World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minden szarra kell adni kitüntetést, különben mivel méred az e-péniszt?

Meg, hogy a nagyon bénának is legyen legalább egy "ügyeset fingottál, itt egy plecsni" medálja...

<#nemtudom>
Jé! Most kaptam egy Lehvaslaiho medált. /kétszer meg kellett néznem, hogy jól írom e 😊/. Mostanában nem nagyon játszottam, ebben a kitüntetésben mi a nagy cucc? Közepessel kilõni két tankot, ami két tierrel magasabb, ez akkora dicsõség, hogy kitüntetést kell adni érte? Sebeztem mindkét T10-be egy-egy utolsót, miután egyenként kinyiratták magukat a bátor, ámde eszetlen batjaink, sebeztem összesen 1200-at, hüdenagy hõs vagyok...
jövõ karácsonykor igen 😊 (ha addig nem hagyom abba a gamet)
szeretem a kis tiert... (kövezzetek meg) Tetrarchal is tök jól elvagyok és T-127el is 😊 megkapjuk ugye még T1E6-it ajándékba 😛 és gondoltam megveszem M22-õt mert tetszõsnek tûnik 😊
sok nagy tier után jó a kis tier ....
Brutális gép ez a Hellcat 😊) Elõször nem tudtam, hogy kezeljem, ezért elég rosszul indult a közös pályafutásunk. Próbáltam elõrefutni vele, de a lassú toronyforgás és nagy fordulókör miatt rájöttem, hogy nem az igazi, könnyen megesznek elõl. Most inkább td üzemmódban használom és egyelõre bejött, kihasználva a gyorsaság elõnyeit, most húztam be 129 védelmi pontot 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ja és idén lehet utoljára vettél, de 1hónap és még pár hét és jövõ év lesz, szóval jövõre már fogsz venni megint mi? Cseles.. Elkapott az aranyláz😉.

M22 szokott lenni fele áron, várd meg azt is míg olcsóbban kínálják. Egyébként jó kis tank az😊.

Mi ebben a meglepõ? Még nem jött olyan pöccs amibe ne lett volna valami elkefélve.
Ugye bevezették a res_mods mappát mert az milyen jó lesz csak áttolja a polgár a megszokott cuccait egyben.
Na ennek ellenére nem volt olyan frissítés ahol 1-2-3 mod ne fektette volna meg az egész játékot. Most is a zoom mod meg a szerveroldali célkereszt kuka.
A hangok meg ismét parádésra sikerültek, Ruinbergen folyamatosan valami varjú ül a tankon és nem bírom kikapcsolni.

Az elõbb találkoztam t30-ban egy HAC-R taggal,dezsike volt a neve,pantherral képes volt kimászni elém,és a tornyomat lövöldözte,nem sokáig.

Pénzügyi Tranzakciók.
Dátum: 2012. november 23. 18:11:56
Aranyat kaptál: 2 500

óóóóóó de fasz vagyok 😊))))
idén elõször vettem aranyat 😄DDDDD és utoljára xD
ebbõl veszek magamnak egy M22-est karácsonyra a többit eltolom garázshelyre féláron 😊😊
Arty, vagy sem, ez kurva jó kör volt. 😊

WG megint failozott 😊))))

próbáljátok meg eladni tetrarchot teszt szerón! lefagy a game xDDDD
Amíg meg nem tanulják a népek, hogy a "smile"-ál kell lõni. Mondjuk pár fok hull-down és már nem is látszik.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A T57 kellemes meglepetés volt számomra, stat alapján nem sok jót vártam tõle, mondjuk továbbra is lassúnak gondolom, viszont meglepõen masszív a tornya és gyorsan tölt az autoloaderrel. Nem igazán vigyázva mentem vele harcolni, teszteltem mit bír, mentem elõre, mint az ökör és így is hozom vele a 3000 átlag dmg-t, úgy hogy meglepõen jól teljesít nálam. Ha csak 5km/h-val gyorsabb lenne, akkor az egyik legjobb tank lenne a játékban.

bocs a helyesírási hibákért

Nem értem mit kell itt arcoskodni. Lehet nem is az xp miatt, hanem egy poénos cselekmény, vagy akármi. Szánalmas itt 1-2 ember viselkedése.
Inkább akkor ne reagálj, és nem szítod szándékosa a tüzet. Én sem vagyok oda nagyon az artykért, na de hát ezért nem taposok más lelkivilágába. És még ti szoktatokbeszélni arról, hogy moilyenek a magyaok a wotban. Hát ilyenek...

Az új amcsik közül a leggyengébb láncszem nekem eddig a T54E1. Lightokkal el lehet bohóckodni, T69 meglepõen kemény, T57 meg kb. olyan, mint vártuk.

Új tankok páncélzata.

T57 meg M103 test 95%-ban ugyanaz. Egyetlen különbség, hogy a T57-esen nincs 203 mm-es csúcs, viszont nem veszít ugyanott dõlésszöget sem mint az M103. 127/64 tulajdonképpen erõsebb is mint 203mm sima. Egyedül a csúcs alatt gyengül az LFP-nél minimálisan.

😊 Nem😊 Ha nincs sikerélmény, nekem akkor jön a Churchill meg a t54 😄. És nem, nem vagyok rendõr😊, de nem szeretem, ha ok nélkül kötnek bele valakibe.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Értem egy nyilvános fórumon😊 te meg valami rendõr vagy?😊) sikerélmény? ja értem ha nincs sikerélmény akkor jön az arty😄

Ki mondta neked hogy nézd meg? Meg lehet, hogy neked szar, de ha nem napi dupláról van szó, akkor szerintem elég jó ez. Nem lehet mindenkinek 1700 felett az effije. Nekem sem az. Azért még nem kell leszarni más sikerélményét. Ha meg nem neked címezték, akkor meg pláne ne fikázd.

Minek nézném? szar az xp eleve....😊

Ha leszarod ne nézd meg. Lehet valakit érdekel. Ha neked nem tetszik, akkor ne nézd. Nem kell seggtitánnak lenni.

Akkor minek raktad be? pont leszarom hogy beraktad😄

2 artyt vittem a sírba a végén, de igazából leszarom hogy érdekel-e 😉

https://wotinfo.hu

Nem is fogsz, a wargamingnek nevezett birkahorda... egyszer már meg tudta oldani a sorban állást a teszt szerveren .. egyszer😄 mert megint egy darab szar úgy ahogy van..

Két órája nem tudok belépni tesztszerverre,csak engem szívat?
Ezt? csecsemõ gyilkosságot sem szoktam nézni...

Tudom hogy itt arty fétis van, de ezt érdemes megnézni 😊

https://wotinfo.hu

top heavyvel és meddel játszottam. Heavy mozgékonysága nagyon jó, páncélja szintén elég jó, fõleg szembõl, ágyú sztem rendben van és a kissebbiket használtam a nagyobb pen miatt. Med: lassan gyorsul, nem túl jó a mozgékonysága, de sztem még kielégítõ, ágyú kitéríthetõsége nem jó, viszont nagyot sebez és nagy az átütése is.
Tény olcsóbb mint balancolni a játékot..(meg hát az nem menne nekik) de ez egy vicc😊

Naná, különben nyilván sokan nem állnának már neki az x+1. ágnak, ha még mindig az a tank lenne a legjobb, ami már fél éve megvan nekik 😊
Aki objektíven nézi a dolgokat, láthatja, hogy (majdnem)minden új ágnál ez volt idáig is. Engem mondjuk különösebben nem zavar, mert szeretek új ágakat húzni...

Nem offenziv volt, én is ezt csinálnám... de vicces amikor valaki írogatja hogy jééé mennyire jó a kinai meg ilyenek😊 nem majd rosszabb lesz😄

Nem szoktam védeni õket, sõt... 😊
De a T21 meglesz már a peccs napján, egy 7-es tankot kihúzni meg nagyon maximum 4-5 napig tart. Szóval ezt a kis apróságot egész biztos, hogy ingyen és bérmentve fogom élvezni, legalább a következõ peccsig 😊

Fogyasztói társadalom van a wotban... mindig az újabb a jobb ez a balance hogy fizess mint az állat különben egy percig nem tudsz élvezni semmit a játékban mert mindig jön egy újabb ami egy kicsit jobb😊 de történelmi hûség az van😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Micsoda szemétkedõs kis dög ez a T71 😄
Tier7-ként több a penje, mint a 13 90-nek tier8-ban és csak valami 17 másodpercig táraz, szóval sokkal kevesebb ideig marad védtelen. A célzási ideje is jobb, mint az AMX-eknek, sõt még mozgékonyabb is náluk!
És a kedvencem: lehet rá stabot tenni, szóval még be is talál menet közben--> kell 😄

Melyik okos szokta itt azt mondani hogy nem számít az eff?

Mert ha nem számít mért kapok ki mindig ha 10 vörös babuin van velem? hmmm okoska?😊)

Na és persze igen a képek amiket tegnap bemásoltak😊.

Tegnap valaki csinalt par szep screenshotot roluk, lapozz vissza.
Noha én nem játszottam még velük, de ebbõl a videoból tájékozódtam fõként: video

Kicsit pontosítom az utolsó kérdésem, a kínai top tankokról írna valaki pár adatot?(ágyú(leginkább a kitéríthetõség érdekelne)/páncél/sebesség)
koszonom!
pontosság: 0,38 célzási idõ pedig: 2,9

3,75

tudsz rof-ot is? mert ez igy eleg combosnak tunik nekem igy tier 6ban.
A T-44 annyiban volt jobb, hogy ott legalább nem mindenki téged akar kilõni. A T-62-t lövi, aki éri, abban a pillanatban, ha spottolódik. Ugyanaz a helyzet, mint a battal, hogy mivel marha kemény az ágyúja, de nem túl jó a páncélzata, így minél hamarabb megpróbálnak vele végezni.

Esetleg, ha van kedved feldobni valahova pár replayt, szívesen tanulok. 😊

nekem nagyon tetszik, hasonlít a t-44re játékstílus tekintetében, én pedig azzal voltam jó, ráadásul egyetlen gyengéje is ugyanaz, mint t-44nek, könnyen gyullad ki szembõl, meg rackelhetõ is.
Az arany lõszer már 510-et sebez viszont kevesebbet üt át (171mm).