World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már elõre félek a 8.2-tõl.Legutóbb behozták az eddigi legnagyobb fejlesztésüket a hihetetlen mennyiségû 0dmg-s találatokat.Kíváncsi vagyok,hogy most majd mivel varázsolnak el minket.Amennyi lõszer elmegy potyába a "nullásokal",meg az "enem íz hittel",hetente vehetnék tízes tankot.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

jaaaaa... igy mar mindjart mas a gyerek fekvese 😊

57es win!
57es viszont ~170et üt át APCRel, mivel tier 6os light ezért minimum 8asok ellen is beteheti, nem tudom mekkora a max tier ahova mehet.

WoT: Nishizumi77

az 57esnek alaplosszerrel 115mm . nem nagy kulonbseg. lehet megerne egy miset a 76os egy tucat gold ammoval a nagyfiuk ellen. mondjuk nagy kerdes hova fogja dobni majd az mm. mert azert 110 sebzessel az a 20as rof, nem tunik rossznak.
Aszem csak 106 😄

Mikor mentem vele 57es volt rajta, azt betámadott egy másik 59-16 76ossal, néztem hogy mi a francért sérülök ennyire õ meg miért nem, de én gyõztem mert noob volt, és mikor össze vissza mozogtam elõre hátra õ meg egy helyben állt nem bírt eltalálni rendesen 😄
Viszont nagyobbak ellen jobban fogok járni a nagyobb pennel.

mennyi a 76os atutese gold ammoval?
Szerintem is az a nyerõ. Én is azt választanám.

De szerintem az 57es lesz a nyerõ, azért mégis csak tier 6.

59-16 még egy érdekes tank, még nem sikerült eldöntenem melyik ágyú lenne rá a legjobb.
Stock ágyú egy 57mmes 115mm pennel és 75 sebzéssel, és aszem 24es roffal. A top egy 76os 86mm pennel és 110 sebzéssel. a rof viszont !20.

Könnyen páncélozott tankok ellen ez elég hatásos, csak kicsi a pen, ezzel még egy tigris oldala is kihívás lehet.
Amúgy érdekes hogy ez a 76os kinézetre elég komoly meg jó hosszú is nagy csõszájfékkel azt csak 86 a pen, míg az M1A2 amcsi 76osnak 128as, és kinézetben meg méretben semmi extra, egy átlagos méretû csõ.

kisTekila
<#nevetes1>
nagyon jó,
húúú... de nagy büdös + nyomtam erre 😊
<#eljen>

xfire: kistekila

Én tier7-nél tartok velük mindkét ágon. Tier8-akat még kifejlesztem, de tovább menni csak a medeknél fogok. És azzal sem fogok sietni...

Hát akkor lehet, hogy hanyagolni fogom inkább. A T20 tényleg nagyon jó tank, azt el sem adtam, jelenleg az egyetlen hetes tankom.

Angolokat én is hanyagolom, eljutottam Tier 5ig, de valahogy nincs kedvem menni velük meg haladni tovább.

Nekem nincs meg egyik Patton sem, úgyhogy inkább nem véleményezném õket.
Egyébként nem hiszem, hogy rosszak lennének, de kiemelkedõnek sem gondolnám õket. Még kb 30k xp-re vagyok a Pattontól. Kifejlesztem, de én nem fogok tovább menni. Ezt a med legénységet akarom használni az új USA ágon, szóval hamarosan ott fogják folytatni a pályafutásukat 😊

engem az elso kepektol a kinaiak mozgattak igazabol ebbol a patchbol. de egyre biztatobb amiket irtok. az amerikai mar egyaltalan nem mozgat. meg egy franica ag minek? szerintem az angolokat is hagyoma sunyiba. talan a medekkel meglesz a dupla.
az m48 nem rossz, jókat lehet vele menni. T20 nagyon jó volt. pershing nekem se jött be annyira, patton szerintem borzalmas, legrosszabb tier9 med messze. T-44 pedig klasszisokkal jobb pershngnél
Jaja nekem is nagyon bejön a kínai ág. Chi-hat sajnos nem tudtam kipróbálni mert senki se játszik kis tierrel. Stuart elég beteg a Chi-ha ágyújával kinézetre 😄
Érdekes fegyver és tank kombók vannak kis tierben, meg is lepõdtem 1-2 dolgon, pl tier 1es tankon német 37mmes top ágyú, összerakható T-26 pom-pom ágyúval stb 😄

Tegnap bohóckodtam jó sokat a pershinggel, de amolyan nesze semmi fogd meg jól tanknak tûnik. Gondolkodom rajta, hogy eladom a francba, nem olyan jó ez az amcsi med ág. Aztán eszembe jutott, hogy nyolcasban a többi med sem volt egy csoda, a minõségi ugrás az orosz és a német ágon is a kilences medekkel kezdõdött.

A kérdés az lenne, hogy az amcsiknál is így van és megéri végignyomnom a nyolcast, vagy hagyjam a francba, úgyis jönnek a kínaiak? Hadzsime.

Meglepõen jó tankok vannak kínaiaknál. Én alapból nem szeretem a light tankokat, de náluk hajlok affelé, hogy a könnyû ág felõl menjek majd a top medekre, és ne a med ág felõl.
13 90-nel például csak szenvedek. De amíg ott a 8-as lighton csak 7-es ágyú van, addig itt már 9-es is pakolható rá.
Még csak tier7-nél járok az összes kínai ágon, mert alulról indulva mindet ki akarom próbálni, de nekem tetszik ez az Is-2 is. Olyan a kinézete, mint egy igazi olajos, kormos, harcedzett vasszörnynek 😊 A Chi-ha is tuti megmarad garázsdísznek a japók érkezéséig, és a 8-as heavy sem tûnik rossznak...
Lesz mit húzni megint, úgy érzem 😊

Ez a T71 veszedelmesen jó tank! És kinézetre is nagyon ütõs. Amilyen sci-fis simán mehetne Command and Conquer játékokba GDI light tanknak 😄
Itt egy replay.

IS-2nél szép kis gold ammo van. Míg az oroszoknál a D25-Thez APCR van ami 217et üt át, addig a kínaiaknál HEAT van 300as pennel. Normalizáció ide vagy oda, ez hatásosabb.

Ágyúból viszont nem éri meg rárakni a 100mmes ágyút. 85ös sokkal jobb választás, csak kicsivel üt át kevesebbet, viszont pontosabb, gyorsabban szûkül a célkereszt és sebzésben se sokkal kevesebb. Lightnak meg fontos a gyors ágyú, nincs idõ megállni célozgatni.

Az nekem is kihúzós,bár itt teszten gyak T10 exklúzív,de sima AP-val is olyan 1700-2000 körül sebezget körönként,oké Iván sucks mondjuk😊
Nem teljesen vágom a kérdést, hogy jön az acélfalhoz a legénység...

Bármivel összejöhet acélfal, ha kellõen gyenge tankok lövöldözik és emiatt nem döglik meg a végére 😊

Tier 8as light WZ-132 (ami egy Type-62) nekem nagyon bejön! Teljesítményben és kinézetben is nagyon tetszik.

hawken
Azt mondja meg valaki, hogy miként jöhetett össze JagdPantherral az acélfal kitüntetés?
Beleszámolja az elpusztult legénység pontjait is?

Hát ja, végülis meccs végén így is, úgy is megdöglik, akkor miért ne úgy hogy az ellenségnek ne legyen jó.
Sajnos az érthetõ hogy az XP és credit megmarad, mert hát véletlen is lehet vízbefúlni (nem úgy mint az exit battle).

Fasza. De én el tudom képzelni, hogy így is lesznek ebihalak, akik nem szeretnék, ha kilõnék õket. Inkább dögöljön meg a szomszéd tehene is..

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

ZSÍÍÍÍÍÍÍÍR 😄

Ahogy a népmesékben is, a végén a jó gyõz 😊

Jé, mit láttam randomban. Hát csapatjátékot. Kár, hogy 2 személyes csapat volt, de azért lehoztuk 5 ellen 😄

Ezen meg érdemes figyelni a magyar BatChat-ünket, aki úgy gondolja, hogy ha 2 E-50 felmegy vele a hegyre, akkor az már a miénk, majd szépen leöleti magát... És én hülye még beálltam elé, hogy megpróbáljam védeni?!

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Repairs:
Vehicle Object 261 repaired successfully. You have spent credits: 31 606

Hohó!
Ne vegyetek búvárleckét,ez full javítás!!!
(nincs több olcsó strandartizás😊
Murovankán megtaláltam a helyem<#eplus2>

Az eredményre még várok...
Gyerünk, infót!

Gondoltam hogy elõbújsz. OLvasd el mégegyszer pontosan milyen fulladást írtam... 😄

Hmmm, azért én egy esetre emlékszek amikor örültél az arty vízbe fulladásának 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Karélia...no beach party😞
Na mindjárt visszamegyek tesztre megfürdetem az Obj261-et😊
Ha tudnám szted kérdezném? 😊

Nem az volt hogy 8.2-ben jön a full ár a strandolásért?
<#banplz><#taps>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Amúgy a WG semmit nem tervez ezügyben lépni? Ilyen pofátlanul kedvezni az artyknak azért már túlzás... ilyen vizbefúlásért ugyanaz járna mint a csatából való kilépésért. DE minimum teljes javítási költség.

LOÁL.... sosem gondoltam volna hogy örülök egy arty suicid vizbefulladásának:

campirovkán nagy kempfeszt után 3-anmaradtunk a bázisunkon, és az utolsó ellenséges arty. Már csak 1 perc volt, megindultunk de ugye esélytelen a gyõzelem, még a zászlót se nagyon lehet elérni.
Erre az a f*sz ijedtében - gondolom rutinból ment - beleõlte magát a vízbe... 😊

Solten
"gold ammo-t fossa mindenki"

Meg a "normal" szerveren is... <#alien>

Saor Alba

LSSAHPAUL
2500 gold.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Mi van vele?

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

28700 xp

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Researched:
T21 researched. Undistributed experience spent: 0. Free Experience spent: 28700.