World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez már jobban hangzik, 560 HP amúgy is nevetséges volt, persze a jagdpanzernek több a HPja mint neki, amiben 3 jgpz is elférne 😄

Ágyú nem rossz viszont sebzésbõl én 490re gondoltam, ennyi hátrány mellé nem lenne vészes. Így csak 50el sebez többet a su-100nál.

WoT: Nishizumi77

Képzeld el ezt Tier 6ba azzal a kevés HPval. Ránézésre ez egy életképtelen böhömn agy 7500 goldos ( nem végleges, és szerintem majd csökkentik ) artykaja izé.
Nevetségesen könnyen ki tudnám szedni ezt LefH105 B2 prém artyval 2 HEAT lövésbõl 20 másodperc alatt 😄

Itt 700hp. T6. Az ágyúja 196pen, 440-es sebzés.

Én mást találtam róla. Ezt

A kínai várós lesz. 😊 A T-62 az konkrétan egy bazi nagy, mozgékony ágyú. Kicsit sajnálom is, mert a T-54 stílusa jobban feküdt. Látszik is, hogy a T-54-gyel kb 200-zal több az effem.

A T62 egy állat!<#hehe> Aki tud vele bánni bánni az nagyon kis túlzással képes megfordítani akár egy csata kimenetelét is!
Érdekes... én az elõbb mentem vele elõre, mint a barom, szétlõttek, volt össz-vissz 750 sebzésem és kaptam 42 k-t.
Szerk: ja látom, volt 1600 spot sebzésem is, így már érthetõ.

..hat ez kurvara nem lesz pici...
Igen csak a t-62 1v1-ben úgy intézi el az m48-t, hogy köpni nyelni nem tud😄 Szétrofolja. Plusz ha beállsz mellé minden lepattan a toronyról. Viszont tényleg jó tank az m48 de sztem t-62 jobb, csak más. Kínaika viszont nagyon jók a medium is a lomhasága ellenére, és a heavy pedig nagyon jó sztem.
Hát nagyon gondolkodom, hogy kifejlesszem-e. Ez a pershing az életkedvemet is elveszi, (mondjuk még nem fullos) és ilyenkor mindig az van bennem, hogy persze-persze, olvas az ember mindenféle véleményt, aztán addig, amíg ki nem próbálom saját magam, nem tudom eldönteni, hogy jó tank-e.

A B verzió, pedig, amikor nem a tank szar, hanem én nem tudom használni.

<#vigyor1><#taps><#eljen>
Amúgy pont akkora lesz mint a SU-14 ( ott áll mellette a képen ) mert ugyanaz az alváza.

Igazából se szebb:

Oh my god<#vigyor1> mi a szar ez a borzadmányos bádogdoboz?
"Milyen az ágyú kitéríthetõsége lefele?"
Kitûnõ.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nem kell oda prémium megfelelõ helyezkedéssel is elhet vele jó DPM-et tolni vele. Nekem kedvenc overall tankom eddig.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sok az idejük, de legfõképp a pénzük sok:Ð.

Milyen az ágyú kitéríthetõsége lefele? Az sokatt szokott dobni a tank használhatóságán...

A T-62-nek például pont emiatt nem lehet rendesen eldugni a testét.

Én is mindig várok az ilyenekre akikkel össze lehetne dolgozni<#zavart1> Tegnap este is volt egy jó sztori...ST-I vel megyek, mendegélek és beírtam az E-75-nek hogy menjünk együtt, semmi rambózás csak szedegessük ki õket! OKÉ! Vissza írta!<#vigyor> Elkezdtük osztani a jónépet egy sarok mögül erre pár másodperc múlva nézem hogy hova lett az E-75!? A barom kivált, megfordult mert meglátott 3 kisebb tankot és gondolom úgy gondolta lesz 3killje de elkövette a tipikus hibát és szétszedték mert körbefogták és nemsokára becsatlakozott az ellenhez egy IS-4 is úgyhogy az E-75-nek füst lett 2 perc alatt!

Mellékesen megjegyezném hogy azon szoktam gondolkodni hogy az ilyen amatõr taktikátlan emberek hogy a fas...ba jutnak el egy tier 8-9-10-es tankig?<#fejvakaras>
Végre össze lehetett dolgozni egyvalakivel..

Várjunk itt tier6 van ráírva, na úgy már beteg szar ez az ár 😄
560 HPhoz ez nevetséges.

Most látom wot-news.comon, hogy 7500 gold van kiírva rá. Az ok.

Blitzkrieg 2ben elég beteg volt fõleg mivel a háború elején volt csatában és ezzel a 130mmes szarral nem volt nehéz szétkapni a Panzer IIIasokat IVeseket 😄
Azt hallottam róla T8as lesz, akkor biztos lesz vagy 10k gold. Viszont gyenge a páncélja nagyon.

Nekem sincs MÉG, de tetszik a stílusa, fõleg a hulldown képessége, ami nem sok mednek van(az angolnak hasonló, de kevésbé jön be, meg többet is kéne melózni érte). A sebessége zavaró, de elég jól mozog. Régen nem tetszett adatok alapján, de minnél többet játszom nagy tierben annál jobban bejön. M48-at meg nem tudják úgy nerfelni, hogy nagyon rossz legyen. A mágikus turret armor elvileg papír, közben ha beáll melléd és folyamatosan mozog alig lehet átlõni. És nem utolsó szempont, hogy jól is néz ki.
Ehhez kapcsolódóan a kínai 10es medekrõl írnátok pár adatot, milyen lesz az ágyúkitéríthetõsége, rof, páncél, stb. Bár úgy sejtem az is orosz copy leszm mint a többi.
Hát ha a borg volt a budis tank, akkor ez a tyúkól... 😊

Ez a SU-100Y még mindig halál ronda 😄

Többi kép itt!

Hi.
Roppant jó dolog zsinórban 6bukó úgy,h a Panter2-el a tier 9-10es mezõnyben én kapom a legtöbb xp-t vesztes csata után.
+Szerintem van itt szép"random",idõnként 20m-rõl sem találom el az ellent...

Kifejlesztve:
E-50 jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 161634. Elköltött szabad tapasztalat: 156.

Még erõsen ismerkedek vele.
Volt hogy elképesztõ mit spotoltam vele, de volt olyan hogy láthatatlan T-43 szedte le a láncom folyamatosan.
A nagyobb löveg valami félelmetes, de nem túl mobilis jószág, és nem sok minden pattan róla. Az ellenfelet körbetáncolni van jobb gép is.

wot nick: PsychoTrooper

Prémium lõszerrel azért elég durva az a DPM.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Az komoly! Grat. <#eljen>

A Patton nincs meg, de itt a forumon sokszor olvasom, hogy az egyik legrosszabb a kategoriajaban. Ennek ellenere akik mennek vele azok atlag felett teljesitenek altalaban.Akkor ez, hogy van? Csak a profik toljak mert szeretik a kihivasokat vagy megsem olyan rossz tank azert?

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

mázlista, tegnap M46-al 7421hp lõttem és veszítettünk

Vereség
Csata: Mines 2012. november 22. 17:06:43
Jármû: M46 Patton
Szerzett tapasztalat: 1 296
Szerzett kredit: 85 794
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd

wot nick: PsychoTrooper

Nekem pont az ellenkezõje volt. Live Oakson alulról indultunk és nem jött senki velem jobbra. Klikkelgettem, mire végül egy IS3 elindult. Átjött a hídon, a híd végén leesett az árokba, beszorult a hídpillér és a fal közé, majd meglátták és szétlõtték. Nem volt hosszú csata. 😊

Tegnap toltam a T-54-gyel Steppes-en (tier 9-es csata). Mindenki elindul a sziklak fele egyedul en mentem a masik iranyba. Nyomom a segitseget mire egy Patton jelzi, hogy jon. Nezem a nevet a gyereknek(tank_killer1) es elszomorodtam mert rovid palyafutasom soran azt tapasztaltam, hogy akinek killer, 007, oneshot vagy valami hasonlo van a neveben arra nem nagyon kell szamitani. Raadasul a masik csapat is ele volt lemmingekkel akik pont a mi oldalunra jottek. Na gondoltam megint egy gyorsan befejezodo csataba csoppente, de nem igy lett. A sraccal kitaakritottuk a jobb oldalt es nyertunk. O 6 kill en 4. Ketten majdnem 8000-et sebeztunk.
Mivel nincs XVM-em a csata vegen megneztem a gyerek statjat. Kemenyen tolja nagyon.

[/url][/img]

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Na megtette a hatását egy kis forumozás(pihi),sikerült ledupláznom a T32-t egy olyan csatában ahol megint a táplálék lánc legalján voltam.😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Roger, a te véleményedre nem adunk, te az xvm-et sem szereted.

Fogadjunk a nutellát is utálod.
<#nevetes2>

Roger6
Huhh... hát nekem ez minden, csak nem zene. Bele is pörgettem, de csak szarabb lett. Persze biztos marha jó a maga nemében, de nálam egy fabatkát sem ér.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ez marha profi. 😊 Nem ez a zenei világom ugyan, de ez jó.

Összehoztam magamnak egy fasza kört TOG II-vel és a 14 km/h sebességével, csak a körülöttem lévõ ruszkik jól elbaszták.

Defeat
Battle: Mountain Pass 2012. november 23. 12:00:19
Vehicle: TOG II*
Experience received: 1 092
Credits received: 50 886
Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Sharpshooter

5 kill, 2407 sebzés tier 6-ban és ez sem volt elég gyõzni, de ebbõl is látszik, hogy milyen rohadt szarul hozza a pénzt, prémiummal kaptam ennyit.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

áááááá,ez nagyon jó 😊

Jöhet. Én ilyen hülyeségeket szoktam gyártani, ha nagyon megkészülök:

Nálam amikor elõjön,a na most elég volt,elõveszem az ableton live zeneszerkesztõ progit,és azon vezetem le.Ha kíváncsi vagy megosztom a tegnapi ilyet.Három perces muzsika.

Ja. A hatos volt tegnap a "szerencseszámom". 😊

6.? 😊

Najó, volt két kritikus is, szóval a teljes szám nekem is négy lenne. De a tegnap egyébként is 6 vereséggel kezdõdött, a nulla sebzés már csak a hab volt a tortán.

Vicces, ahogy az ember adja lejjebb az elvárásait.
1. Leduplázom a 6 leglényegesebb tankot, aztán nyomok pár kört a type-pal és fejlesztem a pershinget.
2. Leduplázok 3 tankot, aztán type és pershing
3. Leduplázom a pershinget, aztán type. Abból nem lehet baj...
4. Leduplázom a typeot...
5. Faszt. Megyek aludni...

<#nevetes2>

Nekem még ilyen szériám nem volt,4-5 amire emlékszem.Egyszer eljön az én idõm is.😊

mondjuk az hozzátartozik az igazsághoz, hogy legnagyobb motor és torony nélkül húztam ki az m48-t, éppen hogy meg lett a 1 fölötti kill/match. Nekem nem jött be lehet fullosan jobb, de nem egy nagy eresztés, fõleg hogy nerfelték, miközben a t-54 amit amúgy is szerettem buffot kapott😄
Tegnap 6 darab pennel lõttem nulla sebzést egy meccsen. A negyediknél már röhögtem..

Na így már mindjárt más lesz amikor 1 lövéses tankon ,penetration 0 dmg,és lesz egy fasza hangja.😊
Most elképzeltem egy COD-t,mondjuk headshot és 0 sebzés,és fut tovább.De a hangja legalább jó.

kaptak uj hangot a lepattano es nullas sebzesek 😊