World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hm majd figyeld meg én már egy ideje nézem. Az ARL V39 utálom a legjobban pedig volt full stock E50-m de még attól is rosszabb szerintem, mégis volt olyan köröm mikor 3100 damage kiosztottam és 700xpt adott T6-ban, de csak második lettem mert a 700damages 4-killes KV-1S 810xpt kapott. Ráadásul nekem volt egy felderítésem és több spottolási damagem is.

"Nincs felderítésed, nincs spot damaged és nincs killed, akkor mire adjon xp-t?"

Sebzésre vazze... a kill szerencse kérdése sokszor, sztem nem is nyom annyit a latban mint amennyit sugallsz 😊

Nerfelték az accountodat mert a WG látta hogy túl jól játszol....

(értelmes válasz erre nincsen, gondolom gyõzelem volt, ennyi sebzésre messze több járna).

mijki
A Hit-logot hogy kell beállítani, hogy a játékos lista alatt legyen, bal oldalt?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nincs felderítésed, nincs spot damaged és nincs killed, akkor mire adjon xp-t? Csak hogy tudd nem téged hibáztatlak hanem a rendszert. A 8.0 a kredit és az xp szerzést átvariálták. 1 killért több xp jár mint 1K damageért.

Ja várjál még érvelek sg modra😊

Na de mért ilyen ez?😞
Csak.. nem tetszik minek játszol vele😊 és nem kell a sírás😄

Mi a gond ezzel? teljesen rendben van<#eplus2>

Ez meg majdnem felderítõ E3-al... Durva lett volna sztem 😊

Átmentem,asszem E100 a semmibõl belémvert még 800-at és annyi is voltam arra a csatára...
ki is kaptunk,az artyk szarul muzsikáltak,ebben a felállásban ez döntõ volt 😞

Mai reggel újabb csodás szüleménye:
elsõ lövésem artyba 0 hit,válaszul kaptam 1200-at...

dante3
Szép sebzés, kár, hogy csak 2 kill lett! grat<#eljen>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dante3
Pedig ob-vel lehet aprítani rendesen...

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Az elõbb találkoztam egy ritka értelmes magyar artyval,nem csinált semmit a csatában,majd a csata közepén fogta magát és a pálya közepén lévõ patakba akarta ölni magát,csakhogy észrevettük és fuldoklás közben ki lett lõve,mire szép magyarul elkezdett anyázni.

mijki
Pillanatkép tesztszerverrõl:

Ne öljetek meg. 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Solten

Saor Alba

A T-62 nem egy exp termelo tank. Raadasul a lovet is viszi ha nem sebzel 2000 felett, de sokszor meg akkor is.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Mert gyengek voltak az ellenfelek nagyon azert ilyen keves az exp. <#nyes>
Emlekszem erre a csatara. Az elejen szo szerint mindenki az erdobe ment campelni. A batchat volt ott csak egyedul es a masik bBattel csatazott. Aztan egy semmirekello M103 meg egy E-100 elindult arra. A Batunk megpusztult es igy en mentem oda spottolni, de az oldalankent 4 arty nagyon hamar kinyirt akarhogy mozogtam. A veget meg mar tudod.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

8000+ dmg, WIN, 870 xp. <#fejvakaras> valaki elmagyarázhatná, hogy miért ilyen kevés. replayt töltök ha szükséges

popey <#pias>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

I<3 artyk! -.- Me'g hajnal fel5kor is eltudjak venni az ember kedvet. :F
Nem hiszem...
Sippie
Valszeg a prémium account adta bónusz is benne van
Értem, köszönöm!
Van, illetve volna értelme az efféle számolásnak ha sok lenne a tier különbség! (4-5 vagy több)
De nem mi játékosok osztjuk magunk a csatákba! Van egy rendszer ami (elvileg) jól mûködik!
Kapunk egy csatát amiben teljesíteni kell és KÉSZ!
Az MM beoszt valahova akkor ott már ne legyen az adott tank szorzóin/osztóin kívül más!
A magas tier-ü tank sebzése többet nyom latba, tehát te hiába sebeztél többet, annak jórésze "alacsony" (nem a top) tierbe ment, míg õ abba többet sebzett. Hogy pontosan miképp számol nem tudom, de ez a magyarázat. Én is szeretem, mikor 5000-et verek bele az ellenbe, senki nincs még csak a közelembe se sebzésileg az artit is beleértve és a végén a középmezõnyben végzek<#schmoll2>

iSS!

Néha olyan, mintha ilyenek vennének körül. (Jó, néha én is ilyen vagyok 😄 )

Tier függõ. Kisebb tierrel amúgy sem tudsz olyan sokat sebezni, mint a naggyal, mert elfogy az ellen hp-ja hamarabb. Szóval kevesebbért ad olyankor többet.

Köszi!
Hasonló visszásságot már többször tapasztaltam, úgy éreztem most már meg kell kérdeznem! 😊
A prémium tank magyarázat nem állja meg a helyét mert a Type-al nem tapasztaltam, hogy pozitívabb elbírálásban lenne részem! 😞
Mérges az nem lettem,de kikerekedett a szemem.😊Bl-10 az egy nagyon trükkös ágyú,mindent vagy semmit alapon mûködik.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

505thZajcev[PT]
Vagy mert az IS6 premium tank, vagy pedig mert tier8-as a tier10-es mezonyben bonuszt kap xp-re.

Õszintén, komolyan érdekelne szerintetek, miért lett elsõ az elsõ?
Õ az elsõ:

És Én a második:

Nem értem! Remélem tudtok segíteni!
Köszi!
Én akkor lettem mérges amikor az ISU-m 10-es lövegével lepattantam 2x egymás után egy churchill-rõl. 😊
IS-4 el 8 lövés,8 találat, 1!!! páncélátütés.Sima ap.Ez egy kicsit sok volt nekem mára.Eddig megvoltam gyõzõdve,hogy tudom hol kell lõni a tankokat.De.....Na majd holnap.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Solten
Ja vagom, egy Churchillnel is lomhabb tier 6(?) Churchill. Amugy a prem. TD-n levo szivoszalnak is tokjo a ROF-ja, tierjeben boven elegseges pennel.

Saor Alba

A kérdés az, hogy érdemes-e? 😊
Úgy hogy jelentkezel, aztán vagy fel vesznek vagy nem.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

datango
klánba hogy lehet bekerûlni ?😊

Eagle16
Írtam neki, remélem kapok valami értelmes választ azon kívül hogy így jártam 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sunsetjoy
Hehe, 2 órán belül meglett ugyanúgy a Pascucci 2x is😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Jó, köszönöm!!
nincs köze hozzá

Láma kérdés: az, hogy milyen grafikai beállítással játszom változtat az adatforgalmon? Tehát ha vagány, részletes grafikai beállításokkal játszom megugrik a letöltött adatmennyiség?
Rosszul fogalmaztam. Azt érzékelheti a rendszer, hogy "valami történt" már a telszámmal amit aktiválni akarnak. Dobj nekik egy levelet, hátha.
Eagle16
De soha nem történt meg az aktiválás. Az akkor történt volna meg, ha az sms-ben kapott kódot beírom a wot weboldalra, de mivel nem kaptam sms-t se...szóval nincs telefonszám regisztrálva még, azért próbálnám beírni.

Majd írok valamit nekik hogy ezzel kezdjenek valamit most már.

Azért köszi hogy megpróbáltál segíteni.

Aha, lehet, hogy akkor a rendszer érzékeli, hogy már egyszer megtörtént az aktiválás. +456099224132-es számról kell egy ilyen üzenetet kapnod: Confirmation code to add the phone your account: 12345 (random 5 számjegy). Levél a supportnak?
A TOG meglepõen életképes azzal a durva ágyúval és hit point mennyiséggel. Plusz olyan gyorsan fordul a tornya és olyan gyorsan szûkül, hogy semmi sem forogja körbe.

Köszi!

Eagle16
Pontosan így csináltam és nem fogadja el.

+36-ot magától beírja, utána csak a 30-ast írom és a többi 7 számjegyet egyben de nem jó...

Érdekes módon múltkor elfogadta a számot, de akkor meg az sms-t nem küldte el soha, mondom megpróbálom megint...

Solten
Ja ez megint ugy fog mukodni hogy a tesztszeron nem lovi at semmi (kb 6 db tier X gold-lovest siman lerazott a pancelzat), elesben meg papir lesz... <#alien>

Saor Alba

Ki kell választani az országot s utána a +36 vagy 06 nem kell csak a mobilszolgáltató elõhívója (20, 30, 70) + a 7 jegyû telszám.
Solten
Ez a TOG meg a premium brit TD finoman szolva, erdekes joszagok....

Saor Alba

Eagle16
És mi a pontos formátum?

Mert ha így írom be neki: +3630xxxxxxx , akkor nem fogadja el.