World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amit egy medtõl általában elvárnak, azt nem tudja megcsinálni. Másban lehet jó, én kiütést kapok tõle.
EGyértelmûen nem közelharci tank - tehát a nekirontás ha rajta vagy triviális - de én nagyon szerettem a vérét venni mindennek. Sokszor az ellen kiállt 1vs1-re (látva hogy ejj de kiccsit csíp), aztán amikor feltûnt hogy minimum 2x olyan gyorsan lövök mint õ, és még csak esélye sincs patintani már kereshette a fedezéket...
A VK DB Top tierként vadállat, homlokpáncéllal 170 penig lehet beforgatva pattintani, párharcban az összes többi hetes medet leveri, feljebb már trükkös.
T43 semmi extra, egy generalista med. T20 a hegyi gerilla és az alkalmi bokorspotter (jó camo, messzire lát), Comet az egy Tier7-be reinkarnálódott M4A3E8.
A többi között viszont sztem csak paraszthajszálnyi különbség lehet - pl én nagyon vitatkoznék hogy a DB meg a T43 a Panther elé kerüljön. Mindkettõnek a Penje és az agilitása is röhejes. Ehhez képesta panthernak van penje.
1. Comet
2. VK DB
3. T20
4. T43
5. Panther
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
hmmmm....azert ez igy ebben a formaban nem igaz...
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Olyan kérdésem lenne hogy ha eladtam egy tankot és levettem róla a töltés gyorsítót le is vonta a 10 aranyat de nem lehet feltenni a megvásárolt tankra mert nem jelenik meg, mi a teendõ?
Mindkettõ tank nehéz tank.
ne kergülj már meg te is ..
mozgékony? nem. alig lehet vele egy tigrist otthagyni egy laza emelkedõn, még a TD-k is tartják vele a lépést ha körbe akarod táncolni õket.
bírja a strapát? nem. amivel összekerül minden, mindenhol átüti, nem kell weakspotot keresni rajta.
van értelmes ágyúja? nincs. 192 pen nevetséges sebzéssel, vagy 150 pen ami éppen csak hogy elmegy kategória. (((105-ös gold ammoval monjuk fun, de az viszi a zsét a random siemkák mellett)
hull down? felejtsd el.
lapos célpont? nem. nagy baszott tégla, ami világít.
...
mondj 1(!) jó érvet ami mellette szól. (vagy a DB mellett, mert ez a 2 tank gyakorlatilag ugyanolyan fos .. igaz, a DB kicsit mozgékonyabb)
a T20 / AMX 75 mellett legalább szólnak érvek, sõt, a T-43 sem lenne annyira rossz, ha nem égne minden körben ..
ha szökõévente egyszer nem a frontjukat kéne lõni, hanem oldalba kapom õket azzal a veszett 20kmph-val, és át is üt ez a szar, akkor is kemény 100-170-et sebez .. lol?!
a ROF az jó, elismerem, ha IS/Tigris és társai jönnek, azokat szétkapja, de egy IS-3, SSPershing, KV-4 az reménytelen ..
ma kb 10et mentem vele, csak most sikerült leduplázni, az MM így, kb 10edikre rakott be top tanknak ..
Gyõzelem!
Csata: Port 2012. november 20. 21:42:04
Jármû: Black Prince
Szerzett tapasztalat: 2 754 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 35 002
32% a winrate vele faszom .. nevetséges.
mondjuk ez tényleg a MM hibája, a többi 7essel nem szivat ennyire, azokkal kb fele/fele arányban dob be kicsinek/nagynak.
A jó qrva anyjukba a WG-nél és a zero sebzéses KV-1 M6 mágusoknak is.
19k csatás Matilda matador 910 eff-el, lol.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A sokak által agyon sztárolt IS-nek is lényegében ennyi az átütése, de az még baromi pontatlan is hozzá és sokáig céloz is...
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
(Tigrissel ugyanez az úriember 40%os volt)
A nevét csak azért nem írom le, mert egyrészt mindenki tudja, másrészt nem akarom hogy megjelenjen 😊
- nekem anno nem nagyon egett az e75, igy mindenkeppen a jobb mozgekonysagot preferalnam. van egy ami a puha talajon javitja - king of the road.
- en a kritikus lovesek lehetoseget nem novelnem. van igy is eleg nulla sebzes,es nem fog boldoggatenni h kilotted a radiost, vagy ellotted a periszkopjat.
- azt valaszd ami noveli a latotavolsagot. nagyobb latotav, nagyobb esely h te veszed eszre elobb. a tobbi radios bigyonak, nem igazan van kezzelfoghato eredmenye.
mindenkeppen varj meg meg nehany velemenyt.
én is kérdeznék:
kuplungégetõ vs megelõzõ karbantartás?
célmegjelölõ vs halálos szem?
helyzetfelismerés vs rádiójel erõsítés?
nem tudok dönteni
wot név: _bitang