World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
57es win!
WoT: Nishizumi77
Viszont nagyobbak ellen jobban fogok járni a nagyobb pennel.
Stock ágyú egy 57mmes 115mm pennel és 75 sebzéssel, és aszem 24es roffal. A top egy 76os 86mm pennel és 110 sebzéssel. a rof viszont !20.
Könnyen páncélozott tankok ellen ez elég hatásos, csak kicsi a pen, ezzel még egy tigris oldala is kihívás lehet.
Amúgy érdekes hogy ez a 76os kinézetre elég komoly meg jó hosszú is nagy csõszájfékkel azt csak 86 a pen, míg az M1A2 amcsi 76osnak 128as, és kinézetben meg méretben semmi extra, egy átlagos méretû csõ.
nagyon jó,
húúú... de nagy büdös + nyomtam erre 😊
<#eljen>#eljen>
xfire: kistekila
Egyébként nem hiszem, hogy rosszak lennének, de kiemelkedõnek sem gondolnám õket. Még kb 30k xp-re vagyok a Pattontól. Kifejlesztem, de én nem fogok tovább menni. Ezt a med legénységet akarom használni az új USA ágon, szóval hamarosan ott fogják folytatni a pályafutásukat 😊
Érdekes fegyver és tank kombók vannak kis tierben, meg is lepõdtem 1-2 dolgon, pl tier 1es tankon német 37mmes top ágyú, összerakható T-26 pom-pom ágyúval stb 😄
A kérdés az lenne, hogy az amcsiknál is így van és megéri végignyomnom a nyolcast, vagy hagyjam a francba, úgyis jönnek a kínaiak? Hadzsime.
13 90-nel például csak szenvedek. De amíg ott a 8-as lighton csak 7-es ágyú van, addig itt már 9-es is pakolható rá.
Még csak tier7-nél járok az összes kínai ágon, mert alulról indulva mindet ki akarom próbálni, de nekem tetszik ez az Is-2 is. Olyan a kinézete, mint egy igazi olajos, kormos, harcedzett vasszörnynek 😊 A Chi-ha is tuti megmarad garázsdísznek a japók érkezéséig, és a 8-as heavy sem tûnik rossznak...
Lesz mit húzni megint, úgy érzem 😊
Itt egy replay.

Bármivel összejöhet acélfal, ha kellõen gyenge tankok lövöldözik és emiatt nem döglik meg a végére 😊
Beleszámolja az elpusztult legénység pontjait is?
Sajnos az érthetõ hogy az XP és credit megmarad, mert hát véletlen is lehet vízbefúlni (nem úgy mint az exit battle).
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Ahogy a népmesékben is, a végén a jó gyõz 😊
Ezen meg érdemes figyelni a magyar BatChat-ünket, aki úgy gondolja, hogy ha 2 E-50 felmegy vele a hegyre, akkor az már a miénk, majd szépen leöleti magát... És én hülye még beálltam elé, hogy megpróbáljam védeni?!

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Vehicle Object 261 repaired successfully. You have spent credits: 31 606
Hohó!
Ne vegyetek búvárleckét,ez full javítás!!!
(nincs több olcsó strandartizás😊
Az eredményre még várok...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
campirovkán nagy kempfeszt után 3-anmaradtunk a bázisunkon, és az utolsó ellenséges arty. Már csak 1 perc volt, megindultunk de ugye esélytelen a gyõzelem, még a zászlót se nagyon lehet elérni.
Erre az a f*sz ijedtében - gondolom rutinból ment - beleõlte magát a vízbe... 😊
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
T21 researched. Undistributed experience spent: 0. Free Experience spent: 28700.