World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sebzésre vazze... a kill szerencse kérdése sokszor, sztem nem is nyom annyit a latban mint amennyit sugallsz 😊
(értelmes válasz erre nincsen, gondolom gyõzelem volt, ennyi sebzésre messze több járna).
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Na de mért ilyen ez?😞
Csak.. nem tetszik minek játszol vele😊 és nem kell a sírás😄

ki is kaptunk,az artyk szarul muzsikáltak,ebben a felállásban ez döntõ volt 😞

elsõ lövésem artyba 0 hit,válaszul kaptam 1200-at...

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Ne öljetek meg. 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Emlekszem erre a csatara. Az elejen szo szerint mindenki az erdobe ment campelni. A batchat volt ott csak egyedul es a masik bBattel csatazott. Aztan egy semmirekello M103 meg egy E-100 elindult arra. A Batunk megpusztult es igy en mentem oda spottolni, de az oldalankent 4 arty nagyon hamar kinyirt akarhogy mozogtam. A veget meg mar tudod.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
popey <#pias>#pias>
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Van, illetve volna értelme az efféle számolásnak ha sok lenne a tier különbség! (4-5 vagy több)
De nem mi játékosok osztjuk magunk a csatákba! Van egy rendszer ami (elvileg) jól mûködik!
Kapunk egy csatát amiben teljesíteni kell és KÉSZ!
Az MM beoszt valahova akkor ott már ne legyen az adott tank szorzóin/osztóin kívül más!
iSS!

Hasonló visszásságot már többször tapasztaltam, úgy éreztem most már meg kell kérdeznem! 😊
A prémium tank magyarázat nem állja meg a helyét mert a Type-al nem tapasztaltam, hogy pozitívabb elbírálásban lenne részem! 😞
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Õ az elsõ:
És Én a második:
Nem értem! Remélem tudtok segíteni!
Köszi!
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Saor Alba
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Majd írok valamit nekik hogy ezzel kezdjenek valamit most már.
Azért köszi hogy megpróbáltál segíteni.
+36-ot magától beírja, utána csak a 30-ast írom és a többi 7 számjegyet egyben de nem jó...
Érdekes módon múltkor elfogadta a számot, de akkor meg az sms-t nem küldte el soha, mondom megpróbálom megint...
Saor Alba