World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
"Lowe tank has been rescaled according to historical references to tank scale and gun barrel length."
WoT: Nishizumi77
Én innen kaptam meghívót:ez az
gondolkodom,mert4.napja kb. 30-40% közötti a winem,egyszetûen hihetetlen amiket kapok...lehet velük jobban menne... 😊
Fõleg a pk-val...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Server Changes
Fixed a bug where tanks could enter non-destructible objects
Fixed an interface bug in the shop, which occurred when the 'Store' window was refreshed
Fixed the rewarding of 'Lucky' medal
'Steel Wall' medal is no longer granted for suicides.
Economics
Fixed costs of camouflages on SU-122-44.
Rebalanced prices of new American vehicles.
Camouflage
Adjusted camouflages and inscriptions of new American vehicles.
Fixed errors in M6A2E1 camouflage patterns.
Balance
Chinese Tanks were temporary removed for additional adjustment.
Fixed errors in armouring for the following tanks: Т-54, Т-50-2, Matilda (British), VK2801, Somua Sau 40, D1, M4A2E4.
Fixed an error with the T-34 gun crossing into tank model.
Fixed errors in armouring of KV-1S and FCM 36 Pak 40.
Lowe tank has been rescaled according to historical references to tank scale and gun barrel length.
We are experimenting with some of the characteristics of the following tanks: Type 62, Type 59 and FV215b. More concrete details will be provided at a later date as the testing continues.
Sound
Returned old sounds for tank hits.
Noise of fans was removed from Premium Hangar.
Fixed the sounds for 'Victory' and 'Defeat' in after-battle statistics.
Interface
Fixed tool-tips for the shop interface
Fixed an error with interface freezing when selling event tanks (such as KV-220, Pz V/IV etc.)
Discuss on Forum
Share with friends Share on facebook Share on formspring Share on twitter Share on email More Sharing Services 0
Categories
Announcements
Contests
ESL Events
eSports
Firebase Challenger
General News
Media
You ask - We reply
Important News
All
Important
World Cyber Games Live Stream
World Cyber Games 2012 Grand Finals
Changes to Update 8.2
Customer Support Center Maintenance on November 27
Special and Contest: The Great Hunt
More
változásokat,épp melóhelyen vagyok és itt nem tudom
az oldalt megnyitni.
Légszi valaki
Pavel4711
nevû csókát nézzétek meg😊
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Ez most komoly??? Így is elég szar a Löwe lomha mint dög.
Ez tényleg igaz????
Battle: Dragon Ridge 2012. november 29. 17:49:36
Vehicle: T-150
Experience received: 1 785
Credits received: 69 054
Battle Achievements: Master Gunner
Hogy száradna le a kezük, mikor a csata gombra akarnak nyomni! Ezt már nem hiszem el!
5k sebzés egy tier6 tankkal, és képesek elveszteni ezek az utolsó szarrakások! Mi a jó életet kéne még csinálni ilyen moslékok között? Mit?
És ráadásul nem is tudtak kilõni... 2 low hp-s nyomorék befoglalta a bázisunkat. Több, mint a fele hp-m megmaradt, simán kilõttem volna õket, ha visszaérek. Lett volna vagy 3k xp, ha sikerül megnyerni, de nem...
15 ellen egyedül nem megy 😞
Pár fórum komment:
The löwe had its total volume increased by 17.3%
LOEWE is now 2x BIGGER than E75, almost on a par with E-100.

Na meg ennyit arról hogy nem szeretnek babrálni a prém tankokkal szövegükrõl, szép kis lista 😄
Type 59
• Changed the traverse speed has been changed from 45 to 46 deg/sec
• Reduced by 5% gun dispersion during vehicle rotation
• Reduced ground resistance by 20%
• Changed the NORINCO 12150L engine tier was changed from 9 to 8
• Changed the aiming time for the 100 mm Type 59 gun from 2.86 sec to 2.6 sec
• Changed the 100 mm Type 59 gun elevation angle from -20 degrees to -18 degree
• Changed the 100 mm Type 59 gun depression angle from 7 degrees to 5 degree
• Changed the 100 mm Type 59 gun reloading time from 8.0 sec to 8.7 sec.
• Changed the damage value of the Chuan bei-412 shell from 230 to 250 points
• Changed the penetration value of the Chuan bei-412 shell from 175mm to 181mm
• Changed the damage value of the Chuan chao-412 shell from 230 to 250 points
• Changed the penetration value of the Chuan chao-412 shell from 235mm to 241mm
• Changed the tower traverse speed from 45 to 48 deg/sec
<#banplz>#banplz>
kemény 650 effije van ennyi csatával
másik vicc hogy a T-44 a Ferdim seggébe kempelt de legalább mikor kérdeztem tõle mit csinál elindult elõre spottolni és meghalni😄
Mondjuk a 254 mm-es toronypáncélnál nem ártana tudni, hogy az tényleges torony vagy csak a lövegpajzs. De a legjobb az lenne, ha megkapná a "saját" tornyát. Mert ez a Conqueror torony is elég hulladék. Alig jobb mint az elõzõ Centurion tornyok. Sõt, ha jobban belegondolok nem is nagyon jobb. Annál a 20 fontos löveg negatív iránybeli lövegkitéríthetõsége legalább jó volt.
Wgtõl már rég várok erre a lépésre😛! Az ötletért pedig kérnék minden új "type" árából 1 goldot jutalékként😄!
Leginkább a T71, a T69 és a T54E1 érdekelne, hogy variáltak-e rajtuk valamit.
A hvy meg... ugyan csak a LOL kategória. 50B-t se nagyon látok a csatákban - meg is értem - az nem hvy. T10 hvy az az is-4, is-7 e-100 stb.
Szóval... az egész egy bazsott nagy LOL.
SZERINTEM!!!!!!!
Rakjatok be tier10-be! Kiráglak az eszázadból, pubi.... 😄
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
A T69-et exkluzíve azért fogom tartani, hogy Type-okat vadásszak le vele full prémiumos tárral.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A javított célzásidõnek hála, célzásgyorsító nélkül most ugyanott vagyunk, ahol eddig gyorsítóval. Szóval ha a célzásgyorsítót lecseréljük egy töltésgyorsítóra, akkor a megnövelt töltésidõ ellenére is jobb DPM-et fogunk kapni, mint elõtte volt 😊
Most van egy javítás mindenkinél 98%on.
Szerintem, ha megszüntetik a tierlimitet már nem fog olyan jól keresni, mint most. Azért az a 181 átlagátütés T10 ellen lófaszt se fog érni, még oldalról se a sok nullás miatt. Én azt figyeltem meg, h minél kisebb az átütés, annál több nullás van, ha nagyobb ellenfeleket lövünk. Bár ez lehet rossz következtetés. Eddig azért keresett jól szvsz, mert a kisebbeket vagy max a T8-asokat simán lehetett terrorizálni. Ha sûrûn fog tízesek közé kerülni, akkor ennek vége.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Az egyetlen dolog, amit nerfeltek rajta, az ágyúkitéríthetõsége, de nálam eddig sem volt az a kifejezett hulldown tank. A kicsit hosszabb töltési idõt bõven ellensúlyozza a megnövelt átlagsebzés.
Ezen kívül javítottak a célzásidején, a toronyforgatás közbeni pontosságán, a torony forgási sebességén, a tank forgási sebességén, növelték az átütését és csökkentették a talajellenállását...
Akkora buffot kapott, mint a spanyol munkanélküliségi ráta, de azért sokan már sírnak miatta, az utálkozók meg ujjonganak örömükben 😄
Vmelyik nap vki belinkelte (bocs már nem tudom ki volt az), h nem kap nerfet a sebzés emelés miatt és hogy csak ez fog változni. Ez az infó honnan volt? Biztos forrásból? Vagy csak a WG gondolt egyet és mégis az ellenkezõjét csinálta?
Oddball: a topikindító infói helyesek a Type nerffel kapcsolatban? Nem tudsz errõl vmit hivatalosabb forrásból?