World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
(Lightokkal nagy csatában meg még jobban,és nem is kell érte sokat melózni minden esetben😊
De való igaz sokáig tart összeszedni a T8-artyknak a csemegérevalót😊
a nagy büdös lóf***t 😄
elején volt távolra lövés... úgy szedtem ki T29et meg VK3016H-t.... az összes többit 100m-en belül szedtem ki 😊
amint láthatod a skillek sem álca skillek, mert a su-85 nagyon vak, ha bokorba álsz vele akkor semmit nem látsz szinte 😄
dupla annyi exp-t szereztem mint a 7esek 😄
köszönöm noob-ok hogy hozzásegítettetek egy újabb Tank Ász-hoz! <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. november 25. 16:27:43
Jármû: SU-85
Szerzett tapasztalat: 2 462 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 29 141
Csatában elért Achievement: Halonen Kitüntetés, Top Gun, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Auto loaderben kevés a lõszer ahhoz, páncél nuku. a t10est is 175 pennel úgy lõtem keresztül mint annaka rendje.
Ellenben a kínaiak. Medek szarok t9 és 10 már ok. A lightok viszont vmi nagyon durvák. Kár hogy t10ig is mehetnek de akkor is.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
nem akarnak úgy járni mint a második vh idején?
http://www.liveleak.com/view?i=de6_1353804373
Hát ez az új amerikai t10 elég meh, nem nagy durranás. Egy 6-os tár el kellene neki. De a kinai t10 heavy nagyon durva, gyors és sok hp-val. Nem gondoltam volna, hogy valaha leváltja a wg a is7-ket cw-n, de ha ez így marad... persze pénz beszél...
Közben megtaláltam az új szerelmem. Kár, hogy már így is tele vagyok medekkel.
Iszonyú jó tank, jól is néz ki és soha nem fogják nerfelni a sok RUtard miatt.😄😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
A másik meg hogy 6 hengeres dízel motorba öntöttek másik motorból kiszedett fáradt olajat, bár annak meg is lett a következménye, azt hiszem megszorult.
Desmodromic : Miért 20 gold ammoval tankoltál fel vagy mi a f*k?
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Most AP-val lõttem, de egyszer csak elfogyott, pedig nem kellett volna a gold.
Minden loltraki szinten lévõ barom beugrik a T10-tankba és azt se tudja mit kezdjen vele.
Ehhez képest a mi kis randomunk maga a mennyország!😄
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

VK DB-hez csak én nem tudok prémium üzemagyagot venni?
csak az aranyért kapható szarokat (benyát aranyért sem), meg a szokásos tûzoltó/javító/gyógyító triót tudom megvenni .. wtf?!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
You have seccessfully signed up for World of Tanks Bonus codes.
We will deliver desired gift in 24 hours!
If we do not deliver this in 24hours, that means we are currently out of codes. Please try again in day or two.
xDDDDDDDDD
velem volt ofkorz
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.