World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Talán mert kivették azt a medált a játékból.

Miért nem kapok a top gun mellett Boelter medált, ha hét tankot\löveget lövök ki és mind legalább t7? Már legalább a 4. eset.
Sajnos csak úgy ha állat áldozatot mutatsz be 😞.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nagyobb tankokkal jobban jön az xp,feltéve ha jól játszol persze.
(Lightokkal nagy csatában meg még jobban,és nem is kell érte sokat melózni minden esetben😊
De való igaz sokáig tart összeszedni a T8-artyknak a csemegérevalót😊
Teszt serverre hogy a pék fszába lehet bejutni?
datango
azért elég lassú itt a fejlõdés nem ? néztem az utolsó tankokhoz már nagyon sok tapasztalati pont kell és körönként egy kétszáznál nemjön több ?! 😞

Nem igazán kell nerfelni, mert nem olyan könnyen kezelhetõ tank a T-62.

Akkor féltékenykedhetsz rám, én is beleestem. 😊 Nagyon élvezem vele a játékot.

Sippie
Azért csodálkoztam hogy 100% hp-val élted túl, szóval gondolom nem nagyon vettek észre, tehát valaki más spottolt neked, mert ha te spottoltál volna magadnak akkor a nem túl acélos su-val nem biztos hogy full hp-val megúszod 😄
háháhhá 😄
a nagy büdös lóf***t 😄
elején volt távolra lövés... úgy szedtem ki T29et meg VK3016H-t.... az összes többit 100m-en belül szedtem ki 😊
amint láthatod a skillek sem álca skillek, mert a su-85 nagyon vak, ha bokorba álsz vele akkor semmit nem látsz szinte 😄
Sippie
hát akkor tényleg érdekesen számol a játék, tegnap egy T34-el dupla annyit sebeztem mint valaki a T29-ben, az mégis több xp-t kapott nálam, pedig nem spottolt, 4 lövésbõl volt 3killje, aztán jóéjszakát.
Sippie
de gondolom azok a núbok spottoltak neked, hogy te észrevétlenül lövöldözhess 😛
ez az égõ nem a faláb! <#zavart1><#zavart1><#zavart1>

dupla annyi exp-t szereztem mint a 7esek 😄
köszönöm noob-ok hogy hozzásegítettetek egy újabb Tank Ász-hoz! <#hehe><#hehe><#hehe>
kár hogy "legyengítették" a su-85öt! <#hehe>
Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. november 25. 16:27:43
Jármû: SU-85
Szerzett tapasztalat: 2 462 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 29 141
Csatában elért Achievement: Halonen Kitüntetés, Top Gun, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Na estig hagyom a játékot mert ma többnyire csak a low effis siemkákat kaptam meg csapat társként! Átlagban 10-bõl 7 bukta meccs!<#zavart1> Meg kell várni amíg anyuciék lefektetik õket aludni mert holnap iskola<#vigyor1> Utána lehet játszani majd értelmes emberekkel is!
Hát ahogy néztem a teszt szervert az új amcsik hát... shit.
Auto loaderben kevés a lõszer ahhoz, páncél nuku. a t10est is 175 pennel úgy lõtem keresztül mint annaka rendje.
Ellenben a kínaiak. Medek szarok t9 és 10 már ok. A lightok viszont vmi nagyon durvák. Kár hogy t10ig is mehetnek de akkor is.
Mit meg adnék ha egy új heavy ágra betennék a Leopard 2-t 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

érdekesek ezek a finnek! vajon tudnak valamit?
nem akarnak úgy járni mint a második vh idején?
http://www.liveleak.com/view?i=de6_1353804373
Még csak most jutottam el a tesztig.
Hát ez az új amerikai t10 elég meh, nem nagy durranás. Egy 6-os tár el kellene neki. De a kinai t10 heavy nagyon durva, gyors és sok hp-val. Nem gondoltam volna, hogy valaha leváltja a wg a is7-ket cw-n, de ha ez így marad... persze pénz beszél...

Közben megtaláltam az új szerelmem. Kár, hogy már így is tele vagyok medekkel.
Iszonyú jó tank, jól is néz ki és soha nem fogják nerfelni a sok RUtard miatt.😄😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Igen, 20-20, bár most módosítottam 25-15-re. Szeretek T10-ben is érvényesülni, már ha sikerül.
Erre azt mondom hogy nálunk nem kenték a láncot. 😄
A másik meg hogy 6 hengeres dízel motorba öntöttek másik motorból kiszedett fáradt olajat, bár annak meg is lett a következménye, azt hiszem megszorult.

Desmodromic : Miért 20 gold ammoval tankoltál fel vagy mi a f*k?

Trabant93
A 2t olaj még normális,a disznózsír meg nem szokványos,de megteszi 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Haverom 2T olajat rakott a Simson motorjába,meg disznózsírral kente meg a láncot annó,régi szép idõk😊(igaz ezek nem a tankba kerültek,de egyáltalán nem normál felhasználás egyik sem)
Amikor a haza megköveteli! 😊

Most AP-val lõttem, de egyszer csak elfogyott, pedig nem kellett volna a gold.
Ezért nem tesztszerverezek,egészen teszt2-3-x-ig egyszerûen rémisztõ mik vannak ott...
Minden loltraki szinten lévõ barom beugrik a T10-tankba és azt se tudja mit kezdjen vele.
Ehhez képest a mi kis randomunk maga a mennyország!😄
Szerintem minden lehetséges. Itthon a Babettába is rakattunk Spurit! Havernak a faterja meg dízelt nyomott a Ladába múltkor és simán hazajött. 😄 Vagyis füstölt meg rángatott de hazajött.

ezek nem hallottak még a v-power diesel-rõl?! .. faszom .. 😊

De milyen menõ már, ha az ember még tesztszerón is D25T-vel használja az IS-4-et 😄D Vannak igazi agytrösztök...

Trabant93
Polska Kurwa!

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Dízel motoros tudtommal,abba nem jó a 100-as BENZIN😊
Ez most pont ide való 😄

mberek!

VK DB-hez csak én nem tudok prémium üzemagyagot venni?
csak az aranyért kapható szarokat (benyát aranyért sem), meg a szokásos tûzoltó/javító/gyógyító triót tudom megvenni .. wtf?!

Fúú bazze látom te azért osztod a gold ammot becsülettel!

mit vártál? 😄
Eagle16
A telefonszámos kérdésemre amit elküldtem a customer service-nek, képesek voltak belinkelni ezt, meg írták hogy bizonyosodjak meg róla, hogy jó számot írtam be 😄D Vicc. Kb. erre is számítottam, hülyének nézik az embert.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Congratulations foxbat88fx!
You have seccessfully signed up for World of Tanks Bonus codes.

We will deliver desired gift in 24 hours!
If we do not deliver this in 24hours, that means we are currently out of codes. Please try again in day or two.

xDDDDDDDDD

velem volt ofkorz

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Én ezért tartok még 2 accountot a sajátom mellé. A fõ accra megveszem a kipróbálandó új tankokat. A többin meg a prém cuccokat.

Helyhiány, és mielõtt mondod, a golgot prémtankba és crewba fektettem 😄D

De miért kell eladni? Pénzhiányra nem ér hivatkozni 😄.

Azért ezek a retardáltak ismét kitettek magukért, hogy a tesztszerón a tetrarch eladása kifagyasztja a játékot... Öröm hogy nagy nehezen bekerül az ember és ilyen miatt kifagy...

Az elõbb. Támadás. 12:12 az állás, van 3 percünk, erre az e50-ünk bevágja, hogy "late", elkezd elõre hátra tolatgatni a fedezék mögött, ahelyett, hogy lerohanná az ellenség utolsó tankját, egy sérült jagtigert. Ja, persze 100% on volt az e50...

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Végre low tierbe kerültem! <#taps>

LSSAHPAUL
Na hagyom majd máskor 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LSSAHPAUL

LSSAHPAUL
Komment nélkül, alulró felfele nézzétek.

Jaja jól látod.. az egy ontopic hozzá szólás volt és én trollkodom<#nyes><#nyes>

A kutyát ma már háromszor felrúgtad és nincs kibe belekötni, vagy mi? 😊

Csak trollkodik...
Pales27
Csak poén volt sztem, ne vedd föl a dolgot