World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klánban nyilván nem mehetne, de akkor meg minek bárkit noobozni randomban, ha egyszer egy kibaszott 6 éves is tud gyõzni és lõni is egy Pattonnal. El se tudja olvasni miket írnak neki és kb annyira is érdekli...
Félreértettétek, 2 körbõl a 6 éves fiam egyet megnyert, de mindkettõben anyázták. Sakkban még az elsõ 3 lépést se tudná "megtervezni". Ez egy ilyen agyhalott játék. Csak gondoljatok arra, hogy bármikor jöhet veletek szembe egy 6 éves kicsi marok vezérelte Patton, ami egyébként IX-es, agyhalott.
Köszi!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A páncélja valóban nem a legerõsebb, de nálam az ágyújával azért nincsenek ilyen gondok. Nálam mûködni szokott a sarok mögül kibújós és odadurrantós taktika.
Bocs a viszonylag szûkszavû válaszokért, de telefonról vagyok csak.

Pedig legalább igényel annyi idõben elõre való tervezést, taktikát mint egy sakk. Másként az ember nem fog eredményes lenni.

neked is annyi eszed van mint egy marek molylepkenek. egy tier8as meddel bekuldod a fiad.. angyobb tankod nem volt, h tuti top legyen? mondjuk egy tizes? es meg csodalkozol.. agyhalott...
Ez egy használhatatlan szemét.... Most is egy bespotolt 704es fordul át a hegygerincen direkt odacélzok, hogy azonnal telibe kaphassam ahogy átbukik... ahogy átbukott és megállt MINDKETTEN lõttünk. Õ természetesen 200+ méterrõl átlõ én nem õt... Hogy a faszomba használjam heavynek, ha tök mindegy hol, csak el kell találnia szembõl bárminek, amivel találkozhatok? Vagy én kaptam valami selejtes vacakot 😊?
A garázsodhoz tudnál adni egy linket?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Közelharc volt elõbb himmelsdorfon.... E3 kupolát nem lövöm át, pont a közepén.... mert miért is sikerülne, persze 4 lövésbõl 4 sebzett engem... beforgatva...

Nem akarom leszólni a játékot, mert én is szeretek vele menni, de mivel nem egy sakk, ezért a 6 éves fiam is ment egyet a Pattonnal, de hogy milyen anyázást kapott a vége felé... Erre semmi szükség, össze vagyunk zárva 6-66 éves korig, ilyen ez a játék.
A random legalábbis. Megdöbbentõ, hogy ennyi év után is csodálkoznak ezen emberek.
Mert távolról talán könnyebb becélozni õket? Nem akarlak meggyõzni, csak adtam egy tippet. Ha akarod, megfogadod, ha nem, akkor nem, rajtad múlik 😊

17,33 seces reloaddal közelharc? Amikor a hülye csapattársaim örökké egyedül hagynak akkor is, ha én követem õket... Na meg közelharcban a legtöbb T10es gyenge pontjait a fos célzási idõ és ágyú kitéríthetõség miatt nem egyszerû ellõni... Cserébe a tornyomat elég ha nagyjából becélozták és át is lõtték.
mijki
Szerintem megéri egyszer megnézni, nagyon jó kis kör volt. 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Wát ken áj széj....
Mivel egy batár valami a lorraine ezért ilyen alacsony neki gondolom. A hozzá hasonló méretû amx-eknek is rossz a rejtõzködése. Amúgy is ezek csak lelkes játékosok mérései általi eredmények, az igazságot szerintem sohasem tudjuk meg.

Közelharc! Sarok mögül ki, odaversz egy orbitálisat, és vissza fedezékbe. Egyetlen heavy sem sebez ekkorát, ezért a klasszikus heavy taktikára alkalmasabb bármely igazi nehéz tanknál.

Gódammónúb. 😉

Most nézem csak, hogy a lorrainenek 8-as. Fasza lehet úgy játszani, hogy 17 körül van elõtte végig, majd nyóc, majd újra 17... Ennek mi értelme?

Akkor megteszem ezt a bejelentést. T-54el farmolok. És a végösszeg stép nagy. Igaz piros de ettõl még szép nagy! 😄
popey8
Nem tudja vki, h ezen a Guess Where contesten minden nap egyre többet mutatnak a képbõl vagy a kezdetétõl a végéig ugyanannyit láthatunk? Oké, hogy a nulladik napon a legnagyobb a nyeremény, de ez számomra egyszerûen kitalálhatatlan ilyen formában. Még a pályát meg is tudom mondani (asszem Siegfried Line), de h melyik tank van a képen és, h a mappon konkrétan hol, az esélytelen. Ha minden nap 24-bõl legalább 12 órát játszanék talán ismerném annyira részletesen a pályákat, h meg tudjam mondani pontosan melyik mezõben készült a kép. A tank talán egy MS-1-es , de ez sem teljesen biztos. Nem mentem sokat kis tierben, csak amennyit kellett, ezért nem is ismerem õket annyira részletesen.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Pedig, ha bejelentenéd, hogy te pedig T-54-gyel farmolsz, mert tudsz vele, akkor itt mindenki leborulna a lábad elé, és térdelve skandálnánk, hogy "Taníts mester!" 😊

Nektek mûködi az XVM mod? Mert most feljöttem játszani, és a semmitõl eltûnt, mintha fel se lenn telepítve, pedig már felraktam a legújabb verziót is.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

datango
nekem olyat csinal, hogy azt irja a client, hogy a legfrisseb verzijo van feltelepitve és mikor bent jatekban beszeretnék jelentkezni akkor csak forog a "kapcsolodas" jel és nem lép be! mi lehet a bajom ? 😞

Ez elég kevés,pedig nincs is legénységnek kamu skill.Még is két csatában úgy lövöldöztem hogy észre se vettek.

Na délelõtt óta nem csökkent a babuin létszám 4 zakó elég volt 😊 az útólsó egy 4 killes 6k damages meccs volt, na mondom ha ez ruha mára elég😄

Churchill 7, a borzalom. Kénytelen voltam harcba szállni egy is3-al és lehetetlen volt megsebezni. 20x lõttem rá, ebbõl 7 mellé a maradék vagy nem ment át az oldalán vagy csak villant (8x kb.) Aztán mikor sikerül a dombon följõve folyamatosan láncolni az arty képtelen lõni. 800 effes gyerek, végére kapott vagy 4 medált mert kilõtt 8 embert, beleértve 3db! afk t7ünket.
Aztán nyomnám a t34-el mert kell a lóvé de mára le van osztva a 40% találati arány. Hiába célzol teljes letakarja a célkeresztet valahogy mögé érkezik, átmegy a lánctalpak között, torony és test között becsúszik, õrület

Nem is T-54el farmolnék. Az egy picit WTF lenne. 😊
kamu volt természetesen

Hali!

Mesélje már el nekem valaki, hogy mi a francot kell kezdeni ezzel a T110E4el....

Páncélja gyakorlatilag nincs (ha én ülök benne 250 pen viszi a lövegpajzsot is vígan, persze ha én direkt lövök vele E4 lövegpajzsot kb 300 pennel akkor nekem 10/8 nem sikerül...), ágyújával félóra mire becélzok valakit, és akkor is rengeteget missel. Weakspotra való célzás se megy vele 200 méter fölött.

Hulldown nincs, forgathatom ahogy akarom az se ér semmit...

Egyéb ötlet azon kívül, hogy adjam el amilyen gyorsan csak tudom?

Köszi!
Lehet ezentúl csak bokorból sunnyogok csörcsivel.

Van valakinek valami táblázata arról hogy egy tank mennyire tud rejtõzködni?Marhára érdekelnének Churchill I adatai.Kv1s-t úgy szétkaptam bokorból hogy észre se vett,se vk36.Kv1s valami fura nyelven még ugatott is nekem pár sort.

Lenne pár kérdésem az urakhoz....
Olvasgattam vissza egy kicsit és érdeklõdöm hogy ez a tesztszerveres XP át hozatal csak kamu volt a részetekrõl ha nem akkor hogy mûködik ez a logg file-os móka?
Illetve azt is olvastam hogy Type megint lesz karácsonykor ákszióssan vásárolható ez mennyire valószínû,csak mert akkor még kivárom és nem veszek szjúper persinget 😊))

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

505thZajcev[PT]
A jo korok max kb a 40 ezret hoznak premiummal.

Nincs prémiumom,szóval nekem max 10-20k-t hoz egy jobb csatában.Prémmel biztos több is össze jönne.

patchaou
Egy-két éve rengeteg gépet adtak vist-val, nekem is lett ilyen módon jogtiszta vista de a kutyának nem kell.
Hartmann a vista annyi memóriát megzabál, hogy nem csodálkoznék ha az miatt nem indulna el valami, a wot pedig kényes rá.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

505thZajcev[PT]
En is azzal farmolok penzt 😊
Ha nem vagy siemka akkor siman hoz atlag 10-20 ezret koronkent premiummal.

Még jó, hogy van egy hülye aki csinál is valamit a pályán xd..

vista????
are u fucking kidding me?! <#ijedt>
Sziasztok van 1 kis problémám.Laptopomon nem tudok játszani a WOT-tal mert amikor az exe fájt meggyitnám lefagy a gépem 2magos proci, ati radeon 2300 videokártya vista home operácios rendszer.Elöreis köszönöm.
Ilyen sem volt még. 10 ELC AMX küldetésbõl 9 win 😊 Mondjuk az utolsó már elég necces volt 3 vs. 7 mindent egy lapra mi hamarabb kezdtük foglalni a base-t tíz másodperccel haha. Persze mindez nem véletlen hanem a jó kiképzés eredménye 😊
Basszus,121 méterrõl lõttem 3 ellenséges tankot,ki is lettek szedve és csak forogtak,létezik az hogy 121 méterrõl nem látnak meg egy churchill1 tankot bokorban úgy hogy tüzel?

te "olcsó jános"

elsõ ágyú most van rajta 😄 a rövid 88as, második gun a szarabbik 105ös de azt lehet fel sem teszem mig meg nem lesz a jobbik 105
és csak 4 millám maradt mert most bevásároltam xD szal nem veszek terhelés növelõt.....
Jaa,az lehet,nektek is szarakszik az sg fórum?Nehezen jön be.

Bázz, pont a talp? Terhelésnövelõ és inkább az elsõ agyú azt csókolom. Tankjaid száma sok, effed sok, szóval a sóherség nem kifogás! 😊
Szerintem úgy értette, hogy megy farmolni a type-pal, hogy legyen pénze a goldammóra. 😊

Nekem már stockként is nagyon bejött az a tank. Igazából az egyetlen tank, amit stockként is szerettem. Nagy tieres meccsekben, ha nem kapott el a hév, a szokásos stock taktikát követtem vele. Felcsapódni valakik mellé, onnan flankelni és csak akkor elõbújni, ha nem rám figyelnek.

T54-el farmolni?Még nyertes csaták is épp hogy csak hoznak valamicske pénzt,ha hoznak,ha túl sokat lövöldözök akkor akármelyik csata minuszos.Nincs arany lõszerem benne,de ha simával minuszba jön akkor képzelem arannyal milyen.