World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
Ebben a damage panelben volt benne.

A hisztimért bocsánatot kérek, én rontottam el. Néha így kifagy az agyam.<#buck> Majd legközelebb jobban figyelek. Lehet, néha el kellene menni a "nagyokkal" pár körre, tanulni tõlük.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Mi annak a modnak a neve a tankok alatt, ami jelzi, hogy mennyi sebzést vittél be és kinek?

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

patchaou
Ami a bekapott találatoknál jelzi hogy ki mennyit lõtt beléd az melyik mod? Nekem csak egy egyszerûbb van ami csak a sebzés méretét mutatja.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Solten
Igen, amilyen hulyen nez ki, olyan jo... <#alien> Neztem nagyokat mikor leszivattam vele egy csajniz IS-2-t... 😊 Ilyen pen mellett a ROF-ja egyszeruen brutalis.

Saor Alba

Solten
lol

Saor Alba

patchaou
Egyáltalán nincsenek rendben, legszívesebben csak nélkülük játszanék, de ha már ott vannak az ellennél, akkor nem kínálom tálcán magam.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Attól hogy utáljuk az artykat, még alkalmazkodni kell a szituációhoz ha van rá esély. Pl van 6 arty/oldal, én meg kiállok a mezõ közepére sütkérezni, úgy hogy van más választási lehetõségem, aztán 1 perc alatt szarrá lõnek akkor tudom hogy az én hibám volt a dolog.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

mijki
Jó, akkor én vagyok a faszláma az artyk meg teljesen rendben vannak.
<#idiota><#banplz> Lezárom a témát.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A híd fedezékében kell közelíteni, aztán onnan be az épületes részhez. Lehet hogy hosszabb, de eléggé arty safe.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Pales27
Ha érdekel, replaybõl meg tudják mondani

Na jó, az elsõ képen tényleg a semmi közepén álltál. Az épületek között szabad csak bemenni a bázisukhoz ha van arty.

mijki
Ez lehet az én hibám, de én és pár társam tartottunk fel kb. 5-7 tankot, nem tudtam elõre nyomulni. Próbáltam mindig helyezkedni, mozogni, a többi tank nem is tudott sebezni, egyedül az arty...

Ti mit csináltatok volna?

Na, majd mindjárt jól megmagyarázza valaki hogy "nem mozogtál" "nem voltál fedezékben" (ha lehet a 2 egyszerre menjen)<#nevetes1>.

patchaou
Nálam jobban nagyon kevesen utálják õket, de az elsõ képen a puszta közepén állsz. Himmelsdorfon meg külön tehetség kell arty által jól lõhetõ helyen leparkolni.

Közelítsük meg más szemszögbõl szerintem. Miért gondolod, hogy ha a semmi közepén egy helyben állsz, akkor az arty nem fog majd meglõni? 😊

mijki
SZOPJON LE AZ ÖSSZES ARTISTA ABERRÁLT G*CI, AKI NEM TUD NORMÁLIS TANKKAL JÁTSZANI!
Komolyan mondom, ha bazmeg kiengedtek mindenkit az állatkertbõl. Elõbb egy nyomorékkal vitáztam arról, hogy a KV-1S szerintem OP, szerinte meg teljesen normális, most meg arty maraton van...

Bison(T2) vs Churchill(T5)

Ui.: Minden sebzést arty vitt be...

Második kép, hát persze hogy sza**á lõttek az artyk again...

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

patchaou
1500 dmg az alig több mint a saját hp-ja. A type se kap csilliárdokat ha csak annyit oszt ki.

Tudom,csak hangosan elmélkedem...😄
Már-már lehetetlent kérsz😄.

Leteszteltem a TOG2-õt ma délelõtt.

Nem gondolná az ember a kinézetébõl, de ez egy baromi jó tank. Persze, 14 a végsebessége és batárnagy célpont, de az ágyúja... hát az szerintem bõven a Tier6 legjobb ágyúja. 170-es átütés, 150 sebzés, 2 másodperc célzási idõ, 13,3-as ROF. Ehhez jön még a villámgyors toronyforgás, és hogy extrém módon ki lehet téríteni a lövegét lefelé. Emellett nagy meglepetésemre teljes biztonsággal lehet vele tüzelni menet közben. (mindezt stabilizátor vagy bármilyen legénységi képesség rásegítés nélkül) Ja és 1400 a HP, tehát kb 60%-al több mint a többi tier6 heavynek. Egy igazi szárazföldi csatahajó, három kill alatt ritkán jövök ki vele a meccsbõl. Nagyon érdemes kipróbálni, nem lepõdnék meg ha nerfelnének rajta.

Az egyetlen baja hogy annyira alacsony a kreditszorzója a Tier6os prémium tankoknak a játékban, hogy bõven nem éri meg megvenni õket. Az elõbb 1500 bevitt sebzésre adott 18.000 profitot a játék prémszámla nélkül. Egy vicc!

Hülyék ezek a Wargamingesek, így a kutya nem fog Tier6 prémium tankot venni. Pedig ez a tank nagyon megérné, ha rendesen lehetne vele pénz termelni!

Szerintem csak simán leszóltak felülrõl, hogy túl sok lesz a jóból a pórnépnek, lassabban kéne kijönni az új tartalmakkal, mert lényegében ezek a sárga gépek eléggé készen vannak. Másik lehetõség, hogy ha most ezt a 20+ tankot, meg pálya átradírozásokat egyben kiadnák 8.2-ben lehet 8.3-ban alig jönne valami, mert más projektekkel egyáltalán sehol nem állnak, hogy egy egész patchet ki tudjanak velük tölteni, így meg kényelmes lesz, mert karácsonykor alig kell majd melózniuk, mert lényegében januárra már most kész a content. Amúgy részemrõl teljesen oké.

Játékélmény mi?
Akkor már nem lenne NoDmg-Pen+Arty...
Szerintem meg karacsonyra visszateszik a typeot a shopba es meg kihasznaljak, hogy utoljara emberek megveszik...ha kifarmolhatoba is meglesz sokaknak elveszik a varazsa. Vagy csak en vagyok rosszindulatu 😛

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Javítanak még rajtuk meg finomítják õket, hogy a lehetõ legnagyobb játékélményt kapjuk. Ezt írták.

LOL furcsa is lett volna, ha dolgoznak a WGnel 😊

A kínai tankok nem az elkövetkezõ patchbe jönnek, hanem majd késõbb. Csak az amcsi újítások jönnek.

StephenKing
Én próbáltam, nekem bejött. Páncélja az tényleg nincs de jó gyors és egész gyorsan lõ. Mentem vele 10 csatát átlag prémmel 50-60ezer tiszta nyereséget hozott csatánként. 12500 aranyat nem igazán adnék érte de ha olyan 7000 körül lenne akkor esetleg elgondolkodnék rajta hogy megvegyem.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Mi a gaz? mit irnak? ceges firewall mogul nem megy. Mi tortent?

Múltkor mondta itt valaki, hogy mozgékony, de baromi papír, erre emlékszem.
Dolgozzanak csak rajta, úgy is egy kicsit túl gyorsnak tûnt a tempó.
Korábban írta itt valaki (elnézést, hogy nem ugrik be a neve) hogy próbálta és szerinte heavyhez képest mozgékony a páncélja nulla valamint, hogy nem éri meg az árát. Az ágyúja korrekt.

Egyébként visszanéztem, és aznap ez volt az egyetlen vereségünk 15 csatából. Mellette csak egy campelõs Serene Coast-os döntetlenünk volt, szóval nem értem, hogy milyen vereségrõl beszélsz.

Ezt az FCM 50-t próbálta valaki?

Jól látod igen, és újat mondtál😄. Kár érte, hogy nem most jönnek.

bazz. ez de gáz.

HOPPÁ, HOPPÁ!

http://worldoftanks.eu/news/4790-changes-update-82/
Lehet hogy nem mondok újat, de jól látom hogy átrakták a kínai treet a következõ peccsre? Wut?
mijki
errõl ez jutott eszembe:

Nem emlékszem rád. Mi az ingame nickneved?

Roger6
<#eljen><#taps> Kurva nagy!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pointer4
"International Diabetes Federation" ?😊
Ha topheavy vagy ok, de ha 2 tierrel alacsonyabb vagy a többségnél akkor nem ugyanezek a szabályok.
Szpecnyaz a HUNS saját Bear Jew-ja, még a Centurionján is IDF-es festés van.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

pointer4
Ezt a repimet neked ajánlom 😄
4 arty kill, +2 haláláról tehetek 😊

Sose tudhatod hogy anno mire használták (még) a Hummeleket a németek 😄.

Nem bántjuk, csak megjelöljük.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

http://tinyurl.com/casual-scrub

http://s1.hubimg.com/u/1672040_f520.jpg

http://tinyurl.com/casual-scrub