World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...hogy, mik vannak... 😄 😄
pedal to the metal...

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
vagy csak nem tudok bejutni
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Miután elindult a meccs(4/4 arty), elmentem Type-al kilõttem egyet majd felderítettem és mutattam kb 1 percig a többit, a mi artynktól egy lövés sem érkezett..... majd meghalok... majd felhívom a figyelmét a kedves artyknak hogy talán más játék után kéne nézelõdni mert csont hülyék a WOT-hoz...
Erre megszólal levente barátunk😄 hogy nem az artykat kéne szidni hanem meg kéne tanulni játszani😄DDDDDDD namost 10 percet a bázisnál cempelt.. majd 11:3-nál elindult és lõtt egyet!!!!😄DDDD

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Vehicle: T-54
Exp: : 1,378 Credits: : 88,932
Achievements: : Steel Wall, Defender
Haat, a joisten nem szeret. Eletem egyik legjobb csataja a T-54-gyel. 3 tank ellen maradtam egyedul 900hp-val az ellenfel bazisahoz kozel. Kinyirom a Batchat-et(pont tarazott igy nem volt nehez). Egy Tiger II(full hp) meg egy E-100 maradt 2000 hp-val aki elkezdett foglalni. A tider ott volt az o bazisukon. Vissza a bazisra(kozben goldra valtottam)es 1 vs 1-ben kiszedtem az E-100-at. Addigra odaert a Tiger II is. Leszedem 300 hp-ra(nekem 400 maradt) es vegeznem ki mikor nem tudok loni. Bakker elfogyott a loszerem <#falbav>#falbav> Meg 2 perc volt hatra es nem maradt mas valasztasom mint az E-100 teteme korul cicazni a Tigerrel. Az E-100 a koron belul halt meg es szerencsere mire eszbekapott volna a Tiger, hogy siman behuzhatja foglalassal mar csak 30 mp maradt. A faszom elverem komolyan....
[/url][/img]
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
"Prehistoric Dirty No Chat Mod"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Tök jók ezek az ajánlások amikor az EULA-ban ez szerepel: "In order to take part in the World of Tanks MMO Game, participants (“Players”😉 must be 13 years of age or older. ..."
Akkor most mi az irányadó? 😊
Na, akadnak meg ertelmes szulok.
Saor Alba
Pont így próbálok játszani vele, mármint támogató szerepkörben a nagy heavyk mögött. Csak az idióták nem veszik észre akkor sem, ha rájuk írok, hogy megyek velük... :S.
Vagy rohannak elõre ha gyorsabbak nálam pl. Is4,IS7 stb... és megdöglenek mielõtt én is harcba bocsátkozhatnék, vagy ha már támogatnám õket akkor hátráltatnak a szokásos beállok eléd ha lõnél, kiállok elõled ha jön az ellenfél nagyszerû taktikával...
aztán egyedül maradok és bízhatok benne, hogy olyan hülye az ellenfél, hogy nem talál el 😄. Bármely más tankkal tudom a hülye csapattársakat kezelni, de ezzel nem megy:S.
Szóval abban az esetben ha a csapattársak elég értelmesek hozzá, hogy tudjam támogatni õket akkor jó, de egyébként szenvedés az egész hiába sebzek a legtöbb szar csatában is 2-3 ezret, ha úgy érzem nem tudom érdemben befolyásolni a csatát vele. A csodálatos exp szorzójáról nem is beszélve😄, 7700 damagere vereségnél kaptam 486 expet, pedig 2en 1 ellen maradtunk a csatában, szóval adhatott volna többet is. Fogalmam sincs mit kell vele csinálni pl. egy ace tankerhez...😄.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mondjuk modik mondták, hogy ETS topic meg ez viszi a prímet színvonalban. Hát igen, igazuk van.<#nezze>#nezze><#ticking>#ticking>
Ja, és Virkir, édes kis csillagom. Mellé írhatnék még a CS mellé 50 játékot, amivel játszottam / játszok. Ennél leragadni... hát ez a te színvonalad. <#unalmas>#unalmas>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egy FPS huszárnak soha nem magyarázod el ez mennyiben más, miért nem javasolják még a készítõk sem a 12 év alattiaknak.
Ha már semmiképpen nem bír magával akkor vegyen egy loltrakit aztán engedje azzal a kölköt ökörködni ott még sok vizet nem zavar.
És kurvára semmi keresnivalója egy 6 éves átlaggyereknek egy ilyen játékban meg úgy egyáltalán az online multiplayer játékok világában.
És igen, többek között azért van a nagy szivattyú a randomba mert az ilyen kretén szülõk nemhogy odaengedik elállófülü lajcsikát, aki még az orrát se tudja rendesen kifújni de még vesznek nekik T8-as prémium tankot is.
Had örüljön az a büdös kölök.
A többi 14 meg szívjon az esetleg kevés szabadidejében.
Sok ilyen koru gyermek jatszik vele, eszreveszed mikor 3 perc elteltevel a csapatod 3/4-e el van pusztulva <#alien>#alien>
Saor Alba
Hali a kérdésedre a válasz guess where-el kapcsolatban az nem olyan kicsi tank inkább 1 nagyobb sztem 4-5 tirû és acsi a tippem a shermann.
A PEGI bena, ez kozelebb all a valosaghoz.