World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
ahha

Saor Alba

Láttuk már a T34nél, milyen az amikor egy tankra a tierjénél sokkal nagyobb átütésû löveget raknak, hogyan "kompenzálják". Nem szeretném ha a Firefly is így járna. Kb az egyetlen brit tank, ami érdekel.

Type59 tulajok, a Typera ugyanazokat a festéseket lehet feltenni, mint az új nem prémium kínai tankokra?

Aznap mikor meghirdették járt, szerintem most is. Vesztenivalód nincs, spam sms-t nem kaptam.
Eagle16
Kérdésem lenne.

Ha megadom a WG-nek a telefonszámomat, akkor még mindig jár érte 100 gold vagy az csak ilyen egyszeri akció volt?

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sunsetjoy
Na, egy jó csapattárssal neki is megvan a tankász, nekem is megvan egy pascucci. Végre a szerencsét is visszakapom kicsit...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Én szoktam trollkodni a 122-essel, néha jó poén az 😊

Nyers leszek. NOOB. 😛
kv-1 és 122 epic fail. a top 85öse egy kurva jó gun.
több nem érdekel (ez lemaradt)
Kritikus együttmûködés, De Langlade's, Nicol's, Pool's medál kell csak 😊
Én is valami ilyesmire számítottam a tegnapi állandósult szopás után, de nem akarja abbahagyni a szopatásom. 😊

Pales27
Akkor most már hajts rá a Poolra meg a Burdára 😄

hát pedig a jobbik gunt kellene kapnia 😛 de yo lesz a 148assal is 😉
Sajnos gyanítom hogy Sherman Fireflyon nem ez a gun lesz.

A játékban két 17 fontos ágyú szerepel, a Mark II-es 148mm átütéssel, és a Mark VII-es 171mm átütéssel. Azt már tudjuk hogy a Firefly Tier6-os lesz, és hát egy hatos tierû közepes tankhoz jobban passzol a 148mm átütés mint a 171mm.

thx 😊
abba is hagyom mára ,túl jól ment a délután,pozitív élménnyel léptem ki,nem rontom ezt el.
Majd holnap ...

hehe dumitru-t én is ma szereztem meg 😄 Radley Walters-et meg pár napja 😊😊 grt <#eljen>
Bugi Misi
fotoshop?😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

az 5. arty csak track lett,és kiszedték elõlem,de azért így is jó<#eplus2>

Sziasztok!
végre sikerült egy pozitív napot kifogni t62-vel( ha már téma a medál,2 új bekerült a statba 😊) ,plusz izgalmas és élvezetes csaták,a 4 arty kifejezettem jólesett 😊

E-100 gold ammoval, szeretem ezt a tankot😄
Aham, hát fele xp-ért nem fogok akkor szenvedni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sunsetjoy
Azonos osztálynál, ha a céljármû nem prém, akkor fele annyi xp-t kapnak a srácok. Szóval kapnak. Ha elit, akkor az egyik megkapja rendesen (ugye a gyorsított képzéssel).

Elvileg mûködni kéne a skilleknek, gyakorlatilag dunsztom sincs, nem írnak errõl nagyon.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

mijki
Nekem is a legkisebb méreten van a minimap. Engem zavar, ha minden látóteret elfoglal a HUD. Inkább a saját szememmel látom a pályát, nem a minimapon keresztül. Persze, ez nem azt jelenti hogy nem szoktam nézni.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

kb. nálam is 😊 na jó csak 24%-át 😛
Én egyszer réges rég elfelejtettem átképezni a legénységemet,és úgy mentem a harckocsival,nem kaptak semmi xp-t.Másodlagos skill akkor még csak javítás volt meg tûzoltás,szóval fogalmam sincs hogy mûködtek-e.Akkor még nem voltak betéve az új skillek.

Nálam a minimap kitölti a képernyõ 25%-át. 😊

Kérdés, egy T40-nek ugyanaz a legénység-konfigja, mint a T110E3/4-nek. A következõre gondoltam.

Megveszem a 4-es TD-t, átképzés nélkül belerakom a 10-es embereit, hogy kétszer duplázzanak naponta, gyorsabb fejlõdés.

1. Mûködnek-e akkor a másodlagos skillek?

2. Kapnak egyáltalán úgy xp-t?

Mé tán lehet nagyobbra is venni?😄
(csak vicc😊,franc tudja eddig nem zavar a mérete)
A pingeléssel volt bajom azt olyan 8ezer csatáig nem tudtam hogyan kell😊
h a picsába tudsz ilyen kis minimappal játszani? 😄
Ja,gyõzött a lehengerlõ túlerõ,a hegy a miénk lett😄!
Valami csoda folytán ez lett a vége.
Legalább elfoglalták a hegyet? 😊
Tankkal ma nem megy(de nagyon...) ezért elfogott a meleghullám,de nem is ez a lényeg,nézzétek a minimapot<#idiota>!:

Na szerintetek?😊
lol

http://tinyurl.com/casual-scrub

+ persze Is7 kifejlesztve, de nincs megvásárolva.

Nem én vagyok Mátyás!

Hát most nagyon kíváncsi lettem volna az effre,az ellenségnél is barmok voltak,meg nálunk is,Is,KV3 és tigrist lõni nem is volt élvezet,olyan balfaszok voltak hogy hárman nem tudtak sebzést okozni nekem.A csapatunkban 3 heavy meg ott baszta a rezet a bázis mellett és nem voltak képesek megvédeni kis szartól.Egy másodperc kellett volna a top gunhoz,de befoglalták a bázist,igazából 1 másodperc se.

A két dandár mégis végigment Egyiptomtól Tunéziáig a saját lábán.

Mitõl lenne nehézkes a PzIV? A toronypáncél sose volt több 50 mm-nél, a test eleje meg olyan 75-85 mm effektív lehetett.

A Churchillt korábban tervezték mint a Tigrist, és más doktrína alapján.

Üdv Mindenkinek!
Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e köztetek olyan aki accok eladásával foglalkozik.
Lenne 1 eladó accom:

Garázsban: Batchat 25T, Amx Foch 155, T30 (90000xp-vel), Lorraine 155 51 (45000 Xp), Amx1390, Kv5, Churchill (prém), PzB2.

Ami még ki van fejlesztve, de nincs garázsban: T44, Kv4 (csak a motor, és a torony hiányzik), T32 (torony hiányzik), Amx 50100 (fullos 24000 xp-vel), M24 Chaffe (fullos) Kv2 (fullos)

17 garázshely, kb 300 arany, kb 2000000 credit, 117000 free xp + 50 nap prém.

8000 csata, 1250 Eff, 51% Winrate.

Ha érdekel valakit írj: [email protected]

Nem én vagyok Mátyás!

PZIV ellen már csak nehézkesen. Mellesleg most én nem tudok valamit, vagy a HE hogy jön ide? A kísérõ páncélvadászok meg megint jók, de mennyiben növelik a Church érdemeit? Egyébként ahogy eddig, továbbra is azt mondom, hogy a fõ gond vele a meghibásodásra erõsen hajlamos motor volt, ami sokáig megfelelõ szûrõ hiányában a homokot sem bírta (Afrikában ugye nem öröm). A baromi nagy lánctalpai szintén sérülékenyek voltak, és sokszor a lánctalp, és annak a szintén batár burkolata köze telement a talajról származó, hadszínterenként változó gempával, mozdulatlanságra kárhoztatva a tankot. Nem véletlenül szerelték re Afrikában sokszor egyes részeit, vagy épp az egészet. Csak így meg ugye szép nagy célpont volt a hosszú, csupasz lánctalp, amit innentõl egy akármilyen anti-tank puskával le lehetett szaggatni.
Hát ha megveszed a garázshelyet akkor igen<#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ácsi, egészen Normandiáig Tigrissel és Párduccal a Churchill csak marginális esetekben találkozott. P3 meg P4 ellen meg elég volt az 57-es is, amivel egyébként az elejétõl volt HE. Nem tudom honnan jött az a hülyeség, hogy a tankokban nem volt.

Nyugat-Európában pedig a 75 mm-es MK.V ágyúval szerelt ezredeket rendszeresen kísérte egy-egy század páncélvadász.

Észak-Afrikában a németek le voltak döbbenve, milyen helyekre mászott fel utánuk, és hogy az istennek se akar szétesni.

Maala
Nem.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hello!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha megvan az M7 a garázsban akkor az új patchel majd kapok 2 új garázshelyet?
Ahogy adott esetben egy tank oszlopot sem. De nem is a 88-ason volt a hangsúly, hanem azon, hogy a Church páncélzata sem volt korántsem mindenható. 42 végétõl meg volt Tigris, nem sokkal késõbb meg már Párduc is, amiknek nem volt ellenfél. Tulajdonképpen egy angol Tigris volt, azzal a különbséggel, hogy azok kezdettõl fogva rendelkeztek egy erõs ágyúval. A Church arra volt jó, amire ki volt találva: a gyalogság támogatására (a motorgondjai miatt arra is csak mérsékelten). Más tankok ellen sokat nem tudott tenni.
Sztálin meg: Problem? 😄

WoT: Nishizumi77

A 88-as Flakok túl vannak misztifikálva. 42 végétõl egy ilyen ütegnek átlagosan pár perc volt az élettartama, mert képtelenség volt rendesen beásni és álcázni. Ha kiszúrták akár földrõl vagy légi megfigyelõ által, akkor 3-6 percen belül jött a nyakukra az ezredtüzérség, + ennyi idõ és jött a hadosztálytüzérség, 20 percen belül ha indokolta a célpont, akkor már "szerenádozott" az egész hadtest. A kisebb, könnyebben álcázható Pak-ok sokkal veszélyesebbek voltak.

Elõször akkor láttak akciót, amikor partratették õket Dieppénél, ahol alig bírtak kimászni a partról. Ha jól emlékszem ekkor mondta Churchill ezt a híres mondatot. Ráadásul az a poén, hogy ez alapvetõen nem is a tank hibája volt, mert más tankok sem lettek volna alkalmasak ott partraszállni.

Dieppe

bujcsik555
Pedig nem rossz gun az. Én azt használom mióta szétszedték a KV-t. Az a 60-as pen azért nem olyan rossz HE-vel, oldalba sok tankot 1 hitel. T7 ellen lehet gondja, de azokat is lehet vele fingatni azért, ha jó helyre lõsz.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Asszem még a Discoveryn ment régen egy mûsör, abból maradt meg egy mondat a fejemben: "Maga Churchill volt a legszomorúbb, hogy egy ilyen sikertelen gépezet viseli a nevét".
Próbáltam. Annyira Haevy mint ahogy a SuperPershing med 😄. Gyors, elég fürge is, jó a RoF, elég jó az átütés, de papír az egész, de 12500 at nem ér. Szerintem jobb egy SP, és sokkal olcsóbb is. 12500-at tuti nem ér.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Az állandó motorproblémák rendesen hazavágták az egész koncepciót. Legalább annyi macera volt velük, mint a Tigrisekkel. Ezenfelül dög lassúak voltak, és ha PZIII-nál nagyobb tankkal nem tudtak mit kezdeni a gyenge ágyúikkal (amiket ugye folyamatosan cseréltek jobbakra, de sose lett az igazi). Igazából az egyetlen erényük az erõs páncélzatuk volt, de az is csak a háború elsõ szakaszában. A 88-as Flakoknak az se jelentett problémát. Ettõl függetlenül, ha éppen mûködött bennük a motor, és nem volt a németeknek nehézfegyverzete, egész jól teljesítettek.