World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popey8
Inkább Darksiders II😊

Végre letudtam duplázni. Nem értem miért, de állandóan lefagy a WoT. Most vagy az én netem szakadozik vagy a szervert öntötték le vodkával. Nálatok minden rendben van ezzel a szarkupaccal?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Assasin creed 3, Far Cry 3, Dishonored...

popey8
3 napja (kb 20 csata) nem enged nyerni a lórival...<#violent>

Ilyenkor mégis mi a fenét csináljak?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Solten
Most voltam tesztszeron, mentem ismet a X-es brit meddel es heavyvel. Tenyleg mire jok? Panceljuk sz@rt se pattint, minden sz@r atlovi oket es meg nem is gyorsak. Ja, sniperkedj veluk... Egy 6-os Croissant arty 200-akat ver a szovjet heavybe de a britbe meg 1000 HP-t...
A francia premium heavyt esetleg perverzek fogjak venni (akik esetleg kihagytak az IS-6-ot), kozelharcra tokeletesen alkalmatlan, igazi franciakent 1 cm-es takarolemezek vedik a szemelyzetet 😄
Ja ezzel is sniperkedj. Vedd meg a 10-edik sniperkedo tankod melle, lovoldozz vele 400m-rol. A TD-k kisse alkalmasabbak erre, na sebaj.

Saor Alba

Ugye-ugye, köllött sipákolni hivatalos fórumon, hogy mér' 100 tonna a löwe?! Hát most megoldották, hogy 100 tonnának is nézzen ki!😄😄 Azért most már igazán megkaphatná a 140mm-es frontot, igaz nem sokat kompenzálna...

Leendõ kínai t10 heavy. 113

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Hm nem tudom már kezdek gyanakodni az Archivmentekben. 😄
Ha szerzel 1-et akkor ad xp-t, ha meg ennyi xpt adna spotdamagenek akkor mikor 2500 lövök meg 2500spotdamagem simán adni-a kéne 1500-2000xp-t de lófaszt sem kapok.

0T3P: Értem én ezzel én is így vagyok de van mikor sokkal jobb vagyok mint a csapattárs többet ölök/sebzek és mégis õ jobban kap.

Nekem is volt érdekes dolog tegnap (nem tudom azért is jár-e xp ha sok lövést bír ki valaki vagy az a 3 spot ért-e nála + 300xp-t):

patchaou
Én nem foglalkozok ezzel, jó körben jól jön az xp, amikor meg szar vagyok akkor nem.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A JP2 a spottolásért kapott annyit mert ugye 950dmg-t osztott ki a csapat amíg õ spottolta az ellent.

Egy kis rágcsálni való. Eddig abban a hitben voltam hogy a killre ad xp-t, de ezek után már végkép nem értem mire ad olyan sokat.

ximix
Nemes egyszerûséggel vontatásra használták mivel a kötél vége "fülben" végzõdött és általában a német tankokon is csak lyukak voltak így e kettõt kapcsolták vele össze.

Tippem szerint a lánctalpat szerelték vele. De ha itt nem kerül elõ hozzáértõ, az index tankos fórumában egy perc alatt megmondják. 😊

Hát azt ne bánjad. Már pusztán az adatai alapján is köznevetség tárgya az a tank.

mijki
"There are parts that look like a C that are very thick on the backs of German tanks that hook the cables to the tank's tow hooks as well."Forrás

Ahogy ebbõl kitudom halászni, a vontatókötelet tartották vele, és ha kellett ezzel rögzítették a tank hátuljához a kötelet. Javítson ki valaki, ha rosszul gondolom.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

csaba90
hali! szerintem ha leszekad a lánc akkor azzal valahogy összébb tudják húzni.. amikor beteszik az új szemet vagy valmi.. de ez csak tipp 😄

Csaby

"- A 'Brothers-In-Arms' (Elit alakulat) készség mostantól a Mentor készséghez is ad bónuszt.." Forrás

Ez hogyan fog a valóságban mûködni?
Az kérlek azért van a tankon , mert annak az a szerepe , hogy a tank megegyezzen a játékban látható tank külsejével . Õk már ezt is tudták elõre
<#eplus2>
Nyugi van, mindjárt elõkerül valamelyik ügyeletes tankszakértõ és megtudod. Gurulj két NEM SZUICID kört... 😊

amint a képen is látható nem kis szerszámról van szó.....
szóval valaki tudja mi lehet ennek a szerepe?
hát ezzel nem sokat tudtam meg hallod 😄
de mi a franc szerepe van a tankokon? tyúkbél kötegelõ?
Nálunk a munkahelyen minden asztal alatt van ilyen: ezzel kötegelik össze alul a számitógépekhez vezetõ net, áram és egyéb kábeleket amikor kijönnek a padlóból.

Egyet szereztem az asztalomra is: nyúlütõnek becézem, a fejlesztõket szoktam vele terrorizálni, hogy "tarkón váglak ezzel mint a nyulat ha mégegy bugot csinálsz ma". Ugyanis marha jól kézre áll, mint egy vasököl 😊

Szerintem valamilyen láncösszehúzó izé lehet szereléshez, de csak tippelek.
vki szaki árulja el nekem plzzz milyen szerszám ez a német tankokok???

Solten
Igy van. Bar legalabb mozgekonyabb lesz, jelenleg olyan tetun mozog mint egy alap motoros T-44-es.

Saor Alba

rossz szót használtam, de az eredményen mit sem változtat.
HE sohase pattan mivel robbanó gránát, becsapódáskor felrobban. Ha "lepattanást" jelez az azért van mert nem tett semmilyen kárt a robbanás a tankban mert jól páncélozott részt talált és/vagy gyenge kis kaliberû HE volt.

WoT: Nishizumi77

a HE még saját tierjáben is simán pattog 😄
matilda vs kv1.. csak h példát említsek.
Így van. Néhány napja valaki belinkelte a lövedékek átütése videót. Ott el is hangzik, hogy csak az AP pattog, a HE nem. Persze. Én sem láttam még olyant. Ahogy más sem.
Meg jól elcseszik a csõmozgatást. Ha rajtam múlna választanám a jelenlegi formáját a "buffolt" helyett.

Én kínaiak nélkül is abbahagytam. Nem fogtak meg.

Ezzel viszont azt érték el hogy 8.3ig elég ritkán fogok játszani vele mert nincs semmi ami érdekelne és grindelni kéne. Új amcsi lightokkal elszórakozgatok kicsit, meg prém tankokkal megyek pár köröket, max ennyi.

Solten
Tajpot buffoljak!?

Saor Alba

amióta a HE is pattog.. nem egyszerû resetelni..
Solten
Mert gyakorlatilag mindenki felbehagyna / abbahagyna a brit tree grindeleset, uzleti szempontbol az meg nem jo nekik. Kisse ongolt rugtak ezzel a (korai) kinai tree-vel.

Saor Alba

Olvasni még olvasnak (azé kapunk néha bannt), de a másik fele amit írtam.. na az tuti hibádzik odaát 😊

Ezt elolvasták, mert az volt rá a válasz hogy "kérdezd meg a német mérnököket" 😄

Áh, túl sok jót feltételezel a WGsekrõl... amikor azt gondolod hogy elolvasták a kérdést amit egy játékos feltett, majd EMIATT csináltak valamit... ugyanmá, királylány 😄

Detto
Ma nálam is ezt csinálja.
Sunsetjoy
Az xvm-el másnak is kismillió adatmentes játékost mutat? (nálam én is adatmentes vagyok a 8k feletti csatával...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ez jó:-)
Ne bánd, az egy rakás szar a löwéhez képest hiába lett nagyobb méretre. Amúgy súlyán nem változtatnak, csak a méretén.

Érdekes egyébként amúgy hogy 1 hete valaki orosz oldalon kérdezte, hogy miért nehezebb a löwe E-75nél mikor vékonyabb a páncélja, azt erre hirtelen jól megnövelték a méretét, hogy na ezért.

Konci: Dettó. Ezért nem nevetem ki a kezdõket (3x csatás klánparancsnok).

Desmodromic: Ez pedig nagy változás. Persze meg lehet magyarázni, valahol azt olvastam, hogy a tervasztalon 1m széles lánctalppal volt elképzelve. De akkor is pofátlanság.
Egyetértek, így sem volt kicsi...
Már bánom hogy nem az IS-6-ot vettem meg....
A jó büd......................jukat
egyébként szegényes angol tudásommal csak a klán szövegét néztem,az tetszett meg 😊

neem,én most sem vagyok sztár.
átlag player vagyok kb 6-7k csatánál kezdtem sztem gondolkodni.
Bár sokszor most sem segít 😊

mostanában heti 1 max 2x van jó napom,a többin mindegy mit csinálok...

Nagyobb test nálam egyenlõ nagyobb tömeg,
gondolom a motor meg marad és így még
lasabb lesz.
Nem játszottam az új teszt verzión, de nem is tervezem, kínaiak már nincsenek benne más meg nem érdekel.
Annyiban lesz rosszabb gondolom, hogy nagyobb célpont lett, ami azért nem a legjobb egy lassú tanknál.

Mennyivel lett rosszabb próbáltad testserveren?