World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popey8
És mi van azzal, hogy a sebzés megemelése miatt nem kap semmilyen nerfet kompenzáció gyanánt? Így higgyen az ember ennek a nyomorék WG-nek. Teljesen egyetértek a topikindítóval. A lövegkitéríthetõség nerfje miatt már nem lesz ugyanolyan jó a Type-val játszani. Eddig vmilyen szinten lehetett hulldowozni vele, de most, hogy ugyanannyi lesz a löveg negatív kitéríthetõsége, mint a T-54-nek, már a kemény fejét sem lehet kihasználni normálisan. Nem beszélve arról, h ezután minden kis szaros bucka miatt nem lehet majd vele normálisan célozni. Sajnos a T-54-nek is ez a legnagyobb hibája. Kösz WG ismét!!!!!! Sajnos ezen a többi paraméter buffja se nagyon fog segíteni. Még most már csak az hiányzik, hogy megszûnjön a tier korlátja és mehessen tier10 ellen.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Persze, a gld, venti, stab triót használom rajta. Ugyan ezeket tettem fel az 50B-re is.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ha ráteszel egy GLD-t a stab mellé, akkor olyan lesz a tûzvezetése, mint az M103-nak. Sõt, gyorsabb toronnyal.

Jó lesz ez.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Most kipróbáltam, a töltése tényleg gyorsabb több mint 2 másodperccel. Viszont most is az lövi át aki akarja, szóval az armor buff nem sokat ér.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

+100 hp

AT 2.9 ->2.7

Megkapta a 203mm "csúcsot". Mondjuk ez nem oszt, nem szoroz.

Meg gyorsabban tölt.

Én meghagytam, mert ott lehet csak igazán aratni. Csak nem oldalra kell menni. Legalábbis meddel. 😊

+1 <#nevetes1>
+1
Milyen buffot kapott a t57? Mert fejbõl nem vágom a régi értékeit.

Malinovka Assault, ki játszik még olyat? :-D Elsõ dolgom volt kikapcsolni az assault módot, mikor bejött a lehetõség.

egyébként nekem sem 😄
erre jó a teszt szeró! 😉
Pályafüggõ a dolog inkább, például malinovka assaulton nagyon nem mindegy a rejtõzés, vagy a látótáv.

Ennyi páncéllal már lehet lehet a terep segítségével úgy trükközni, hogy még prémiumot is pattintson.

Eddig pont ez tartott vissza, hogy akármit csinálnék vele, úgyis átlõnék.

Mondom én arra reagáltam hogy a Prémnek gyengébbnek kell lennie...ezt írták,,és a T34 terén nem értek egyet...engem sem vonz a bálna ,,dre azért majd X top gunja van ..400/400/500 sebzéssel és a pen is magas a tierjéhez képest...nem érdekel engem az ilyen acél szörny...volt egy tiger II. em ..mert én is elkezdtem a játékot,,alap némettel 😊 ...de egy kalap szar a tigerII..inkább nyomom a francia ágat ami nagyon fun tank...csak én OP-nak tartom a lövege és a tierje miatt a T34 -et ,,,ennyi
Azon gondolkodtam, de az elkövetkezendõ idõkben nem sok idõm lesz játszani, úgyhogy nagyberuházást most nem tervezek. Késõbb meg hátha lesz még pár használhatóbb prém tank T8-ban a type mellé változatosságnak.

Az a gáz, hogy ezekben a gold ammos idõkben, sztem a fontossági sorrend úgy alakul, hogy ágyú (ROF, pontosság, sebzés), mozgékonyság, view range, hp, álcázás és a sor legvégén kullog valahol a páncél.

Valahogy a fejlesztett felfüggesztés egyszer sem fordult meg az fejembe.. Tényleg hülye vagyok vazze xd..

Mellesleg ne feledjük, hogy a T34 eredetileg egy T9 heavy volt, így a fasza ágyú adott volt hozzá. Mármint damage és pen terén fasza.
.. jo lassan tolt melle, es nagyon szereti az atlag alatti sebzest beadni..
Szép lassan meglesz az is.

majd miután megvan a jobbik gun utánnra rámész a talpra, felteszed talpat, leszeded a fejlesztett felfüggesztés és felteszed ventit 😄
én is így csinálom 😉
A túrót kemény, egy partra-vetett bálna ami a végtelenségig céloz. Elsõ vonalba még akkor se lehet vinni, ha top tier. Ugyanúgy TD-ként kell használni, mint a T30-at.

na jó... mielõtt még azt hinnéd hogy indok nélkül hülyézek 😄
egyrészt talp nélkül is felmegy rá minden! felszerelés viszont csak álcahálót bír el....
MÁSRÉSZT! 80.000 credit rá a fejlesztett felfüggesztés nevõ felszerelés!
felteszed ezt, majd álcahálót és töltésgyorsítót és vígan mehetsz a gunra!
alap talppal is nagyon jól fordul
Jelenleg nincs más tank amire kéne xp ezért tartogatom rá😊. Na meg mert egy nyamvadt töltésgyorsítót se tudnék rárakni a stock láncra, se egy ventit.

Elhiszem nektek..de mondj egy jobbat nála ami aztán tényleg odavág! IS-3? sztem azt szembõl már simán szét lehet kapni..persze minden tanknak van elõnye ,hátránya..szép is lenne ha nem lenne...én csak azt akartam mondani,hogy az elõttem szóló írta,ha olvastad volna ,,hogy a prém tanknak gyengébbenk kell lenie mint a simának,,,erre reagáltam a T34-el ,,mert szerintem elég kemény a Tier.jében ,,mondhattok amit akartok
Engem meg a T57, jelen állás szerint lehet becserélném rá az FV-met, mert elég brutál buffot kapott a T57, csak sajna nincs ilyen opció.

nem akarlak lehülyézni de te hülye vagy? 😄 free exp su-100m1 talpjára???????????????????????????????
Az M6-nál miért van 2db 76mm gun??
Engem viszont ezzel a leosztással pont hogy elkezdett a dolog érdekelni...

Nem tudom mit szívsz, de én is kérek belõle.

elég a hull down-ja és a Prot top lövege hogy az legyen...ha száguldani akarsz = med
Atyavilág FV215B-vel mit csináltak.
-100 hp,
ROF 8 -> 6.9 tehát kerek 1 sec-el lassabban tölt.

Páncélját viszont nagyon durván felbuffolták
Hull Armor 130/51/51 volt és lett 152/101/76
Turret Armor 152/89/70 volt és lett 254/152/101

Mondanom sem kell, hogy ez mind szart sem ér, mivel eddig is az artyk voltak rá a legveszélyesebbek a nagy mérete miatt és ezután is azok fogják egy-két hitbõl megoldani, úgy hogy összességében nagyon nem örülök neki. :-( A ROF csökkentés egy dolog, még érthetõ is, de a hp-jából kár volt lecsípni.

T34 nem a legjobb, elég jó az átütése meg a sebzése is jó de ezen kívül csak hátránya van. Ugyanolyan lomha mint a löwe, csak ennek még rosszabb a frontja, sokkal lassabban fordul és sokáig tölt újra, meg a pontosság se az erõssége.
Prémnek elég jó, meg jól lehet keresni vele de közel sem a legjobb T8.

WoT: Nishizumi77

Ilyenkor szokott az lenni, hogy a harmadik perc elején már motorhibásan száguldok kettõvel. 😊

Hát konkrét tippet nem tudok adni. Elkezdõdik a játék, megyek egybõl elõre a megszokott utakon, és ha látok ellenséget akkor rálövök. Ezt szoktam csinálni és ez a taktika mindig beválik.

yossarianHUN,,,szerinted ez a "gyengébbnek kell lennie"megállja a helyét a T34-nél is ??? mert annál én nem ismerek jobb T8.-as heavyt..és az prém!
patchaou
Ment privát.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem fog annyira hajolni lefele az ágyúja. Ez azért nem egy nagy nerf. Kicsit lassabban fog lõni, de cserébe nagyobbat üt és gyorsabban céloz majd. Nem nerf ez, csak átvariálás szerintem. Eddig is pattogott rendesen az eleje és mióta átvariálták a pályákat, nem is emlékszem, hogy egyáltalán lehetett-e hulldownban használni valahol.

Nekem is megvételre vár már egy ideje. Várok, hogy összegyûljön a talpára a free xp.

Megvásárolva:
SU-100M1' vettél. Elköltöttél kredit: 1 365 000, arany: 300.

had fogyjon a credit meg a gold 😄
egyébként van aki szereti ezt a TD-t?
kipróbáltam teszt szerón! nagyon OP a gunja 😄
No tessék.
Én egy jó ideje nem megyek a löwével, mert a type jobban bejön.

Szerencsétlen ott áll a garázsban már régóta. Adhatnál pár tippet, mert szívesen mennék vele néha. 😊

Pont a Test2-be fogják átméretezni😄. Kérdés, hogy most nagyobb lesz-e vagy kisebb.

"Lowe tank has been rescaled according to historical references to tank scale and gun barrel length."

Nem a KT top lövege van rajta az L/68 Löwén meg L/70 van. Pontosabb és több a pen 😛

Ez tény, de a prém tankoknak mindig is gyengébbnek kellett lenniük, mint a szintjükbeli fullosoknak, mivelhogy elméletileg farmolásra vannak kitalálva. A Löwe dög lassú, és a teste papír, cserébe a KT top lövege van rajta, és a tornya erõsebb a KT-énál. Szerintem ez így teljesen fair. Mellesleg hogy nézne ki, ha a T8 prém heavynek jobb ágyúja lenne, mint a 8-as fullos, nem prém heavynek. Na az lenne a röhej...
TÜZIJÁÁTÉÉÉK....nerfelték a kis piszkot..hála égnek..<#eplus2><#vigyor2>
a igen a Löwe nem egy nagy választás ha valaki prémmel akar gyalogolni..mögé kerülsz és ledarálod mint a szart
Én nagyon szeretem ezt a "szart". Teljesen jól használható, nyilván vannak gyengeségei de nem rosszabb a többi T8nál.

Érdekes... Type-nerf

A KT egy sportkocsi a lowehez képest.És egy kicsit nagyobbat sebzõ ágyúval,szerintem sokat javítanának az oroszlánon.100 tonna csórikám,és még csiga is.Gyakran sebez 270 vagy még ettõl is kevesebbet.Max 400-at tud.Eleinte nagyon utáltam ezt a tankot,amíg meg nem tanultam,hogy kb. hogyan is kellene vele harcolni.3 löwe szakaszban nagyon fun 😊😊😊.Támadnak a csigák!

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen