World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Bocs a viszonylag szûkszavû válaszokért, de telefonról vagyok csak.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A random legalábbis. Megdöbbentõ, hogy ennyi év után is csodálkoznak ezen emberek.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Aztán nyomnám a t34-el mert kell a lóvé de mára le van osztva a 40% találati arány. Hiába célzol teljes letakarja a célkeresztet valahogy mögé érkezik, átmegy a lánctalpak között, torony és test között becsúszik, õrület
Mesélje már el nekem valaki, hogy mi a francot kell kezdeni ezzel a T110E4el....
Páncélja gyakorlatilag nincs (ha én ülök benne 250 pen viszi a lövegpajzsot is vígan, persze ha én direkt lövök vele E4 lövegpajzsot kb 300 pennel akkor nekem 10/8 nem sikerül...), ágyújával félóra mire becélzok valakit, és akkor is rengeteget missel. Weakspotra való célzás se megy vele 200 méter fölött.
Hulldown nincs, forgathatom ahogy akarom az se ér semmit...
Egyéb ötlet azon kívül, hogy adjam el amilyen gyorsan csak tudom?
Köszi!
Olvasgattam vissza egy kicsit és érdeklõdöm hogy ez a tesztszerveres XP át hozatal csak kamu volt a részetekrõl ha nem akkor hogy mûködik ez a logg file-os móka?
Illetve azt is olvastam hogy Type megint lesz karácsonykor ákszióssan vásárolható ez mennyire valószínû,csak mert akkor még kivárom és nem veszek szjúper persinget 😊))
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Hartmann a vista annyi memóriát megzabál, hogy nem csodálkoznék ha az miatt nem indulna el valami, a wot pedig kényes rá.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha nem vagy siemka akkor siman hoz atlag 10-20 ezret koronkent premiummal.

are u fucking kidding me?! <#ijedt>#ijedt>
és csak 4 millám maradt mert most bevásároltam xD szal nem veszek terhelés növelõt.....