World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A wikin az le van írva hogyha egyik nap 60%+ a winratem akkor másnap mért 7-8 vereséggel kezdek? csak hogy ne keresgessem hiába ezt a featuret....<#eplus2>

Én nem teljesen értem ezt a hülyeséget, hogy nem lõjük egymást.
Ha a másik csapatban van és találkozok vele, nyilván nem fogok elmenni mellette, függetlenül attól, hogy magyar-e vagy sem.
Múltkor nekem is anyázott egy gyerek, mert kilõttem, pedig a csata elejétõl fogva írta, hogy nem fog lõni. Ez egy ilyen játék, nem fogom hagyni, hogy a csapattársainak spottoljon, csak azért, mert magyar...

WoT account: cpt_Hungarian

Magyar a magyarnak farkasa címû fejezetrõl jut eszembe.Pár napja puttonyba mentem a haverral.Mind2en M7el/alapozunk az új ágnak/ vagyunk,a csata elején szokásos "van Magyar?" kérdés odaátról,haver köszönt én nem mert volt egy rossz érzésem,h ebbõl valami lesz.Ha jól emlékszem õk is 2en voltak csak KV-1 platoonba.A lényeg,h megbeszélték nem lövünk egymásra.
Össze is futottunk az egyikkel,de õ nem vett észre.Írtuk neki,h 1osztályú a hátsója mert épp elõttünk tipródott a vakegér.Majd befutott a másik cimbije aki persze nem bírt az erejével és kilõtt a csába M7 el együtt.Kulturáltan írtuk is nekik,h mos mi a vér volt ez,nem errõl volt szó.Azt válaszolták,h IJB.Errõl ennyit.
Megnéztük a két csókának a statjait,hát csörcsillel klántag lenni a fene tudja.De az a poén,h ott verték a mellüket,h van a kv nál nagyobb gépük.
Így köszöngessetek a másiknak,persze kivétel ha jól ismeritek.

Igen, lehet.. de ha itt átmész egy házon akkor is csak a ház össze dõlését látod de a tank nem jelenik meg😄D ez teljesen rendben van😄

Én ha 1 méterre állok az autómmal egy betonkerítés mögött, akkor se fogsz látni 😊

@Sippie: amikor felspottolják neked a 6 bokor mögött álló ellent, akkor egy játékbeli absztrakcióval (!!!) állsz szemben - nem a legénységed XRay szeme mûködik, hanem rádión adja le neked a drótot a spottoló tank legénysége.

505thZajcev[PT]
[/url][/img]

T54-el se volt meg 8 killem. Igazi tanulokor 😊

Nem csoda ha frusztralt a violabulldog <#action> nevu gyerek.
Majdnem 20 ezer csata utan 1096 os effel meg 0.70 kill/battle-al sokan azok lennenek innen is <#eplus2>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Nekem a T-62-vel adja nagyon sokszor a Dragon palyat. Azzal annyira nem is veszes, de mar kicsit unom, hogy minden 3. csata ott van.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Sippie
Minden bizonnyal klán függvénye. Egyébként legalább 3 hac klán van, aminek a néven kívül nem sok kapcsolatuk van egymással.
Elég sûrûn lehet megzakkant hac taggal találkozni.Bár lehet náluk az anyázás kötelezõ.

Utóbbi.
A menõkkel még nem volt gondom 😊

Sippie
mármint a menõkkel, vagy a hac-r-el? 😄
Azt tudja valaki,hogy csataindításnál mi alapján dõl el,hogy melyik pályán lesz harc?Csak mert nálam egész nap dragon,el hallauf ment.Vagy ez tankfüggõ?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Igazából nem mennék most ebbe a témába nagyon bele, meg van egy megállapodásom is velük.

hawken
Persze hogy nincs xray szem, de nemhogy ötven, hanem harminc méteren belül állt a tank a kerítés túloldalán.

Sippie
az se sokkal jobb amikor a menõ klánok, menõ játékosai alázzák folyamatosan az ellenfél játékosait
Vajon miért nem vagyok meglepõdve, hogy melyik klán fia ámokfut megint?

Sippie
ha úgy nézzük ebben a játékban pont hogy x-ray szeme van a legénységnek, ha valakit felspottoltak 19 bokron keresztül is ki lehet lõni, teljesen reálisan.
Õ igen.. Félrenyomtam😄, neked válaszoltam😊.

Koszi. Gondolom nekem valaszoltal nem Szpecnyaznak.

Jobban megnézve a képedet nem haltak meg mivel rajtad kívül csak 4 tankot lõttek ki a csapattársaid. Ezért nem kaptad meg.

A 9 tank amit lesebeztél abból lejön ugye 2 a killjeid miatt. Tehát marad 7 tank amit lesebeztél. Kérdés, hogy ezek mind meghaltak-e a társaid által.

"Hit more enemy vehicles than any other player on your team (at least 6), which are subsequently destroyed by another player."

Mivel a legénységednek nincs x-ray szeme, jó hogy eltûnik 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Most erre miert nem kaptam confederete-et? Mivel senki nem kapott nekem jart volna.

[/url][/img]

hawken
Na ez azért már télleg röhej, bent áll a házak között, de mégis láthatatlan,majd egyszer csak hipphopp. (direkt a printscreenre tettem a kezem, mikor láttam hogy eltûnik)

Ne menj vele elõre, keress fedezéket ami mögül kibújsz-lõsz-visszabújsz tölteni-kibújsz-... Nekem a lövegével volt egyedül problémám, gyakran tapasztaltam, hogy eltûnik a semmibe de ez sem járgányspecifikus. Rá kell érezni, adj magadnak idõt.
Oh, nemhogy kilövöm.. elsõdleges célpont 😄 Mint ahogy általában én is az szoktam lenni 😉

Solten
noob! <#alien>

Saor Alba

Solten
Mindig mosolygok azon ha egy magyar hisztizik magyar talalat miatt 😄 Klantarsamat is kilovom a francba ha az ellenfelnel van.

Saor Alba

Hehe, ez jól hangzik 😄

Tuvok

Én tesztszerveren próbáltam még régebben és én is ezt preferálom a Ferdivel ellentétbe. Az, hogy leláncolnak meg arty szétlõ az nem a tankot minõsíti szerintem. Lesz az jobb is😊.

"egy könnyû tankkal a bokorban lapulva"

Igen,lammaer az Assasin Creed's WoT-os reinkarnációja. 😄
hawken
JP2 lett, de eddig ez egy fos.
Vagyis inkább csak szerencsétlen véletleneknek köszönhetõen eddig fos eredmények vannak vele.
Mindig valami nagy dög jön szembõl, leláncol, aztán arty kidurrant. Vagy rögtön az elején kapok egy arty találatot, meghal a pk meg a lövész, onnantól csak 100 méternél közelebbre tudok lõni pontosan.
Az elõbb meg egy csõrit kiluggattam, vicc hogy kb 15-öt kellett belelõni hogy elhulljon a sok 0-ás damage miatt, kész ráfizetés.

Ez csodálatos😄

LSSAHPAUL
Ha már chat banról van szó 😊 még is csak felteszem, mai termés.
Alulról nézzétek.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Kivettek mindenhonnan mindent, Su85 is nerfelve lett, KV1 is, meg a német oldalon is végeztek hasonló módosításokat.

Leginkább Tier5-Tier6 körül, hogy az olcsó farmtankok ne legyenek használhatóak 😊

Elég hosszú kihagyás után most ismét elõvettem a játékot, és elkezdtem 0-ról (el is kellett, hiszen kinulláztak mindent anno mindenkinek). Most tartok ott, hogy orosz oldalon szert tettem egy T-28-ra. Viszont feltûnt, hogy nincs meg hozzá az az ágyú, amivel régen olyan jól lehetett osztani, ha felszereltem. Asszem valami hosszúcsövû 85 milis ágyú volt, de ilyen már nincs a T-28 fejlesztési fában. Kivették, vagy csak rosszul emlékszem?

Nekem annyira pici a farkam, hogy meg logni sem tud nemhogy lengeni. <#nevetes1>

Amúgy a chatbannak, az az egy hátránya, hogy meccs elején nem tudom beírni hogy "Siema POZ Kurwa"...

Nincs rá bizonyítékom, hogy így van-e 😊 Mert belegondolva a teszt 2 része valahogy elmaradt (unban 😊 )

Szóval akkor próbára tetted Kacsa képességeit? 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

😊
Homlokon vágnám az tuti.Pláne csak amiatt,h én is balatoni gyerek vagyok és 18 a rekordom.
Amúgy 51 világrekord. 😊

Nyilvánosan megbocsátásodért esedezem, és hamut szórok a fejemre ha küldesz nekem egy tankismertetõt amit betehetek a FAQba.

Vonatkozik a többi grafománra is. Rám nem, mert én adminkodom a FAQt 😊

Hát ugye a szûkszavú feliratból amit az ember kap (mostmár az sem derül ki ki adja) sokesélyes.

A - hazánk banképes tagját cukkoltam egy kicsit hogy bannolni tud, de unbannolni úgyse egy CW chaten (rá 5 percre jött a ban, bár ez lehet véletlen is ugyanis)

B - az is lehet hogy elértem valami automata limitet, a gyakori "dugjátok fel a reportjaitokat ahová akarjátok, mert a WG úgyis szarik arra mit nyomtok" kijelentéseimmel

C - tegnap volt egy sérülékeny csávó, akit változatos kijelentésekkel illettem (asszem arty volt) és amikor fenyegetett hogy screenshotot csinál, akkor miután felkértem hogy most tapadjon a print screen-re, tanácsokat adtam a közte s anyukája közti viszony kiszélesítésére, melyben közösen áthághatnák a civilizált kultúrákban elfogadott etikai normákat. Sztem ez utóbbi a legvalószinûbb, mert biztos postolt egy ticketet 😊

Amúgy épp gondolkodtam egy chatbann beszerzésén, mert igy nem izgat mi történik, nem tudok még pingelni se a térképen, nem erõlködöm hogy segítsek a csapattársaknak (pl elárulva hogy amerre megy onnan az elõbb lõtt pofán egy zojject, szóval nem kéne arra mennie 😊 )

Szigorúan csak ez ide rizs termés learatása után <#nevetes1>.

QuentinT
Látom, neked tényleg a trollkodás az életed, és nem csak egy könnyû tankkal a bokorban lapulva 😊 De ahogy jól esik... Valóban, egy síma továbbgörgetéses helyzeten offolom én is szét a topicot, szóval elnézést mindenkitõl! Jó játékot, és könnyebb bejutást a teszt szerverekre!

A következõ peccsel, valamikor decemberben.
Lehet hogy nekem nincs humorérzékem, mindenesetre vicceset nem nagyon találok ezekben, de egye kánya. Én viszont úgy vagyok vele, hogy akkor is furcsán néznék, ha egy random emberke az utcán rendszeresen egy táblát lóbálna a járókelõk arcába, miszerint õ már megint tizenötöset kacsázott a Balatonon.

Sziasztok tudja valaki hogy, mikor érkezik a kínai ág kb?