World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Irtózatosan szar csaták után egy egész jó csatát kaptam,úgy látszik a játék is érezte hogy az elõzõ szopatásokat kompenzálni kell.M103 és E100 lövései még csak nyomot sem hagytak t54-en,e100-al közvetlen közelrõl harcoltam.Lefoglaltam trackeltem és sebeztem,õ meg nem tudott megsebezni,csak az arty tudott eltalálni minden más lövés egyszerûen lepattant.De jó lenne ha mindig ilyen mákom lenne.

Vettem észre hogy a torony az nice.
De azon filózok, hogy gold ammo bele csak oszt jónapot. Majd farmolok 😄
és nem is árt hogy meglegyen a Tiger2-re a jobbik torony... sokan lövik az alap tornyot szembõl :/
azért nem mindenki fasznoob a gameben és aki tudja hogy a stock torony iszonyat papír szembõl az azt fogja lõni
hát ja 😊 el is nyomtam a talpra!
T21-en nem is az a gond h kimaxolni, hanem hogy mihamarabb T69-esem legyen Xd állat az a tank 😄 nagyon begerjedtem rá <#violent>
Tiger2 lánctalp.

Amíg kijönnek az amcsik addig úgyis összeszedsz 5k free xpt a T21 talpjára. A többi meg ki van fejlesztve szerintem neked is (ágyú, motor). Fejlesztett tornya ha jól láttam nincs is tán.

Edorn
Nem tud véletlenül valaki olyan (ha lehet magyar, de végülis jó külföldi is) modell webáruházat, ahonnan tudnék rendelni Leichttraktor vagy ms-1(t18) tankot? Mindegy, hogy kics-nagy, gagyi, vagy profi minõség, összerakott, vagy nekem kell összerakni, csak ezen tankok valamelyike legyen...
A feje eléggé pattogós, ha a testet eltudod rejteni, ezt ki lehet használni. Meg egyébként medek között nem rejtõzik rosszul, esetleg lehet vele mutatni.

adott 20k free exp! ti mit csinálnátok? 😄
- elnyomnátok Tiger 2 talpjára, hogy egybõl mehessetek a toronyra vagy
- elnyomnátok T21-en hogy ne kelljen vele annyit szenvedni? 😄
505thZajcev[PT]
Ki kell grundolni, nincs mese. A nagyobb loveggel jobb lesz, de az igazi fullosan a nagy motorral es a nagy lanctalpal. Ne add fel.

Tippek trükkök stock t-54re? mondom megyek majd vele úgy mint a type-al mert így kb mint a type. Jah csak az nem megy t-10be és prém mivoltának hála az xp is jobban jön vele.
Nagyon a csapatra vagyok így utalva akik meg hát... sajna a legtöbbször nincsenek ot a toppon. Így soká lesz mega löveg :S
Kitörne a 3-ik világháború.

akkor már soft wipe lenne ha megkapnánk az összes eddig elért xp-t meg pénzt az meg luxus😛

szerintem ha megcsinálnák a WG-sek akkor a magyar gamerek a fejünket vennék! XD
Felolem johetne😊 de a szerzett xp/credit ott legyen😊)))))

ha már nem megy a szeró akkor egy kis info, hogy ne csak mindig az e-péniszemet himbáljam itt 😄
-2013 Q2 elõtt tuti nem jönnek az új német medek...
-type59 (premium) sebzését 230-ról 250-re buffolják
én bent vagyak, nem vágott le, lehet a login szerverük omlott össze.
Hard wipeot a népnek!

remélem resetelik a szervert és lehet mindent elölrõl kezdeni <#hehe><#hehe><#hehe>
Nekem sem megy... de ahogy látom senkinek sem..
bujcsik555
Na, mit csinálnak már ezek a vodkavedelõk? Pont lenne idõm 3-4 csatára, erre leöntik a szervert vodkával....

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Honlapjuk se megy, gondolom karbantartás van.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Csak engem nem enged most fel a játék?
Sorban kell állnom,mintha a tesztre akarnék belépni...
Sziasztok!
Az elõbb kiírta játék közben,hogy kevés a memória,indítsam újra.
Megtettem.
Azóta nem bírok belépni,mert:
"A tûzfal nem engedélyezi a csatlakozást" - hehe,nem használok tûzfalat.
Illetve egyszer megvillant egy: "WOT server is busy" felirat?
Találkozott már valaki ilyennel?
Volt ma egy nagyon érdekes szitu.Helyszín Mines.Tank:type 59.Dzsanázok a dombra közben direkt nekem jött az elc kétszer is.Persze hp csak róla ment le.Nagyon utálok ilyenekért fizetni.Ha kicsit paprikás hangulatban lettem volna,simán kilövöm.Mivel a csata vereség szagú lett,úgy döntöttem,hogy bosszút állok.Fogtam a kis "schumit" letoltam a domb szélérõl pont az ellenség elé.Genyó voltam tudom,de abban mi az élvezet,ha direkt nekimegy a másiknak csak azért,hogy az fizessen.Szegény amit kapott 😊😊.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Windows 8-on játszható a Wot?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Hahaha.. Igazad van. Teljesen megzavart, hogy felül van a hír és szerepel benne a kettes szám. <#vigyor>

Áruld már el, hogy hol a toszban van szó a hírben a teszt 2-rõl. Lehet én vagyok fogyi, de nem találom. Szerintem csak az eredeti tesztes hírbe biggyesztettek bele egy mondatot, miszerint ma bezár a teszt bazár.
Még a teszt verziók közti különbségeket tartalmazó lista sincs kint, amit pedig mindig ki szoktak írni.

Én meg azt nem értem😊 31 meccsem van vele 69 kill...

Gondolod arról van szó, hogy a kettes tesztben benne lesznek a kínaiak, de élesbe nem mennek ki? Ennek így nem sok értelmét látom.

Szerintem meg csak arról van szó, hogy még mindig tele vagyunk funkcionális analfabétákkal, akik egy rohadt hírt nem bírnak értelmezni, de ezért is a WG a hibás ugyebár.

hawken
Nagyon állat ami három napja folyik.
Tegnap 30 kör alatt nem tudtam leduplázni a JP2-met. Eleinte úgy voltam hogy én vok a balfasz, ami igaz is lehet, tekintve hogy nem vagyok PRO, OP, vagy miatököm. Na de 30 kör alatt legalább 25-ször úgy kikapni hogy 3-15 az állás és abból minimum körönként 2 kill az enyém, hát az vicc.
Volt olyan csata steppesen hogy egyenesen átvágtam a pályán, kilõttem az öt artyból kettõt, elkezdtem foglalni a bázist, és akkor néztem hogy már csak én élek a csapatból. Persze megjött a védelem és szétszedtek,.

Szerintem Vlagyimír, a honlap híreiért felelõs, Lenin érdemrendes fikusz copypaste üzemmódban mûködik, és kimásolt mindent az elõzõ verzióból és nem vette ki a kínaiakat.

Szánalmas ez a tier6 churchill, megvettem, elsõ 4 kör 2 kill 4 loss, (Y), ennyit ezekrõl a lassú szánalmas szarokról. Cromwell meg talán a legjobb tier6...
Nekem szvsz eddig nagyon bejön. Gyors, mozgékony, a löveg dpm-e fantasztikus, viszont penje elég gyengusz ezért ha lehet oldalba kell kapni az ellent

Sziasztok biztos hogy nem jön a kínai ág mert most a hivatalos lapon megint arról van szó h jönni fog.
Az xvm moddal kapcsolatban nekem is lenne egy kérdésem. Legalább is úgy gondolom az csinálja.
Csata közben a felsõ részen a lag jelzõ ikon mellett két óra is fut közvetlenül egymás mellett. Az egyik az órát és a percet mutatja, a másik az elõbbiek mellett a másodpercet is. Hol kellene átírni, hogy csak az egyik maradjon? A wot kliens beállításokat néztem, de ott nem láttam ilyen lehetõséget.
Milyen jó kilátások😄

Én nem panaszkodhatok, harmadik nap után végre sikerült dupláznom a T-54-et 😊)

A 268-as már ki van fejlesztve, de még nem vettem meg, ahogy az O621-et az IS7-et és a JpzE100-at sem.

Ahogy észrevettem a TD-knek már nincs akkora szerepük mint régebben, meg minél többet játszok annál inkább unom a kivárom hogy jöjjenek taktikát. <#idiota>
Sajnos megyek elõre állandóan ha kell ha nem. <#nemtudom>

wot nick: PsychoTrooper

Régen láttam ennyi babuint a szerveren mint ma.... be is fejezem mert ma megint a random 40%-os winrate van tegnap 62% volt... érdekes😄

😊)) úgy oké😊

Nekem nincs ilyenem,szal nem tudok róla leírást adni,viszont egyszer volt velük egy emlékezetes 1 percem.Löwével hasítottam éppen mikor 2 ilyen közrefogott 😊.Foxy és a lábtörlõ esete állt fent,és én voltam a lábtörlõ.😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Jobb is, hogy így van, szerintem. Így is többször megtalált már pár nyomorék azzal, hogy direkt akadályoztak és tologattak. Mint utólag kiderült, arra játszottak, hogy majd én fizetem nekik a zsíros kárpótlást, ha kilövöm õket... Csak azzal nem számoltak, hogy tõlem hiába von le a rendszer egy halom kreditet, õk abból nem sokat látnak... 😊

WoT account: cpt_Hungarian

Kinek mi a véleménye errõl a Cometrõl mert amilyen jó volt a Cromwell ez akkora moslék....

Ez így nézett ki😊

"mit kellene még tenni? egy lövéssel 3 tank vagy mi?" <#nyes>

Nem tudom még mit kéne ezzel csinálni😄 volt felderítés/felderítés sebzés/7 kill/ majdnem 50% foglalás mit? egy lövéssel 3 tank vagy mi?😊

Én is csak duplázok vele😊 most mentem egy 1700+-os kört megint😊 de hát szarrá van nerfelve hogy egy kínlódás legyen a 10-es TD ami persze 300e xp.. vicc

Tegyél fel frissebb verziót.
Nálam most a 2.2.5 béta van fenn, de már van 2.3-as is.

Talán a 2.1 vagy a 2.2-es verzióval volt gondom anno.

Köszi! <#worship>

Én már lassan nem merek a 704-essel menni annyi a lepattanó lövés és a 0 pen sebzés, pedig a legénység a 4-ik skilljét húzza. Ráadásul a 7.2-es kredit nerf óta nem is add annyi xp-t. Szóval szégyenszemre a legtöbbet használt gépemmel (1153 csata) nincs ász plecsnim. <#idiota>

Yoyo
Én még soha nem kaptam 100% kártérítést, azt már tapasztaltam, hogy belém jön a birka sebzek rajta 2 hp-t fizetek pl.: 80 kreditet neki, ha nekem okoznak 100-200 hp sérülést akkor kapok pár fillért. Nem sírás, csak furcsa, szerencsére ritka eset, hogy sebzek valakit, annál többször zúznak meg engem.