World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Volt egy, ahol csak 2000 dmg és 1000 spot dmg, de 4 kill, na oda adott 875 xp-t.
Értem én, hogy kevés xp, mert nem egetrengetõ ez a dmg, de a többi mire a lóf****ra kapott többet? random az egész
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Szeretném kérdezni,hogy a 8.1-et(teljes játék) honnan tudom letölteni torrentel,mert a WG oldalán csak lancher-es letöltési lehetõséget találtam.
57essel állat 😄
Lecseréltem az ágyút és WOOOW! 😊
Olyan lett mint egy mini halálcsillag.Akire ránéztem az elpusztult.
😄
Ja,és a lényeg!
Baromira jól javítja az effet.
egy a lényeg! 57mm-essel használd
hajrá
rohadjon meg az összes kínai szar b**a tank 😄 meg a kínaiak is!
na még valami jót is tud a WG XDDD
WoT: Nishizumi77
8.2 - gold ammo for silver stays, 8.3 - Chinese tanks. They were dumped, because there were some balancing issues - Chinese heavy line will recieve a new tier 10 heavy, designated "113", that has a 68 degree frontal upper armor (ricochet almost guaranteed). It'll arrive around the time of Chinese New Year. 8.3 won't be delayed and it'll be a purely content patch. British arty and TD's are gonna get moved to 8.4
Ilyen még nem volt, ha ez igaz akkor 8.2ben nem jönnek a kínaiak. De jó, hogy már nagyon vártam õket! Akkor összesen lesz az új amcsi ág mint tartalom....
WoT: Nishizumi77
Mozgékony, semmi páncél, szar ágyú. Olyan abszolute használhatatlan arra, amire való lenne 😄
Ferdivel, isu152vel, t28al lehetett jókat játszani, de evvel a vacakkal....
A másik a Su-101, azon meg végképp vicces az a t54/44 ágyú 😄
Annyira használhatatlan, tegnap 5 arty volt a fejem felett a listában, meg egy alattam 😄
Mentem scout tankot játszani vele, kaptam is egy patrol duty-t 😄
Akkor tegnap ezért ölte vízbe magát a top T62-es a második percben mert nem volt fizika teszten. 😄
Nem rohanok vele de most is jön egy t32, meglövöm szembõl villan aztán átlõ, nem lövöm át a testét átlõ nem lövöm át átlõ. Wtf? 150 méterrõl 230 pen nem elég? Buffolták vagy mi a fene? Bezzeg az õ 198-as cucca átvitt folyamatosan, röhely. Persze még nincs a nagy ágyú de 1 hónap alatt összejött 40k xp, kétlem hogy sokat segít
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Meg tudja esetleg valaki mondani, milyen crosshair-mod ez, amit a csóka használ?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro