World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ejj, de sok felesleges energiátok van.
Nézd,amíg viccesen és kulturáltan teszi addig nincs gond.
Had tegye,ha neki jól esik.Legrosszabb esetben átugrod a kommentjét vagy a kitett eredményét.Én úgy vagyok vele,h inkább azon csodálkozom,h hogyan lehet olyan köröket futni amit õ vagy más szokott kitenni.
Had tegye,ha neki jól esik.Legrosszabb esetben átugrod a kommentjét vagy a kitett eredményét.Én úgy vagyok vele,h inkább azon csodálkozom,h hogyan lehet olyan köröket futni amit õ vagy más szokott kitenni.
Feladtam, hagyjuk, ezzel az erõvel írhatnék egy darab papírra is neked, amit utána rituálisan elégetek mielõtt megmutatom 😊
Igen, nemrég volt itt a fórumon egy hasonló természetû vita, ahol nagy általánosságban ugyanezeket fogalmaztam meg minden érintettel kapcsolatban, most azért pont Foxinál borult ki a bili, mert nála látom a leggyakrabban, és a legnyilvánvalóbban. Ettõl persze mindenki azt tesz ide ki, amit akar, csupán kifejeztem a nemtetszésem.
Pontosan az általad leírt történések miatt ugrottam neki a dolognak... egy no offense kezdettel leoltott valakit, olyan dologért, ami itt folyamatosan megtörténik sok más személy által is. Úgymond "kiakadt" a kolléga "álszerénységén". Csakhogy õ meg, ahelyett hogy ráhagyta volna, nekitámadt, csaknem hasonló stílusban. Ezért érdeklõdtem meg tõle, hogy akkor ugye most a többieket is sorra keríti... A félreértelmezés lehetõsége persze továbbra is fennáll nálam. De nem hiszem, hogy ezt ennyire benéztem volna...
Na, mit mûveltél már hogy kaptál chatbant? 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nem az a kérdés hogy van-e mire, hanem hogy érdekel-e bárkit is. És nem, nem hinném hogy érdekelne bárkit is az õ vagy más e-pénisze.
Igen, probléma van a szövegértéseddel, ennyi.
"de ugye akkor most leoltasz mindenkit, aki egy-egy jól sikerült körérõl tesz fel képet? "
Erre foxbat és én is utaltunk rá, hogy Yossarian egyedül ÕT oltotta le. Nem pedig mindenkit. Most ennyire bonyolult ez a téma?
Ha észrevetted a hszek jó része eredménylinkelgetés, és nem harapja le senki-senkinek a fejét általában. Olvasod a fórumot, feltételeztem ez feltûnt 😊
Foxbat ma unatkozott, kicsit túllihegte a témát, Yossariannak meg éppen alacsony az ingerküszöbe.
Én meg azért írok folyamatosan wotozás közben ide, mert 3 napos chatbannom van ingame 😊
"de ugye akkor most leoltasz mindenkit, aki egy-egy jól sikerült körérõl tesz fel képet? "
Erre foxbat és én is utaltunk rá, hogy Yossarian egyedül ÕT oltotta le. Nem pedig mindenkit. Most ennyire bonyolult ez a téma?
Ha észrevetted a hszek jó része eredménylinkelgetés, és nem harapja le senki-senkinek a fejét általában. Olvasod a fórumot, feltételeztem ez feltûnt 😊
Foxbat ma unatkozott, kicsit túllihegte a témát, Yossariannak meg éppen alacsony az ingerküszöbe.
Én meg azért írok folyamatosan wotozás közben ide, mert 3 napos chatbannom van ingame 😊
Ne basztassátok foxit.Õ legalább tud játszani,és talán van is mire lengetnie az e-farkát.
Olvasok bizony, méghozzá minden hozzászólást már jó ideje... megnézem a képeket, a csak szöveges eredményeket, visszajátszásokat. És pontosan azért írtam, amit, mert ugye az egyik kolléga ilyetén szavakkal való leoltása, ha a no offense kategóriát valósítja meg, akkor vonatkoznia kellene mindenkire, aki: "...felnõtt létére egy internetes fórumon, egy számítógépes játékban elért eredményeire veri a mellét." - vagy talán nem? Lehet probléma van a szövegértésemmel...
Ez gyenge volt, tényleg menj...
na megjöttek a 800 effisek is XD na tényleg lépek! bb 😄
Te nem azt már tudom <#whatever>#whatever>
Hagyd, az itteni sikereikkel kompenzálják az elszúrt életüket.
A gond az, hogy ebben nincs poén, hogy ki kíváncsi rá, az meg megint megér egy misét.
ha már van akkor had lóbáljam 😊))
na mind1 én lépek mert még dolgom van aztán meccs nézés holnap meg meló....
szerintem meg kell az ökörködés is a fórumra de aki nem érti a poént, az ellen nem tudok mit tenni <#nemtudom>#nemtudom>
szerintem meg kell az ökörködés is a fórumra de aki nem érti a poént, az ellen nem tudok mit tenni <#nemtudom>#nemtudom>
Hát pedig én nem szoktam poénból kinézni magamnak embereket, de azt már megfigyeltem, hogy Te például elõszeretettel lóbálod azt a bizonyos falloszt.
hát én kva ritkán teszek ki ide eredményt meg replayt....
ez az értéket is csak azért írtam ki mert specnyaz kitette!
szóval Õ a hibás!!!!!!! <#banplz>#banplz>
ez az értéket is csak azért írtam ki mert specnyaz kitette!
szóval Õ a hibás!!!!!!! <#banplz>#banplz>
Nem tudom ki hogy van vele, én azért járok ide, hogy beszélgessek a játékról, tapasztalatot cseréljek az egyes tankokról, esetenként tippeket kérjek és adjak, nem pedig hogy azt hallgassam, hogy XY azt bizonygatja, hogy õ bizony mekkora istenkirály. Még ha valaki megy egy jó csatát, és kirakja a replayt, azt meg is nézem szívesen, lehet belõle tanulni, megbeszélni mit csinált jól/rosszul satöbbi, de amikor emberek kicsapják ide a fórumra az X csata után kapott pénzt/xp-t minden használható kommentár nélkül, illetve az effijüket írogatják be, attól herótom van.
Én meg punci vagyok mert nem talál a szemettye.
Szted mindenkit olt? Ok hogy nem kommentelgetsz, de olvasni se olvasod a "beszélgetést"? 😊
nem mindenkit csak engem <#hehe>#hehe>
Üdv! Már elnézést a beleokoskodásomért, pláne, hogy nem igazán szoktam itt kommentelgetni, de ugye akkor most leoltasz mindenkit, aki egy-egy jól sikerült körérõl tesz fel képet? No offence - ahogy te is írtad elõször...
azt ne akard tudni!
egyébként meg miért ne tehetném meg! wot-al kapcsolatos, úgy vélem hogy nem sértõ módon tettem.... vagy inkább jobb amikor idejönnek és telespammolják az oldalt mindenféle faszsággal, meg szidnak mindenkit?!?!
egyébként meg miért ne tehetném meg! wot-al kapcsolatos, úgy vélem hogy nem sértõ módon tettem.... vagy inkább jobb amikor idejönnek és telespammolják az oldalt mindenféle faszsággal, meg szidnak mindenkit?!?!
Nem, de felmerül az emberben, hogy mit akar kompenzálni az az ember, aki felnõtt létére egy internetes fórumon, egy számítógépes játékban elért eredményeire veri a mellét.
fordítva.... Mercim van nem BMW-m... de hogy legyen valami ami vígasztal! 😄 egy 20 éves 190D-s Merci <#zavart1>#zavart1>
mert? mi a f**t szerénykedjek? kapok érte valamit? akkor meg? 😄
mert? mi a f**t szerénykedjek? kapok érte valamit? akkor meg? 😄
Hát igen, ez a ravasz "a fene, csak BMW-m van, nem Mercim😞" kijelentés valóban a szerénység minden hátsó szándék nélküli iskolapéldája.
lengetni bocsi!
jöttél te is f*szt lógatni? <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1>
Egy hasonlo 3 plecsnis csata a SU-100-al.
Victory! Map: Dragon Ridge 25 November 2012 18:57:44
Vehicle: SU-100
Exp: : 2,888 (x2) Credits: : 30,736
Achievements: : Steel Wall, Top Gun, Sniper
[/url][/img]
Victory! Map: Dragon Ridge 25 November 2012 18:57:44
Vehicle: SU-100
Exp: : 2,888 (x2) Credits: : 30,736
Achievements: : Steel Wall, Top Gun, Sniper
[/url][/img]
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
hát most éppen nem büszkén.... azt hittem több lesz....
ez alapján "csak" great player vagyok.... azt hittem legalább 1950+ lesz vagyis excellent kategória, de oda kevés vagyok 😛
most mi ezzel a baj? XD még ha azt írtam volna hogy: "na basz*t*k meg ti noobok! nekem 1822 bibibi!!!!!!" akkor még meg is értettelek volna.... <#banplz>#banplz>
ez alapján "csak" great player vagyok.... azt hittem legalább 1950+ lesz vagyis excellent kategória, de oda kevés vagyok 😛
most mi ezzel a baj? XD még ha azt írtam volna hogy: "na basz*t*k meg ti noobok! nekem 1822 bibibi!!!!!!" akkor még meg is értettelek volna.... <#banplz>#banplz>
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#vigyor>#vigyor>
No offense, de akárhányszor a fórumon járok, te véletlenül épp a virtuális p*csöd lengeted nagy büszkén.
??
Az isten szerelmére...
nem tud csatizni a wg serverhez.. 😞
The Matrix has you...
csak 1822 😞(
E-pénisz kedvelõknek egy új eff számító oldal. Ami most már nem eff hanem performance rating.
Noobmeter
Noobmeter
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az elõbbi csatában tier5-9 mezõnnyel mi összesen sebeztünk 5893at,míg az ellen 15200.Szokásos 15:4e re kikaptunk.
Nem elég h a random ellenünk volt még az is segítette az ellent,h a lövés pillanatában "ÉPPEN" laggolt ez a gecc játék.Holott a pingem 30 alatt volt.
Ja és minden lövéskor!SZÁNALOM
WG,így szeretünk!
Nem elég h a random ellenünk volt még az is segítette az ellent,h a lövés pillanatában "ÉPPEN" laggolt ez a gecc játék.Holott a pingem 30 alatt volt.
Ja és minden lövéskor!SZÁNALOM
WG,így szeretünk!
200. de a hasát simán viszi egy 175ös gun kiorbitolni meg easy. jp2vel egy t-44et is tudok a célkeresztben tartani
Volt egy poloskám, 2 perc alatt beengedett. 😊
Jagdpanther II. Mozgékony, frontja pattogni is képes.
Szerintem meg ferdi az elülsõ 200-as páncél miatt...
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
És Pool-medál ha 10 felett,meg van egész ellenséges csapat kiiktatós is,azt nem tudom melyik így fejbõl.
JP2. Fagdinánd az shit. lassú meg ronda meg szar. JP 2 szép gyors mozgékony. isten
Okát nem tudom. "Helyette" van a radley-walters ami 8 killtõl érthetõ el.
Reggel próbáld 08:00 elõtt. Akkor simám megy
Oh, ezt nem tudtam. Egy ideig nem játszottam. Lehet tudni mi volt az oka?