World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Talált, nagyobb lett a mérete...

WoT: Nishizumi77

Basszus a test szerver jelszavait a 19.en masolták át az éles játéból.
De mivel elfejtettem hiába változtatom meg csak az éles játék paswordjet lehet. Ezért nemtudok belépni a teszt szerverre :S.
Valaki tudna adni egy accot amit nem nagyon használ és 19. elõtt csinálta?
Csak a teszt szerveren használnám.

May the force serve you well!

Most jön a francia T8 heavy prem😊 azt kell meg venni helyette😊

A löwe egy dög lassú, páncélozatlan trutymó, aminek az elsõ találatnál szembõl szétlövik a motorját, hogy onnantól 13km/h átlagsebességgel tudjon száguldani a tajgán a 120-as frontpáncéljával.
Ha el tudod rejteni a testét, akkor még használható is lenne, de azt elég ritkán lehet, mert az ágyúja sem szeret túlzottan hajolni lefele. 6%, szemben egy amcsi heavy 10%-ával. Az egyetlen fasza, ha sikerül rammingolni, de azt meg a sebessége miatt szinte lehetetlen.

Minden tiszteletem azoké, akik hajlandóak azzal a szarral farmolni.

Ha csináltak volna helyette valami E-50 elõdöt, az király lenne.

Nincs.
-gg +ff

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Van Lõwéd?

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

ja bakker! 77mb-ot leszedte hamar de a telepítés:
1%....2%.....3%.... 5perc múlva 35%.... 36%.... 😄
Ugyan miért kéne annak jobb ágyú? A KT top ágyúja van rajta, ezzel már jobban járt mint a prém tankok zöme.
Istenem, tovább tart feltelepíteni a patchet mint azt letölteni -.- Mire elkészül, tele lesz oroszokkal minden.
T57 elég komoly aim time, ROF és hp buggot kapott.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

a k**va anyjukat hogy felvítték a T69 moduljainak exp árát 😄
motor: 9500 és 18000 talp 14800 gun 18000
Ezzel megnyugtattál Thoryne..kezdtem félni a hull down-tól.Még csak az hiámyozna,semmi más...gondold el lenne egy SP keménységû hevedertáras vacak..ami T9-T10 ben még szívósabb lenne..... apokalyptika
"Lowe tank has been rescaled according to historical references to tank scale and gun barrel length."

Ajjaj,már elõre félek.Gondolom nagyobb lesz,nehogy ne lehessen mellé lõni.Inkább egy kis páncélt vagy motorerõt,vagy ami álom lenne egy nagyobb sebzésû ágyú.Mondjuk 320 helyett 390.
Mindegy álmodozom tovább.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

megy a teszt szeró! alig vannak fent! aki be akar lépni az szedje a talpát! 😄
A 10-es heavy: papír test - de nem kartonpapír, hanem az már szinte bibliofil...; A T110E5 lövege csak revolveresen - 35sec kb reload, 4 lövedék ~2 secenként. A torony masszív. Nem lõhetetlen, de pici, fura alakú és pattogós.
😄---igen...de az usa revolver remélem nem kap egy SP tornyot.mert akkor kicsit reménytelen a helyzet...legyen olyan mint a francia ,,,,,ott azért ellensúlyozva van a heveder tár....a páncél olyan mint a hó +20 fokban...remélem valahol õk is így lesznek...
totál lebasszák a játékot.... eddig viszonylag volt egy jó tankos game, fõleg 2vh-sak, létezõek is meg prototípusok is meg csak tervrajzosak is...
erre betesznek egy olyan "nemzet" tankjait amibõl egyik se "eredeti" csupa lopott/másolat szarok!
nem sokkal különböznek a francia autoloaderesektõl.... talán jobbak.... talán rosszabbak egy kicsit, de nekem bejönnek 😄
miert fajnak neked a kinaiak?
Tényleg mit tudtok az uj amcsi ágról??jön a revolver az tuti...de a páncélozottsága magas tierben milyen ??? meg az ágyú?? remélem nem valami extrém halhatatlan hull down -os köcsögöt csináltak bazicsõvel meg revolverral..mert megõszülök !!!!!!!!!!!!!!!!!!
egyébként már tölti a launcher a frissítést
Na igen a Type 59 kicsit sem OP ugye...osztom !! 😊
Main Features of Version 8.2

New American Tech Tree branch
New Premium tanks
New medals

ennyit a kínaiakról <#hehe>
bárcsak törölnék az egész kínai tech tree-t!
Nekem is ritka jól muzsikált már az elején is. Amikor végre fullos lett, rögtön le is pergett a winrate-em, mert kihúztam a vakot a kútból és állandóan megdöglöttem a csata elején. 😊

Cimborámnak is 37% volt vele a winrate mrie meglett a nagy gun... Egyszerûen ha a csapat szar véged.
Érdekes.
Nekem az LB-1-el álomcsapatokat adott a sebzésem is 1,2k felett volt a win meg 60% környékén.
Amióta, 20-30 kör felraktam a nagyobb ágyút folyamat babuin team a win beesett 50% alá a sebzésem az egyedüli ami nõ.

Azaz, de most hogy így mondod, lehet nemsokára egy patchben bevezetik, "játékegyensúlyi igazítás" címén <#eplus2>
Ezt nem lehet kibírni. Ha így folytatódik még vagy 120 csata mire lesz t-54 gun. Stockként egyzserûen nem... ha a csapat szar akkor vége. ÉS eddig szar. Már kemény 43% winrate. Egyzserûen nem....
Nem nagyon figyeltem, de mintha láttam volna ilyen 150 körüli lövését szóval még kis csõ volt rajta.

foxbat: rendben, elfogadom...
ezt nem értem hogy még mindig hogy van ennyi ember aki nem érti hogy van az exp számolás <#szomoru2>
su-100 azért kapott többet mert a su-100 tier6-os, te a T29-el tier7-es vagy és mivel õ 1 tierrel nagyobbakat sebzett te meg azonos tiert így nem kérdés hogy õ kap több exp-t...
Másfélszeresét sebezted, ha a mutatást is vesszük és szinte pöccre ugyanannyi xp-t kaptatok. Szerintem ez teljesen rendben van, egy tierrel nagyobb vagy. Amúgy stock volt a SU, vagy ennyi nullást lõtt, hogy 150 az átlagsebzése?

Meg 800 sebzés felderítés által... Na mindegy. A BDR-es válaszokat köszönöm.
Vicces is lenne, ha tiertõl nem függene. A lechttraktorral kapnál 8 XP-t, aztán farmolhatnál vele, amíg bele nem gebedsz. 😊

Te 7-es vagy, õ 6-os. Közel azonos sebzésre még szép hogy õ kap többet. Ilyen egyszerû.
felõlem jöhet a peccs! T69 Here i come!!!! <#nevetes2>
amint látom a garázst..nem ma kezdted ...akkor miért csodálkozol...tudod mibõl tevõdik össze az XP..meg a kredit....

XP system wtf?
A 8-as ágyúja 240-et sebez, 212 pennel. A 17-es 05-ös ágyúja 300-at sebez, gyengébb átütéssel. Most vettem vissza, majd meglátjuk mire jutunk egymással.
az ARL T6-ban meg legyõzhetetlen...mondjuk a tier-jében a kv-1s -el nagy csatákat lehet vele osztani...ha jól emlékszem akkor az ARL már megkapja a VIII-as ágyút...de nem száz....és azzal aztán T6-ban 300 dmg...visz mindent...csakhát a francia nem egy acélfal😄
Papíron a BDR hozza a legjobban a pénzt a nem prém tankok közül. Én nagyon megszerettem a top ágyújával. Az a 90mm-es már akkor konkurenciát állított a KV 107-esének, aztán mikor elválasztották a KV-kat, a KV1-tõl ugye azt el is vették. Védettsége felejthetõ, a mozgékonysága kellemes, a tûzereje kifejezetten jó, ha engem kérdezel. Top ágyúval jó kis tank, addig szenvedés.
dante3
Én személy szerint M6-al szoktam farmolni, 90-es ágyúval nagyon császár!<#eljen>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Yoyo
De rossz tanács😊

menj egy közepessel is ..vagy artyzz..azokkal lehet 20-30 ezres köröket menni 😄 csak nem leszel népszerûûû...bár én irgalmatlanul rühellem öket....a T8-as tankocskámmal hasítok (heavy) és a T6-van mikor oneshotol...de a T7 T8 arty 5-bõl 4x 1 lövés...akkor aztán ha ott lennek a közelembe...pffff
men egy közepessel is ..vagy artyzz..azokkal lehet 20-30 ezres köröket menni 😄 csak nem leszel népszerûûû...bár én irgalmatlanul rühellem öket....a T8-as tankocskámmal hasítok (heavy) és a T6-van mikor oneshotol...de a T7 T8 arty 5-bõl 4x 1 lövés...akkor aztán ha ott lennek a közelembe...pffff
Yoyo
Nem rossz választás, azért hozza az is a pénzt, persze egy 10-es tankot nem biztos, hogy eltart😊 Meg kell szokni a 9mp-es töltés idejét, meg, hogy rejtegetni kell mindenki elöl a papír testét, de nekem élvezetes tank volt.

KV-1-gyel is akarok farmolni, csak szeretnék egy második farmtankot ami lehetõleg hasonlít a kv-1-re és a BDR tûnt a legjobbnak.
Yoyo
Nekem jobban jön a KV1-gyel, a BDR más stílust követel, de nagyon szeretem, mikor nem T7-esek ellen kell menni vele😊 A BDR lassabb, ütök bújok technikát igényel a KV1 azért bátrabb harcos😊

farmolásra nem tudom rég volt az...de a BDR jobb mint a kv-1..