418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Valentin tankot mikor adják oda?
    A küldetésem kész.
  • Lokker
    prém napon gondolkodtam, goldom meg van még a karácsonyi ládázásból.
  • joe662
    Nem:-/
    Miért nem veszel goldot,vagy prém napot?
  • Sir Charles
    Szóval WZ prém TD: csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti az agresszív játékstílust(Dezgamez is úgy jellemezte, hogy a legagresszívabb TD a játékban). Brutális átütés (248 mm), szóval nem nagyon kell bele a prémium, csak ha a legnagyobb tankokat lövi az ember. KB két kezemen meg tudom számolni, mikor lőttem vele gold-ot.
    T-34-3 ból átraktam bele a 3 skilles legényeket, ezért már az elejétől brutál volt a tank, most a 4. nél járnak.
    44% a camoja úgy, hogy a parancsnoknak nincs még camo skillje, majd 5.-nek jön.
    A frontpáncél valóban csodákra képes néha,volt olyan meccs, ahol STRV 1.et(288 pen) pattintottam 3 szor.
    Ha top tier az ember és kicsik ellen megy(sajnos ez ritkán van), akkor megindulok vele és bedarálok mindenkit 5-6 kill 2500-3500 sebzés sima( a rekord 5100 dmg).
    Tier 10 meccsen már okosabban kell játszani, nem lehet vele berongyolni az ellenbe, de ott is lehet alkotni a 2. sorból lövöldözve.
    Ja, a látótáv is pazar, én optikával tolom, nem csigaszemmel,(nem vagyok a bokorban ülő típus, meg az ágyú is elég pontatlan, meg lassan szűkül), kajával most 479 méter, de a parancsnoknak még csak 73% a felderítő skillje, így az is nőni fog. Akár még felderítőnek is lehet használni a jó camo miatt.
    Majd elfelejtettem a lényegét a tanknak: a brutális DPM. Nekem most így, minden földi jóval megspékelve 3400, ami azért elég brutál.
    Pont tegnap lett meg vele a 2. gunmark, hajtok a 3.-ra
    Összességében én ajánlani tudom mindenkinek.

• asolyom
    Ez király! Ők maguk sem tudják, hogy merre is kellene menni, hogy melyik is a lenini út.

Az embernek voltak illúzióik, hogy ezzel a VK168-cal visszatérnek a régi vonalra, és nem "fossák" tovább a "power creep" prémium tankokat.

Legalább az EU szerveren nem árulják majd (egyelőre ).
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.02.11. 07:34:47
  • Lokker
    Át lehet adni? :D
  • joe662
    Egy wz prém Td-nek tudnák örülni
  • Lokker
    Megint adtak egy 30%-os kupont. De nem látom mire lehetne ellőni.
  • TiborTamas
    Te jó ég, már lassan 5 éve volt... :D Nem tudom, mi lett vele, de kár, hogy abbahagyta a streamelést. Az accountját is átnevezte: EmbryonicJourney -> ChristopherHitchens
  • joe662
    Brutál volt a csávo
  • joe662
    Ja 15 év volt,és a hab a tortán,hogy a gyerek kérte,hogy vegyék vissza.
  • Sherman0070
    Nekem valami 15 év prém acc rémlik. Nem tudom ki nyerte de valami olyanra emlékszek, hogy T67-el és M18 Hellcattel ment hozzá nagyon jó köröket.
  • tutyimutyi2
    "Igazából én WG helyében már sosem árulnám. (3év számít nekik sohának, khm Type59)"
    Tudtommal 2012 elején vették ki szóval majdhogynem 6 évig nem volt megszerezhető illetve ha jobban belegondolsz a karácsonyi eventnél sem volt kapható a premium shopban csak ha szerencséd volt akkor kinyitottad ládából.
    De végülis gondolj bele nem tudom hogy mikor de régen volt egy olyan verseny aminek az első hejezette egy perma prém accot kapott elvileg ami gyakorlatilag 5 év prém acc volt, magyarán a WG-nek az 5 és az márvégtelen ami egyenlő a sohával :D
  • Sherman0070
    Ez a másik. Értelme sem lenne az mm miatt árulni ezeket a tankokat. Jelenlegi mm mellett játszhatatlanok ezek is. Ha meg jó lenne velük az mm (amikor megjelentek régi mm-nél), akkor meg mindent elvernének.
  • Still_I_Rise
    Amikor az MM kiakaszt, akkor kell elővenni a frigyládát.
    Mi lenne, ha rendes legénység lenne benne...
  • tutyimutyi2
    Nekem megvan a Chrysler oszt retek szar nem pedig OP. Ha én vagyok ellene belőhetetlen ha én vagyok vele akkor úgy basszák be azt a kis szar kupolámat ahogy akarják ha pedig véletlen kilátszódna a hasam akkor instant lövik is el a motort rosszabb esetben gyujtják is ki, ráadásul nemhogy kissebb tiert nem látok vele de még az is ritkaság számba meg hogy esetleg full tier8-ba kerüljek vele. 9-e 10-es tankokat meg már valahogy nem hatja meg a tankom páncélja oszt ott fosnak át ahol nem szégyellik.
  • MuldR
    Beismerik, hogy elbaszták és szar OP lett. Tehát akinek megvan az pedozhat, mást meg szívjon, ahelyett, hogy nerfelnék és refundolnák annak aki nem kéri. Szargaming Ltd.
    Utoljára szerkesztette: MuldR, 2018.02.10. 21:53:04
  • Sherman0070
    Igazából én WG helyében már sosem árulnám. (3év számít nekik sohának, khm Type59)
    Sokan sírtak miatta, hogy OP akkor most már nem teszi rá az a kezét, aki fel van háborodva miatta.
    Ugyanez a Chrysler GF helyzetében is.
  • Sherman0070
    Ne is jöjjön vissza szerintem. Tier8 így sem működik már. Azzal még egy pofont kapna ha a Defender visszakerülne shopba.
  • Lokker
    Már meg se lepődök. Aztán meg hisztizik a WG hogy a hígfos műbráner nem fogyott jól. :D
  • joe662
    In February, the Object 252U Defender will be sold on all servers
    Mekkora nyomorékok már
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.02.10. 21:10:44
  • joe662
    Két,térkép szénné pingelése között,már ha nincs chat bann,mert akkor csak játszani lehet
  • Lokker
    Nagyon rá vagytok feszülve, játszani mikor szoktatok? :D
  • asolyom
    Várható valamikor prémium fogyóeszköz akció?
  • nemtudommivan
    Brutalis gép, a frontja barmit kepes pattintani ha olyanja van :) Es ez eleg surun van. Foleg ha valakinek az arcaba maszol.Ha sajat szintuekkel rak ossze akkor siman megyek elore olyan palyan mint a pilsen. Be az epuletek koze es varom hogy kibujjon a delikvens aki kap is egy oriasi pofont. A pontossaga nagy tavolsagra viszont szanalmasan szar. Artic regionon a szokasos td helyre allva 26 lovesbol 16 talalt es ebbol 9 volt atuto. A bőrt martam le magamrol. Persze ez azert tortent mert olyanok ellen voltam amiknek a hasat kellett volna loni es inkabb a foldbe ment vagy a toronyra. Szoval erre keszulj. Sebesseg nagyon jo. Fordulas pont hatareset. Medekhez eleg lightokhoz keves.Bar kuplungegeto meg nincs 100-on. Camo szuper.
  • nemtudommivan
    Ugyanez van kb ha heavyt kell olni vagy medet. Hirtelen eltunnek. Ha szakaszban kell valamit megcsinalni akkor meg mindenki szakaszban van :)
  • Still_I_Rise
    Nyilván a következőben visszaadta: most nálunk volt a zöl+kék és az ellennél a max sárga.
    A teljesítmény nem fényes, de kellett az az arty a T-55 MT-7 hez, végig azt cserkésztem.

Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.10. 19:42:20
  • asolyom
    Valahogy ezért nincs kedvem belekezdeni ez új grindba. Ha éppen kedvem tartja megyek néhány meccset a prémium vasakkal, meg a meglevő, már kifejlesztett tankokkal. Így is sokszor az idegeimre megy a játék, és "Exit game" az eljárás.
  • Still_I_Rise
    HOAX sporiknak üzenem, hogy üdv, de nem tudok köszönni mert május 6-ig chatbann vagyok.
  • Still_I_Rise
    Mivel dark red vs green+blue volt megint az MM, ezért at+tab és beírtam az előzőt. Aztán visszanéztem, eltelt 2 perc T7 csatában 0:7 volt az állás.
    Most már vége, 3-at lőttem a szerencsétlen M4-gyel a derp-pel. 2. legtöbb sebzés :).
    A végén priceless: egy IS-2 nem bírt egy 150 HP-s T34-85-tel.
    EZ AZ ÚJ MM.
    A következőben majd visszaadja. Remélem...
    Kár hogy játszani nem lehet egy jót.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.10. 19:20:04
  • Still_I_Rise
    Most láttam egy 7 killest és legtöbb sebzéssel zárt T8-ban egy rakat nehéz előtt.
  • Gyuszopapa
    Annyira nem gáz a T-43.Nem azt mondom hogy szuper de el lehet vele lenni.Van nála sokkal rosszabb tank is.
  • Still_I_Rise
    Szerintem ez az MM már csalás kategória. Igaz hol ide, hol oda. Ez a WG balansz...
    Más. Egész nap volt 2-2 arty minden csatában. Aztán kapcsoltam egy T-55 MT-7-et (2 sebzés artyba) és hipsz-hopsz sehol egy arty. Ezt a VÉLETLENT!
  • Lucifer001
    Köszi . Pár napja valaki írta , hogy ha a tierkorlát miatti buff után akár aranyra vissza is válthatom őket . Tehát akkor inkább várom a buffokat , és majd az eredmények alapján döntök . Teszt szerveren az AMX M4 et próbálgattam . ( nem tetszik )
  • asolyom
    Sajnos nem csak ma van international retard day, ez valahogy állandósult ebben a játékban. Ma három zakó után sikerült egy győztes csatát is mennem T8-as tankkal T10-ben, és ráadásul az első öt között voltam sebzésben, de úgy egyébként annyi amőba volt a mai csapatokban, hogy el is ment a kedvem a további szenvedéstől.
  • MuldR
    Mi van ma? International retard day? Az oké, hogy a csapatomban van 4-5 ember fixen, akik 0-at sebeznek na de....
    USES-el állok a bokorba, nem vagyok felspotolva, és lőnek rám. X, menekülnék hátra, de nem birok. Akkor látom, hogy kedves szláv királytigris beparkolt mögém. Nem is engem spotoltak/lőttek. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
  • asolyom
    Ja, prediktív bevitel. :)
  • TiborTamas
    #autocorrect
  • asolyom
    Az nyilván buffolták lesz, amikor élvezik tőle a tier limitet.

Én a Mutz-cal szemetek, de még a hétvégén tolom vele a teszt szerveren.
  • Lucifer001
    WZ-120-1 FT ről mi a véleményetek ? Nézegettem a T-34-3 at , és mikor megláttam azt a 175 ös pent. hát meglepődtem .