World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaj szakeszkám szar ha ennyi agyad van😊)) legközelebb oda írom csak neked hogy ezt még hozzá fûzném... érted? vagy még egyszerûbben írjam le?
Real kevesebb az eff? vagy mi?😊

Innentõl kezdve én így intézem el az ellent 😊

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Nincs benne ez 100%, a csapatösszesitésnél csak az alap xp-t mutatja

Üdv emberek!

az xvm modnáél a XVM.config fájlt hova kéne másolni? Mert így hogy ebben a legújabban alapból van 6-7 szín az effikhez hát... fúj.
Sippie
szerintem meg benne van, plecsniknél is beszámolja a prémium adta bónuszt.
2 percbe telt az egész 😊 szal sok idõt nem bas**am el vele 😄
hehe de köcsögök 😄 <#wow3>
Én próbáltam 2 email címre is. És küldenek kódot, DE csak használtat<#vigyor>. Szóval az idõdet vesztegetted csak.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

<#nevetes1> sztem se mûködik, de azért egy próbát megér XD
reklám blokkoló röviden

wtf adblock?
Gratulálunk ön sikeresen regisztrált spamszerverünkre!

Valaki itt már korábban belinkelte ezt az oldalt hasonló okokból (arany credit stb.) és ugyanez volt, hogy majd 24órán belül értesítik.. Na hát azóta se ujjongott itt, hogy jeeee nyertem xd..

Na Ember erre kíváncsi leszek. Szkeptikus vagyok, ha mûködne itt már hallottunk volna róla.
Gondolom egy nulla csatás reggel próbálod ki. 😊

Amúgy nézem, és rögtön közli velem az oldal, hogy kapcsoljam ki az adblockot. Hahaha....

a jelszavad nem kérték el? 😄
A hit-logos kérdésedre ha még nem kaptál választ. Az editorban van egy x és egy y érték. Az x-et mondjuk vedd le kettõre, ezzel a kép bal szélére kerül a kiírás. Az y-t pedig felbontástól függõen kb. annak 2/3-ára. Pl. 1024x768-nál a 768 2/3-a. Sajnos tesztelni kell, hogy hová került a szöveg és módosítani ha szükséges. Lehet, hogy van egyszerûbb megoldás is, nálam így mûködött.
ismeritek ezt az oldalt?
http://freestuff4me.info/WorldOfTanks/
nem tudom igaz-e.... elég kamu szaga van a dolognak de azért megcsináltam 😄
beregiztem egy játék oldalra... utánna ki kellett választanom az "ajándékom" 5500 arany vagy dicker max vagy 2milla credit és 2000 gold 😄
kiválasztottam 5500 aranyat, meg kellett adnom játék nevem meg emailem... azt írták 24 órán bellül megkapom xD hát erre kíváncsi leszek 😄

youtube-on találtam a videót, ott mindenki azt írta hogy mûködik LOL
Jól látod haver.

Milyen elvetemült ember beszélget magával egy fórumon? El kéne mennie dokihoz szerintem.

11 találat a Kv-1-be és nem pusztult meg?Ez így van rendjén!<#nevetes1>
Gyûlölök low tierben arra a szarra lõni.
Meg a többi ruszki hevyre nagyobban,mert azok bármit pattinthatnak bárhonnan,szó szerint...
kisTekila
hogy lehet regizni ilyen láthatatlan nick-et? 😊

xfire: kistekila

Mikor a patch elõtt a prémium t34 fele hajtottam legyûrtem a t32-t egy hét alatt. Máig a legjobb statjaim vele vannak. Nagyon jó gép csak másképp kell használni mint pl. egy is3-at. Van pár pálya ami nem kedvez neki de a durva torony és az ágyú jó kitéríthetõsége nagy elõny. Mondjuk nem nagyon vettem elõ azóta de a játékba egyre inkább ömlõ "egyszerû" embereket biztos meg tudja még lepni

nemrég kaptam ki himmelsdorfon 7-1re!!!!! fogtam is a fejemet rendesen! <#gonosz2>
Ez elég relatív, mert nagy szintûek ellen már nem sokat ér az a páncél. Távolról inkább célzok egy Tiger II-t, mint egy IS-3at, mert kisebb valószínûséggel pattan. Szóval inkább úgy fogalmaznék, hogy max. T8-as csatában hatékonyabb lehet a Tiger páncélja, felette jobban jön az alacsony profil, amit jóval nehezebb eltalálni, illetve több célzást igényel.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

mijki
Akármit csinálhat az ember, ha a random nem akarja hogy nyerjen.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Hónapokig gyötrõdtem, hogy megvegyem-e a T32-õt, de kellett az M103 ezért megvettem. Félelmem teljesen alaptalan volt, bitangul élveztem. Ez még az aranykor elõtt volt, azóta nem tudom mi a helyzet. Lábmûtéttel és prémfiókkal 5 nap alatt átmentem rajta, de élvezetes volt vele szinte minden kör. Ne csapjanak be az adatai, érzésre sokkal többet tud.
Az megoldható, hogy egyszerre több hang módosító(ágyúlövéshang, motorhang, magyar szinkron, stb.) is mûködjön? Mert ugye ugyan oda kell másolni õket, és akkor felülírják egymást is. :S Így most van fasza motor hangom, de nicns fasza lövés hangom <#help>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

hát szerintem a T32 egy rakás ****** 😄 T29 után jó nagy csalódás 😊 meg sem vettem, teszt szerón mentem vele pár karikát..... elég is volt xD
Amiatt ne aggódj, a TigerII már stockon is nagyon jó szerkezet, a top ágyúig nem is érdmes váltani a 88-astól. Ágyúkban, páncélzatban egyértelmûen jobb mint az IS-3, sõt, ha nincs hulldownozva, a T32-nél is.

Bitang jó tank, ha rendesen beforgatod, 200-220mm átütés alatt nem lövik át szembõl.

Szenvedõs klimaxolni de átkozottul megéri.
Igen, emlékszem, sírt mindenki mint a fürdõs vele kapcsolatban, hogy birodalmi fáklya meg ilyenek 😊

jó, arról nem oszlanak meg annyira a vélemények 😄
sokak szerint szar, szerintem is 😊 lehet h a gunja jó, de lomha dög és orosz gunok viszik mint a vajat 😄 arról nem beszélve hogy világít 😊

KT-rõl sokkal nagyobb a vélemények megoszlása 😊
mijki
"valaki szidta már, de eddig egész jókat mondtatok róla"

Itt pl.: mindenki orrba-szájba szidta a Jagdpanzer E100-at, én mentem vele pár kört teszt szerón, nekem nagyon bejött. Ízlések és pofonok.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Amúgy csak nekem adja be mostanában feltûnõen sokszor a kínai pályát? Kezdek rosszul lenni tõle...

érdekes 😄 a plusszos dologgal nincs gond, nem vagyok béna gamer, simán kifogom hozni plusszosba prém nélkül is 😊 de még ha minuszos is lenne az se lenne baj mert vannak kis farm tankjaim 😄 nem is ezen van a hagsúly, hanem, hogy megéri e szenvedni vele, hogy fullos legyen vagy sem 😊 mert akkor hagyom a francba.... valaki szidta már, de eddig egész jókat mondtatok róla
😊))

mijki
Nekem volt. Én imádtam, nehéz szívvel adtam el amikor megvettem az E-75-öt. Fullosan nagyon kemény, beforgatva IS3 csak ritkán lõtt át. Mozgékonysága szerintem jó volt. Pontos, gyors 105mm-s ágyújával meg a IS3-akat kijuggattam. A T32-esek kicsit keményebbek voltak, hull downba meg... 😄

Szerintem T8-ban bõven megállja a helyét, bár most az arany lõszeres idõszakban nem tudom, lehet már nem olyan kemény.

(A hosszú 105mm-s ágyúig a 88mm-s használtam, és bõven jó volt, ja és plusszos is, még 105mm-ssel is. 😊)

hát E-75 nem igazán izgat.... megfogadtam anno. hogy max tier8-ig megyek most már a sok gyökér noob miatt 😊
Köszi a KT-s véleményt! Felkerült a listára 😛 majd megveszem ha lesz féláras garázshely! Csak félek kicsit a kimaxolásában! Gondolom talppal kell kezdeni ugye? megnézném én teszt szerón, hogy milyen sorrendet kell követnem de nem enged fel az a szar :@
Csak trollkodlak, bár az elsõ mondat megint olyan mintha magadnak írtad volna 😄

Vedd meg mert az visz az OP e75-höz 😊

Amúgy sztem van olyan jó mint az IS3, legalábbis szembõl (oldalról az IS3 jobb, mert nyeli a skulókat a szpészd armor ami a KTnak nincs).

Amúgy fej-fej mellett versenyezhetnének a legjobb T8 heavy címért, ha nem lenne a francia AMX 50-100 is ebben a kategóriában (ami viszont ha megnézzük a paramétereit, nem is heavy hanem med - szóval nálam õ a legjobb T8 heavy és T8 med is egyben 😊 )...

Nyugodtan ess neki jó kis gép az.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nem te írtál nekem?😊

Egy kérdés! Lehetõleg azok válaszoljanak akik eléggé jártasak Tiger II témában 😄
Jó ideje ki van nekem fejlesztve! Megéri megvenni? Nem szenvedõs kimaxolni? Kiszámoltam, hogy 102e exp kell ahhoz, hogy fullos legyen...
Ér valamit ez a tank tier8-ban? Vagy olyan zsákutca mint a T-32?
Megvegyem majd KT-t ha lesz szabad helyem? Vagy felejtsem is el ezt a gondolatot? 😄 Köszi!
Ezt biztos nekem? 😄

Amúgy bár nem szentírás (hiszen konkrét adatokat nem tartalmaz ugye), arra az egyre jó a wot wiki hogy megmutassa mennyire soktényezõs az xp és creditszámítás, hiszen már abban is különbség van, ha két tankkal csak belépsz a játékba, nem csinálsz semmit és meghalsz. Merthogy egy csata elkezdéséért is jár XP, tanktípustól függõen (hogy ez minek?).

Az hasznos lenne ha legalább nagyságrendeket írnának hogy pl egy modulsebzés vagy egy spot vagy mondjuk 100 damage mégis kb mennyi "nyers" (azaz tankszorzótól mentes) XP-t meg creditet jelent, de tartok tõle hogy

1 - ezt már náluk se tudja senki
2 - azért se mondják meg mert akkor a playerek állandóan jönnének hogy szerintük ez meg az nem jól számolódik mégse.

Szóval, ahogy a spektrumos reklám is mondja, számítgatás helyett inkább "Játssz onlájn! Játssz Ingyen! tankjatek.hu" 😊

Rendben van nyugalom😊 csak a múltkor ilyen témában kurvára le lettem oltva😄
De természetesen azóta elolvastam a wotwikit és már vágom:d

Ahogy elnézem reggel elfelejtetted bevenni a tablettákat, mert most folyamatosan magaddal beszélsz.

Sztem át kéne váltani ideiglenesen valami más játékra hogy helyrebillenjen a lelki békéd... 😊

De majd a wotwiki megmondja😄 el kell olvasni😄 mert az szentírás😄

Hát, jah, de nem is.

Csak, hogy értelmes is legyen a válasz, igen, a sebzés a lényeg, de azért azt is figyelembe kell venni, hogy hány potenciális ellenfél van fent a sakktáblán, mert azt ugye mindenki tudja, hogy az 1HP-s és az 2500HP-s is ugyanannyit tud harapni 😊

Ettõl függetlenül érdekesen van megcsinálva a rendszer az biztos. Én azért sebzek amennyit csak tudok, aztán majd dob valamit a gép, de sokszor nézek ki a fejembõl bután, hogy most ez miért is csak ennyi??
A másik a foglalás tudtommal, arra is sokat ad és a védésre is, ha olyan a szitu.

The Matrix has you...

Azért mert kurva nagy vicc az egész:d

Jah és elfelejtettem, írni hogy igazad van, hogy a játékban a sebzés az ami igazán érvadó, szerintem is, igaz arra kapod a kreditet, de az xp-t sajnos nem. Pedig az én szememben legyen az 2500Effis játékos is, többet ér egy olyan játékos, aki többet sebez mint inkább a killeket gyûjti. Persze ez random csatára vonatkozik CW/század más ott nagy szükség van a fókuszra és azt az 1-et ki kell nyírni még ha 1 lövést be is kell pluszba kapni.