World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a másik csapatban van és találkozok vele, nyilván nem fogok elmenni mellette, függetlenül attól, hogy magyar-e vagy sem.
Múltkor nekem is anyázott egy gyerek, mert kilõttem, pedig a csata elejétõl fogva írta, hogy nem fog lõni. Ez egy ilyen játék, nem fogom hagyni, hogy a csapattársainak spottoljon, csak azért, mert magyar...
WoT account: cpt_Hungarian
Össze is futottunk az egyikkel,de õ nem vett észre.Írtuk neki,h 1osztályú a hátsója mert épp elõttünk tipródott a vakegér.Majd befutott a másik cimbije aki persze nem bírt az erejével és kilõtt a csába M7 el együtt.Kulturáltan írtuk is nekik,h mos mi a vér volt ez,nem errõl volt szó.Azt válaszolták,h IJB.Errõl ennyit.
Megnéztük a két csókának a statjait,hát csörcsillel klántag lenni a fene tudja.De az a poén,h ott verték a mellüket,h van a kv nál nagyobb gépük.
Így köszöngessetek a másiknak,persze kivétel ha jól ismeritek.
@Sippie: amikor felspottolják neked a 6 bokor mögött álló ellent, akkor egy játékbeli absztrakcióval (!!!) állsz szemben - nem a legénységed XRay szeme mûködik, hanem rádión adja le neked a drótot a spottoló tank legénysége.
Majdnem 20 ezer csata utan 1096 os effel meg 0.70 kill/battle-al sokan azok lennenek innen is <#eplus2>#eplus2>
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
A menõkkel még nem volt gondom 😊
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
"Hit more enemy vehicles than any other player on your team (at least 6), which are subsequently destroyed by another player."
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
[/url][/img]
Saor Alba
Igen,lammaer az Assasin Creed's WoT-os reinkarnációja. 😄
Vagyis inkább csak szerencsétlen véletleneknek köszönhetõen eddig fos eredmények vannak vele.
Mindig valami nagy dög jön szembõl, leláncol, aztán arty kidurrant. Vagy rögtön az elején kapok egy arty találatot, meghal a pk meg a lövész, onnantól csak 100 méternél közelebbre tudok lõni pontosan.
Az elõbb meg egy csõrit kiluggattam, vicc hogy kb 15-öt kellett belelõni hogy elhulljon a sok 0-ás damage miatt, kész ráfizetés.
Alulról nézzétek.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Leginkább Tier5-Tier6 körül, hogy az olcsó farmtankok ne legyenek használhatóak 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Homlokon vágnám az tuti.Pláne csak amiatt,h én is balatoni gyerek vagyok és 18 a rekordom.
Amúgy 51 világrekord. 😊
Vonatkozik a többi grafománra is. Rám nem, mert én adminkodom a FAQt 😊
A - hazánk banképes tagját cukkoltam egy kicsit hogy bannolni tud, de unbannolni úgyse egy CW chaten (rá 5 percre jött a ban, bár ez lehet véletlen is ugyanis)
B - az is lehet hogy elértem valami automata limitet, a gyakori "dugjátok fel a reportjaitokat ahová akarjátok, mert a WG úgyis szarik arra mit nyomtok" kijelentéseimmel
C - tegnap volt egy sérülékeny csávó, akit változatos kijelentésekkel illettem (asszem arty volt) és amikor fenyegetett hogy screenshotot csinál, akkor miután felkértem hogy most tapadjon a print screen-re, tanácsokat adtam a közte s anyukája közti viszony kiszélesítésére, melyben közösen áthághatnák a civilizált kultúrákban elfogadott etikai normákat. Sztem ez utóbbi a legvalószinûbb, mert biztos postolt egy ticketet 😊
Amúgy épp gondolkodtam egy chatbann beszerzésén, mert igy nem izgat mi történik, nem tudok még pingelni se a térképen, nem erõlködöm hogy segítsek a csapattársaknak (pl elárulva hogy amerre megy onnan az elõbb lõtt pofán egy zojject, szóval nem kéne arra mennie 😊 )
Sziasztok tudja valaki hogy, mikor érkezik a kínai ág kb?