata: Port 2012. november 20. 21:42:04
Jármû: Black Prince
Szerzett tapasztalat: 2 754 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 35 002

32% a winrate vele faszom .. nevetséges.
mondjuk ez tényleg a MM hibája, a többi 7essel nem szivat ennyire, azokkal kb fele/fele arányban dob be kicsinek/nagynak.

Tiertõl függ. Ha tier 6-ban gondolkozol, akkor például T1 Cunningham, SU-26, KV-1S, Cromwell, Hellcat. Tier 8-ban AMX13 90, IS-3, AMX50 100, esetleg ha az artyt is ideszámoljuk, akkor batchat155 és object 261. Top tier jármûvek közül pedig például a T110E5/E4/E3, M48 Patton, T-62A vagy a Batchat sem rossz választás a brit csodák mellett.

6 meccs sorozatban T49-cel. Nem volt egy sem 10% win ratio felett.
A jó qrva anyjukba a WG-nél és a zero sebzéses KV-1 M6 mágusoknak is.
19k csatás Matilda matador 910 eff-el, lol.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Annyira szar, hogy 1000 fölött van vele az átlag xp-m és 60% fölött a gyõzelmi arányom, pedig egyetlen kört sem mentem vele szakaszban. Ha nem fogják nerfelni, még meg is tartom, mert nagyon tetszik.
A sokak által agyon sztárolt IS-nek is lényegében ennyi az átütése, de az még baromi pontatlan is hozzá és sokáig céloz is...

bujcsik555
Érdekes, a DB, Panther, Lee nekem bejött. Én most épp a T1 heavyvel szenvedek. Iszonyú szar, sokszor még a napi duplázót sincs erõm megcsinálni vele, hányingerem van ha menni kell vele, pedig 10k xp kéne bele csak, fullos. A lövege borzalom, pontatlan, sebzése egyfolytában minimum ha 10-bõl egyszer eltalál valamit és át is üti, pluszba lassú, nagy célpont, és papír. Kb az AMX 40-el egy szint nálam.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

roleee22
Sziasztok... most kezdek majd el játszani és szeretnék érdeklõdni én hogy milyen tankot érdemes itt kezdeni ?😄

Most lõttem ki egy Hunt Us Down eventes tankot 😄. Ez 500 goldot jelent 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

komolyan mondom, ez az eddigi legszarabb tank, rosszabb mint a DB/Panther/T-43/M3 Lee/M5 ..

muhahaha még jó hogy Churchill I-nél megálltam 😄
faszom kivan ezzel a Black Prince szarral .. folyamatosan (értsd: folyamatosan, MINDIG) T9-es csatába rak be, akol semmit, SEMMIT nem tudok csinálni 171 pennel .. de legalább lassú .. hányok tõle.

mijki
De szép szál virágot láttam én a réten:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nekem így van (most a Tiger II-õt nyúzom de ugyanaz a legénység):

máááááá r megint meló holnap 😞 tysh 😄 ún. munka
Eh, E75 annyira OP, hogy még annak is 62%os hitrátája van vele, aki autoaimmal, külsõ nézetben lövöldöz.... 😊
(Tigrissel ugyanez az úriember 40%os volt)

A nevét csak azért nem írom le, mert egyrészt mindenki tudja, másrészt nem akarom hogy megjelenjen 😊

Visszamenõleg nem kapnád meg, gondolom úgy lenne értelme 😄 A profik ígyis lazán farmolnák a plecsniket, de legalább azok is kapnának esélyt goldra(eventeken kívül), akik nem akarnak pénzt költeni a játékra és nem érnek rá CWzni. Így meg mégtöbbet játszanának az emberek. A jobbak egyszerûen a goldfarm miatt, a gyengébbek meg hogy egyszer a jobbak közé tartozhassanak és nekik is jöjjön a gold. A játék nem állna meg, aki meg nem szeret 10esével goldot farmolni prémre az úgyis megvenné. Nyugis játékkal is el lehetne érni 1-2 hónap alatt egy-egy ingyenes havi prém szintet vele.
angolul jatszom, nem egeszen tiszta melyik micsoda, de nagy vonalakba:

- nekem anno nem nagyon egett az e75, igy mindenkeppen a jobb mozgekonysagot preferalnam. van egy ami a puha talajon javitja - king of the road.
- en a kritikus lovesek lehetoseget nem novelnem. van igy is eleg nulla sebzes,es nem fog boldoggatenni h kilotted a radiost, vagy ellotted a periszkopjat.
- azt valaszd ami noveli a latotavolsagot. nagyobb latotav, nagyobb esely h te veszed eszre elobb. a tobbi radios bigyonak, nem igazan van kezzelfoghato eredmenye.

mindenkeppen varj meg meg nehany velemenyt.
pffff szép lenne... van 820 sniper medálom az érne 8200 aranyat
köszi, akkor maradok az ágyúnál szerintem. egyenlõre még nem fekszik nekem, bár még mindig jobb mint a loraine 40t, azzal valami szánalmas a statom. érdeks, hogy a t-54-el meg a kezdetektõl megbarátkoztam, de ez a lóri... elképesztõen szar a kezemben, pedig a kis amx-eket nagyon szerettem.

Vagy 10 goldot plecsninként.. 😄 Talán javulna a játékban az átlag eff.
E-75 lett az egyik kedvenc tankom, én utoljára hagytam a motort, a nagy ágyú szerintem sokkal fontosabb.

én is kérdeznék:
kuplungégetõ vs megelõzõ karbantartás?
célmegjelölõ vs halálos szem?
helyzetfelismerés vs rádiójel erõsítés?

nem tudok dönteni

wot név: _bitang

mijki
Elsõ az ágyú!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro