World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am ez a teszt szerver .. tényleg semmi értelme .. gold ammo-t fossa mindenki, semmit nem lehet megtudni egy tankról ..
Nekem nagyon bejövõs.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Egyetlen lehetséges különbség, hogy nincs megerõsítve úgy a beak, de speciel az a rész még úgy is gyengébb, mint a homlokpáncél maga. De szerintem lustább ennél a WG.
Te modellezted meg töltötted ki az adatlapjaikat.
A 203mm testpáncél az M103-on egyedül a teknõ homloklemezét és a homlokpáncélt összekötõ beak-egy keskeny csík, a többi 127 és 114.
(megsugom hogy nekem már most akadozik pedig csak tölti XDDDDDDDDDDDDD)
Ha találsz ilyen személyt, szólj !
Ez a WoT nem az US Army kisérleti telepe.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Lightokkal alapból utálok játszani. Úgy voltam vele, hogy átszenvedem magam rajtuk, ha megéri a többi miatt. De így ránézésre nem sok pluszt nyújtanak. Ágyúik lassan céloznak és pontatlanak, a beígért nagyobb tár kapacitásból sem lett semmi. 8-as medet azért ki fogom húzni kíváncsiságból, de a többit nem valószínû.
Mikor átnevezted adtál neki?
nem baj... gyarapítom a gyûjteményem <#zavart1>#zavart1>
Ez a kínai ág nekem nem szimpatikus, az amcsi meg a francia nehéz ág más skinnel 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius