World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real kevesebb az eff? vagy mi?😊
az xvm modnáél a XVM.config fájlt hova kéne másolni? Mert így hogy ebben a legújabban alapból van 6-7 szín az effikhez hát... fúj.
hehe de köcsögök 😄 <#wow3>#wow3>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Valaki itt már korábban belinkelte ezt az oldalt hasonló okokból (arany credit stb.) és ugyanez volt, hogy majd 24órán belül értesítik.. Na hát azóta se ujjongott itt, hogy jeeee nyertem xd..
Amúgy nézem, és rögtön közli velem az oldal, hogy kapcsoljam ki az adblockot. Hahaha....
http://freestuff4me.info/WorldOfTanks/
nem tudom igaz-e.... elég kamu szaga van a dolognak de azért megcsináltam 😄
beregiztem egy játék oldalra... utánna ki kellett választanom az "ajándékom" 5500 arany vagy dicker max vagy 2milla credit és 2000 gold 😄
kiválasztottam 5500 aranyat, meg kellett adnom játék nevem meg emailem... azt írták 24 órán bellül megkapom xD hát erre kíváncsi leszek 😄
youtube-on találtam a videót, ott mindenki azt írta hogy mûködik LOL
Gyûlölök low tierben arra a szarra lõni.
Meg a többi ruszki hevyre nagyobban,mert azok bármit pattinthatnak bárhonnan,szó szerint...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Bitang jó tank, ha rendesen beforgatod, 200-220mm átütés alatt nem lövik át szembõl.
sokak szerint szar, szerintem is 😊 lehet h a gunja jó, de lomha dög és orosz gunok viszik mint a vajat 😄 arról nem beszélve hogy világít 😊
KT-rõl sokkal nagyobb a vélemények megoszlása 😊
Itt pl.: mindenki orrba-szájba szidta a Jagdpanzer E100-at, én mentem vele pár kört teszt szerón, nekem nagyon bejött. Ízlések és pofonok.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Szerintem T8-ban bõven megállja a helyét, bár most az arany lõszeres idõszakban nem tudom, lehet már nem olyan kemény.
(A hosszú 105mm-s ágyúig a 88mm-s használtam, és bõven jó volt, ja és plusszos is, még 105mm-ssel is. 😊)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Köszi a KT-s véleményt! Felkerült a listára 😛 majd megveszem ha lesz féláras garázshely! Csak félek kicsit a kimaxolásában! Gondolom talppal kell kezdeni ugye? megnézném én teszt szerón, hogy milyen sorrendet kell követnem de nem enged fel az a szar :@
Amúgy sztem van olyan jó mint az IS3, legalábbis szembõl (oldalról az IS3 jobb, mert nyeli a skulókat a szpészd armor ami a KTnak nincs).
Amúgy fej-fej mellett versenyezhetnének a legjobb T8 heavy címért, ha nem lenne a francia AMX 50-100 is ebben a kategóriában (ami viszont ha megnézzük a paramétereit, nem is heavy hanem med - szóval nálam õ a legjobb T8 heavy és T8 med is egyben 😊 )...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Jó ideje ki van nekem fejlesztve! Megéri megvenni? Nem szenvedõs kimaxolni? Kiszámoltam, hogy 102e exp kell ahhoz, hogy fullos legyen...
Ér valamit ez a tank tier8-ban? Vagy olyan zsákutca mint a T-32?
Megvegyem majd KT-t ha lesz szabad helyem? Vagy felejtsem is el ezt a gondolatot? 😄 Köszi!
Az hasznos lenne ha legalább nagyságrendeket írnának hogy pl egy modulsebzés vagy egy spot vagy mondjuk 100 damage mégis kb mennyi "nyers" (azaz tankszorzótól mentes) XP-t meg creditet jelent, de tartok tõle hogy
1 - ezt már náluk se tudja senki
2 - azért se mondják meg mert akkor a playerek állandóan jönnének hogy szerintük ez meg az nem jól számolódik mégse.
Szóval, ahogy a spektrumos reklám is mondja, számítgatás helyett inkább "Játssz onlájn! Játssz Ingyen! tankjatek.hu" 😊
De természetesen azóta elolvastam a wotwikit és már vágom:d
Sztem át kéne váltani ideiglenesen valami más játékra hogy helyrebillenjen a lelki békéd... 😊
Csak, hogy értelmes is legyen a válasz, igen, a sebzés a lényeg, de azért azt is figyelembe kell venni, hogy hány potenciális ellenfél van fent a sakktáblán, mert azt ugye mindenki tudja, hogy az 1HP-s és az 2500HP-s is ugyanannyit tud harapni 😊
Ettõl függetlenül érdekesen van megcsinálva a rendszer az biztos. Én azért sebzek amennyit csak tudok, aztán majd dob valamit a gép, de sokszor nézek ki a fejembõl bután, hogy most ez miért is csak ennyi??
A másik a foglalás tudtommal, arra is sokat ad és a védésre is, ha olyan a szitu.
The Matrix has you...