World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2017.08.19. 14:21:28
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Voltam ma annyi szar csatában,láttam ma olyat is hogy 4 idióta td egy helyre ált be,strsv1 skorpió fos meg t110e3 egy helyen dekkolt le,meddel voltam,ellenfél artynak szüret volt,1 lövés 4 balféket sebzett.<#hehe>#hehe>
Coca Cola IS-3 mikor jön? 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
De a veszteség kb 3-4 perc csak. :-) Ma T6 svéd meddel volt egy T8 csatám, ahol vért kellett volna izzadjak a tuti lose-ért (mapon látszott), 2. körben meg T7 sima 1,8k dmg és dőlt az XP. Összesen 10 perc alatt.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.08.19. 13:56:22
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ehhez képest a valóság az, hogy hiába van 6k+ dmg, általában 0-2k pattanó van mellé. :-P
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Mondjuk lehet azért mert az előző kettőt sem használtam fel.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.19. 12:14:56
Én a 7v7 ben szoktam jàtszani,mert ott lehet prémekkel menni.
A wot ban a küldetéseknél van hogy mik a feltételek,de semmi extra szinte csak jàtszani kell érte pàr csatàt.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
angelus1991ster.blogspot.hu
A küldetések között van olyan hogy E-sport küldetések,a Faceiten lehet megcsinálni öket. Én a 300% crew boosterek miatt csináltam meg.Adott vagy 18db-t belőle.Sok tankban van kezdő legénységem,gondoltam ezekkel majd megtolom kicsit öket. Elég sz@r az élet lámpa nélkül<#wilting>#wilting>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
És prémtankkal egész jól fizet.
K@csög végé,epic medál azt sehol a kupon<#banplz>#banplz>
Ammunition capacity increased from 36 to 40 pieces
– Increased DMG from 360 to 390
– Ammunition capacity increased from 30 to 33 pieces
Rheinmetall Panzerwagen:
– Reload time reduced from 10 to 9 s
– Aim time reduced from 1.9 to 1.6 s
– Dispersion during hull movement reduced by 20%
– Shot dispersion was reduced by 20%
– Ammunition capacity increased from 30 to 35 pieces
T-100 LT:
– Reduced reload time from 8.4 to 7.8 s
– Ammunition capacity increased from 38 to 43
XM551 Sheridan:
– increased DMG for 105 mm LT Gun from 360 to 390
– Ammunition capacity increased from 105 mm operation from 37 to 42 pieces
WZ-132-1:
– Ammunition capacity increased from 36 to 40 pieces
Nocsak. Tyúkeszűék mégis át tudják írni azt a sort.
Egyébként nem volt gold rendesen kiképezni a legényeket<#idiota>#idiota> meg nem is volt kiket,gy 80%rol kezdenek<#wilting>#wilting> És még álcafestésre se futja,így egy kissé nehézkes az élet,de majd a Faceiten behúzom azt a sok 300% legénységi boostert,aztán hamar kikupálodnak a p@r@sztok<#hehe>#hehe>
Nekem ma viszont hihetetlen élményben volt részem,talán 3-4 másodpercig az E75-öm 41-el robogott.<#idiota>#idiota>
De aztán leértünk a hegy aljára és vissza állt az átlag 10km/h sebességre.<#circling>#circling>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az észérség most sem hozta meg a gyümölcsét 😄
bocsi azt nem írtam oda, hogy nem egyből kapjuk a wot-ot/wows-ot érintő kódokat.
Egy Marblehead érdekelne engemet is.
Úgy hírlik, az elején Párduc 88-akat és Pz T25-öket lehetet szerezni.
World of Tanks: PZ. Kpfw. T 15 + 50% +Crew Level
World of Warships: Ship Emden + Port / Garage Slot
7 Days Premium
500 Doubloons
exclusive Lootboy Flag
Emellett az Armored Warfare-hez is kaptam 3 db 3 nap prémiumos bónuszkódot.
Ha esetleg kell valakinek valamelyik, akkor írjon privátban és elküldöm.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jobb leírás ehhez a Lootboy wot bónusz kódosdihoz:
https://www.reddit.com/r/WorldOfWarships/comments/6u0pzi/eu_you_could_get_a_free_marblehead_port_slot_and/
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.08.18. 12:38:00
7 napos wot bónuszkód (ha 2.-jára is szerzel az már nem felhasználható), meg invite kód is szerezhető
1. társítod valamelyiket: facebook/twitter/gmail
2. kamu acc nevet megadsz, kamu születésnapot megadsz és hogy férfi vagy
3. ha már bennt vagy, akkor elösször: a nagy piros "Get your free Lootpack now!"-ra kattintasz
4. Get now free!-re kattintasz
5. aztán Rip the Card!
6. felbukkan 3 játékhoz tartozó bónusz, meg 2 db a lootpack gold kártya, ezek mennek az inventory-ba , elősször kapsz 2000 lootpack gold-ot
7. amit a zöld LOOTPACK-nél felhasználhatsz
8. Ha akarsz minimum 2000 lootpack coin-t szerezni akkor a bal felső sarokban a Napi jutalom miatt kapsz egyszer +150 coint és alul a Comics résznél ha elolvasol (végigpörgetsz) egy Comic-ot akkor +350 Loot coint-szerezhetsz
Nem tudom mással azt magyarázni,amit tapasztaltam.
Tegnap este és ma reggel is toltam egy meccset M44 arty-val.
Esti meccs: 6 lövés 0 találat 1 kábítás végeredmény:15/2-re kikaptunk
Ma reggel: 10 lövés 5 átütés és 5 kábítás végeredmény: 15/5-re nyertünk.
Az egyik meccsen tudok lőni a másikon nem? Az egyiken csak szerencsém van, a másikon csak balszerencsém?
Lehet erre azt mondani, hogy "RNG", de ha az RNG így működik, akkor csak azt bizonyítja nekem, hogy a meccsek valamilyen szinten előre el vannak döntve valamilyen paraméter által, mert ha nem minden lövésnél dönt a játék, hogy talál vagy nem, akkor ez előre eldöntött eredmény.
Márpedig nem minden lövésnél számol, mert akkor nem lehetnének ilyen meccsek, ahol 6 lövésből semmi nem talál, de még a közelbe is csak egy megy, másnap meg 10 lövés-ből 5 telitalálat és a többi is éppen csak mellé megy. Szerintem legalábbis egy véletlen generátor nem működik így, hogy 16 lövésből az első 6 megy a levesbe, a többi 10 meg sikerül.
Még egy mai meccs:
Tortoise-al voltam, kikaptunk 15/1re. A meccs után végignéztem az összes játékos találati/átütési arányát, mi csapatunkban ez kb 25-30% volt(tehát minden 3.-4. lövés sebzett), míg az ellennél inkább 50% felett(persze ez csak becslés, nem álltam neki kiszámolni).
Erre lehet mondani, hogy béna játékosok, RNG, stb, de nekem legalábbis elgondolkodtató.
Bocs, hogy ezen lovagolok, de nagyon bosszantó és kíváncsi lennék a magyarázatra(főleg egy WG-s től)
Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2017.08.18. 09:27:33