World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ágyú nem rossz viszont sebzésbõl én 490re gondoltam, ennyi hátrány mellé nem lenne vészes. Így csak 50el sebez többet a su-100nál.
WoT: Nishizumi77
Nevetségesen könnyen ki tudnám szedni ezt LefH105 B2 prém artyval 2 HEAT lövésbõl 20 másodperc alatt 😄
Szerk: ja látom, volt 1600 spot sebzésem is, így már érthetõ.
A B verzió, pedig, amikor nem a tank szar, hanem én nem tudom használni.

Kitûnõ.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A T-62-nek például pont emiatt nem lehet rendesen eldugni a testét.
Mellékesen megjegyezném hogy azon szoktam gondolkodni hogy az ilyen amatõr taktikátlan emberek hogy a fas...ba jutnak el egy tier 8-9-10-es tankig?<#fejvakaras>#fejvakaras>

560 HPhoz ez nevetséges.
Azt hallottam róla T8as lesz, akkor biztos lesz vagy 10k gold. Viszont gyenge a páncélja nagyon.
Ehhez kapcsolódóan a kínai 10es medekrõl írnátok pár adatot, milyen lesz az ágyúkitéríthetõsége, rof, páncél, stb. Bár úgy sejtem az is orosz copy leszm mint a többi.
Roppant jó dolog zsinórban 6bukó úgy,h a Panter2-el a tier 9-10es mezõnyben én kapom a legtöbb xp-t vesztes csata után.
+Szerintem van itt szép"random",idõnként 20m-rõl sem találom el az ellent...
Kifejlesztve:
E-50 jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 161634. Elköltött szabad tapasztalat: 156.
Volt hogy elképesztõ mit spotoltam vele, de volt olyan hogy láthatatlan T-43 szedte le a láncom folyamatosan.
A nagyobb löveg valami félelmetes, de nem túl mobilis jószág, és nem sok minden pattan róla. Az ellenfelet körbetáncolni van jobb gép is.
wot nick: PsychoTrooper
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A Patton nincs meg, de itt a forumon sokszor olvasom, hogy az egyik legrosszabb a kategoriajaban. Ennek ellenere akik mennek vele azok atlag felett teljesitenek altalaban.Akkor ez, hogy van? Csak a profik toljak mert szeretik a kihivasokat vagy megsem olyan rossz tank azert?
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Vereség
Csata: Mines 2012. november 22. 17:06:43
Jármû: M46 Patton
Szerzett tapasztalat: 1 296
Szerzett kredit: 85 794
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
wot nick: PsychoTrooper
Mivel nincs XVM-em a csata vegen megneztem a gyerek statjat. Kemenyen tolja nagyon.
[/url][/img]
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Fogadjunk a nutellát is utálod.
<#nevetes2>#nevetes2>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Defeat
Battle: Mountain Pass 2012. november 23. 12:00:19
Vehicle: TOG II*
Experience received: 1 092
Credits received: 50 886
Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Sharpshooter
5 kill, 2407 sebzés tier 6-ban és ez sem volt elég gyõzni, de ebbõl is látszik, hogy milyen rohadt szarul hozza a pénzt, prémiummal kaptam ennyit.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Vicces, ahogy az ember adja lejjebb az elvárásait.
1. Leduplázom a 6 leglényegesebb tankot, aztán nyomok pár kört a type-pal és fejlesztem a pershinget.
2. Leduplázok 3 tankot, aztán type és pershing
3. Leduplázom a pershinget, aztán type. Abból nem lehet baj...
4. Leduplázom a typeot...
5. Faszt. Megyek aludni...
<#nevetes2>#nevetes2>
Most elképzeltem egy COD-t,mondjuk headshot és 0 sebzés,és fut tovább.De a hangja legalább jó.