World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Végre vki aki egyet ért velem 😊
meg jó lenne tudni, hogy milyen eseményt terveztek be most hétvégére😄
hehe Te vagy az én emberem! köszi! 😊
erre is gondoltam, hogy ez a szerepe, de mivel nem voltam benne biztos..... 😛
most már tudom 😉
erre is gondoltam, hogy ez a szerepe, de mivel nem voltam benne biztos..... 😛
most már tudom 😉
..ivanek igazan kirakhattak volna a decemberi naptarat, ha mar pont hetvegre esik a honapvaltas...
lamma
Nem kéne néha frissíteni a FAQ-on? Vagy legalább a dátumot írd át valami frissebbre. Így olyan kezeletlennek tûnik 😊
Nem kéne néha frissíteni a FAQ-on? Vagy legalább a dátumot írd át valami frissebbre. Így olyan kezeletlennek tûnik 😊
köszi <#kacsint>#kacsint>
Azért nem olyan vészes ez a méretnövekedés. Az IS-7 kicsinyítése is képeken soknak tûnt, csata közben viszont észre sem lehetett venni, hogy kisebb lett.
Azért ne keverjünk mindent össze. Kigyulladáskor nemcsak a lõvén szállnak el instant a modulok.
Sírjatok, de csak ésszel 😊
Sírjatok, de csak ésszel 😊
elküldtem privátban
Hali
Volna egy problémám amit nem értek az hogy mikor regisztráltam az oldalukon és aktiváltam az akontomat letöltöttem a játékot és a játékba be tudok lépni de az oldalukra nem tudok belépni miért?
Volna egy problémám amit nem értek az hogy mikor regisztráltam az oldalukon és aktiváltam az akontomat letöltöttem a játékot és a játékba be tudok lépni de az oldalukra nem tudok belépni miért?
1. nem lehet már kapni, talán mint a type59-et, a shopban majd esetenként meg lehet majd venni.
2. nagyobb lett
3. 2013-febr10 ig ígérték 'biztosan', a 0.8.3-ban.
2. nagyobb lett
3. 2013-febr10 ig ígérték 'biztosan', a 0.8.3-ban.
Most mentem 2 kört a teszten,és mindkétszer porrá égett.
Hogy a medve ölelné meg aki lenerfelte ezt a codálatosz ûberdrága félelmetes lõwét.
Legalább kapna tier limitet,ha már szétcseszték.
Bezzeg ha ég olyan buff van rajta,h egybõl 2 modul elszáll a kigyulladás pillanatában.
Hogy a medve ölelné meg aki lenerfelte ezt a codálatosz ûberdrága félelmetes lõwét.
Legalább kapna tier limitet,ha már szétcseszték.
Bezzeg ha ég olyan buff van rajta,h egybõl 2 modul elszáll a kigyulladás pillanatában.
Mik a neveitek játékban?
Sziasztok!
Ezt én is alá tudom támasztani,ritkán sebez
felette pedig max. legénység stb...
Biztos kellene az 50 goldos csoki és akkor kasza lenne....
De sajnos ez is fail, ugyanis amikor akció volt
kipróbáltam és nem volt jobb semmivel sem.
Bár lehet az akció miatt abba a csoki nem volt annyi buff
amitõl a legények jobbak lettek volna.(nerfelték acsokit)
Ezt én is alá tudom támasztani,ritkán sebez
felette pedig max. legénység stb...
Biztos kellene az 50 goldos csoki és akkor kasza lenne....
De sajnos ez is fail, ugyanis amikor akció volt
kipróbáltam és nem volt jobb semmivel sem.
Bár lehet az akció miatt abba a csoki nem volt annyi buff
amitõl a legények jobbak lettek volna.(nerfelték acsokit)
Kv-5 nem kapható per pill
Növelték a méretét
Késõbb,jövõre(kínai újév talán február)
Növelték a méretét
Késõbb,jövõre(kínai újév talán február)
Ez igy van rendjén 😊
Én szeretem ha bármely garázsban álló tankomat buffolják 😛
Én szeretem ha bármely garázsban álló tankomat buffolják 😛
Sziasztok lenne egy pár kérdésem.:
Mennyi aranyba kerül egy KV5-ös?
Mit nerfeltek a Löwe-n?
Mikor jön be a kínai ág?
Jah igen és 3 ember Magyar klánt keresne. 2 tízes tankos karakter 1 meg tier 9-es. (WPH kizárva)
Aktív, cw-s klánt keresünk.
Üdv Seriall
Mennyi aranyba kerül egy KV5-ös?
Mit nerfeltek a Löwe-n?
Mikor jön be a kínai ág?
Jah igen és 3 ember Magyar klánt keresne. 2 tízes tankos karakter 1 meg tier 9-es. (WPH kizárva)
Aktív, cw-s klánt keresünk.
Üdv Seriall
Ezek szerint nem csak nálam sebez gyakran csak 240et 😄
ééérdekes
ééérdekes
WoT: Nishizumi77
<#eplus2>#eplus2>
Vicc ez a Löwe nerf.Nem elég hogy zömmel csak 240et sebez véletlenül,még ez a növekedési hormon patchel végleg tönkrevágták.
Csak annyit tudok hozzáfûzni,h bevehetik bõ nyállal.
Csak annyit tudok hozzáfûzni,h bevehetik bõ nyállal.
Annyi értelme van mint a Brit med ágnak Tier7(Comet) után.
Jaha, értem, kevertem a dolgokat.
Mentem megint a Type-al, nekem jobban tetszik, lehet hogy placebo de jobbnak tûnik😊
De valszeg karácsonyi be etetés most fasza, megint lehet majd venni aztán vissza tekerik😄
De valszeg karácsonyi be etetés most fasza, megint lehet majd venni aztán vissza tekerik😄
Nem nagyon fogsz olyan teknõt találni a pályákon, ahol az alján ülsz, csak a fejed látszik, és kilátsz. Általában a teknõ oldalában a tank a parton áll és akkor nem fogsz tudni rálõni az ellenfélre, csak ha rendesen felmászol a parton.
Ezt az új amcsi ágat fogja valaki 8-nál tovább húzni? mert valami szánalom 8 után...
Nem elég lapos a type ahhoz, hogy továbbra is jó legyen hull-downban? Legalábbis a német gépek ellen.
Ûûûû a Löwe majdnem akkora mint az E-100😄DDDD minimális a különbség😞
Meglepõen sok a két fok. Nincs többé odamegyek orrbaverem, õ meg csak a fejemet tudja majd lõni. 😊
Ágyú buff jól hangzik, de tudom, hogy engem nagyon fog zavarni az új csõmozgatás, dombról normálisan nem is lehet majd lõni vele lefelé, annyira le kell nézni róla ami már életveszélyes, rám mászik egy egy T29/30/34 már nem fogom tudni pont eltalálni a frontját stb.
Inkább megtartanám a régi ágyúját.
Inkább megtartanám a régi ágyúját.
Most néztem valszeg mákom volt de jobbnak éreztne a Typeot😊 meg egybõl lõtt egy 310-et😄 valszeg ezt nem látom egy ideig😊
TierIV-ben én is találkoztam 5-5-el tegnap. Kis is lõttem a faszba õket <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#violent>#violent><#gun>#gun>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Beszarás. Tier4-es csatában 6-6 arty...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Hát ha a T-54 kapna 400-as átlagsebzést 10-es roffal meg 2-es aiming time-al, na az jó lenne 😄
Mit vársz a WG-tõl? De majd jönnek az itteni szovjetbarát kollégák, és megmagyarázzák, hogy ez így van rendjén.
És ilyen volt:

Ez az buffolják csak tovább az oroszokat:
- it's possible that Soviet guns will be rebalanced (bigger alpha, better ROF) to stay on par with the Chinese
Végül is rebalanceolni úgy kell, hogyha nõ az alpha akkor növelni kell a rofot is, hogy még gyorsabban lõjön a nagyobb alfával.
Ez meg az új csõmozgatása a typenak:
Fantafucktastic!
- it's possible that Soviet guns will be rebalanced (bigger alpha, better ROF) to stay on par with the Chinese
Végül is rebalanceolni úgy kell, hogyha nõ az alpha akkor növelni kell a rofot is, hogy még gyorsabban lõjön a nagyobb alfával.
Ez meg az új csõmozgatása a typenak:
Fantafucktastic!
Heh ez olyan mint egy szteroidos T-54 IS-7es felfüggesztéssel meg farral 😄
Nem rossz.
Nem rossz.
Invitel,és ugyanez volt itt is😊
Nem otthon vagyok, szal nem tudom ki itt a szolgáltató, de lehetséges, h invitel.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
én ilyenkor élek😄 délután 2-tõl este 10ig dolgozok😄 Amúgy meg tier10es tankkal sose játszok csak ha van valami próbléma és el kell baszni velük a statot, futottam vgy 5-6 0killes kört emiatt batchattel meg t-62vel😄 királyság😄
Mindegy, úgyis ideje nyugovóra térni...
ivitel...nem tudom kollégánál mi...de úgy látszik hasonló a gond
Ha igoréknál van a probléma, nekünk a haverral miért meg tökéletesen? 😊
Lehet akkor a netszolgáltatóval van baj idehaza 😊
Lehet akkor a netszolgáltatóval van baj idehaza 😊
Na úgy néz ki, akkor Igoréknál van gond. Nálam is ez a szitu.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
F@szom ki van már. Most is behalt, egyet se tudtam lõni. Gyõztünk, 1098 xp, de h mire. Olyan, mint mikor megszakad a net. Leáll minden, de nem dob ki. Lehet ennek köze az xvm-hez? Belepés után csak az elsõ csatában mutatja az adatokat. Utána semmi. Mondjuk ezzel már tegnap is probléma volt. Asszem ezek már a decemberi apokalipszis elõjelei😄
[/url][/img]
Valakinek van hasonló porblémája? Most este az utsó 6-7 körben mindig elõ fordult, mintha szerver lagg lett volna, meg állt minden, alt+f4, launcher nehezen akar tölteni, mire visszalépek ki vagyok lõve. Szerver lagg lehet vagy valami szar? Semmilyen mod nincs fent...
Valakinek van hasonló porblémája? Most este az utsó 6-7 körben mindig elõ fordult, mintha szerver lagg lett volna, meg állt minden, alt+f4, launcher nehezen akar tölteni, mire visszalépek ki vagyok lõve. Szerver lagg lehet vagy valami szar? Semmilyen mod nincs fent...
Ha lefagy a kliensprogram, a saját szarkupacodban kell körbenézni 😊