418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #400318 Ne akarj t6-ba menni vele,99% eséllyel a csapat agyhalott állatokból fog állni. -
asolyom #400317 Jó neked, én ezzel a Műbránerrel még nem láttam T6 tankot. 
Viszont tegnap a Mutz-cal a teszt szerveren T10-ben mentem két csatát, és mindkettő 1. osztály lett.
-
Plata #400316 Mikor lehet már megint normálisan játszani?
Tiszta barmok még mindig.
Az első csatámon 0 sebzés,tetves Löwe csapattárs direkt szívatott és állandóan szándékosan feltartott vagy az utamba ált.
Majdnem bele lőttem,de gondoltam nehogy már az első csatán egyből be kéküljek.
Második csatán meg az összes retardált elment egy oldalt és otthagytak engem vagy 8 köcsöggel aki persze pont arra jött,mázli hogy ezek is retardáltak voltak és golddal sem tudtak kilőni.Na persze mikor látták hogy ott van rajtam a fél csapat vissza fordultak.De így sem voltak nagy segítség,egymás után lőtték ki őket,viszont nem lettem top gun,mert én szarrá lőttem az ellenséget ők meg mikor volt vagy 200 hp-ja kilőtték.
Mondjuk az Arl44 nem tudom mi a bánatot képzelt.Mondjuk a beképzelt E25 meg Vk30 is vicces volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Pozzdorja-nak szeretettel:-)) -
Angelus1991ster #400314 Az biztos. Bezzeg az ilyen trollgeci fókaverő tankot fabrikálnak a rerolliánusoknak, ha az a típus amerikai/szovjet.
Ha meg nácifasisztaszíriuszijapó akkor az csak rossz statos lehet. -
MuldR #400313 Biztos lesz EU-n is 30500 goldos csomaggal. :) -
Angelus1991ster #400312 MTLS-1G14 will likely be a reward tank for a mini-marathon, it will become available to the general public eventually;
- gondolom csak NA-ra. -
Nem szokásom ilyet csinálni,de most eldurrant nekem is az agyam.
A sniper Lwt-t próbáltam motiválni egy kis tili-tolival.
Nem nagyon dijazta.
Itt már 2-2 volt az állás ezért lerammoltattam magamat
hogy büntetlenül büntethessek
-
Nem értem pedig nyilvánosra van állitva alapbol.
-
Plata #400309 Nekem obj 257 üres.Arra kell felszerelés.
Asszem obj257 az új T9 heavy. -
Plata #400309 Nekem obj 257 üres.Arra kell felszerelés.
Asszem obj257 az új T9 heavy. -
Ez a videó nem érhető el.
Az tényleg blind úgy :D -
De de, ez volt abból. :-D -
Szerencse,hogy holnap felszerelés akció,össze is rakom a T10et. 
Blind shot a f@szkalapba
ha már az első lövése én voltam
-
besti #400305 Nekem valahonnan megvan ez a Valentine, nem ez jött abból az Excel táblás, scriptes, kódgenerálós mókából pár évvel ezelőtt? -
Lokker #400304
-
Állitolag ez jön a T10 után.
Forrás -
endrodiz #400302 Ha ki akarod rohogtetni magadat, akkor irjal nyugodtan a supportnak, de ha nem, akkor inkabb olvasd el a mini maraton leirasat figyelmesebben es ertelmezd az olvasottakat!:"If you complete the mission, you need to log in between 14 February at 06:00 and 19 February at 06:00 CET (UTC+1), so the main prize will be credited to your account. Should you already own the Valentine II, you will receive 200,000 instead of the tank." -
Lokker #400301 Itt megtalálod kérdésedre a választ. -
tutyimutyi2 #400300 Sőt jobb a kis accomra konkrétan semmit sem adott pedig most lett meg a nyolcadik token.
Írni kéne esetleg a supportnak hogy valamit nagyon elbasztak?
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2018.02.13. 13:49:50 -
pett3rson #400299 semmi gond, segítünk Pádre :) -
Plata #400298 Asszem valamit félre írtam,amikor kimásoltam meg lett. -
Lokker #400297 A hiba az Ön készülékében van. :) -
pett3rson #400296 kizárt, hogy bezárt, most is bejött nekem. Én is ezen nézem, meg Ezen
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.02.13. 13:19:01 -
Plata #400295 Az valami zárt honlap lehet mert nem jön be semmi. -
tutyimutyi2 #400294 Hogy van az hogy tegnap meglett nagy accomon a nyolcadik maratoni nap de nem kaptam meg a 25 csokit? Sőt szerintem a boostereket sem adta oda... -
asolyom #400293 Ez a wotstats.org-ról van. -
Plata #400292 Hol lehet így megnézni a statisztikát, -
asolyom #400291 A WG is ért ahhoz, hogy hogyan kell meghozni az ember kedvét ehhez a játékhoz. Ilyenkor áldom az eszem, hogy nem költök prémium fiókra. Ez a mai "termés".
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.02.13. 11:43:42 -
tutyimutyi2 #400290 A Restrictions fülre ha rákattintasz akkor ott írja hogy: Once per account
Amúgy nem értem hogy ha képesek voltak ezt a valentines minimaratont megcsinálni a wg-nél akkor mi a faszért van ugyanúgy 75%-os akció is a valentine II-re? -
MuldR #400289 Terülert, kerület függő. Pl vidéken van olyan hely, ahol a régi 30 éves kábelezésre rátelepült a UPC. Ott folyamatos problémák vannak, de mivel rengeteg pénz lenne kicsrélni a teljes kábelezést így inkább csak toldozgatnak foltozgatnak.
Pesten ahol lakom rohadt jó. Gyors, stabil. Persze évente kb 3-4x van pár óra kiesés, azt kibirom mobil netről. Pár km-re sógor sokkal többet szív a digivel. Ha neki elmegy a net, akkor az 4-5 nap. -
asolyom #400288 Egyébként az nem világos, hogy minden egyes győztes csatáért, ahol a top tízben vagy kapod a csokit, vagy csak a nap első olyan győztes csatájáért, ahol a top tízben vagy? -
Lokker #400287 Legalább lesz meatshield és lehet sebezni a sok nagy tudásút. -
asolyom #400286 Most látom, holnaptól lesz fogyócikk akció, meg legénység átképzési is. Lehet, hogy így lesz majd legénység a T-10-be is végre. 
Lesz további lehetőség csoki gyűjtésre is, amihez "csak" csatát kell nyerni, és a top 10 xp szerző között kell lenni. Kíváncsi vagyok, hogy ez mekkora kihívás lesz, és ennek hatására mennyi amőba lepi el az étert.
-
Lokker #400285 T-home Szegeden egy hulladék. Este 6-tól 10-ig kb. használhatatlan volt. Lassan "fenyegetőzni" kellett hogy megcsinálják, csak mert ők nem látnak hibát a hálózatban. Nyilván viccből telefonálok be hogy useless crap a szolgáltatásuk. TV is tőlük volt sokszor az is lehalt a nettel együtt. Váltottunk gigabites digi netre több mint 2 éve és semmi probléma nem volt vele eddig. A kedvezményekkel meg kitörölhetem a seggem ha közben a szolgáltatás használhatatlan mikor itthon vagyok. Amúgy a nagyobb netért ugyan annyit fizetünk mint a kisebb t-home sz@rért. -
Gyuszopapa #400284 Akkor nekem szerencsém van a T-home-val mert igazán nincs problémám csak nagyon ritkán.Az is igaz hogy annyi kedvezményem van hogy majdnem ők fizetik a teljes előfizetésemet. -
Still_I_Rise #400283 Van neked Digi telefonod? -
Still_I_Rise #400282 Tetszik az a Jacek, még ha svéd is. -
A szutyok sved dsl-em koszoni szepen smooth:)) -
a Digi szvsz még mindig az egyik legjobb szolgáltató itthon,UPC-vel anno több gondom volt,T-Homeról meg hallottam eleget.
Digivel nagyjából évente 1x van gond,nyilván akkor kellemetlen de ha végiggondolja az ember lehetne bőven rosszabb.