World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Köszi! Így már mûködik 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Erre gondoltam... van aki már annyire hisztis lett itt a fórumon, hogy neki már az is baj ha az ellenség hülye 😊

Jó a szóhasználatod, BÜNTETÉSI rendszer van, nem pedig KÁRPÓTLÁSI rendszer. Innentõl kezdve gondolom egyértelmû, miért irreálisan magas a büntetés és röhejes a kártérítés.

Pont tegnap volt,h az M7 tankomba valamelyik csapattársam belelõtt,és a csata végi infónál láttam,h 100%ban kárpótolt aki eltalált.Abban a körben csak a lõszert kellet kifizetnem.
Lehet,h bugos volt a rendszer,de ilyet még nem tapasztaltam.

Yoyo
Tegnap KV1-el osztottam a láma népet, szépen lehoztuk a csatát dõlt is a kredit, de azon nem bírtam napirendre térni, hogy csata közben bejött elém egy t-28, gondolta majd õ kilövi az ellen csörcsöt és kv1-et, véletlenül leláncoltam az ellenfél szétkapta, kaptam 4600 kredit büntetést!? Utána lévõ csatába A10-zel, 4 killel, lerongyolódott állapotban húzom az ellen zászlaját, mikor a saját csapattársam kilõ. Kaptam 185 kredit kártérítést😊!? Érdekes játékosok vannak, érdekes büntetési rendszer van.

Csinálj egy screenshotot az editorról hogyan van nálad beállítva.
Szerintem a Lines count nincs felhúzva eléggé.
Nekem így van beállítva

A játékban meg így néz ki

patchaou
Már amikor kiszámíthatóak. Nagyon ritkán nézem kilövésem után a csatát, de ha mégis akkor nem gyõzök csodálkozni amikor mondjuk egy 680-as királytigris simán áll a puszta közepén és akkora mákja van a gyökérnek, hogy nem lövi senki még az ellen 3 artyja sem. Más kérdés, hogy Õk sem nagyon lõnek, és ha mégis akkor sem nagyon sebeznek, de úgy néz ki sokszor, hogy a lehetõ legszarabb helyen vannak a legnagyobb biztonságban.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Akkor marad a privát... 😊

patchaou
Azért kértem mert elvileg megcsináltam az editorban, de mégsem mutatja pedig be vannak pipálva azok a szarok 😊

Ellenük jó harcolni,mert kiszámíthatóak.Ilyenkor mindig megnõ annak a valószínûsége,hogy valamilyen komolyabb medál,pl:top gun összejön.A nagyobb baj akkor van ha velem-velünk vannak.Én saját magamat teljes mértékben átlagos spílernek tartom,kinek néha kijön a lépés,néha nem,azt hiszem 1206 az effem.Pirosak közt is azért vannak leendõ jedik,akik azért próbálkoznak,néha egész eredményesen.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Yes.

Az editorban tudod megcsinálni legkönnyebben.
Itt bekapcsolod a hit-log fület (visible)
valamint a Group hit by player name opciót is.

Utána játszhatsz az elrendezéssel a koordinátában, nekem a damage panel mellett van:
270
-260
250
100
20

Ha nem megy és küldesz privátban email címet, akkor elküldöm az enyémet.
Abban pluszként a tankok neve mellett (mármint a tank felett a játékban, nem a listában) feltünteti az effet is színkóddal.

patchaou
http://kepkezelo.com/images/e0fxbnjfqhucngqn6kt7.jpg

Valaki akinek úgy van belõve az XVM.xvmconf file, hogy a képen látható cucc mûködik rendesen az feltolná valahova? Sehogy nem bírom beállítani.

Nem rossz csak az a baj hogy általában velem több vadbarom van... és még pofáznak is.....
Röviden Jay&SilentBob végét kívánom az összesnek... valószínûleg mind valami kis pöcs aki annyira szánalmas hogy még megpofozni sem lenne érdemes.

Vadbarmok ellen miért rossz játszani?

Egyetértek, van az a szintû primitívség, amivel nem lehet mit kezdeni, és nem lehet tolerálni sem.

Lényegében analfabétákról beszélünk! Nem képesek elolvasni a tankjuk paramétereit, hogy esetleg ne maradjanak hátul a legkisebb light tankkal, hogy majd õk "sznájpolnak", a nagy dögök meg spotoljanak maguknak, ha meg akarják nyerni a csatát. Majd' minden körben belejön valami ökör az álló, vagy éppen csak cammogó tankomba. És még én fizetek büntetést, mert õ nem lát, vagy csak simán hülye...
Meg amikor megállok célozni, vagy meglök hátulról, vagy befut a célkeresztembe. Mert az a barom (én) biztos nem azért áll ott, ellenségre szegezett csõvel, mert esetleg lõni készül... dehogyis.

De azért játszok, és közben szitkozódok 😊
Játszok, mert szeretem a tankokat. De nem azokat, akik játszanak velük 😊

Pont ez volt a lényeg hogy nincs nagy sebzés de sok kill xp meg fos😊
itt van

Én is egyre kevésbé tolerálom azt, hogy a WoT a random csatákban arra kötelez, hogy vadbarmokkal, vagy vadbarmok ellen (vagy mindkettõ) játszak. 17k csata után már a fasz kivan a sok hülye kreténnel. Ezt nem lehet megszokni és e fölött nem lehet napirendre térni, én legalább is nem tudok...
Sokszor megunom és kilépek a faszba, mert besokallok. Ez van<#szomoru2>
Annyit mindenesetre elért a WoT nálam, hogy minden nap átkozom Hitlert, hogy miért nem nyerte meg a háborút és miért nem telepítette ki az összes kibaszott oroszt Szibériába, ahová valók úgy egyébként<#eplus2>

iSS!

4-bõl háromszor voltam olyan piros ördögök közt,hogy az valami embertelen.Mintha összeválogatták volna õket.Direkt mentek kilövetni magukat,vagy egyedül megyek 6 ellen,mert az,hogy segítsenek a másiknak aki egyedül van áááááá,hát azt nem szabad.Ti ezt,hogy bírjátok?Alkohol?Mondjuk van még egy üveg jégerem.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

van valakinek olyan problémája, hogy nem megy játék alatt az msi afterburner?
a quess where VII-et valaki kitalálta már?
áááá grééét megvan ..😄
simán a res mods-ba ..vagy a 0.8.1 be ???
ha nincs akkor csinalj

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

olyanom van hogy res_mods/0.8.1 ennyi az a gui flash nincs 😄 ne nézz hülyének nem vagyok gép mágus 😊
World_of_Tanks/res_mods/0.8.1/gui/flash mappába masoltad???

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

amennyiben bemásoltam oda ahova elõírta a res_mods-ba de mégsem megy az miért ?
köszi 😊

Ezt valahonnan le lehet tölteni ?? vagy ?? nem akarok bárgyúú lenni....
Szok' még lenni SG század?

Aki jellemformáló kihívásra vágyik annak javaslom menjen közepes századba magyar mágusokkal.
5-10 percig buherálják a csapatot és közben szórják az észt. Nagy nehezen elindul a csata és ott találod magad 11 500-800 eff értékû vérpistike között és csodálkozol, hogy két perc alatt hogyan lett 0:6 az állás.

Neha tanyleg indokolatlanul keves exp-t ad akar kiemelkedo teljesitmenyre is. Itt egy pelda. Nem tudom, hogy nyert csata vlt vagy buko, de akkor is kevesnek erzem a 966 exp-t premiummal.

[/url][/img]

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

jimbo crosshair mod

Malarki..ez a célzó ezt honnan szerezted ? áruld el lécciiiiiiiiii
Ezek a 90mm-es lövegek engem a ruszki 122-esre emlékeztetnek. Baromi hosszú töltési idõ és pattog, mint kecskeszar a deszkán. A T25-ösön vért izzadtam és többször agyvérzést kaptam, mire meg lett a 105-ös.
Tudom, de pillanatnyilag úgy érzem, hogy nincs elég hajam ahhoz, hogy prém nélkül grindeljem ki a nagyobb ágyút. Jah és ne felejtsük el azt sem, hogy ennek a drágaságos 76 mm-es megymagfosónak a DPM-jét osszuk el 3-mal, mivelhogy ha esetleg, kivételesen, hajlandó valamit átütni (diadalüvöltés), akkor jobb napokon, ideális idõjárási körülmények között, akár minden harmadik lövése is sebez.
Na ilyet se nagyon láttam még (nem túl hosszú) WoT-os karrierem folyamán: egy piroska se volt a csapatba!

Meg is lett az eredménye, 15-2-re hoztuk a meccset. Végre nem volt tk, nem volt egy helyben forgás, egymás akadályozása, a városban is rendesen el tudtunk menni egymás mellett. Azért meg tudnám szokni, hogy mindig ilyen legyen a játék.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

a 90es annyira lassan tolt, h attol fog kihullani igazan 😊 de en regen mentem vele. bar akkor sem volt egy nagy durranas, de az uj mm szerintem csak a javara valhatott. az remlik azert h jol allt neki a tavolsag.
Alapszabály, hogy mindig csak fullos tankról mondunk véleményt. A legtöbb tank csak a top ágyújával mutatja meg, mire képes, a Sluggernél sincs ez másként. Bár a Hellcat sokkal jobb nála. Annak sincs páncélja, de az legalább mozgékony.

A 76-ossal? Egyelõre én is azzal használom, nincs meg még a nagyobb, de hullik tõle a hajam. Engem kétszer ekkora RoF se tudna kárpótolni a szánalmas, nevetséges, botrányosan lepkefing sebzéséért, a szintén tûrhetetlen átütésérõl nem is beszélve. A frontpáncél, ami elméletileg az egyetlen elõnye a Hellcattel szemben, egy nagy rakás meleg, friss, porhanyós lószar védelmi értékeihez sajnos épphogy nem ér fel, T5 tankok úgy lövik át a beforgatott frontját, mintha egy forró késsel trancsíroznál egy tömb vajat. Mozgékonysága totál felejthetõ, HP-ja is kevés, TD-hez méltóan ugye. Ha ilyen játékélményre vágynék, mennék vissza stock VK3001P-zni. <#mf1>
tõccsed fel ezt a replay-t valahova, megnézném <#taps>

menyit sebeztél? <#fejvakaras>

wot nick: PsychoTrooper

Tény hogy azok közé a tankok közé tartozik, ahol a harc jön hozzád és nem te mész a harchoz, de nem olyan vészes a helyzet. Három killt azért össze szoktam hozni vele csatánként a tesztszerón.

Szerintem egész jó tank, lassúcska de sniperkodni pont megfelelõ vele. Egyedül a töltési idõ ami sok nekem.

Ezt a gépet is sikerült elszarni. Eleinte nagyon jó volt, talán a legjobb statom volt vele, aztán szépen leromlott. Emlékeim szerint leginkább azért, mert kezdetben középnél lejjebb nem, vagy igen ritkán kerültem, majd valamelyik patch után mindig az alsó házban voltam.
eleg sokat kinlodtam a 90essel rajta, de azt visszaraktam vegul a 76ost es nekem avval eleg jol mukodott onnan kezdve.
Azt kell hogy mondjam, hogy két éves WoTos pályafutásom alatt kevés ilyen törvénytelen okádék tankkal játszottam, mint ez az M36.
Látogassátok meg az új Wot oldalt nagyon jó lett Link

Szerintem nincs ember a földön, aki ennyibõl meg tudná állapítani. Mintha lenne egy vértócsa a hulla mellett, és elvárnád, hogy megmondjam, ki a gyilkos. 😊

pointer4
Olyan mint a T95, két féle kimenetel létezik 99%-ban, mindegyikben a fõ csatát messzirõl nézed végig,
1 - ha ott megnyerik örülhetsz, ha egyszer sebezhetsz valakibe
2 - ha meghal a csapat, akkor 4 felõl érkezõ kivégzésre számíthatsz

Nagyon nagyon ritkán, sikerül a front vonal közelébe kerülni, de inkább az átrohanó gyors tankok levadászására kell berendezkedni 😊
Kipróbáltam én is a TOG 2-õt. Hát...Az ágyú jó. A páncél? Nem tudom. Gyakorlatilag nulla, de lehet a gold lõszer miatt. De sok a hp legalább.

Viszont tetû lassú. Sehová nem érek vele oda. Soha. Sehová. Ha rossz irányba megyek, és a túlsó oldalon kiírtják a csapatot, soha nem érek vissza. Kizárt.

És a tesztszerveren...vonzza a fogyatékosokat. A csapattársaim többször direkt engem lõttek, vagy blokkoltak. Mert milyen jó móka.
Vagy...megindulok egyik oldalt, 2 percen belül a tõl oldalon mindenki halott, és még egy perc múlva húzzák a zászlót. Hiába...nem érek vissza.

Folyton egyedül maradok...a csapatból, segíteni, áh...senki.
Lehet hogy fasza tank lenne, sõt szerintem tuti élvezetes...csak elbasszza az élményt a sok hülye.